Jump to content

Recommended Posts

Nyrkkeily

Danny Ball - Sam Gilley

Kestääkö ottelu täyden ajan, Ei, Unibet, @2.50

Klo: 22:00

 

Gilleyllä on mielestäni hyvä mahdollisuus tyrmäykseen, hän näytti todella hyvältä edellisessä matsissaan Curtis Felixiä vastaan. Felix otti aika lailla osumaa ja oli välillä pahoissa vaikeuksissa ja ihmeen kaupalla selvisi täydet kymmenen erää. Ball on Felixiä hitaampi ja hänellä on myös tapana ottaa paljon osumaa ja hänen viime ottelustaan on aikaa liki puoli vuotta. Toisin kuin Felixillä, Ballilta löytyy kuitenkin enemmän lyöntivoimaa ja Gilley on yhä varsin kokematon joten tyrmäys suuntaan tai toiseen ei yllättäisi. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

ATP Miami (hard ) / Tennis

Mackenzie McDonald - John Isner

John Isner @ 2.20 Bethard

Alkaa 02:30

Vastakkain maailmanlistan sijat 120. ja 28. Kokenut 35 -vuotias Isner voitti tämän turnauksen 2018 sekä eteni finaaliin asti 2019 jossa tie nousi pystyyn Roger Federeriä vastaan käydyssä ottelussa. Isner on parhaat päivänsä jo nähnyt ja mies on osallistunut tänä vuonna ainoastaan kahteen turnaukseen. Delray Beachissa Isner selvisi puolivälieriin asti ja Acapulcossa kuudentoista parhaan joukkoon. Karsintojen kautta pääturnaukseen tiensä raivannut McDonald avasi turneensa toissapäivä Pospisilia(67.) vastaan käydyssä reilun kahden tunnin mittaisessa ottelussa joka päättyi lopulta miehen hyväksi lukemiin 2-1 (6-3, 6-4, 6-3). Pospisil pelasi huonosti ja suli täysin McDonaldin käsiin. MCDonald on ollut pirteä koko kevään ja tulee antamaan tänään kovan vastuksen maanmiehelleen Isnerille. 25 -vuotias McDonald on kuitenkin asetettu bookkereiden listoilla turhaan suosikiksi.  Isnerin hurjan syötön ollessa kohdillaan tulee nuorempi jenkki olemaan pahoissa vaikeuksissa. Isner voittaa ottelun erin 1-2. Bethardilta markkinatoppi.

1-2 (6-2, 3-6, 5-7)

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

KLO  18.30

 

Omsk -   Magnitogorsk

 

Valinta:   Omsk  ML

Kerroin:  1.74 ( ComeOn)

 

Game  5.   Sarja on tasan  2-2

 

Magni pystyi viimeksi tasoittamaan sarjan näyttävällä 7-1 tuloksella.  Kuitenkin  joukkue  sai kolme ylivoimalla ja yhden alivoimalla, jotka sitten avitti tässä.  Eli 5v5 pelissä voittivat 3-1 numeroin.   Omsk  on paljon  fyysisempi näistä pareista ja koituuko  se lopulta kohtaloksi,  kun jäähyjäkin  satelee ihan liikaa otteluissa.  Idän parhaan kotijoukkueen luulisi nyt olevan nälkää täynnä viime pelin johdosta.  Kotijoukkueella on nyt näytön paikka.   Itse toivon Omsk jatkoon,  niin mennään nyt se edellä ja otetaan kotijoukkue peleille.

 

Kunhan Omsk voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

16:30

16b59dcdf8a246a5d1cdd4bb64e69530.png Virtus Pro - Evil Geniuses bbf6d97ea274ce9c156018841867a6b1.png

Yli 2.5 karttaa | 2.12 | Pinnacle

 

  • Virtus Pro (SANJI, buster, qikert, Jame, YEKINDAR) avasi EPL-turnausurakkansa odotetusti 2-0 -voitolla Endpointia vastaan. Joukkueen peliesitys oli perushyvä, vaikka joitakin virheitä pelissä esiintyi. Virtus Pro on viime aikoina lunastanut paikkansa maailman eliitissä ja sen peli on tällä hetkellä todella hyvännäköistä. Joukkueella pitäisi helpohkosti riittää rahkeet pudotuspeleihin eikä lohkovoittokaan ole mahdoton lopputulema.
  • Evil Geniuses (stanislaw, tarik, Brehze, CeRq, oBo) järjesti lohkon ensimmäisen yllätyksen voittamalla eilisessä avausottelussaan Astraliksen lukemin 2-1. Voitto oli täysin ansaittu, sillä EG oli kokonaisuudessaan parempi joukkue ja sen avainyksilöt todella mainiossa vireessä, vaikka oBo:n debyyttiottelu joukkueen riveissä ei välttämättä kaikista säväyttävin ollut. EG ei välttämättä ennen turnausta kuulunut suurimpiin suosikkeihin ja joukkue joutuu toki edelleen taistelemaan jatkopaikasta pudotuspeleihin, mutta avausottelun perusteella EG vaikuttaa olevan valmis sotaan.
  • Karttavetossa Evil Geniuses bannaa oletettavasti Dust2:n ja Virtus Pro poistaa Nuken. EG tullee valitsemaan kartakseen Trainin, jota se voi käyttää rankaisupickinä Virtus Pro:ta vastaan. Virtus Pro puolestaan ottanee kartakseen Vertigon samalla logiikalla. Mielestäni tässä ottelussa karttavalinnoilla on suhteellisen korkea merkitys, sillä kumpikin joukkue saa omissa karttavalinnoissaan etua ja tämä lisännee karttaoverin todennäköisyyttä.

