Jump to content

Recommended Posts

WTA Charleston karsinta (massa ) / Tennis

Harriet Dart - Grace Min

Grace Min @ 1.74 Unibet

Alkaa 11:00

Vastakkain turnauksen karsintaottelussa maailmanlistan sijat 148. ja 221. . Iso-Britanniaa edustava 24 -vuotias Dart voitti eilen ensimmäisessä karsintamatsissaan odotetusti isäntämaan Gailisin(1126.)  erin 2-0(6-1, 6-2).  Kotiedun saava 26 -vuotias Grace Min voitti eilen maannaisensa Katerina Stewartin(304.) lukemin 2-0(6-2, 6-1). Dart ja Min kohtasivat toisensa Australian Avoimien karsinnassa tammikuussa Minin ollessa parempi erin 2-0 (7-5, 6-2). Minin Win/Loss tältä vuodelta ITF -matsit mukaanlukien 6-2. Vastaava Dartin tilasto 5-7. Min on näistä naikkosista vahvempi peluri ja tällä hetkellä paremmassa iskussa. Min voittaa ottelun erin 2-0. Unibetiltä markkinatoppi.

0-2 (2-6, 2-6)

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 22.00

 

New Jersey Devils -  Washington Capitals 

 

Valinta :  New Jersey Devils ML 

Kerroin :  2,50  ( Veikkaus ) 

 

Tilasto- betsi. ..     Washington voittaneen,  mutta on tämä pakko kokeilla. 

 

- Washington on voittanut tällä kaudella 7/7 kertaa Devils. 

- Washington on päiväottelujaan voittanut 4/9 kerrasta.

Washington voittanut päiväottelut 3/3 kerrasta,  kun vastassa on Devils 

- Devils on voittanut vain 3/11 kerrasta päiväottelut 

 

Washington on 2010- luvulla voittanut Devils joukkueen seitsemän kertaa putkeen aikaisemminkin (7,12,14 - 30.12.16)  Eli  aikoinaan ollaan oltu tässä vaiheessa keskinäisissä otteluissa.   Silloin kahdeksas kerta toden sanoi. 

-Washington on tällä kaudella voittanut  Viisi kertaa varsinaisella peliajalla ja kahdesti jatkoilla.   Se onni ei millään pompi Devils suuntaan.   Jos yleiskuvaa mietin,  niin nythän on vastakkain kaksi erittäin huonoa joukkuetta päiväottelu- mittarilla katsottuna.   Muun muassa Capitals on  voittanut ilman Devils- otteluita  vain 1/6 kerrasta  päiväpelin siis tällä kaudella.   Se ei ole mairitteleva tulos.    Myös,  kun katsotaan tulevaisuutta,  niin siellä parin päivän päästä odottaa Islanders,  Bruins otteluita,  joten onko tänään ohipeli mahdollisuus.  Devils päiväottelut on mennyt 3/8 voittoa  ilman Capitals joukkueen kohtaamista. 

 

Yhteenveto

Epätodennäköistä on, että osuu,  mutta pakko tämä on ottaa.   Capitals on pelannut paljon viime aikoina.  Nyt tiedetään,  että parin päivän huili tulossa. Sieltä saapuu erittäin inhokki Islanders seuraavaksi.    Päiväottelut eivät ole ollut ikinä Capitals joukkueen suosikki-aikoja ja usein joukkue ei pysty tähän aikaan voittamaan.    Tällä kaudella se on toki Devils vastaan onnistunut. 

Devils on yrittänyt.  Päässyt pari kertaa jatkoille asti,  kun kohdannut Capitals joukkueen.  Joukkue saa kotiyleisön tuen.  Joukkue varmasti janoaa tästä kauden viimeisestä Capitals - ottelusta  voittoa.    Aikoinaan  kahdeksas ottelu toden sanoi ja sanooko se tänään?    

Kukaan ei häviä ikuisesti yhdelle joukkueelle,   Caps on surkea päiväottelu - joukkue,  Caps pelannut paljon,  Devils kotiyleisön edessä.    7/7 voittanut Capitals.   Kahdeksas kerta todensanoo.   Tässä on tiettyjä aihioita,  mitkä kyllä vähän puoltaa vihdoin New Jersey Devils voittoa ja se ottaa sen tänään.  Ainakin tänään tämän kokeileminen on vedonlyönnillisesti ja tilastollisesti järkevin päivä. 

