Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO  19.00

 

Philadelphia Flyers  -  Ny Rangers 

 

Valinta :   Philadelphia Flyers ML 

Kerroin :  2,20  ( ComeOn ) 

 

Tiedän sen, että erittäin moni lyö tänään Ny Rangers kupongille ja se Ei ole väärin.  Onhan se fakta, että Rangers on nyt voittanut  kaksi kertaa keskinäiset 9-0, vieraissa  3-8 numeroin.   Myös vieraiden Mika Zibanejad on iskenyt molemmissa otteluissa tehot 3+3  eli yhteensä 6+6.   Voidaan puhua kovasta kaverista.   Myös onhan toi henkisesti jo aika paha kotijoukkueelle.   Miten tuolta voi joukkue nousta ja ennenkaikkea Hart / Elliott kummalla on usko, että koppi tarttuu tänään.   Onhan tää lähtökohtaisesti vieraiden selvä voitto ja Zibanejad tekee tänään jälleen 3+3, kun on aina tehnyt.      Kuitenkin minä lähden nyt kotijoukkueen kelkkaan.    Aion lyödä massaa vastaan,  sillä Jääkiekko ei ole noin mustavalkoista.    Tilastoja ,  kun lyön pöytään,  niin alkaa vaakakupissa painot tasaantumaan.   Tilastot Kaudesta 2015-2021  (ei huomioon harkkapelejä eikä poffien vikaa >  seuraavan kauden ekaa peliä)  

- Philadelphia ,  kun hävinnyt ottelun Tasan neljällä tai enemmän,  niin seuraavan ottelun ovat he voittaneet 25 / 37 kerrasta  ja Kotonaan se voitto murskatappion jälkeen (tappio tullut missä vaa)  on tullut 14/ 18 kerrasta. 

-Ny Rangers ,  kun voittanut ottelun Tasan neljällä tai enemmän,  niin seuraavan ottelun he ovat Hävinneet   21 / 36 kerrasta.   Vieraissa  se on hävinnyt / voittanut 8/16 kerrasta. 

- 20 Edellistä keskinäistä ottelua, niin niistä Philadelphia on voittanut 13 kpl sekä Rangers voittanut 7Kpl 

-  Philadelphia kotijoukkueena,  niin 20 keskinäistä ottelua on päättynyt Philadelphia voittoon 12 kpl sekä Rangers hakenut voittoja 8 Kpl 

 

- 2021 kaudella on pelattu viisi kertaa vastakkain ja Rangers voittanut 3/5 kerrasta ja näistä kolmesta voitosta on kaksi tullut vieraissa.  

- Molemmat joukkueet ovat voittaneet 3/4 kerrasta päiväottelun tällä kaudella. 

Yhteenveto 

Erittäin tasainen ottelu tiedossa.   Philadelphia lähtee otteluun neljän ottelun tappioputkessa,  kun puolestaan Rangers lähtee kolmen ottelun voittoputkessa tähän päiväotteluun.   Kotiyleisö saa tulla halliin,  jolloin Flyers nauttii siitä.   Toki viimeksi ei sillä, Rangers haki komean 3-8 voiton.    Kuitenkin Flyers on joukkue,  joka erittäin hyvin sisuntuu tuosta.   Viime vuosina Flyers on enemmän voittanut kuin hävinnyt seuraavan ottelun, kun alla on murskatappio.   Tällä kaudella voittanut 4/5 kertaa seuraavassa pelissä jo, vaikka alla on neljän tai enemmän maalimäärän tappio. 

Rangers lähtee otteluun hyvillä mielin.   Voittoja tulee ja peli kulkee.   Kuitenkin joukkue ei niin helposti pysty voittamaan seuraavaa ottelua murskavoitin jälkeen kuin luulisi.   Usein murskavoiton jälkeen maalinteko on ollut takkuisaa seuraavassa ottelussa.   Tällä kaudella joukkue, kun voittanut neljällä tai enemmän maalimäärällä ottelun, niin seuraava ottelu on voitettu 1/5  kerrasta,   joka ei ole häppöinen.   Huomenna joukkue kohtaa Washington Capitals - joukkueen, niin mikäköhän on myös joukkueen fokus tänään vai kiiltääkö huominen jo silmissä,  kun Philly ei ole mikään vastus.  