 

YHTEENVETO

  • Virtus Pro on ollut jo pitkään kovassa iskussa eikä avausottelu antanut syytä olettaa, että joukkueen vireessä mitään olennaista muutosta on tapahtunut. Evil Geniuses säväytti avausottelussaan toden teolla kaatamalla Astraliksen ja vaikka yhden ottelun perusteella johtopäätöksiä ei voida tehdä, se lupaa hyvää jatkon kannalta. Karttaveto pitäisi olla molemmin puolin selkeä ja kumpikin joukkue saanee suhteellisen paljon karttaetua omassa karttavalinnassaan. Virtus Pro lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mikä on ihan perusteltua, mutta pelattavaksi kohteeksi otetaan tällä kertaa karttaoveri. EG osoitti eilen, että sillä on potentiaalia haastaa maailman parhaat joukkueet, joten mikään läpihuutojuttu tämä ottelu ei Virtus Pro:lle ole. Karttaetujen myötä uskon siihen, että kumpikin joukkue tulee voittamaan oman karttavalintansa, jolloin peli ratkeaa vasta kolmannessa kartassa ja siten karttaoveri toteutuu. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. 

 

TULOS: 2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, LEC

Fnatic - SK Gaming

Vihje: Fnatic 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.75

Alkamisaika: 19:00

- LEC playoffien puolella kohtaavat Fnatic sekä SK Gaming. Fnatic lähtee tähän best of 5 otteluun todella suurena suosikkina ja täysin ansaitusti. Näen Fnaticin joukkueista selvästi parempana kuin myös kokeneempana joten playoffeissa SK tasoista vastustajaa vastaan täytynee tulosta tulla jota odotetaan tottakai Fnaticilta paljon. Fnaticin oikeastaan jokainen pelaaja on taitotasoltaan SK pelaajia parempi mutta tärkein asia on etenkin se kuinka paljon Fnatic on edellä koko joukkueen yhteispelissä ja kuinka paljon paremmin organisoitua ja hallitumpaa tuo joukkuepelaaminen on. SK hävisi runkosarjan viimeiset 5 otteluaan ja myös hävisi molemmat runkosarja kohtaamiset Fnaticia vastaan. SK:n leiristä on paljon kohistu kuinka joukkueen sisällä on asioita huonosti ja kuinka pelaajilla ei ole aivan parhaat välit toisiensa kanssa joten rosteri muutoksia on odotettavissa seuraavaan splittiin ja tämä sataa entisestään Fnaticin laariin. 3-0/3-1 tämä menee mutta näen Fnaticin vain niin paljon parempana joukkueena kokonaisuudessaan että pitäisi kyllä suoraan 3-0 mennä tämä ottelu, siihen lisätään vielä SK:n sisäiset ongelmat niin.  Bet365 tarjoaa hyvää kerrointa tälle sillä kerroin voisi olla vielä vähän alempanakin.

3-1, Fnatic throwasi game 2 totaalisesti kun johti jo kullassa yli 10 tuhannella, tuosta asemasta häviää erittäin harvoin joten epäonnea tällä kertaa matkassa.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro

Sadkov - Gerasimov

Vihje: Gerasimov 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.50

Alkamisaika: 19:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Sadkov sekä Gerasimov. Lähdetään hakemaan otteluun selkeän suosikin Gerasimovin suoraa 3-0 voittoa. Gerasimov jokaisella osa-alueella selvästi parempi pelaaja näistä kahdesta ja viime aikainen vire myös selvästi Gerasimovin puolella. Heikko Sadkov voittanut vain 2 viimeisestä 10 pelistään siinä missä Gerasimov voittanut 8 viimeisestä 10 pelistään ja pelannut myös huomattavasti parempia vastustajia vastaan kuin Sadkov. Gerasimov on muutaman asteen parempi pelaaja kuin Sadkov ja se on näkynyt myös keskinäisissä otteluissa jotka Gerasimov vienyt nimiinsä kaikki 6 kappaletta, 3 noista on ollut suoria 3-0 voittoja. Gerasimov tulee tätä ottelua jälleen hallitsemaan ja ottelun voittamaan, siinä ja siinä meneekö 3-0 vai 3-1 Gerasimoville mutta kyllä itse näen 3-0 voiton todennäköisempänä selvästi.

1-3

Link to post
Share on other sites

NHL  / Jääkiekko

Washington Capitals - New Jersey Devils

Janne Kuokkanen tekee vähintään yhden pisteen( sis. ja)   @ 2.30 Nordicbet

Alkaa 01:00

Kuokkanen pelasi kolme viimeistä otteluaan  Devilsin ykkösketjussa ja teki jokaisessa noista otteluista vähintään yhden pisteen (0+4). Mies ei oman käsitykseni pelannut noissa matseissa ylivoimaa lainkaan mutta tänään on ilmeisesti enempi vastuuta luvassa. Tuohon nähden Nordicbetin tarjoama kerroin maistuu erittäin hyvälle muutaman kumotun kaljan jälkeen.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...