Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, KHL

Kunlun - Sotshi, klo 19:30

Sotshi ml @1.92 Marathonbet

 

Jatketaan Kunlun-vastaisella linjalla. Kunlun on onnistunut pelaamaan odotuksia paremmin, vaikka totta puhuen nämä odotukset olivat kyllä alunperin todella matalalla. Joukkue on onnistunut hyökkäyspäässä mainiosti. Tässä on kuitenkin hyvä muistaa, että joukkueen laukaisuprosentti on tällä hetkellä todella korkea ja jo ihan varianssin mukaan sen täytyy laskea. Pidän Kunlunia edelleen huonona joukkueena ja vaikka Sotshikaan ei kuulu KHL:N kärkeen näen tässä selvän pelikohteen. Otetaan tämä kerroin talteen jo hyvissä ajoin. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

SHL

Klo: 19.00

Luleå - Linköping

Pelivalinta: Luleå -1.5

Kerroin: 2.19(bethard)

SHL potkaistaan myös käyntiin tällä päivämäärällä. Linköpingin viime kausi oli todella heikko ja tähän kauteen joukkue onkin muuttunut lähes täysin. Joukkueessa on vain kourallinen viime kaudella nähtyjä pelaajia joten muutos joukkueessa on todella suuri. Itse näen että joukkue ei tähän kauteen ole ainakaan merkittävästi vahvistunut, mutta aika näyttää kuinka joukkueen peli lähtee kulkemaan. Luleå sen sijaan oli viime kaudella aivan ylintä kärkeä ja tähän kauteen joukkue on vain vahvistunut. Etenkin Linus Omarkin tulo joukkueeseen on todella iso vahvistus. Joukkueelta löytyy myös leveyttä todella hyvin ja siitä kertoo se että viime kaudella Kookoon kärkimiehiin lukeutunut Vilmos Gallo löytyy Luleån neloskentän laidalta! Tasoero näiden joukkueiden välillä on suuri Luleån hyväksi ja myös harjoituskauden pelit antavat osviittaa että kotijoukkueen peli on paremmalla mallilla. Luleå lähtee suurena suosikkina peliin  ja uskon että selkeällä erolla tulee ottelun voittamaan!

Link to post
Share on other sites

ESL Pro League, CS:GO

OG - Vitality

Vihje : OG

2,24 @ marathonbet

17.00

 

ESL Pro Leaguen Semi-Finaaleissa vastakkain asettuvat OG ja Vitality. OG kairasi tiensä puhtaasti semifinaaliin ilman, että hävisi otteluakaan. Vitality taas hävisi yhden pelin Heroiciä vastaan. Molemmat joukkueet ovat pelanneet todella hyvin, mutta suuremman vaikutuksen minuun on tehnyt OG. 

Vitality on pelannut hyvin, mutta vastustajat eivät ole olleet ihan sieltä kovimmasta päästä. Sama toki pätee OGn kanssa. 

Ottelussa kartat puoltavat OGta . OG valinnee Miragen ja Vitality Nuken. Decideriksi jäänee Inferno tai D2, joka on ollut OGn yksi parhaista kartoista viime aikoina. 

Uskon että OG jatkaa tappiotonta putkeaan ja raivaa itselleen paikan finaaliin. 

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

18:30 Sport - Tappara

Valinta ja kerroin: Tappara (1X2) @1,95 (bet365)

Sportilla alla selvät tappiot Liigan häntäpäähän ennakoiduilta JYPiltä ja Ässiltä (1-4 ja 4-1). Vastaan CHL:ssä hyvässä vireessä ollut Tappara, joka avasi kautensa 1-3-voitolla HPK:ta vastaan. Näkisin Tapparan tähän selvempänä suosikkina.

