Jump to content
 • Isot Non Sticky kasinobonukset

  wheelz-vp-uusi.png      caxino-vp-uusi.png

Recommended Posts

Nyrkkeily

Tim Tszyu - Dennis Hogan

Tszyu by KO, TKO or DQ, betfair, @1.90

Klo: 11:00

 

Aussilegenda Kostya Tszyun poika Tim on aivan viime vuosina noussut lähelle painoluokkansa huippuja ja potentiaalia löytyy aivan kärkeen asti. Viime vuoden elokuussa hän voitti ex-maailmanmestari Jeff Hornin kahdeksannen erän tyrmäyksellä vakuuttavan esityksen jälkeen ja joulukuussa Uudenseelannin Bowyn Morgan kaatui jo ensimmäisessä erässä. Hogan ei ole otellut sen jälkeen kun Jermall Charlo tyrmäsi hänet vuoden 2019 joulukuussa. Hoganin suurin meriitti lienee meksikolaislupaus Jaime Munguian vieminen ahtaalle, mutta Munguia on monta kertaa osoittanut olevansa melkoisen raakile tapaus ja sekä Charlo että Tszyu ovat häntä pätevämpiä tapauksia. Tszyun tyrmäysvoitto mielestäni melko todennäköinen lopputulos.

 • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Henksteri onneksi olkoon kuukausivihjauksen voitosta :)   jälleen kerran loppukuusta minun vihjeet sulaa käteen, mutta onneksi plussalle jäätiin.   Nyt on jääty marras,joulu, helmi ja maaliskuu "kilpailu" sääntöjen puitteissa plussalle kuukausittain eli viimeisistä viidestä 4/5 kertaa se onnistuu, niin koitetaan jatkaa tulevaisuudessa samaa rataa.    Tänään lähdetään hakemaan kertoimia.   

NHL 

KLO 05.30

 

San Jose Sharks -  Minnesota Wild 

 

Valinta Alkutilanne 1-0 ( Tasapeli ) &  Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia - Kyllä  ( Varsinainen peliaika )

Kerroin :  11.00 ( PAF )

 

Bet builder - osioon tekemään tämä herkullinen kombinaatio.  Kyseessä on siis tupla, jossa  molempien joukkueiden pitää tehdä ainakin kaksi maalia varsinaisella peliajalla Että myös Minnesota Wild on voitettava ottelu Tasan yhdellä maalilla ja tottakai varsinaisella peliajalla.

 

Joukkueet kohtasivat toissapäivänä ja silloin peli venyi hienosti  tasaisesti jatkoille 3-3 tilanteessa ja lopulta San Jose oli parempi joukkue.  Tänään odotan samantyylistä ottelua,  mutta eiköhän se ole Minnesota Wild vuoro voittaa.   Viimeksi vieraat johti 0-1, 1-2, mutta ei riittänyt.  Kokonaisuudessaan Sharks on ollut viime aikoina vaikeuksissa pelinsä kanssa ja tuloksellisesti ne voittaa sen 1-2 peliä, kunnes tulee taas tappio.  Puolestaan Wild on ollut tasainen viime viikot.   Voittoja saadaan ja pelillisesti ollaan ihan ok vauhdissa, jos poffeja mietitään.   Viimeksi peli päättyi tasan,  niin sen puolesta tänään hyvä kokeilla tätä.   Myös Wild - voitto haisee tällä kertaa enemmän.   Kuitenkin tarkastellaan menneitä, niin :

- San Jose on hävinnyt tällä kaudella 20 ottelua ja otetaan nyt jatkoajat mukaan,  niillä tuloksilla,  niin huomataan, että joukkue on hävinnyt tasan maalilla 8/20 kerrasta ja  joukkue on tappio-otteluissa tehnyt itse  maaleja semmoisella 1,95 keskiarvolla.  

Wild on voittanut tällä kaudella 21 ottelua ja  jatkot mukaan otettu,  niin joukkue on voittanut tasan yhdellä maalilla 8/21 kerrasta.   Tällä kaudella ollaan voitto-otteluissa itse tehty 3,80 keskiarvolla maaleja. 

- Keskinäisissä otteluissa,  kun katsotaan on tasaisia otteluita ja semmoisia 2-3, 3-4. Toki noita 1-3, 2-4.. isompia voittoja,  mutta hyvin tasainen pari kyseessä. 

Yhteenveto 

Aluksi toistan, että kuukauden viimeinen päivä,  niin en nyt hae "varmaa " osumaa.  Olen tyytyväinen jo.     Koitan löytää suht isoo kerrointa,  mutta jossa olisi jotain järkeä.    Ei tämä varmaan osu,  mutta mielestäni hyvä haku tämän päivän hupailuun.  