 

Kunhan New Jersey Devils voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Carolina Hurricanes -  Dallas Stars 

 

Valinta :  Carolina Hurricanes ML 

Kerroin :  1,64 ( Bethard )

 

Carolina hävisi edellisen ottelun 2-3, mutta laukaukset,  maalipaikat,  aloitukset kuitenkin Hurricanes voitti.   Stars pelasi ihan hyvin ja taisteli, mutta ei ne uudestaan ota voittoa.   Hurricanes on erittäin hyvä kotijoukkue ja voittaa kyllä kahdesta pelistä toisen, kun molempia hallitsee pelillisesti.  Odotan kotivoittoa.  Hurricanes on voittanut keskinäiset  tällä kaudella nätisti 4/5 kertaa,  eli se oli tilasto voitto vieraille.  Khubodin on covid- listalla,  joten saa nähdä pelaako Oettinger nää molemmat vai huilaako jopa.  Uskon, että kotijoukkue laittaa Reimer maaliin ja sitä kautta entisestään kotivoitto on lähempänä totuutta.    Kyllä tämä kotivoittoon päättyy. Ei vieraat mitää voittoputkea ole keksinyt. 

 

Kunhan Carolina Hurricanes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL, jääkiekko

TsSKA Moskova vs. SKA Pietari (G2) klo. 17.00

TsSKA -1,5 ja alle 4,5 maalia/4,80 PAF

Ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa TsSKA Moskova jatkoi siitä mihin Lokomotiv Jaroslavlia vastaan jäi eli puolusti äärimmäisen kurinalaisesti ja naulasi paikoista kiekon reppuun. Lokomotivia vastaan seitsemännessä ottelussa Lars Johansson pelasi TsSKA:n maalilla nollapelin ja ruotsalainen toisti tämän läntisen konferenssin ensimmäisessä finaaliottelussa SKA:ta vastaan.

Ensimmäinen ottelu oli jääkiekkoa parhaimmillaan. Kumpikin joukkue pelasi vahvasti, vaikka maalipaikkoja tai edes laukauksia ei liikaa siunaantunut. Peli koki kokonaisuutena vain ison kolauksen avauserän lopulla, kun TsSKA karkasi parilla pikamaalilla 2-0 -johtoon eikä enää päästänyt SKA:ta peliin mukaan.

Mikäli TsSKA pelaa jatkossakin samalla tavalla on vaikea nähdä, että SKA nousisi tässäkään ottelussa kuskin paikalle. Maalijuhliin on vaikea uskoa, mutta uskotaan kotijoukkueen vahvan esityksen tuovan 3-1 -kotivoiton.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Tampa Bay Lightning vs. Detroit Red Wings klo. 19.00

Red Wings ML/3,90 PAF

Nyt lähdetään mopolla moottoritielle ja nostetaan keula pystyyn. Toivottavasti ei satu ikävästi.

Tampa Bay Lightning on kiistattomasti NHL:n paras joukkue ja oikeasti saa tapahtua paljon, mikäli tämä joukkue taipuu neljä kertaa seitsemästä jollekin joukkueelle.

Nämä joukkueet kohtasivat eilen toisensa ja Tampa otti vain nihkeän 2-1 -voiton Red Wingisistä tililleen. Mestaruutta yksin tavoittelevalle joukkueelle runkosarja on todella pitkä ja piinaava, mutta miten tämä konkretisoituu silloin, kun vastassa kahtena päivänä putkeen yksi NHL:n heikommista joukkueista?

Tampa on ailahdellut paljon ja tänään todennäköisesti Andrei Vasilevskiy saa lepopäivän. Curtis McElhinneyn pelatessa maalilla Tampa on ollut jotenkin laiska ja tämä on usein kostautunutkin.

En uskalla Red Wingsin suoraa voittoa vihjata, mutta on tuo ML myös itselle pirun maistuva. Niin suuret ohipelin mahdollisuudet tässä on käsillä.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

16:30

b772e4f820f05fe9af8713b314749277.png FURIA - G2 45bcec2d1d08355b1d40edf800204b11.png

FURIA | 2.14 | Olybet

 