Lisäys: Veikkaus avasi 2,18-kertoimella

Tulos: 3-2

Link to post
Share on other sites

Serie A, klo 19:00

Napoli - Juventus 

Napoli Ah 0 1.78@Marathonbet

Veto perustuu pitkälti Juventus-pelaajien poissaoloon, joita on Etelä-Amerikan MM-karsintojen takia iso tukku: Juvelta poissa ainakin Cuadrado, Dybala, Sandro, Danilo, Bentancur ja ehkä McKennykin. Lisäksi loukissa on Ramsey, Kaio ja Arthur. Napolilta ainakin Lozano ja Ospina poissa. Juve saa jalkeille kyllä ihan pelikelpoisen jengin, kun kärkeen voi laittaa tietty Moratan, Kulusevskin ja Chiesan, mutta penkki jää suht heiveröiseksi. Lisäksi Euroopankin MM-karsinnat rasittavat Juven pelaajia enemmän. En näe tässä missään mielessä ainakaan Napolin tappiota tällä erää.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga

Klo: 18.30 

Lukko - Ässät

Pelivalinta: Sakari Salminen tekee maali sis. ja.

Kerroin: 5.00(paf)

Lukko lähtee peliin suosikkina mutta on kyllä mielestäni kertoimien valossa laitettu jopa liian isoksi suosikiksi. Lukko pelaa kyllä ajoittain erittäin viihdyttävää lätkää mutta virheitä tulee aivan liikaa varsinkin omassa päässä. Avausottelu TPS:ää vastaan kaatui juurikin jäähyilyyn ja oman pään virheisiin. Ässät avasi eilen kautensa 4-1 voitolla Sportista. Joukkueen voiton takuuna hääri tuttuun tapaan joukkueen ykköskentän parivaljakko Kärki-Salminen. Kyseiset herrat ovat olleet todella hyvässä vireessä jo harjoituskaudelta lähtien. Salminen iski 5 harkkamatsissa yhtä monta maalia. Eilen Salminen syötti kaksi Kärjen osumaa. En usko että Ässät tänään maaleitta jää ja kun Ässät maalin tekee niin suurella todennäköisyydellä tekijä löytyy tästä mainitsemastani kaksikosta. 5 Kerroin Salmisen maalille on kyllä erittäin kova kun Herran vireyttä katsoo. Joten tästä hyvä viihde betsi illalle!

Link to post
Share on other sites

Valioliiga / Jalkapallo Englanti

Arsenal - Norwich

Yli 2.5 maalia @ 1.68 Coolbet

Alkaa 17:00

Vastakkain Lontoon iltapäivässä kaksi sarjataulukon peränpitäjää. Kumpikaan joukkue ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan kolmen pelatun kierroksen jälkeen. Arsenal(20.)  ei ole sen lisäksi onnistunut tekemään vielä maaliakaan ja omissa on soinut jo yhdeksän kertaa. Kanarianlinnut(19.) ovat  onnistuneet maalinteossa ainostaan kerran oman verkon heiluessa tähän mennessä kymmenen kertaa. Norwichin seitsemän viimeistä ottelua cupin matsit mukaan lukien olivat kaikki overeita. Arsenalilla on ollut pahoja vaikeuksia maalinteossa mutta tänään urut aukeavat Norwichin kustannuksella. Arsenalin puolustuspeli ei kuitenkaan vakuuta ja ei olisi mikään ihme jos Pukki tekisi  kauden toisen ja kolmannen maalinsa. Joukkueiden kahdessa viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa tehtiin molemissa neljä maalia. Ottelu päättyy tänään hurlumhei -hengessä tasatulokseen 2-2.

1-0

Link to post
Share on other sites

League Two / Jalkapallo Englanti

Leyton Orient - Oldham

Leyton Orient @ 1.78 Marathonbet

Alkaa 17:00

Oldham(23.) hävisi viisi kauden kuudesta ensimmäisestä matsistaan. Joukkue on kriisissä minkä vuoksi närkästyneet fanit ovat antaneet kovaa painetta seurajohdolle ja erityisesti kärkinenässä omistaja Abdallah Lemsagamille. Leyton Orient(6.) voitti kaksi kauden kolmesta tähän asti pelatusta kotikamppailustaan. Oldham kyntää tällä hetkellä syvässä ojassa mistä Leyton Orient tulee ottamaan tänään kotikentällään kaiken ilon irti maalein 3-0 päättyvässä ottelussa.

