Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 04.00

 

Vegas Golden Knights -  Minnesota Wild 

 

Valinta Minnesota Wild ML  

Kerroin :  2,60  ( Bet365)  

 

Kirjoitushetkellä  ARBITRAASI, ,,  OLKAA HYVÄ ,, Wild jos ottaa bet365  62e saa 161,20   sekä  Coolbet Vegas ML  1,63,  kun ottaa 99e saa 161,37  ja   panokset 62 +99 = 161.00 eli jäät 20 snt taikka 30 snt voitolle. ..  huikeeta  lauantain krapula tikkari on hankittu   :)

 

Ja sitten takaisin  tappiolliseen vedonlyöntiin: ( ei hätää wild- taika saa jatkoa) 

 

GAME 7...   PETER DEBOER (5-0)  VS  MINNESOTA WILD  ( 3-0) 

 

NHL historia antaa kotivoitolle   58%.  Sillä prosentilla on kotijoukkue voittanut tämän ottelun 

Vegas on hävinnyt 1/2 kerrasta G7.  Kumpanakin kerralla se suli 3-1 sarjajohdon.  Vain toisen pelasti.   Kotonaan G7  1/1

- Minnesota Wild on noussut 2003 niin Avalanche kuin Canucks vastaan 3-1 sarjatappiosta jatkoon.   Sekä 2014 joukkue nousi 3-2 takaa G7 voittoon.   Joukkue on siis 3/3 kerrasta voittanut G7  ja kaikki kolme on tullut vieraskaukalossa 

DeBoer ei oo ikinä valmentajana hävinnyt G7 ottelussa. Viiden suora hakee kuudetta.   Tuoko se kotijoukkueelle tarvittua  onnea 

 

Yhteenveto 

Erittäin tiukka ottelu on tiedossa.  Wild on joukkueena onnistunut erittäin hyvin näissä otteluissa.  Myös joukkue on pelannut jo pitkään tasaisen hyvin.  Joukkuehenki on varmasti kunnossa ja se on kasvanut viime aikoina varmasti.   Vegas on vähän arpa, että mihin suuntaan se menee,  kun kolmatta vuotta putkeen sulaa helpohkoa sarjajohtoaan.   Viime vuonna kuplassa onnistuttiin,  mutta tuoko kotiyleisön tuki onnea vai kipsin entisestään?    Ottelu on varmasti erittäin tasainen ja joku vähämaalinen nyhväys ei olisi edes yllätys.    Jos se on maalitonta,  niin se suosii vieraita varmasti.  Kotijoukkue tulee alussa lujaa,  mutta saattaa hyvinkin kipsaantua,  jos se alku rytinä ei tuota maalia.   Wild on ollut erittäin ilkeä vastus koko kauden ajan ritareille.   Kotijoukkue on suosikki,  mutta nyt vastassa on ilkeä joukkue,  joka tuppaa voittaa näitä otteluita.   Eiköhän joukkueellinen pelaajia ole vahvempi kuin yksi valmentaja.   Wild kertoimet on parempia ja niiden G7 taika on huikea.  Ei sitä pysty edes yksi DeBoer pysäyttää.   Itse toivon, että se olisi Wild,  joka etenee jatkoon ja luotetaan siihen.  Vieraiden tarina olisi kivempi katsella lisää ja voisi jopa pärjätä Colorado vastaan.  

 

Kunhan Minnesota Wild voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Matiushenko - Buberenko

Vihje: Matiushenko 3-0 

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.00

Alkamisaika: 10:20

- Setka Cupin puolella kohtaavat Matiushenko sekä Buberenko. Matiushenko lähtee tähän otteluun suurena 1.25 kertoimisena suosikkina ja täysin ansaitusti. Pöydällä en näe tässä ottelussa kun yhden pelaajan ja se on Matiushenko, tasoero pelaajien välillä on suuri ja etenkin syötössä ja sen pitämisessä on Matiushenkolla ja Buberenkolla suurta eroa. Matiushenko pelannut viime otteluissaan todella erinomaisesti ja nyt kun vastassa on sitten itseään heikompi pelaaja jälleen niin mitään muuta kun dominoivaa 3-0 voittoa Matiushenkolle on tästä vaikeaa nähdä.

