Jump to content

Recommended Posts

Snooker kausi huipentuu MM-Kisoihin 17.4-3.5 välisenä aikana ja huippu snookeria on tarjolla runsaasti, nautitaan otteluista ja koitetaan tehdä tulosta muutamalla turnausvedolla kuin myös turnauksen aikana pelattavista yksittäisistä otteluista.

Turnausvedot:

Voittaja: Judd Trump 3.85 Coolbet

Voittaja: Ronnie O'Sullivan 5.50 Coolbet

Turnauksessa alle 89.5 century breikkiä 1.73 Unibet

Mark Selby yli 4.5 century breikkiä turnauksessa 1.80 Unibet

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaksi on omissa papereissani selvästi yli muiden, uskon vahvasti joko 2019 voittajan Maailmanlistan 1. nimen Trumpin tai hallitsevan mestarin Maailmanlistan 2. nimen O'Sullivanin tämän vuoden MM-Kisat voittavan, Neil Robertson ja Mark Selby tulevat sitten perässä ja pystyvät hyvää vastusta tarjoamaan mutta näen vain nämä kaksi pelaajaa ylitse muiden enkä usko että voitto voi heidän ulkopuolelleen tällä kertaa karata, kertoimet hyviä myös kohteissa joten voi hyvin pelata molempia ja silti tehdä voittoa kohteen osuessa.

Turnauksen alle 89.5 century breikkiä ja Mark Selbyn yli 4.5 century breikkiä, MM-Kisoissa huippu snookeria tullaan näkemään ja myös huippu pelaajat, lähes jokainen pelaaja omaa hyvät mahdollisuudet tehdä century breikin eli 100 tai yli pistettä yhdellä lyöntivuorolla, otteluita on paljon, freimejä on paljon joten mahdollisuuksia tulee kyllä varmasti mutta silti trendinä on ollut viimeisenä 5 vuotena että alle jäädään century breikeissä, monesti kun pitkiä otteluita pelataan ja onnistuu tarvittavan breikin tekemään freimin voittamiseen niin siihen jo tyydytään joka on olennainen asia ja ei enää century breikkejä olla niin hirveästi nähty nimenomaan MM-Kisoissa. Viimeisenä 5 vuotena Century breikkejä on nähty MM-Kisoissa seuraavanlaisesti aloittaen 2016 vuodesta, 86 74, 84, 100, 79, tällä rajalla mennyt siis viimeisenä 5 vuotena vain kerran yli joten uskon tähän trendiin ja siihen ettei tälläkään kertaa tulla näkemään paljoa century breikkejä vaikka peli onkin kehittymässä siihen suuntaan että voittaakseen näitä huippupelaajia täytyy tehdä yhdellä lyöntivuorolla paljon pisteitä eikä anna vastustajalle mahdollisuutta vastata, joka tapauksessa underia lähden tähän hakemaan ja siihen luotan vahvasti. Mark Selbyn yli 4.5 century breikkiä haen myös, Selby on kahtena viimeisenä vuotena tehnyt tasan 4 century breikkiä MM-Kisoissa eikä ole snookerissa se paras breikin tekijä vaan enemmän taktisen puolen ja safety pelin mestari jonka pelityyli on hyvinkin erinlaista moneen muuhun kärkipelaajaan verrattuna, eikä tuo taktisempi ja hitaampi puoli tee Selbyn pelistä mitenkään tylsempää, päin vastoin, Selby oma lempipelaaja tourilla ja nauttinut Selbyn pelaamisen katsomisesta paljon, kahtena viime vuotena ollut lähellä tämä yli 4.5 centurya ylittyä näissä MM-Kisoissa Selbyllä, uskon että tänä vuonna se tulee muutamalla ylittymään, Kaavio Selbyllä suotuisan oloinen avauskierroksilla ja Selby tulee turnauksessa jälleen löytämään sen parhaan forminsa pelaajana jonka on jo monena vuotena löytänyt juuri oikeaan aikaan, Selby onnistuu otteluissaan muutamia centuryita tekemään ja turnauksessa pitkälle edettyään pelaa sen verran freimejä että tulee tämä raja ylittymään tänä vuonna, koko turnauksen century vetoa vastaanhan tämä tavallaan menee mutta en usko tämän hirveästi muuttavan tuota lopputulemaa.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

