Jump to content
  • Isot Non Sticky kasinobonukset

    wheelz-vp-uusi.png      caxino-vp-uusi.png

Recommended Posts

Nyrkkeily

Daniel Dubois - Bogdan Dinu

Dubois voittaa erissä 1-6, betfair, @1.73

Klo: 23:00

 

Dubois oli vielä hetki sitten brittien hypetetyin raskaan sarjan lupaus, kunnes viime marraskuussa olympiahopeamies Joe Joyce tyrmäsi hänet 10:ssä erässä. Tuo oli ehdottomasti liian kova testi 23-vuotiaalle ja erityisesti Joycen jabi aiheutti hänelle ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Paluuvastustaja Dinu on osoittanut ettei häneltä oikein löydy sisua tai dogia selviytyä vaikeista tilanteista ja myös Duboisia vastaan odotan että ottelu on ohi heti ensimmäisen satuttavan iskun osuessa. Dinu on tyrmätty kahdesti (erissä 4 ja 7) ja molemmilla kerroilla hän yksinkertaisesti murtui kun vastustajat alkoivat laittaa enemmän painetta. Viimekertaisesta pahasta tappiosta huolimatta Dubois on yhä erittäin kovalyöntinen ja ennen kaikkea aggressiivinen ottelija joka hakee tyrmäystä jo aikaisessa vaiheessa otteluita. Kuusi erää tulee olemaan Dinulle todella pitkä aika ja näillä kertoimilla tämä kohde menee ehdottomasti lapulle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM kisat

Klo: 18.15

Suomi-Saksa

Pelivalinta: Saksa ml

Kerroin: 3.25(william hill) 

Tähän ei paljon perusteluja tarvita.  Jos Meikäläinen haluaa suomen  finaaliin on paras tapa varmistua siitä pelaamalla vastaan, nimittäin osuma tarkkuus vedoissa on sitä luokkaa että noin 85% vedoista menee päinvastoin mitä meikä tarjoaa! No mutta on tässä muutakin perustetta, Saksa pudotti Sveitsin jatkosta joka oli omissa papereissa jopa mestari ehdokas ja se että Saksa oli Sveitsiä vastaan todella hyvä. Saksa ottanut varmasti oppia alkusarjan kohtaamisesta ja tulee kovaa päälle. Suomi toki pelaa erittäin kovalla tasolla tällä hetkellä mutta aivan maalin peli tästäkin on tiedossa. Voi hyvin kääntyä vieraille nimittäin nälkää löytyy saksan porukalta, joten suomi finaaleihin ja saksaa lapulle😅

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM kisat 

Klo: 14.15

Usa - Kanada

Pelivalinta: Kanada

Kerroin: 2.85(coolbet) 

Tässä lähdetään pelaamaan vähän vastakarvaan. USA ollut todella vahva näissä kisoissa ja harvemmin näin hyvin liikkuvaa porukkaa siltä on nähty. Slovakia oli täysin vastaan tulija puoliväerissä. Mutta Kanada joka pääsi hieman vahingossa alkusarjasta jatkoon kaatoi mestarisuosikki venäjän puolivälierissä. Kanada on parantanut peliään jatkuvasti ja se tunnetaan siitä että se syttyy vasta kun tosipelit alkaa. USA sen sijaan on joukkue joka ei osaa voittaa tänä vuonna toki näyttää hyvältä mutta riittääkö se silti loppuun asti? Itse lähden tässä täysin kertoimen perään 2.85 on auttamatta liikaa kanadalle kun puhutaan pudotuspeleistä. Kanada näytti venäjää vastaan että on mukana mestaruus taistossa ja laittaa kovan haasteen hyvin pelanneelle usalle! 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-KISAT 

KLO  14,15

 

USA  -  Kanada 

 

Valinta :  USA   ML 

Kerroin :  1,87   ( Coolbet )

 

Välierissä pelaavat kaikki lohko B- joukkueet.   Eli lopulta se oli kovempi lohko tasoltaan näissä kisoissa.    Ensimmäiset välieräpari on USA sekä Kanada,  jotka kohtaavat hyvin varhain päivällä.  Lohkopelissä oli selvä tasoero,  kun yhdysvallat veivät verivihollisensa ihan törkeän  selvästi 1-5 numeroin.   Onko voimasuhteet tuosta muuttunut?  