4-0

Link to post
Share on other sites

KHL, jääkiekko

Avangard Omsk vs. Helsingin Jokerit klo. 17.00

Avangard -1,5 ja yli 5,5 maalia/4,75 PAF

Hallitseva Gagarin Cup -mestari Avangard Omsk saa vastaansa heikosti kautensa aloittaneen Helsingin Jokerit. Avangard on ollut Jokereiden tavoihin hieman tuuliajolla kauden alkuun, mutta joukkue on kuitenkin näyttänyt kyntensä kaatamalla muun muassa TsSKA Moskovan 4-0 -lukemin kauden avauksessa.

Avangardin kärkiosaaminen on sitä luokkaa, että mikäli Jokereiden viisikkopeli vuotaa, niin kotijoukkue tulee tekemään paljon maaleja. Jokeritkin hoitaa ylivoimalla yhden tai kaksi Simon Hrubecin seläntaakse. Avangard voittaa 5-2.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

20:15

a8df818b207ee9d890a1e63295eb6624.png Natus Vincere - Heroic 34393b35da15662e37e6bd3035a14b94.png

Natus Vincere -1.5 | 2.46 | Coolbet

 

  • Natus Vincere (s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto, B1T) teki eilisessä pudotuspeliottelussa ENCE:stä hakkelusta voittamalla ottelun lukemin 2-0. Voittajasta ei jäänyt mitään epäselvyyttä, kun NaVi oli läpi ottelun selvästi parempi joukkue ja molemmat kartat päättyivät murskalukemiin. Tasoero kävi siis selväksi eikä NaVi:n tarvinnut missään vaiheessa hikoilla. ENCE-ottelu ei ainakaan heikentynyt NaVi:n ennakkosuosikin asemaa, vaikka nyt vastustajan taso kovenee.
  • Heroic (cadiaN, refrezh, stavn, TeSeS, sjuush) pelasi eilisessä pudotuspeliottelussaan Liquidia vastaan, josta tuli varsinainen trilleri. Ottelu eteni kolmanteen karttaan, jossa Heroic pelasi erinomaisen ensimmäisen puoliskon, mutta toisella puolikkaalla Liquid teki valtavan comebackin ja johti ottelua 15-14 ennen viimeistä kierrosta, jossa refrezh teki käsittämättömän 1v5-clutchin viedäkseen ottelun jatkoajalle, jonka Heroic lopulta voitti. Kokonaisudessaan Heroic ei ollut pelillisesti yhtä vakuuttava kuin alkusarjassa, sillä erityisesti terroristipuolen pelaamisessa joukkueella oli hankaluuksia.
  • Karttavetossa Heroic poistaa Dust2:n ja NaVi bannaa Vertigon. Heroicin on melkeinpä otettava karttavalinnakseen Overpass tai Inferno, kun taas NaVi valinnee kartakseen Miragen tai Ancientin. Karttavalintojen suhteen pieni etu on NaVi:lla, jolla ei Overpassia lukuunottamatta ole juuri heikkouksia karttavalikoimassaan. Ei tosin Heroicin karttaosaamisessa ole suurta valittamista, mutta joka tapauksessa karttaveto ei helpota Heroicin urakkaa.

 

YHTEENVETO

  • NaVi murskasi eilisessä ottelussa ENCE:n tavalla, mikä vahvisti joukkueen ennakkosuosikin asemaa entisestään. Heroic oli hyvin ohuen hiuskarvan varassa siitä, että joukkue olisi lähtenyt kotimatkalle, mutta niin vain se onnistui kairaamaan tiensä tähän pisteeseen. Karttaveto lienee selkeähkö ja NaVi:n kokonaisvaltaisesti parempi karttavalikoima tekee Heroicin taakan hankalammaksi. NaVi lähtee siis otteluun ennakkosuosikkina, mitä se olisi ollut myös ilman eilistä murskavoittoa. Heroic on hallitsevana EPL-mestarina puolustamassa kunniaansa ja sillä on potentiaali haastaa NaVi paljon paremmin kuin mitä ENCE teki, mutta mahtaako silti lopputulos muuttua? On mahdollista, että Heroic voi karttavoiton tai jopa otteluvoiton napata jos se pääsee NaVi:n ihon alle, mutta sen verran vakuuttavaa NaVi:n peli on ollut, että NaVi:n 2-0 -voitto on eilisen tapaan pelivalinta tähän otteluun. Kohde menee oikein, kun Natus Vincere voittaa ottelun lukemin 2-0. 

 

TULOS: 2-1

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...