17.4 

O'Sullivan - Joyce: O'Sullivan -5.5 Freimiä 1.98 Unibet

Yan - Gould: Gould Yli 5.5 50 pisteen breikkiä 2.00 Unibet

Maguire - Jones: Maguire -1.5 Freimiä 1.80 Coolbet

Jo avauskierroksesta lähtien ottelut pelataan kahdessa osassa kun ottelut ovat pitkiä joten päivämäärä vedoissa on ottelun aloituspäivä. Pääsääntöisesti avauskierroksen ottelut pelataan kahtena eri päivänä mutta muutama ottelu pelataan samana päivänä kokonaan.

 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Avauskierros on MM-Kisoissa pelattu 2 ottelua lukuunottamatta jotka pelataan huomenna loppuun, Murphy - Davis tilanteessa 4-5 ja Selby - Maflin tilanteessa 8-1

Turnausvetoja kun katsoo niin Trump ja O'Sullivan molemmat hoitivat avauskierroksen ottelunsa 10-4 luvuin ja molemmat näyttivät omissa otteluisaan kyllä hyvältä, O'Sullivan aloittaa huomenna urakkansa neljännesvälierissä kohtaamalla McGillin ja tuosta pitäisi O'Sullivanin kyllä mennä helposti jatkoon.

Selby pelannut tässä turnauksessa 9 freimiä ja voittanut niistä 8. 2 Centurya on jo Selby tehnyt nyt avausottelussaan joka on vielä kesken niin hyvältä näyttää tuo Selbyn yli 4.5 Centurya kyllä tässä turnauksessa, ja tärkeintä että on menossa jatkoon tältä kierrokselta niin pääsee pelaamaan ainakin vähintään yhden ottelun vielä ja freimejä lisää. 

Turnauksen alle 89.5 Centurya näyttää tässä kohtaa varsin heikolta kun niitä on tullut jo 38 kappaletta, mukaanlukien nuo keskeneräiset ottelut joissa tullut Murphy-Davis ottelussa 1 ja Selby-Maflin ottelussa 2. Odotettavissa on kuitenkin tahdin laantumista kun on avauskierros pelattu ja oikeastaan kaikki 'heikoimmat' tippuneet pois niin nähdään vielä enemmän tasaisia otteluita, mutta tosin myös enemmän freimjeä, mutta kyllä niitä on tähän vaiheeseen tullut jo aikalailla paljon liikaa ettei kovin hyvältä näytä kyllä tässä kohtaa tämä veto.

Link to post
Share on other sites

22.4 

Neljännesvälierät käyntiin, nämä pelataan best of 25 kaavalla.

O'Sullivan - McGill: O'Sullivan -4.5 Freimiä 1.92 Coolbet

Robertson - Lisowski: Robertson voittaa ottelun & tekee yli 3.5 century breikkiä ottelussa 2.50 Unibet

Link to post
Share on other sites

Puolivälierät pyörähtävät tänään käyntiin joka tietenkin tarkoittaa sitä että enää on 8 parasta mukana ja kaikki 4 ottelua alkavatkin tänään sitten, edelleen best of 25 kaavalla mennään näissä. O'Sullivan tippui turnauksesta pois suurena yllätyksenä häviten McGillille 13-12 luvuin, Trump edelleen mukana ja pöytä näyttäisikin olevan aika hyvin katettu Trumpin voitolle, Selby edelleen mukana myös ja nyt jo tällä kahdella kierroksella tehnyt 5 centurya eli se turnausveto tuli kotiin.