Päiväottelut on usein vähämaalisia ja tasoltaan ei mitään suurta herkkua.   Se yleensä jo tasoittaa hieman lähtökohtia.  Myös nyt on Rangers voittanut kahdesti keskinäiset Ottelut,  missä enimmäkseen kuitenkin Philadelphia näitä hallitsee.  Myös molemmat erittäin runsaslukuisesti,  joten hieman epäilen pystyykö kolmannen kerran toistamaan tuon.   Kuitenkin tilastollisesti murskatappion jälkeen joukkueet sisuntuu ja se nälkä voittaa seuraava on erittäin iso.   Tässä varsinkin Philadelphia on erittäin hyvä joukkue siitä esimerkistä.    Puolestaan Rangers on joukkue, joka joutuu seuraavaksi maalinteko- ongelmiin, jos yhtenä iltana on tehty hirvee läjä maaleja.    Jotenkin minun on vaikea lopulta lyödä vieraita, kun otan jääkiekon lain'alaisuudet huomioon, koska ne enemmänkin käskee lyödä kotijoukkuetta tässä tapauksessa.     Kyllä minä lähden luottavaisena lyömään kotijoukkuetta.      En epäile vieraita,  mutta Jääkiekko ihmisenä ja monta vuotta seuranneena tässä tilanteessa ja tapauksessa on järkevintä kokeilla Philadelphia Flyers - joukkuetta  varsinkin yli kahden monilainina. 

 

Kunhan Philadelphia Flyers voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin  tämä kohde menee oikein. .  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Nathan Gorman - Pavel Sour

Alle 6.5 erää, Unibet, @2.05

Klo: 21:30

 

Gormania pidettiin vielä muutama vuosi sitten yhtenä brittien parhaimpina raskaansarjan toivoina, mutta viime otteluiden laimeat esitykset ovat aika lailla tuhonneet viimeisenkin hypen. Miehen viimeisestä tyrmäyksestä on aikaa liki kolme vuotta. Toisaalta vastustajat ovat olleet kelpo tasoa ja Sour onkin selvästi heikoin vastus pitkään aikaan. Kroaattilupaus Filip Hrgovic tyrmäsi Sourin ensimmäisessä erässä ja kevytkätinen Hughie Fury kolmannessa eli mitään graniittia ei ole Gormanilla vastassa. Varsinkin Furya vastaan Sour näytti huonolta ja vanhalta ja kun tasoero kaksikolla on aikamoinen niin 6.5 erän linjan tuntuu hivenen korkealta.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, LEC

G2 - Schalke 04

Vihje: G2 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.62

Alkamisaika: 18:00

- LEC playoffeissa kohtaavat G2 sekä Schalke. Tämänkin splitin selvästi parhaimmalle joukkueelle G2 lähdetään 3-0 voittoa hakemaan. Lähtökohdat näiden joukkueiden kohtaamiseen täysin samat kun eilen Fnatic ja SK välillä mutta Schalkella sentään ei ole ollut mitään joukkueen sisäisiä ongelmia. G2 kaikin puolin jokaisella osa-alueella parempi ja kokeneempi joukkue jolta etenkin playoff kokemusta löytyy erittäin laajasti. G2 on niin paljon parempi joukkue ja myös varmempi siinä mielessä etteivät varmasti tee Fnaticceja eli häviä karttaa enää 10000 gold leadin jälkeen. G2 ainoa uhka tässä splitissä on Rogue ja sekin uhka on hyvin pienoinen joten sitten kun on playoffeissa vastassa Schalken tasoista porukkaa niin mitään muuta kun 3-0 voittoa ei voi odottaa ja vaikka voitot playoffeissa kuin myös ylipäätään merkitsevät niin uskon kyllä että G2 haluaa olla dominoiva ja näyttää merkkiä heidän pelaamisestaan eivätkä tule karttaa häviämään 'turhaan' G2 3-0 voitolle saa Bet365 hyvää kerrointa, 2.62. Unibetilla ja Pinnaclella selvästi alempana tämä kohde 2.10 ja 2.25 lukemissa joka on mielestäni selvästi lähempänä totuutta tälle kohteelle. G2 ylijuoksee Schalken tässä ottelusarjassa ja valmistautuu voittamaan jälleen tämän splitin myöhemmin näissä playoffeissa.

3-2. G2 johti 2-0 ja pelasi koko sarjassa todella heikosti, varmaankin heikoiten miten olen heidän ikinä nähnyt pelaavan playoffeissa vaikka voittivatkin 2 ensimmäistä karttaa, ei hyvä ajatellen MSI:tä ja Worldseja.

