Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo 

Em- kisat 

KLO 19.00

 

Tanska  -  Suomi

 

Valinta :  X2 ( Tasapeli tai  Suomi )

Kerroin :  3,15  ( PAF )

 

Rohkeat voivat suoraan tasapelin laittaa,  mutta itse kannustan huuhkajia,  joten tämä kelpaa itselleni.   Lähtökohtaisesti Tanska on iso suosikki,  mutta kuitenkin avauspeli ja ne paineet ovat juuri siellä.   Kotijoukkue kuitenkin ei ole mikään maalien mässäilijä,  vaan aika usein se 1-0, 2-1 voitto on vain tiedossa.   Siinä onkin huuhkajien mahdollisuus.   Jos me kestetään alku, niin voidaan jopa yllättää voittamalla lopussa.  Kuitenkin meillä on ihan hyvä hyökkäys ja mitä pidemmälle mennään tasapelissä,  niin sitä enemmän kotijoukkue kipsaantuu,  kun kotiyleisön paine on erittäin iso.   Uskon, että tämmöinen kisojen avausottelu ja kun yleisö mylvii,  niin voi jopa saada huuhkajat lentoon.   Mistä sitä tietää kuinka hyvin pelataankin ja huuhkajat osaa tasapelejä pelaa erittäin hyvin ja kotijoukkue on myös altis tuollaiseen.    Itse kannustan huuhkajia ja siksi oiva X2 hyvällä kertoimella maistuu.   Onko tässä kisojen eka yllätys?   Kuka on paras altavastaaja maa?  

 

Kunhan Suomi EI HÄVIÄ ,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

EM- kisat 

KLO 22.00

 

Belgia  -  Venäjä 

 

Valinta :  Belgia 

Kerroin :  1,82 ( PAF )

 

Belgia on meidän lohkon isoin joukkue ja mikäli huuhkajat haluavat jatkoon,  niin lähtökohtaisesti Belgian on voitettava kaikki ottelut alkulohkossa. Se on paras tyyli toivoa huuhkajien.   Venäjä joukkueessa on ollut covid- tartuntoja vissiin ja muutenkin joukkue on ollut nyt vähän heikompi,  mitä aikoinaan kotikisoissa olivat silloin joskus.     Itse toivon, että Belgia ei lähde lahjoittaa muille pisteitä,  jotta huuhkajilla on itse oiva sauma edetä pitkälle.  Onhan tämä maa yksi kisojen suurimpia voittaja ehdokkaita ja sen pitäisi kyllä näkyä heti.   Kyllä Belgia kaiken järjen mukaan voittaa tämän pelin suht rutiinilla. 

 

Kunhan Belgia voittaa,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Summer

17:45

4d15b11eefcf3eea24cebc8625ed848b.png OG - Vitality f9d0f64c802fd3fbf670e76c54707b8c.png

OG | 1.96 | Pinnacle

 

  • OG (valde, Aleksib, niko, mantuu, flameZ) on päässyt loistavaan lentoon viime aikoina. Kuuden ottelun voittoputkessa liitävä joukkue voitti Spring Sweet Spring 2 -turnauksen ja kyseisen turnausvoiton siivittämänä OG voitti IEM Summer -turnauksen alkusarjan peleissä NiP:n, Virtus Pro:n ja Evil Geniusesin. Joukkue on alkanut vihdoin lunastamaan sitä potentiaalia, mikä sillä on pitkään ollut ja erityisesti nykykokoonpano vaikuttaa todella hyvin toimivalta kokonaisuudelta. Vielä tietynlaisen kuherruskuukauden ja bootcampin tuoman yhtenäisyyden siivittämänä OG voi mennä tässä turnauksessa päätyyn asti.
  • Vitality (shox, apEX, ZywOo, misutaaa, Kyojin) voitti eilisessä puolivälieräottelussa Virtus Pro:n lukemin 2-0. Kyseessä oli hyvä suoritus Vitalitylta, mitä toisaalta auttoi Virtus Pro:n surkea peli. Jo eilen tuli kehuttua Vitalityn renessanssia takaisin kohti maailman kärkeä ja joukkueen kokonaisvaltaisessa tulivoimassa on tapahtunut valtavasti kehitystä tässä turnauksessa. Eikä se haittaa, että supertähti ZywOo pelaa tilastollisesti käsittämättömän kovaa turnanusta. 
  • Karttavetossa OG bannaa Vertigon ja Vitality poistaa Ancientin. OG ottanee kartakseen todennäköisesti Miragen ja Vitality luultavasti valinnee karttavalinnallaan joko Overpassin tai Dust2:n. Ratkaisevaksi kartaksi vahva vaihtoehto on Inferno. Periaatteessa tämä karttaveto suosii karttabannien osalta OG:ta, joka automaattisesti poistaa Vitalityn parhaan kartan eli Vertigon heti kättelyssä, kun taas Vitality on pakotettu poistamaan Ancientin. Karttavalinnoissa ei puolestaan valtavia etuja ole tarjolla, vaikka tämän ottelun ratkaisu saattaa edetä kolmanteen karttaan.
  • OG ja Vitality ovat pelanneet muutamia keskinäisiä otteluita, joissa Vitality on ollut yleensä niskan päällä. Nykykokoonpanoilla OG ja Vitality ovat pelanneet keskenään vain kertaalleen kuukausi sitten ja tuolloin Vitality kirjasi voiton lukemin 2-0.