Keskinäisissä otteluissa on tasaista.   Viime ottelu oli erittäin tasainen.  Uskon, että Minnesota Wild tämän tulee voittamaan.   Kuitenkin halusin hakea kerrointa,  niin  vieraiden tasan maalin voitossahan sitä löytyy.   Kuitenkin vieraat voittanut 8/21 kerrasta tasan yhdellä, niin ei se ole yhtään mahdottomuus tänäänkin tapahtua.    Vastus on kuitenkin hyvä ja tasainen ottelu edessä.   Wild,  kun on vieraissa voittanut,  niin ovat tehneet sen 3-5 maalia ottelussa aika hyvin.   Toki pari murskavoittoa,  mutta en usko tänään semmoiseen.  

San Jose on hävinnyt 8/20 kerrasta tasan yhdellä ja kotonaan,  kun joukkue on hävinnyt tasan maalilla,  niin se on tapahtunut 3/8 kerrasta.   Eli  joukkue ei häviä aina murskasti.  Kotonaan saatu sitä 1-3 maalia tehtyä tappio-otteluissa. 

Jos vähänkin katsotaan tilastoja,  niin eiköhän molemmat sen pari maalia saa aikaiseksi,  kun sen verran aika hyvin tekevät.   Uskon kyllä Wild voittoon,  mutta ei ne pahemmin aina murskaa voitossaan.    Uskon tasaiseen otteluun,  joka päättyy varsinaisella peliajalla 2-3, 3-4 , 4-5  numeroihin.   Katsotaan kuinka lähellä olin  :D    Kuitenkin ei ihan päätöntä kokeilua vaan on tässä ihan pienesti saumakin olemassa, vaikkakin se on minimaalinen.   

 

Kunhan Minnesota Wild voittaa Tasan yhdellä maalilla ja myös molemmat joukkueet tekevät Ainakin kaksi maalia,  niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Esports, LCK

Hanwha Life - Nongshim RedForce

Vihje: 1. Kartta Alle 22.5 Tappoa

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 2.10

Alkamisaika: 11:00

- LCK playoffien ensimmäisellä kierroksella kohtaavat Hanwha Life sekä Nongshim Redforce. Hanwha Life lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja näenkin Hanwha Lifen voittavan tämän ottelusarjan mutta Nongshim Redforce on kuitenkin sellainen mustahevonen ollut tässä splitissä että en halua heitä lähteä aliarvioimaan, joukkueesta löytyy myös talenttia, taitoa sekä myös kokemusta mm. Veteraani Junglerin Peanutin johdolla. Onhan Hanwha Lifen rosteri silti parempi ja esiintyneet paremmin tässä splitissä mutta playoffit ovat aina playoffit ja mielenkiinnolla odotan kyllä tätä best of 5 ottelua. Lähdetään hakemaan kuitenkin avauskarttaan vähän tappoja, playoffien ensimmäinen ottelu ja alku otetaan pitkälti varovaisesti katselleen mitä ottelusarja tuo tullessaan, Hanwha Life sekä Nongshim Redforce myös pelanneet hyvinkin hidastempoisia ja vähä tappoisia otteluita pääsääntöisesti ja ylipäätään LCK tunnettu hyvin hidastempoisena liigana missä farmaillaan, scaletaan ja arvostetaan vastustajia tämän takia tappeluita nähdään aika vähän etenkin ottelun alussa. Alku katsotaan varovasti tässä ottelussa ja siitä sitten Hanwha Life todennäköisesti ottaa homman haltuunsa ja voittaa ensimmäisen ottelun mutta kasvattaa johtoaan lähinnä juuri objektiiveilla ja farmaamisella eikä niinkään tapoilla, heitetään nyt joku arvio vielä tappomäärästä niin sellaista 20 tappoa odotan avauskartalta.

24-17, avauskartta kesti 50 minuuttia mikä on todella harvinaista ammattiliigoissa, tappoja tuli 41 avauskarttaan ja game 2 ja game 3 myös selvästi overiksi, game 4 sentään jäi underiksi selvästi ja mahdollisesti myös game 5, kirjoitushetkellä ainakin näyttää hyvältä mutta oltiimpa nyt kyllä kujalla ja pahasti tässä.

 • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.30 

 

Winnipeg Jets -  Toronto Maple Leafs 

 

Valinta;   Winnipeg Jets 

Kerroin :  3,10 ( ComeOn ) 

 

Kanadan Kärkikamppailu.   Winnipeg kotonaan voittanut 10/16 kerrasta ja varsinaisella peliajalla 7/10 voitostaan.  Puolestaan Toronto on vieraissa voittanut 10/15 kerrasta ja tappion osuessa hävinnyt varsinaisella peliajalla 4/5 kerrasta.    Eli  sikäli Jets normivoitto on hyvä kohde,  sillä he voittavat kotonaan usein varsinaisella peliajalla sekä vastuskin häviää usein normiajalla.    Monessa paikassa 2,80-2,90 tuntumassa on kerroin,  niin kyllä tämä ComeOn kerroin kelpaa nopeille hyvin.   

