Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Olympialaiset, Miehet 200m finaali, klo 15:55

Voittaja De Grasse 3.00@Unibet

Finaali tulee olemaan käytännössä neljän miehen otanta: DeGrasse, Lyles, Bednarek ja Knighton eli kolme jenkkiä vs yksi kanukki. DeGrasse kellotti kauden kärkiajan 19.73 välierissä, vaikka sai huonon lähdön ja hän on Lylesin kanssa suurin suosikki ottamaan kullan. Mielenkiintoinen on myös nuori 17v lupaus Knighton, joka himmaili välierissä reilusti 20.00 ajan tuntumaan. En usko ehkä nuorukaisen kultaan heti ensimmäisissä olympialaisissa, vaan että Grasse hoitaa kokeneimpana finaalin paineet ja kullan Kanadaan. Vauhdista ei pitäisi jäädä kiinni, jos vaan lähtö onnistuu, niin ajat 19,50 tuntumaan ovat täysin realistisia.

Link to post
Share on other sites

Baseball MLB klo 22:37

Oakland - San Diego

Pelivalinta: Yli 7,5 juoksua

Kerroin: 1,87 Marathonbet

Eilisen sarjan avausottelun San Diego voitti 8-1 lukemin. San Diegon lyöntipeli toimi erinomaisesti ja tänään on hyvä jatkaa siitä mihin eilen jäätiin. Oaklandilla on myös hyvä lyöntiosasto, vaikka eilen juoksut vähiin jäivätkin.

Tämän päivän aloittavat syöttäjät ovat Musgrove ja Montas. Molemmat ovat keskinkertaisia syöttäjiä, hyvillä lyöntijoukkueilla mahdollisuuksia monen juoksun lyömiseen.

Kokoonpanot julkistettu, molemmilla hyvät lyöjät kentällä, uskon että tullaan näkemään runsasjuoksuinen ottelu.

 

Link to post
Share on other sites

Tennis ATP nelinpeli Washington klo 03:30

Kyrgios/Tiafoe - Bopanna/Dodig

Pelivalinta: Bopanna/Dodig

Kerroin: 1,57 Bethard

Kyrgios/Tiafoe ovat hyviä kaksinpelaajia, mutta nelinpeli kokemusta pelaajilla vastustajia vähemmän. Yhdessä pari ei ole pelannut, joten yhteispeli toimivuus on arvoitus.

Bopanna/Dodig ovat nelinpelin erikoisosaajia. Molemmat ovat äärimmäisen hyviä nelinpelaajia, Bopannalla todella hyvä syöttö, Dodig hallitsee palautuspelin ja verkkopelin erinomaisesti. Muutamia pelejä pari pelannut yhdessä hyvällä menestyksellä.

Tiafoe/Kyrgios parin peruslyönnit ja syötöt ovat hyviä, joten pystyvät pitämään matsin tasaisena, mutta voittoon en usko parin pystyvän.

Bopanna/Dodig parin kuuluu olla selkeitä ennakkosuosikkeja ottelussa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...