Link to post
Share on other sites

Esports, LCS

TSM - Evil Geniuses

Vihje: 1. Kartta PowerOfEvil Yli 3.5 Tappoa (TSM)

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 1.90

Alkamisaika: 22:00

- LCS playoffeissa kohtaavat TSM sekä Evil Geniuses. TSM jo pelasi näissä playoffeissa upper bracketissa häviten 3-1 Liquidille. Vihjasin tuohon ottelusarjaan TSM voittoa ja vaikka 3-1 lukemat olivatkin niin TSM oli hyvät saumat voittaa koko ottelusarja, lähinnä itse vain throwasivat pari ottelua menemään kun johtivat. TSM lähtee tähän ottelusarjaan 1.60 kertoimisena suosikkina ja vähän tekisi TSM mieli pelata mutta pieni pelko on kyllä tuon edellisen sarjan myötä että TSM taas throwaa johtonsa ja häviää sitä kautta omilla virheillään koko ottelusarjan. TSM ja EG molemmat pelaavat hyvin samalla pelikirjalla otteluitaan joten heti avauskartasta lähtien on lupa odottaa kyllä viihdyttävää ja vauhdikasta ottelusarjaa jossa nähdään paljon tappeluita ja tappoja. Koko kartan tappojen sijaan lähden kuitenkin hakemaan vähintään 4 tappoa tähän avauskarttaan TSM midlanerille Poe:lle. Mikäli TSM haluaa voittaa tämän ottelusarjan ja jatkaa näissä playoffeissa niin Poen täytyy pelata erinomaisesti ja kantaa joukkuettaan. Legenda Bjergsen siirtyi syrjään pelaajan roolista ja on TSM coach tätä nykyä joten tilalle hankittu Poe on kyllä isoissa saappaissa mutta pärjännyt kyllä tähän saakka hyvin ja osoittanut olevansa LCS tasolla top 3 midlaner. Nyt TSM on vastassa Liquidiin verraten heikompi joukkue Evil Geniuses. TSM pitäisi tämä ottelusarja onnistua kyllä voittamaan muttei EG kyllä huono ole että todella tasaista sarjaa kyllä odotan tästä. Uskon että TSM aloittaa tämän avauskartan terävästi ja näyttää ettei ole tuosta viime Liquid tappiosta moksiskaan. Paljon tappeluita ja tappoja tullaan pitkin tätä ottelusarjaa näkemään ja kun TSM isoin voitonavain on nimenomaan Poe ja hänen peliesityksensä ja kun ylipäätään tappoja pyritään aina tilanteen salliessa antamaan carrypelaajille eli midlanerille ja botlanerille jotka eniten damagea tulevat tekemään niin uskon kyllä että Poe tässä avauskartassa oikein kunnolla popoffaa ja näyttää kykynsä koko LCS kansalle dominoimalla midlanessa ja kantamalla koko pelin. Viimeksi Liquidia vastaan pelatessa vastassa oli Jensen, selvästi kovempi midlaner kuin mitä nyt vastassa kun vastassa on tällä kertaa EG puolelta Jizuke. Odotan että Poe pystyy kyllä yksin jo lanella saamaan eroa Jizukeen ja solotaponkin ottamaan ja siitä sitten koko joukkueen tappeluissa saamaan myös tappoja joten sellaiset 5-6 tappoa odotan Poe:n saavan tässä avauskartassa, playoffeissa vasta avattu tälläiset pelaajavedot joten näissä on vielä linjassa vähän hakua alussa odotan näin, 3.5 linja on yleisesti oikea mutta tässä tapauksessa saisi linja olla yhden tapon korkeammalla kun TSM voiton avain on nimenomaan yksin niin vahvasti Poe että jos Poe ei kanna joukkuetta niin TSM häviää kyllä erittäin todennäköisesti, tämän takia näen että tässä tilanteessa linjan kuuluisi olla tapon ylempänä vaikka normaalisti tämä linja olisi oikea midlaner pelaajalle.

4 Tappoa

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

16:30

363623b260cba7b0f522b31c16d68f46.png Astralis - Virtus Pro f8769bbef791991af424ca82ea2aeb4c.png

Virtus Pro | 2.00 | bet365

 

