Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Koripallo Afrobasket naiset klo 22:00

Kenia - Kap Verde

Pelivalinta: Kenia

Kerroin: 2,99 Marathonbet

Kenia hävisi avausottelun selvin luvuin kotikentällä pelaavaa Kamerunia vastaan. Yksi heikko neljännes pilasi Kenian yllätysmahdollisuudet. Tänään Kenialla tärkeämpi ottelu edessä kun Kap Verde on vastassa. 

Kamerun on lohkon selkeä ykkösjoukkue ja Kap Verde taistelee Kenian kanssa lohkon toisesta sijasta. Kap Verde selviytyi kisoihin voittamalla Guinean karsintaotteluissa. Kap Verdellä aloittaa oman urakkansa vasta tänään Keniaa vastaan.

Odotan ottelusta tasaista kamppailua.  Mielestäni Kenian ei missään nimessä kuulu olla näin suuri altavastaaja.

Link to post
Share on other sites

Pesäpallo, Superpesis

Oulun Lippo - SiiPe

Vihje : yli 10,5 juoksua

1,75 @ veikkaus

15.00

Joukkueiden nousukarsintojen finaalipeli pelataan tänään päivällä. Oulu on ollut kotonaan suhteellisen hyvä ja juoksuja on osannut tehdä. Tämä nähtiin myös eilen Siilinjärvellä että juoskuja osataan tehdä, mutta ulkokenttä vuotaa. Nyt panokset ovat vielä kovemmat ja uskon että joukkueet tiedostavat tilanteen ulkokenttiensä suhteen ja tämä pakottaa molempia joukkueita takomaan mahdollisimman monta juoksua ja toivoa vastustajan ulkopelin munauksia.

 

Nyt 3/4 pelissä tuo 10,5 juoksua on ylittynyt ja uskon tämän jatkuvan. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Tottenham - Chelsea, klo 18:30

Chelsea @1.78 Marathonbet

 

Sunnuntai-illan pelissä kohtaavat Tottenham ja Chelsea. Molemmat ovat aloittaneet näennäisesti hyvin, mutta vain Chelsea on ollut aidosti laatujoukkue pelillisesti. Tottenham saavutti ensimmäisistä otteluistaan voittoja vastoin tapahtumia ja viimeksi tuli kylmää vettä niskaan Palacen vieraana. Chelsea on taas jatkanut siitä, mihin viime kaudella jäi. Peli on ollut valmista ja tasapainoista. Vaikka Chelsea onkin jo iso suosikki, mielestäni kertoimissa on vielä hieman ilmaa. 

Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Pittsburgh Steelers - Las Vegas Raiders

Vihje: Kenyan Drake (Las Vegas Raiders) Yli 12.5 Rush att.

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 1.88

Alkamisaika: 20:00

- NFL toisella viikolla Steelers ja Raiders kohtaavat, lähdetään hakemaan Raidersin RB Kenyan Drakelle pallonkantoja tässä ottelussa, Drake on Raidersin 2. RB mutta kun 1. RB Jacobs on poissa niin tulee Drake saamaan huomattavasti enemmän pallonkantoja tässä ottelussa kun pääsee pelaamaan 1. RB:n roolissa josta kyllä pystyy suoriutumaan hyvin. Steelersin puolustus juoksua vastaan ei ollut kovinkaan kummoista avausviikolla siinä missä Raidersin juoksuhyökkäys toimi hyvin tosin Jacobs oli osana tuolla mutta joka tapauksessa uskon että Raiders tulee tässä ottelussa juoksemaan ja pelaamaan kelloa hyväksi käyttäen ja näen muutaman rush att liian vähän tuossa linjassa kun itse näen sen 14.5 lukemissa.

Link to post
Share on other sites

MLB, Baseball

LA Angels - Oakland Athletics

Vihje : Oakland Athletics ML

1,80 @ pinnacle

23.07

LA ja Oakland pelaavat ottelusarjan kolmannen pelin. Kaksi edellistä on mennyt Oaklandin nimiin. Joukkueiden edellisissäkin kohtaamisissa 10 viimeisestä 11 on mennyt Oaklandille. Oakland on joukkueena laadukkaampi ja syöttäjänä Oaklandilla tänään aloittelee Montas joka on varsin kelpo suorittaja. LAlla aloittelee Montani joka papereissani on heikompi sylttäjä kuin Montas.

Uskon että Oakland vie pelin rutiinilla. 

 

edit. Lisäsin alkamisajan

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...