Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Tokion olympialaiset

Miesten kuulantyöntö klo. 05.03 kohde sulkeutuu

Pitkäveto, Tom Walsh vs. Darlan Romani, Romani voittaa/4,05 Veikkaus

Miesten kuulantyönnön loppukilpailu on 90% varmuudella Yhdysvaltain Ryan Crouserin heiniä. ME-tuloksen 23,37 omaava Crouser voitti karsinnan ylivoimaisesti työntämällä 22,05 ensimmäisellä työnnöllä helposti ja vahvisti entisestään suosikin asemaansa.

Kisassa sijat kaksi ja kolme on täysin kolmen kilpailijan välinen kisa. Tässä kisassa ovat mukana Dohan maailmanmestari Joe Kovacs, Uuden-Seelannin Tomas Walsh ja Brasilian Darlan Romani. Romani jäi Dohassa kisan neljänneksi, vaikka työnsi yli 22,50. Kovacs, Crouser ja Walsh olivat sentin sisällä sijoilla 1-2-3, Kovacsin voittaessa tuloksella 22,91.

Itse vihjeessä uskon, että Romani hoitaa Walshin. Romani on läpi kauden ollut pimennossa eikä ole osallistunut yhteenkään Timanttiliigan osakilpailuun. Brasilian härkä on vahva kuin mikä, sillä miehen tiedetään ottaneen penkistä kakkosen 300 kilolla. Walshin työntäminen on ollut läpi kesän hapuilevaa eikä karsinnassakaan ajoitukset oikein olleet kohdillaan. Toki, näille herroille karsinta on pakollinen paha, mutta tietynlainen epävarmuus ei anna hyvää kuvaa. Romani hoiti karsinnan siten, että ensimmäisellä Brassi otti perustuloksen ja painoi rajan 21,20 yli toisella työnnöllä nostaen vähän painetta kattilassa.

Kerroin Romanin voitolle Walshista on järkyttävä ylikerroin omaan makuun, joten sitä kannattaa nyt käydä kokeilemassa.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko harjoitusottelu

Klo: 15.00

Ska-varyagi - Din.St.Petersburg

pelivalinta: alle 5.5 maalia

Kerroin: 1.85(bet365)

Lätkässä harkkapelit hyvässä vauhdissa ja otetaan venäjän nuorista peli ideaa. Molemmilla jo 3 harjoitusmatsia alla tälle kautta joten tuntumaa on jo haettu. Varyagi voitti viime pelissään hc rigan maalein 3-1 mutta sitä ennen tuli ennakkoon vahvempia SKA-1946 0-1  ja Lokoa 0-2  tappiot.  Petersburgin saldo on 2 voittoa ja 1 tappio ja eilen se voitti lokon lukemin 3-1. Paljon ei siis maaleja ole nähty ja uskon että varyagilla tulee tässä altavastaajana olemaan maalinteko hankalaa. Petersburg voi hyvänä päivänä useamman maalin iskeä mutta siihen en tänään usko. Kotijoukkue ei montaa maalia tule pelissä iskemään joten on todennäköistä että tässä pelissä jäädään alle 6 maalin.

Link to post
Share on other sites

Olympialaiset, naisten seiväsfinaali, klo 13:20

Voittaja Nageotte 2.40@Nordicbet

Herkkä laji, joten tuskin kannattaa lähteä kaikkia ropojaan tähän lyömään. Nageotte on kuitenkin finaalin ansaittu suosikki, sillä hän on koko kesän ajan ollut loistavassa kunnossa ja ylitellyt tasaisesti koko kauden yli 4.85m, kärkitulos 4.95m. Kakkossuosikki Sidorovan meno on ollut epävarmempaa ja kesältä löytyy vain yksi 490 ylitys kesäkuulta Firenzestä (4.91M). Nordicbet antaa hyvän topin amerikkalaisen voitolle. 

Link to post
Share on other sites

Olympialaiset koripallo Miehet välierät

Klo: 14.00

Ranska - Slovenia

Pelivalinta: Ranska

Kerroin: 2.40(comeon)

Miesten koripallossa mielenkiintoinen matsi luvassa. Molemmat joukkueet edennyt puhtaalla pelillä välieriin. Omasta mielestäni hyvinkin tasainen matsi tiedossa vaikka Slovenia on kertoimissa suosikin asemaan laitettu. Slovenia toki ottanut selkeitä voittoja ja ollut vakuuttava mutta tänään vastaan asettuu hieman parempi puolustus joten korinteko hankaloituu merkittävästi. Ranskan puolustus siis ollut erittäin hyvää ja se on antanut korkeintaan 77 pistettä vastustajalle näissä kisoissa. Ranska myös kaatoi avausottelussaan suurimman mestarisuosikin usan. Molemmilta joukkueilta löytyy NBA miehiä sekä Euroopan kärki äijiä ja itse näen paperilla joukkueet hyvinkin tasaväkisinä. Näin  tasaiseen matsiin Ranskan kertoimet maistuu itselle hyvin. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...