Jump to content

Recommended Posts

Koripallo

Euroliiga

Klo: 19.45

Anadolu efes - Real Madrid

Pelivalinta: Anadolu Efes - 8

Kerroin: 2.00(bethard)

Euroliigan puolivälierät ja paras 5 sarjaa pelataan. Voitot ennen tätä peliä tasan 2-2. Efes vei kaksi ensimmäistä kohtaamista kotonaan näytöstyyliin lukemin 90-63 ja 91-68! Madrid pystyi kuitenkin noiden murskajaisten jälkeen kokoamaan rivinsä ja ottamaan kaksi voittoa kotonaan. Efes oli kyllä todella lähellä napata noissa otteluissa napata se vaadittava voitto mutta se suli molemmissa peleissä viimeisellä neljänneksellä 10 pisteen johtonsa. Efes ei ole tuon viimeisimmän Madridissa pelatun ottelun jälkeen ollut tositoimissa mutta Madridilla sen sijaan toissa päivänä ottelu kotimaista liigaa espanjassa. Joten lepoetu tässä suuri kotijoukkueelle. Efes ollut myös erittäin kova kotonaan, se ei ole hävinnyt peliäkään tämän vuoden puolella ja hyvin usein se on voittanut vastustajansa selvällä erolla. Erittäin vahvasti haiskahtaa kotivoitolta ja uskaltaa ottaa vähän isommallakin tasoituksella kiinni. Kertoimet tässä tullut jo reippaasti alas mutta vielä täysin pelattavaa kerrointa tarjolla. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo

Euroliiga

Klo:22.00

Barcelona - Zenit Petersburg

Pelivalinta: Zenit Petersburg +7

Kerroin: 1.87(unibet)

Lisää Euroliigaa ja tässäkin G5 luvassa. Tämä sarja on ollut äärimmäisen tasainen kokonaisuudessaan. Barcelona lähti sarjaan ennakkosuosikkina mutta Zenit on pystynyt haastamaan isännät täysin. Barca toki lähtee tähänkin peliin suosikkina mutta itse näen Zenitillä täydet mahdollisuudet tässä jopa jatkoon. Zenit on pystynyt todella hyvällä puolustuksella laittamaan barcan ahtaalle. Zenitin ase nimenomaan on tuo hyvä puolustus. Hyvän puolustuspelaamisen myötä pelit ovat olleet erittäin vähä pisteisiä ja  todella tiukkoja vääntöjä. Mitään murskajaisia ei siis luvassa ole suuntaan eikä toiseen vaan olettaa voi että tämä viimeinenkin peli jatkuu samalla kaavalla kuin aiemmatkin kohtaamiset. Itselle maistuu tuo +7 Zenitille varsin hyvin koska vaikka Barca tämän voittaisi niin en usko että kovin suurella erolla sitä tulee tekemään. Suoraa voittoakin tekisi mieli vihjata mutta Barca on aina Barca niin tyydytään varmistelemaan. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Philadelphia Flyers  -  Pittsburgh Penguins 

 

Valinta :  Pittsburgh Penguins ML 

Kerroin :  1,60  ( Coolbet )

 

Battle of Pennsylvania vol. 8

 

Viimeinen taisto.   Jarry varmasti aloittaneen vieraiden maalissa ja Elliott kotijoukkueen.  Eilen tylysti 7-2 voitto Flyers suuntaan,  mikä tarkoittaa sitä, että tänään voittaa Penguins.   Pingviinit on erittäin hyvä joukkue voittamaan murskatappion jälkeen seuraavan.  Myös vieraat varmasti parantaa peliään ja tuskin Flyers pystyy samaan enään tänään. 

 

Kunhan Pittsburgh Penguins voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

ATP Madrid  (massa ) / Tennis

Karen Khachanov - Kei Nishikori

Kei Nishikori @ 1.91 Bethard

Alkaa 12:00

Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 23. ja 43. .  Nishikori paremmassa vireessä. Vei Nadalilta erän edellisessä ottelussaan Barcelonassa. Khachanov ei ole ihmeitä esitellyt varsinkaan massalla tänä vuonna. Nishi voittaa erin 2-0. Bethardilta markkinatoppi.

1-2 (7-6, 2-6, 2-6)

Link to post
Share on other sites

2. Bundesliga  / Jalkapallo Saksa

Holstein kiel  - SV Sandhausen

Holstein Kiel   @ 1.98 Coolbet

Alkaa 19:30

Putoamisuhan alla oleva Sandhausen(15.) hävisi kymmenen viimeistä vierasotteluaan. Noususta Bundesliigaan kamppaileva Holstein Kiel(5.) sitä vastoin voitti kolme viimeistä kotimatsiaan . Holstein Kiel voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen joulukuussa maalein 2-0.  Kotijoukkue nappaa tänä iltana tästä lukemin 2-0 päättyvästä ottelusta tärket pisteet nousurytinöihin.