Abdelkader joutui ainakin pois loukin takia ja viime näiden kohdatessa myös molari Stolarz sai jotain vammaa.   Myös Beniers on poissa.   Lähtökohtaisesti viime kohtaamisesta ainoastaan Abdelkader on yhdysvalloilta sivussa.     Molaripeli on yhdysvaltojen etu.  Kumpikin Oettinger / Petersen on ollut hyviä koko turnauksen ja ovat varmempia kuin Kuemper / Hill kaksikko,  joilla taso heittää erittäin paljon ajoittain.    Yhdysvalloilta löytyy erittäin hyvin kisoissa pelannut ja änärissäkin koko kauden hyvin pelannut Garland, joka on joukkueen vaarallisempia pelaajia.   Löytyy toki Labanc,  Robertson , Donato , jotka tuo hyökkäys voimaa.   Nuo USA tekemät maalimäärät eivät ole yllätyksiä ja puolustuspelaaminen toimii ja molarit on kisojen parhaat,  niin tulos on ihan linjassa.   Seitsemän ottelua ja seitsemän voittoa. 

Kanada on ollut vaikeuksissa ajoittain paljon ja tuo joukkue ei oo niin vahva.  Kyllä USA on materiaaliltaan parempi joukkue ja se näkyi myös alkulohkon ottelussa.    Kanada teki sen minkä odottaa sopi,  että joukkue kukisti Venäjän,  mutta ei siitä liikoja johtopäätöksiä kannata tehdä.   Sanotaan toki, että Kanada on aina isoveli ja voittaa keskinäisissä todennäköisesti aina enemmän kuin USA.    Kuitenkin nämä kisat on mielestäni tähän mennessä todistanut kuinka hyvä on yhdysvaltojen peli.   Tänään nähdään ilmeisesti amerikkalaisten omaa nopeaa peliä, joten varmasti vauhdikkaampi ottelu on tämä kuin mitä illalla nähdään.   Itse pidän molariedun ja hyökkäyskalusto on hieman parempi USA puolella,  niin kyllä yhdysvallat tämän voittaa.   En usko, että tasoerot ovat liikaa muuttuneet.  Toki Kanada omaa tarinan, joka olisi hieno "alkulohkon flopista mestariksi " sekä myös historiassa yhdysvallat on aika pronssiottelu joukkue kun taas kanukit on kultaottelu joukkue enemmän.   Kuitenkin itsellä on vahva tunne,  että USA on vain napsun parempi ja he ansaitsevat finaalipaikan tämän turnauksen otteillaan  enemmän.   Ei sokaistuta Venäjästä,  vaan isketään yhdysvallat finaaliin. 

 

Kunhan USA voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-KISAT 

KLO  18.15

 

Suomi  -  Saksa

 

Valinta :  molemmat joukkueet tekevät maalin - Kyllä  &  Saksa tekee Alle 1,5 maalia -   Jatkot mukaanlukien 

Kerroin 3,40 ( PAF )

 

Bet- Builder - osioon tekemään hyvä jännitys tähän otteluun.   Eli Saksa tekee ottelussa vain yhden maalin ja myös Suomi tekee maaleja,  niin voitetaan.  Lähtökohtaisesti Suomi on iso suosikki ja sen näkyy kertoimissa.  En halua vihjaa mitään ML kerrointa enkä normivoittoa,  kun tasuri on aina olemassa sekä kertoimet sen verran alhaalla varsinkin ML- muotona. 