  • FURIA (arT, yuurih, VINI, junior, KSCERATO) otti pudotuspelien avauskierroksella 2-1 -voiton FunPlus Phoenixia vastaan. Voitto tuli lopulta kohtalaisen selkein lukemin eikä 2-0 -voittokaan ollut kaukainen lopputulema. Toki huomioon täytyy ottaa FPX:n valmistautumisongelmat suNny:n koronaoireilun takia, mutta silti FURIA:n suoritus oli vähintään perushyvä. FURIA ei välttämättä ole samalla tasolla kuin parhaimmillaan viime vuonna, mutta joukkueen kemian ja kommunikaation parantuessa joukkueen tuloksien olettaisi paranevan lähitulevaisuudessa.
  • G2 (JaCKz, NiKo, huNter-, AmaNEk, nexa) pelasi omassa pudotuspeliottelussaan Liquidia vastaan ja rutisti niukkaan 2-1 -voittoon. Kyseinen voitto tuli ehkä hieman onnekkaasti, sillä G2 voitti matsissa kaikki 6 pistoolikierrosta, mikä on hyvin harvinaista Bo3-otteluissa. Lisäksi ratkaisevan kartta ratkesi 14-14 -tilanteessa G2:n onnekkaaseen taktiikkaan. Vaikka G2 pääsi Liquid-ottelussa kuin koira veräjästä, se ei tarkoita sitä, etteikö joukkueen suoritustaso olisi hyvällä tasolla. Etenkin serkukset NiKo ja huNter- ovat pelanneet loistavasti ja muiltakin pelaajilta on tarvittaessa löytynyt ratkaisuvoimaa, joihin joukkue voi turvautua jatkopeleissäkin.
  • Karttavetossa G2 bannaa Overpassin ja FURIA poistaa Dust2:n. G2 ottanee karttavalinnakseen joko Miragen tai Nuken. FURIA valinnee kartakseen Trainin tai Infernon. Ratkaisevaksi kartaksi todennäköisin karttavalinta lienee Inferno tai Vertigo. Näillä kartoilla taitaa olla todennäköistä, että ottelu etenee kolmanteen karttaan, mutta kävi miten kävi, karttaveto on kummallekin joukkueelle yhtä suotuisa.
  • FURIA ja G2 ovat toisilleen tutut vastustajat. G2 on ollut FURIA:lle hankala vastustaja, sillä se on voittanut neljästä keskinäisestä ottelusta kolme. Toki huomioon tulee ottaa, että FURIA ei ole nykyisellä kokoonpanollaan pelannut G2:ta vastaan.

 

YHTEENVETO

  • FURIA kesti ennakkosuosikin paineet ja pudotti FPX:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ehjällä pelillä. G2 puolestaan järjesti pienoisen yllätyksen kaatamalla Liquidin hyvällä suorituksella, jossa oli tosin mukana ripaus onnea. Karttaveto tässä ottelussa on aika selkeä ja on hyvinkin mahdollista, että ottelu ratkeaa vasta kolmannessa kartassa. G2 on ollut hieman niskan päällä keskinäisissä otteluissa, mutta nykyisille kokoonpanoille tämän päivän ottleu on ensimmäinen laatuaan. Tästä ottelusta pitäisi tulla kovatahtinen ja tasainen vääntö. Kummallakin joukkueella on erittäin taitavia pelaajia riveissään, mutta kommunikaation kanssa voi tulla molemmilla joukkueille ajoittain ongelmia. G2 on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi, mutta itse pidän ottelua lähestulkoon kolikonheittotilanteena, etenkin jos ottelu etenee ratkaisevaan kolmanteen karttaan. Laitetaan roposet siis FURIA:n ottelunvoiton puolesta menemään. Kohde menee oikein, kun FURIA voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, LEC

Rogue - Schalke 04

Vihje: Schalke 04

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.45

Alkamisaika: 18:00

- LEC playoffien puolella kohtaavat Rogue sekä Schalke, tulos tai ulos on kyseessä sillä voittaja jatkaa urakkaansa G2 vastaan jonka voittaja kohtaa finaalissa Mad Lionsin, häviäjä puolestaan suuntaa katseensa summer splittiin ja tulevaisuuteen. Rogue pelasi runkosarjassa paremmin mutta ei kyllä playoffeissa avausottelussaan vakuuttanut yhtään, Rogue on tähän otteluun tultaessa parempi joukkue kyllä, ja olin jopa heitä vihjaamassa mutta Schalke 04 on runkosarjan lopussa ja näissä playoffeissa esiintynyt niin erinomaisesti eikä ole mielestäni vielä edes parastaan ihan vielä näyttänyt. Schalke muunmuassa suoraan 3-0 voitti Fnaticin ja tiputti heidät playoffeista ja vei ottelun G2 vastaan aina viimeiseen karttaan häviten niukasti 3-2 heille.  Rogue on pelillisesti parhaana päivänään hitusen edellä ja myös muutaman lanerin yksilötaidoltaan mutta näen silti Schalken voittavan tämän ottelun hyvällä kertoimella, yleensä en tykkää altavastaajan kelkkaan hypätä hypetyksen jälkeen mutta näen tässä Schalken joukkueessa potentiaalia ja luottavaisesti heidät altavastaajanakin valitsen tämän best of 5 ottelun voittamaan. Asetelma mielestäni suosii Schalkea ja heidän on helpompi tähän otteluun tulla altavastaajana kun ketään heiltä ei odottanut yhtään mitään. Rogue on mielestäni liian ailahteleva tällä hetkellä että voisin heihin 100% luottaa että tämän hoitavat. Schalkelta odotan väkevää aloitusta tähän otteluun ja 1-0 johdosta voi mitä tahansa mennä kun Roguella alkaa paketti hajoamaan erinomaisen runkosarjan jälkeen, tulee ihan tästä Roguen joukkueesta mieleen NHL puolellta Washington Capitals joka ennen stanley cup voittoaan pelasi runkosarjassa aina erinomaisesti mutta playoffeissa ja tiukoissa paikoissa sitten pelasi ailahtelevasti ja häviten. Näillä eväillä Schalkea lapulle vähän lyhyemmän vihjeen kera tällä kertaa.