3-2 (11-5, 3-11, 11-8, 5-11, 11-7)

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Hordiichuk - Mrykh

Vihje: Mrykh 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 5.50

Alkamisaika: 10:50

- Hordiichuk sekä Mrykh kohtaavat Setka Cupin puolella, Mrykh lähtee otteluun kertoimissa vain todella niukkana 1.72 kertoimisena suosikkina mutta itse näen Mrykhin selvänä suosikkina tähän otteluun tultaessa, Hordiichuk ei tasoltaan riitä Mrykhille ja Hordiichukin peli on ollut viime päivinä todella heikkoa ja vaikeaa vaikka vastassa on ollut Hordiichukia vielä heikompiakin pelaajia, silti viimeisestä 10 pelistään Hordiichuk napannut vain 2 voittoa. Mrykh puolestaan pelannut erinomaisesti viime otteluissaan voittaen 8 viimeisestä 10 pelaamastaan ja noissa ollut vastassa myös hyviäkin pelaajia osissa otteluissa. Mrykh on tasoltaan parempi pelaaja ja kun Hordiichukin vire ollut todella heikkoa ja menossa alaspäin ja Mrykhin menossa ylöspäin niin suora 3-0 voitto paremmalle pelaajalle Mrykhille ei ole kyllä mahdottomuus tästä ja itse näkisin tämä kohteen siellä 3.50 kertoimissa tämän tarjotun 5.50 kertoimen sijasta.

2-3 (11-7, 6-11, 6-11, 14-12, 8-11)

Link to post
Share on other sites

Ranskan Avointen karsinnat  (massa ) / Tennis

Elisabetta Cocciaretto - Xiyu Wang

Xiyu Wang @ 2.55 Bethard

Alkaa 11:30

Vastakkain turnauksen karsintaottelussa maailmanlistan sijat 113. ja 145. . Wang voitti molemmat aiemmat karsintaottelunsa puhtaasti 2-0. Ensin kukistui Cabrera(150.) erin 6-2, 6-1 minkä jälkeen seuraavassa matsissa kiinalainen pölläytti jaappaanin Hibiä(177.) 6-0, 6-3. Cocciaretto voitti naisten molemmat aiemmat keksinäiset kohtaamiset. Nainen oli kuitenkin molemissa tämän turnauksen aiemmissa karsintaotteluissaan ajoittain hienoisissa vaikeuksissa. Wangilla tuntuu taas olevan fokus kohdillaan ja nainen tuleekin nappaamaan tänään 0-2 -voiton Cocciaretosta. Bethardilta markkinatoppi.

1-2 (3-6, 7-6, 3-6)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM-kisat 

Kazakstan - Kanada klo 16.15

1.erä 1X 1.95@WilliamHill

Molemmille elintärkeä matsi jatkon kannalta. Kanadalle tämä on käytännössä jo pakkovoitto. Hyökkäyspään otteet näyttivät elpymisen merkkejä Norjaa vastaan, mutta vieläkin lasketaan liian helposti maaleja omiin. Kazakstan sai Saksaa vastaan varmasti piristävän ja itseluottamusta kohottavan voiton, kun käänsivät 1-2 tappioaseman voitoksi. Maalilla on nyt kuitenkin ehkä etukäteen heikompi veskari Shutov. Kanadalla jatkaa maalissa Kuemper. Uskotaan silti, että molemmat joukkueet lähtevät tähän 6 pisteen matsiin sen verran varovaisella otteella, että 1.erän jälkeen tulostaululla saattaisi olla kasakkien johto tai vähintään tasapeli. 

0-1

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Hrncir - Dolejsi

Vihje: Hrncir -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.83

Alkamisaika: 18:00

- Setka Cupin puolella kohtaavat Hrncir sekä Dolejsi. Hrncir lähtee tähän otteluun selkeänä suosikkina 1.36 kertoimella ja uskonkin Hrncirin voittavan tämän ottelun selvästi 3-0/3-1 luvuin tässä Tshekki pelaajien taistossa. Hrncir on Setka Cupin puolella pelannut pitkään ja esiintynyt hyvin edukseen voittamalla hyviäkin pelaajia itse ollen sellainen keskitason pelaaja, Dolejsi puolestaan pelannut Setka Cupin puolella vain 3 ottelua ja hävinnyt niistä 2. Hrncir tulee tähän otteluun hyvässä lennossa 3 ottelun voittoputki allaan enkä usko että se tähän otteluun pysähtyy vielä kun vastassa on Dolejsi. Hrncir dominoi pöydän tapahtumia hyvällä syötöllään ja jatkaa tässä ottelussa hyviä otteitaan Setka Cupin puolella nappaamalla 3-0/3-1 voiton tässä Tshekki pelaajien kaksintaistossa.

3-1 (11-9, 4-11, 12-10, 11-9)

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...