27.4

McGill - Bingham: McGill yli 2.5 century breikkiä 2.65 Unibet

Robertson - Wilson: Wilson korkein breikki yli 120.5 1.90 Unibet

Murphy - Trump: Trump yli 3.5 century breikkiä 2.80 Unibet

Williams - Selby: Molemmat pelaajat tekevät yli 1.5 century breikkiä 2.50 Unibet

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NBA; Koripallo Clippers -- Lakers Vihje ; Anthony Davis yli 24,5 pistettä 1,87@ Coolbet 5;10 AD on ollut hyvä ja tässä LAn derbyssä varmasti nähdään pisteitä. AD on ollut aiemmin näissä peleissä se avain tekijä ja varmasti on nytkin. 
  • Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 03:00 Ayo Dosunmu ollut liekeissä kaaren takana viime matseissa. Viimeisestä kymmenestä matsista 9/10 yli 1,5 kolmosta on osunut. Ayo Dosunmu yli 1,5 3pt koria @1,81 @unibet
  • NBA; Koripallo Pacers - Pelicans Vihje ; Tyrese HAliburton yli 11,5 syöttöä 2,05@ Coolbet 2;40 Haliburton oli viime pelissä aika vaisu ja varmasti parempi tässä pelissä. PElissä varmasti nähdään paljon pisteitä ja sitä mukaan syöttöjä. 
  • Jääkiekko, NHL Tampa Bay Lightning vs. Buffalo Sabres klo. 02.00 Lightning -1,5, yli 6,5 maalia ja Nikita Kucherov tekee vähintään kaksi maalia/14,00 Unibet Tampa Bay Lightning heitti edellisessä ottelussa pahasti vatsalleen Philadelphia Flyersin vieraissa. Lightning tarvitsee kipeästi pisteitä, jotta joukkueen ote pudotuspelipaikasta ei karkaa.  Buffalo Sabres on löytänyt viime aikoina parempaa virettä peliinsä ja on vielä ohkaisesti taistelussa viimeisistä pudotuspelipaikoista mukana. Sabresille on pudotuspelipaikan osalta tämä ottelu vielä kotijoukkuettakin tärkeämpi, sillä Lightning pelaa samoista sijoista. Uskon, että Lightning tulee otteluun kuin raivohärkä ja kotijoukkueen supertähti Nikita Kucherov ottaa vastuun koko joukkueen suorittamisesta tekemällä vähintään kaksi maalia murskavoitossa.
  • Helmikuu päätetään tänä vuonna karkauspäivään. Aloitetaas päivän vihjeet tenniksellä. Tennis, Dubain ATP-turnaus Hubert Hurkacz vs. Ugo Humbert klo. 18.30 Yli 31,5 peliä/3,40 Unibet Kaksi syöttötykkiä kohtaavat toisensa Dubain ATP-turnauksen puolivälierässä. Ottelu on pääkentällä päivän neljäs ja samalla viimeinen, joten on mahdollista, että ottelun alku venyy myöhemmäksi. Hubert Hurkacz on selvittänyt tiensä turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon kolmanneksi sijoitettuna pelaajana pelaamalla viisi erää ja näistä kolme on mennyt katkaisupeliin. Ugo Humbert on kahdessa ensimmäisessä ottelussaan selvinnyt ilman katkaisupelejä, vaikka on puolalaisen tavoin menettänyt yhden erän. Erätappio tuli ensimmäisellä kierroksella kokenutta Gael Monfilsia vastaan. Tässä on kaksi sellaista pelaajaa nyt vastakkain, että kolmieräinen ottelu ei yllättäisi eikä sekään, että kaksi ensimmäistä erää ratkeisi katkaisupelin kautta. Selvää on se, että ainakin 7-5, 4-6, 6-4 tämän on mentävä, jotta overi tulee kiinni.
×
×
 • Create New...