  • Astralis (Xyp9x, dupreeh, gla1ve, device, Magisk) on avannut EPL-turnauksen yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Avausottelu Evil Geniusesia vastaan pääsi Astraliksen yllättämään, mutta eilisessä Liquid-ottelussa Astralis otti 2-0 -voiton. Tulos hieman hämää totuutta, sillä kumpikin kartta eteni jatkoajalle, joten todella tiukasta ottelusta oli kyse. Lisäksi tähtipelaaja devicea lukuunottamatta Astraliksen yksilövire ei vaikuta olevan aivan parhaassa latingissa. Haasteita ja työnsarkaa joukkueella siis vielä riittää.
  • Virtus Pro (SANJI, buster, qikert, Jame, YEKINDAR) on ottanut kahdesta EPL-ottelustaan kaksi voittoa. Endpoint kaatui rutiinilla lukemin 2-0, mutta eilisessä ottelussa Evil Geniusesia vastaan joukkue joutui tekemään täyden päivätyön rutistaakseen voittoon asti. Ottelu oli muutenkin hieman eriskummallinen, sillä Virtus Pro oli molemmissa karttavoitoissaan 14-4 -johdossa, mutta suli molemmissa tapauksissa jatkoajalle, jonka jälkeen kuitenkin Virtus Pro onnistui kiristämään tarvittavat kierrokset kasaan. Pientä henkistä heikkoutta etenkin terroristipuolen pelaamisessa on siis nähtävissä, mutta muutoin Virtus Pro:n vire on edelleen oikein hyvällä tasolla ja joukkue puksuttaa kohti pudotuspelejä.
  • Karttavetossa Virtus Pro bannaa Nuken ja Astralis poistaa Miragen. Virtus Pro tullee ottamaan kartakseen Infernon ja Astralis valinnee kartakseen joko Trainin tai Vertigon. Ratkaisevaksi kartaksi saattanee jäädä Dust2 tai Overpass. Karttavalinnoissa pieni etu saattaa olla Virtus Pro:lla, mutta kyseessä on sen verran laadukkaista joukkueista, että karttavalintoihin ottelu ei todellakaan ratkea.
  • Edellinen keskinäinen ottelu pelattiin kuukausi sitten IEM Katowice -turnauksessa, jolloin Virtus Pro oli kaksikosta etevämpi lukemin 2-1.

 

YHTEENVETO

  • Astralis on saanut EPL-turnaukselle hieman ailahtelevan alun, mutta pelien koventuessa joukkueen peli luultavasti paranee päivä päivältä. Virtus Pro on jatkanut voittoisassa vireessä ja sillä on realistiset mahdollisuudet saavuttaa lohkovoitto. Karttaveton pitäisi olla selkeä eikä sen kummempia karttaetuja kumpikaan joukkue saa. Edellinen keskinäinen ottelu päättyi Virtus Pro:n 2-1 -voittoon. Tämä ottelu lienee koko turnauksen tähän asti kovatasoisin ottelu ja ihan syystäkin. Astraliksella on historia ja taktinen osaaminen puolellaan, mutta Virtus Pro:n valtteina on kovat yksilöt ja viimeaikainen vire. Todennäköistä on, että tämä ottelu tuottaa tasaisen väännön, jossa kumpikaan joukkue ei vähällä luovuta. Perusteluita voidaan esittää kummallekin joukkuelle, mutta itse pidän Virtus Pro:ta hiuksenhienona ennakkosuosikkina. Tasan kakkosen kerroin kelpaa tällä ajattelulla peleihin. Kohde menee oikein, kun Virtus Pro voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

James Metcalf - Ted Cheeseman

Menee tuomariäänestykseen, Ei, Unibet, @2.85

Klo: 22:30

 

Cheeseman on vasta 25-vuotias, mutta on ottanut jo huomattavan määrän osumaa uransa aikana. Varsinkin miehen neljä edellistä ottelua ovat olleet kovia, ja niistä onkin saldona kaksi tappiota, yksi tasapeli ja yksi voitto. Nyt on jälleen kova ottelu luvassa ja Metcalf lähtee matsiin pienenä suosikkina. Kyseessä on Cheesemanin ehdottomasti kovalyöntisin vastus ikinä ja Metcalf on tyrmännyt seitsemän viime vastustajaansa. Jossain vaiheessa Cheesemaninkin rajat tulevat vastaan ja kun kyseessä on vielä 12-eräinen ottelu siihen on hyvät mahdollisuudet tänään. Cheeseman on toisaalta itsekin varsin kovalyöntinen vaikkei tyrmäyksiä häneltä olla viime aikoina nähty, joten Metcalfin tyrmäysvoitto kertoimilla @3.5-3.8 ei ihan maistu.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
    • Snooker klo 12.00 Luca Brecel - David Gilbert Brecel -1.5 1.89 (Veikkaus)   Nyt se alkaa, maailmanmestaruuskisat. Brecel hallitsevana mestarina aloittaa ensimmäisenä päivänä heti pelit ja hän kohtaa rankingissa sijalla 31 olevan Gilbertin. Brecel menee jatkoon eikä tässä parissa nähdä kaikkia freimejä, joten -1.5 osuu.    
    • Nyt kun enempi ajatuksen kanssa käyty pelejä läpi, niin seuraavanlaisen triplan niistä jo pyöräytin: Brecel -1.5 (Bet365 1.83) Gary Wilson -1.5 (Bet365 1.80) Mark Williams -2.5 (Bet365 2.00)   Näillä pitäs saada saldoa kasvateltua.
×
×
  • Create New...