Suomi voitti alkulohkossa 2-1 numeroin keskinäisissä ja joku samantyylinen lukema on tänäänkin odotettavissa.   Kumpikin joukkue osaa puolustaa ja kummatkin valmentajat tuntevat toisensa,  joten tiukka ottelu on tulossa.  Olkinuora on ollut erittäin varma leijonien maalissa ja aika harvoin herran selän taakse pari maalia tehdään.   Myös puolustuspelaaminen on toiminut leijonilla hyvin sekä alivoima,  joten en näe Saksan mässäilevän maaleilla.   Kuitenkin ottelu on pitkä ja virheitä tulee,  niin en usko toiseen nollapeliin putkeen kuitenkaan.   Tottakai Suomea toivotaan,  niin  en vieraita lähde ikinä lyömään.    Täten oli kiva keksiä jotain spessuu.   Nuorten kisoissa nämä bet-builder kombinaatiot  osui hyvin,  niin toivottavasti tänään se saa jatkoa.    Kyllä Suomi voittaa tänään, mutta nollapeliä en usko tapahtuvan.  Kyllä Saksa yhden tekee,  mutta ei se niiden voittoon riittä.    Otetaan suht kiva kerroin testiin ja mielestäni myös semmoinen kombinaatio,  joka voi erittäin hyvin myös onnistua.   Suomi ottaa jonkun 2-1, 3-1  voiton suht kliinisellä esityksellä.  

 

Kunhan Saksa tekee Alle kaksi (2) maalia Sekä molemmat joukkueet tekevät Ainakin yhden maalin,  niin tämä kohde menee oikein.    1-1 tasapeli riittää,  kunhan Suomi voittaa sitten jatkoilla. 

Link to post
Share on other sites

MM-kisat

Suomi - Saksa klo 18:15

Alle 4 maalia ah normaali peliaika 1.93@Unibet

No niin, tänään Leijonilla mahdollisuus mennä 12. kerran MM-finaaliin. Vastustaja Söden Saksa, joka on juuri sellainen joukkue, joka voi selättää Suomen, vaikka Suomi alkusarjan ottelun niukasti voittikin. Tästä semifinaalistakin on odotettavissa hyvin samankaltainen ja vähämaalinen ottelu, joka ratkeaa mahdollisesti erikoistilannepelaamiseen. Suomi on turnauksen vähiten jäähyjä ottanut joukkue ja se puoltaa Suomen voittoa. Samoin Innala-Ruotsalainen-Lundell aksell, joka on ollut vireessä. En usko, että Saksa lähtee tässä Kanadan tavoin aktiivisesti prässäämään ylhäältä, vaan koittaa pelata itsekin viivelähdöillä Suomen tapaan. Tarkan markan ottelussa tuskin liikaa tullaan näkemään vastahyökkäyksiä, kun molemmat pyrkivät olemaan kiekon alla useammalla pelaajalla. Neljällä maalilla veto voidiksi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ranskan Avoimet  (massa ) / Tennis

Cori Gauff - Jennifer Brady

Cori Gauff @ 1.62 Coolbet

Alkaa 16:00

Vastakkain turnauksen neljännesvälierissä maailmanlistan sijat 25. ja 14. . Gauff voitti seitsemän viimeistä otteluaan häviten noissa ainoastaan yhden erän. Tuotta voittoputkea ennen Gauff pelasi itsensä Roomassa semifinaaliin asti. Nuo kaikki matsit pelattiin massalla. Viime kuukausi oli selkeästi vasta 17 -vuotiaan pelurin paras ajanjakso lyhyehköllä ammattilaisurallaan. Gauff on Bradya selkeästi etevämpi massalla joten Ranskan Avointen junioriturnauksen ex -mestari tulee ottamaan tänään voiton erin 2-0 päättyvässä ottelussa. Coolbetiltä markkinatoppi.

1-0 (6-1,  Brady keskeytti)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Vedonlyöntibonuksia ilman kierrätysvaatimuksia

    mrgreen-vp-uusi.png      williamhill-vp-uusi1.png

×
×
  • Create New...