 

YHTEENVETO

  • OG on löytänyt uuden vaihteen silmään ja joukkueen peli näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä. Vitality on myös päässyt nykyisellä kokoonpanollaan mahtavaan iskuun nopealla aikataululla. Karttaveto suosii luonteeltaan OG:ta, mutta toisaalta Vitalityn parempi rekordi keskinäisistä otteluista kumoaa tätä etua jonkin verran. Taas ollaan tilanteessa, jossa tämä ottelu on ennakkoon hyvin tasainen. Eilen Vitality osoitti tämän vääräksi, mutta toivotaan tämän päivän tuovan normaaliuden takaisin. OG on niin vahvassa vireessä, että on vaikea nähdä sen häviävän ottelua voittamatta karttakaan, kuten Virtus Pro eilen. Ja mikäli ottelu etenee kolmanteen karttaan, pidän OG:ta pienenä ennakkosuosikkina klaaraamaan lopulta ottelun nimiinsä. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

Link to post
Share on other sites

EM-Kisat

Tanska - Suomi klo 19

Ottaa keltaisen kortin: Tim Sparv 3.50@Nordicbet

Hieno päivä suomalaisessa futishistoriassa tänään. Suomi tulee tietysti olemaan selvä altavastaaja ottelussa ja Tanska on todennäköisin joukkue voittamaan ottelun, heille kelpaa vain kolme pistettä ja Suomelle pistekin olisi loistava suoritus. Tähän otteluun lähdetään oikean lopputuloksen sijasta pelaamaan kuitenkin keltaisen kortin ottavaa pelaajaa. Tim Sparv on ollut polvivamman takia sivussa yli pari kuukautta ja todennäköisesti palaa avaukseen tässä ottelussa. Hän on kuitenkin sen luokan johtaja, että Rive on varmasti tietoisesti säästellyt häntä kisoihin eikä peluuttanut sen takia harjoitusotteluissa. Pelivire on kuitenkin täysi kysymysmerkki ja vaikka joukkueen johtaja korvaa jalalla jäämisen peliälyllä, niin tänään saattaa tulla kiire keskikentän taistoissa Eriksenin, Delaneyn ja Hojbergin kanssa. Vaihtoehtona mietin tähän Kamaraa, mutta hän on pallovarmempi pelaajaa ja Sparv enemmän se rouhijatyyppi.

Link to post
Share on other sites

Salee  tanska  voittaa nyt 3-0  koska ollaa tanskassa ja  kotiyleisö ja eriksenille pelataan....  

 

Toivotaa et oon vääräässä mut epäilen et pystyykö suomi nyt pelaa vaaditun hyvin....

Aamulla  X2  tuntu hyvältö ja olihan se 40min hyvää  mut  NYT PELOTTAA

 

 

Mut  eriksen kunnossa se tärkeintä.  Vitut mistää  vedonlyönnistä..  rahalla ei saa oikeeta elämäää

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
    • Jääkiekko Mestis Klo 18.30   IPK -  Ketterä    Valinta:  Ketterä ML Kerroin:  2.00 ( paf)   Game 5.  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-1 Kemmun sarja vihjaus:   3/4    IPK oli aika kova viime pelissä ja nyt kotonaan mahku ottaa pytty itselleen. -Mestis Mestari voittanut yksittäisen G5 pelin Neljä vuotta putkeen. - Ketterä hävinnyt tällä kaudella aikasemmin neljä kertaa kaksi ottelua putkeen..  3/4 kerrasta katkaisseet kolmannessa tappiokierteen   Yhteenveto IPK on ylivoimalla erittäin vaarallinen.  Kotietu.  finaalin G5 peli on vahvasti ollut mestarin peli viime vuosina. Myös viimeisessä parissa ottelussa on Ketterä pelaaja lentänyt päähän kohdistuneesta taklauksesta jäähylle viideksi minuutiksi.  Onko henkinen niskalenkki jo otettu.  Itse kuitenkin haistelisin, että kotijoukkuetta vähä jänskättää. Kotiyleisö odottaa tänään paljon. Mielestäni Ketterä omaa mahkut siirtää juhlat. Vieraissa on helpompi pelaa ja tavallaa ei oo hävittävää. Itse rohkesdti hyppään vieraiden kelkkaan   Kunhan Ketterä voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ATP Bukarest (massa ) / Tennis Hugo Gaston - Arthur Rinderknech Hugo Gaston @ 2.18 Unibet Alkaa 15:10 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 96. ja 79. .  Gaston lähtee otteluun kerroinasettelun valossa  selkeänä altavastajaana siitäkin huolimatta että voitti miesten molemat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2021, 2023) jotka pelattiin kaiken lisäksi nopealla alustalla jolla Rinderknech on lähtökohtaisesti parempi peluri. Kumpikaan mies ei vaikuta olevan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa mutta Gaston on selkeästi Rinderknechiä parempi massalla . Unibetillä tarjolla markkinatoppi. 1-2 (7-6, 4-6, 5-7)
    • Tilanne 14.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 € ▼ 2. ▲ Nagamori30 6 4 0 2 118,52 % 12,50 € ▲ 3.   Kemmu 17 9 0 8 105,74 % 9,77 € ▼ 4. ▼ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 € ▼ 5.   Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   6. ▲ Pasanen67 12 6 0 6 90,99 % -11,88 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € ▲ 8. ▼ Henksteri 14 6 2 6 88,37 % -19,31 € ▼ 9. ▼ vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 € ▼ 10. ▲ vptonnikeiju 25 7 0 18 75,10 % -46,43 € ▼ 11. ▼ VLA 25 5 0 20 67,23 % -48,74 € ▼ Yhteensä 161 vihjettä (58 - 3 - 100)  netto -101,28 € ▼ palautus 92,21 % ▼
    • Pöytätennis, Setka Cup Strutinskiy - Haysenyuk 1. Erä Yli 18.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 20:35 - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.
×
×
  • Create New...