3-1

Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Kansas City Royals - Texas Rangers

Vihje: Kansas City Royals Yli 5.5 Juoksua

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.02

Alkamisaika: 21:10

- Royals ja Rangers kohtaavat MLB puolella, samaa kohdetta haetaan jälleen eli Royalsille juoksuja Rangersia vastaan. Royalsin lyöntikalusto on ollut tulessa ja saanut paljon tuhoa aikaan näissä kahdessa ottelussa heikkoa Rangersia vastaan jolla ei ole ketään syöttäjää oikeastaan heittää kummulle johon voisi täysin luottaa ettei tulivoimainen vastustaja juoksuja saisi, Lyles alottaa Rangersilta tämän ottelun, viime kausi meni Lylesiltä todella heikosti joten jos siihen voi yhtään peilata tähän otteluun tultaessa niin Royalsin pitäisi kyllä juoksuja tehdä jälleen. Kahteen avausotteluun Royals teki 14 ja 11 juoksuja joten en vain näe Rangersia vastaan ja Rangersin syöttäjiä vastaan Royalsin juoksuhanojen sulkeutuvan vaan kyllä Royals jälleen sen vähintään 6 juoksua paukuttaa.

3-7

Link to post
Share on other sites

NHL  / Jääkiekko

Florida Panthers - Columbus Blue Jackets

Carter Verhaeghe tekee vähintään yhden pisteen( sis. ja)   @ 1.65 Nordicbet

Alkaa 00:00

Verhaeghe teki viidestä viimeisestä ottelustaan neljässä vähintään yhden pisteen (5+4).  25 -vuotias kanukki pelaa tällä hetkellä Barkovin laiturina sekä kakkosylivoiman sentterinä. Verhaeghe saa peliaikaa ottelua kohden reilusti joten pisteitä on edelleenkin odotettavissa Barkovin rinnalla.

Link to post
Share on other sites

Esports, LCS

Team Solomid - 100 Thieves

Vihje: Team Solomid -1.5 karttaa

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.31

Alkamisaika: 23:00

- LCS playoffeissa kohtaavat TSM sekä 100 Thieves, lyhyt vihje tähän ja TSM -1.5 karttaa lapulle. TSM on Cloud ja Liquidin jälkeen selvästi 3 joukkue LCS puolella kun muut lähinnä vastaantulioita. TSM selvästi edellä joukkuepelaamisessa kuin myös yksilötaidossa ja uskon vahvasti että TSM hoitaa 3-0/3-1 tämän ja yllättävänkin kovaa kerrointa tähän saa. TSM jos ei tätä voita hyvillä otteilla selvin luvuin 3-0/3-1 niin on kyllä TSM joukkueella jopa todella häpeällistä, 100 Thieves niin paljon heikompi joukkue että jos heitä vastaan on jo vaikeuksissa niin splitin voittoon ei ole tässä eikä seuraavassa kyllä mitään mahdollisuuksia, TSM pelasi hyvin Liquidia vastaan vaikka hävisi 3-1 mutta lähinnä itse throwasi kaksi peliä menemään, tämän jälkeen TSM voitti hyvällä esityksellä EG:n 3-1. 100 Thieves puolestaan hävisi 3-0 aivan pystyyn Cloud9 ja sen jälkeen voitti Dignitaksen 3-0 joka tuloksellisesti hyvä mutta Dignitas luokkaa 100 Thieves V2 joten tuosta ei pahemmin voi mitään ottaa 100 Thievesin hyvyydeksi. TSM tulee dominoimaan ja hoitamaan 3-0/3-1 tämän ottelun sen verran kovempi joukkue TSM on jokaisella osa-alueella ja häpeällistä kyllä jos häviävät tämän ottelun 100 Thievesille tai antavat edes kaksi karttaa, tämä on TSM:lle statement ottelu joten en vain näe heidän tätä perseilevän ja pelaavan heikosti.

3-1

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...