Jump to content

Recommended Posts

Lentopallo EM-kisat klo 20:00

Suomi - Turkki

Pelivalinta: Yli 180,5 pistettä

Kerroin: 1,83 Bet365

Suomi pelannut toistaiseksi hyvät kisat. Lohkon päätösottelu Turkkia vastaan on edessä ja paineita ei ole enää, sillä jatkopaikka on varma. Pelissä panoksena lohkosijoitukset.

Turkki pelannut myös hyvin kuten odottaa sopi. Turkki ei ole kuitenkaan täysin vakuuttanut kaikissa otteluissa ja Suomella on mielestäni hyvä yllätyssauma jopa voittoon, vaikka vastus on kovaa tasoa. Eilen Suomi taisteli hienosti Hollantia vastaan.

Odotan ottelusta vähintään 4 erän kamppailua, joissa nähdään tasaisia eriä. Jopa 5 eräinen kamppailu täysin mahdollinen.

Link to post
Share on other sites

Tennis, US Open

Novak Djokovic vs. Matteo Berrettini klo. 3.30 (naisten ottelun jälkeen, todennäköisesti klo. 4-4.30)

Yli 38,5 peliä/2,45 PAF

Novak Djokovic hakee tiukasti neljättä Grand Slamiä tälle kaudelle ja matka on hyvässä aikataulussa. Ennen tätä Matteo Berrettiniä vastaan käytävää puolivälierää on serbialainen voittanut kaikki neljä otteluaan selkeästi ja hävinnyt vain kolme erää. Erätappiot ovat tulleet Holger Runelle, Kei Nishikorille ja Jenson Brooksbylle.

Matteo Berrettini on palannut loukkaantumisten jälkeen kentille Yhdysvalloissa. Berrettinille tuli reilu kuukauden tauko Wimbledonin loppuottelun jälkeen, jossa italialainen taipui Djokovicille 3-1 -lukemin. Cincinnatin Masters-turnauksessa Berrettini kaatui toisella kierroksella Felix Auger-Aliassimelle, joka on edennyt välieriin US Openissa Daniil Medvedeviä vastaan. US Openissa Berrettini on kaatanut neljässä ensimmäisessä ottelussa Jeremy Chardyn, Corentin Moutetin, huippuvireessä olevan Ilya Ivashkan ja Saksan suuryllättäjä Oscar Otten. Ivashkaa vastaan ottelu venyi kolmannella kierroksella viidenteen erään.

Djokovicille ottelu italialaista vastaan on ensimmäinen todellinen testi tässä turnauksella. Vaikka esimerkiksi Kei Nishikori on huippupalauttaja ja Jenson Brooksby on tehnyt vahvaa nousua koti maailman kärkeä, niin kovat lyönnit ja parhaimmillaan valtaisan ykkössyötön omaava Berrettini on ensimmäinen iso testi. Välierässä odottaa mahdollisesti Djokovicin olympialaisten välierässä kaatanut Alexander Zverev, joten testit on vain kovia loppuun asti.

Itsellä on vahva usko, että tässä ottelussa nähdään pitkiä eriä ja syötönmurrot ovat tiukassa. Neljä tai viisi erää varhain torstai-aamuna pelattaneen näiden välillä, joten pelejä tulee varmasti se 40 kappaletta. Berrettinin voittokaan ei olisi maailman suurin yllätys.

Link to post
Share on other sites

US Open, Tennis

Karolina Pliskova vs. Maria Sakkari klo. 02.00

Yli 2,5 erää/2,35 PAF

Ottelussa kohtaa kaksi äärimmäisen kovalyöntistä naispelaajaa joiden ottelussa nähdään varmasti enemmän murtoja kuin syötönpitoja, sillä molemmat lyövät tiukasti rajoille ja hakevat ohituksia jopa kovallakin riskillä.

Tshekkikaunotar Pliskova kaatoi kahdessa edellisessä ottelussa Anastastia Pavlyuchenkovan ja Ajla Tomljanovicin 2-0 -erin. Venäläistä Pliskova menetti kahdesti syöttönsä ja Tomljanovicia vastaan Pliskovaa ei murrettu.

Maria Sakkari kaatoi edellisessä ottelussa reilun kolmen tunnin väännössä kesken kolmannen erän loukkaantuneen Bianca Andreescun 2-1 -erin. Ottelun kaksi ensimmäistä erää menivät aina tiebreakiin asti.

Ottelussa on helppo odottaa molemmilta ainakin yhtä erävoittoa, sillä momentumit tulevat heilumaan. Pliskovaa pidän itse suosikkina voittajaksi, mutta kolmen erän ottelua on helpompi povata kuin voittajaa kahdesta arvasta.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...