Winnipeg on saanut peliään paremmin kuntoon ja henkisesti varmasti joukkue lähtee tähän innoissaan ja hyvillä mielin.   Maaleja onnistutaan tekemään ja saatu ketjut hyviin uomiin.   Vastus on kyllä kova,  mutta viime aikoina Jets on onnistunut,  niin on tämä lähtökohtaisesti varsinkin Jets kotipelinä paljon tasaisempi kuin kertoimet antaa ymmärtää.  Toki Jets oli vieraskiertueella ja se kuuluisa ensimmäinen kotiottelu on nyt,  niin siitä vieraille etua ja materiaalit ehkä hieman vieraille,  mutta kyllä Winnipeg omaa juuri tällä hetkellä oivan sauman yllättää.   Lähdetään kokeilemaan kotivoittoa. 

 

Kunhan Winnipeg Jets voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Rybka - Omelchuk

Vihje: Tulos 2 pelatun erän jälkeen: Rybka 2-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.30

Alkamisaika: 11:30

- Setka Cupin puolella kohtaavat Rybka sekä Omelchuk. Rybka lähtee tähän otteluun 1.36 kertoimisena suosikkina ja näenkin kyllä Rybkan tämän ottelun vievän 3-0/3-1 luvuin. Rybka on mielestäni selvästi pelillisesti edellä Omelchukia ja pelannut myös viime aikaisissa otteluissaan erinomaisesti siinä missä Omelchukin peli on takkuillut viime aikoina. Rybka on myös hyvinkin dominoinut keskinäisiä otteluita Omelchukia vastaan joten odotan samaa myös tästäkin. Rybka aloittaa ottelun terävästi ja jatkaa erinomaisia otteitaan pöydällä, siinä ja siinä meneekö 3-0 vai 3-1 tämä ottelu mutta kahden erän jälkeen Rybka sitä johtaa 2-0.

3-0 (11-6, 12-10, 11-8)

 • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Sam Soliman - Sakio Bika

Valinta: Soliman, betway, @3.30

Klo: 11:45

 

Ausseissa mielenkiintoinen ottelu luvassa. Tämä kaksikko kohtasi ensimmäisen kerran vuonna 2002, jolloin Soliman voitti ja toisen kerran 2007, jolloin Bika otti voiton. Nyt 47-vuotias Soliman ja 41-vuotias Bika ottavat yhteen jälleen kerran ja ratkaisevat kumpi ottaa kaksikkojen välisissä kohtaamisissa pidemmän korren. Bikasta on saatu melko iso suosikki, vaikkei hän ole otellut yli kolmeen vuoteen. Solimanilla on hieman epäaktiivisuutta, mutta hän on tuona aikana otellut kolmesti ja vielä hyvätasoisia otteluita, joista on saldona kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Solimanin mahdollisuuksia hieman mielestäni aliarvioitu, sillä hän on lisäksi se joka mahdollisesti tulee saamaan tuomareilta apua.

 • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

NHL 

Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers

Flyers -1 ah 1.98 Unibet

1.4. klo 02:30

Perusteluina vetoon riittää itsellä Buffalon sysimusta vire, vaikkei Flyersillakaan ole viime aikoina mairittelevasti mennyt, 10 tappiota edelliseen 16 otteluun. Tilastojen valossa Philadelphia tekee keskimäärin yli kolme maalia per peli ja Buffalo päästää sen 3,5 maalia ja tekee pari. Ilman Eichelia tarvittavia hyökkäystehoja ei ole löytynyt vieläkään ja Philadelphia omaa eliitti hyökkäysarsenaalin ja on parhaina päivinä NHL:n parhaita joukkueita. Pisteitä tarvitaan edelleen pudotuspelikamppailussa kipeästi ja varmasti opittu eilisestä, että ensimmäiseen erään ei ole syytä lähteä takki auki. Ei tässä kannata maksavasta kelkasta hypätä pois, ennen kuin Buffalo toisin todistaa.

 

Vegas Golden Knights - LA Kings

Vegas -1 ah 1.91 Unibet

1.4. klo 05:00

Tässäkin matsissa on hyvä vedota tilastoihin, Vegas on ollut erityisesti kotivahva tällä kaudella ja voittanut lähes 40 viimeisistä 50 kotiottelusta. Viime peleissä on viety vähintään kahden maalin erolla niin Kingsiä, Bluesia kuin Wildia. Tällä kaudella keskinäiset ovat menneet 4-1 Knightsille ja kolme Vegasin voitoista on päättynyt vähintään kahden maalin erolla. Kingsillä oli tuossa helmikuun lopulla hyvä draivi päällä, mutta nyt ollaan palattu takaisin arkeen. En nää valueta vierasvoiton pelaamisessa lainkaan. 

 • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Vedonlyöntibonuksia ilman kierrätysvaatimuksia

  mrgreen-vp-uusi.png      williamhill-vp-uusi1.png

×
×
 • Create New...