2-0

Link to post
Share on other sites

Viron Premium Liiga

Kuressaare - Paide klo 19

Molemmat joukkueet tekevät maalin 2.10 @Coolbet

Tässä on ihan perusteltu veto kokeilla molempien joukkueiden maalia. Paide joutuu pelaamaan kauden ensimmäisen ottelunsa luonnonnurmella, kun Kuressaare isännöi ottelua. Tämä tulee olemaan varmasti pieni ase vierailijoita vastaan ja tämän myönsi myös ottelua edeltävässä haastattelussa Paiden valmentaja Zahovaiko. Paide ja Kuressaare ovat kohdaneet jo kerran tällä kaudella, tuolloin voiton vei Paide Anierin pilkkumaalilla 1-0. Kuressaarella on tosiaan pieni haaste saada maalia aikaiseksi, sillä kahdeksaan otteluun Paide on päästänyt vaan neljä maalia taaksensa. Vierailijoilla maalintekovoimasta ei ole huolta niin kauan kuin Anier on voimissaan. Molemmilla joukkueilla on pientä rasitusta ja ruuhkaa otteluohjelmassa ja uskon, että se alkaa realisoitumaan myös Paiden leirissä virheinä. Kuressaarekaan ei ole kuitenkaan niin huonosti pelannut, vaikka ovat vasta yhdestä ottelusta pisteitä saaneet. Lisäksi kotijoukkue saa tähän otteluun hyökkäykseen käytettäväksi Soomren. Kotona Kuressaarelta odotetaan enemmän ja luotetaan siihen, että he pystyvät realisoimaan ensimmäisellä puoliajalla puutteet Paiden tuntumassa luonnonnurmeen.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro

Turabekov - Fedosov

Vihje: Turabekov Voittaa 1. Erän vähintään 5 pisteen marginaalilla

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.25

Alkamisaika: 23:30

- Turabekov sekä Fedosov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Turabekov lähtee tähän otteluun ansaitusti suurena suosikkina ja selkeää voittoa Turabekoville tästä povaankin. Turabekov jokaisella osa-alueella parempi pelaaja kuin Fedosov ja vaikka Fedosov onkin viime otteluistaan voittoja napannut ihan hyvin ei tasoltaan vain riitä Turabekoville joka on keskinäisiä otteluita näiden pelaajien välillä dominoinut mielin määrin ja voittanut useita otteluita suoraan 3-0 luvuin Fedosovia vastaan. Uskon Turabekovin jälleen voittavan selkeästi hyvillä otteilla ja ottavan homman altuun heti avauserästä nappaamalla voiton siitä selvin luvuin.

1. Erä 9-11, alku oli hyvä Turabekovilla mutta siitä sitten peli kaatui kasaan ja lopulta hävisi vielä avauserän.

Link to post
Share on other sites

Algeria Ligue 1

Mc Alger - Bel Abbes klo 00:30 (5.5.)

Mc Alger HT/FT 1 1.95@Betsafe

Erittäin lyhyt haku Algerian pääsarjasta. Osaako joku muuten kertoa miksi nämä pelaavat öisin? Tsekkasin päivälämpötiloja niin ei pitäisi siitä olla kiinni ainakaan. Joka tapauksessa Bel Abbesilta on tietojen mukaan paljon poissaoloja rosterissa johtuen puutteellisista koronatestituloksista/testaukset eivät ole ehtineet mennä läpi ennen ottelua. Lisähuolta tuo fakta, jonka mukaan Abbesiin liitetyn osakeyhtiön (SSPA) urheilutoimenjohtaja Abbes Morsli on eronnut tehtävistään joukkueen valmentaja Bouakkazin ohella. Eroon liittyy seuran surkea taloudellinen tilanne ja terveydelliset ongelmat. Joukkueeseen on annettu tiettävästi nyt uudet lisenssit vastuutehtävät ottavalle henkilöstölle. Uskotaan, että joukkue on sen verran sekavassa tilassa, että Alger hoitaa homman kotiin rutiinilla ja johtaa ottelua jo puoliajalla. 
Lähde: https://sport-life.info/index.php/2021/05/01/usm-bel-abbes-abbes-morsli-demissionne/

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro

Evlakhin - Sidorin

Vihje: Sidorin 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.75

Alkamisaika: 23:45

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Evlakhin sekä Sidorin. Sidorin lähtee tähän otteluun 1.40 kertoimisena suosikkina mutta saisi lähteä vielä hitusen suurempanakin suosikkina tähän otteluun ja näenkin Sidorinin tämän suoraan 3-0 luvuin vievän. Evlakhin ei ole pahemmin kummoisia viimeaikaisissa otteluisaan esittänyt eikä pahemmin muutenkaan ole kovinkaan kummoinen pelaaja Liga Pro:n puolella. Sidorin puolestaan pelannut viime otteluissaan erittäin hyvin ja tuleekin tähän otteluun 4 pelin voittoputkessa. Sidorin voitti myös juurikin 3.5 Evlakhinin suoraan 3-0 luvuin ja lähti tuohon otteluun 1.20 kertoimisena suosikkina ja siitä kun menty päivä eteenpäin ja Sidorin vain jatkanut erinomaisia otteitaan pöydällä en näe mitään syytä miksi kerroin olisi tuosta vain noussut. Sidorinin dominointia odotan tästä jälleen ja suoraan 3-0 voittoa hyvällä kertoimella.

2-3 (8-11, 17-15, 9-11, 11-3, 5-11)

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...