Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, Liiga

Sport - KooKoo, klo 18:30

Sport +0 @1.8 Marathonbet

 

Sport ja KooKoo ottavat yhteen perjantai-illassa. Sport on aloittanut kautensa hyvin ja etenkin kotona homma on toiminut mallikkaasti. KooKoo ei puolestaan ole vakuuttanut alkukaudesta ja vaikka keskiviikkona joukkue ottikin runsasmaalisen voiton KalPasta, niin en usko joukkueen perustason parantuneen merkittävästi. KalPaa vastaan KooKoo hävisi kuitenkin xG:n selvästi. Mielestäni Sportin kuuluisi olla kotonaan selvä suosikki ja kun näin ei vielä ole, tartutaan tähän kertoimeen jo hyvissä ajoin. 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

17:30

76ae17c6ec516fa1978a98c0c70ffbc4.png Natus Vincere - OG 616a29bc8f93a884454e149326734314.png

OG | 3.00 | bet365

 

  • Natus Vincere (s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto, B1T) on ottanut viime aikoina tukevan otteen maailman ykkösjoukkueen valtikasta. Joukkue voitti hiljattain pelatun ESL Pro League -turnauksen kaatamalla Vitalityn finaalissa lukemin 3-2. Haastajia NaVi:lle löytyy, mutta se on löytänyt vuoden edetessä sellaisen vireen, että sitä on hyvin vaikea päihittää. Motivaatio BLAST-turnaukseen saattaa kuitenkin olla hieman kyseenalainen, sillä NaVi on jo varmistanut paikkansa joulukuussa pelattavaan lopputurnaukseen.
  • OG (valde, Aleksib, niko, mantuu, flameZ) pelasi niin ikään edellisen kerran EPL-turnauksessa, josta joukkue nappasi varsin kunnioitettavan sijoituksen neljän parhaan joukkoon. OG nosti kyseisessä turnauksessa perusrutiininsa tasoa pykälää paremmalle tasolle, mikä on hyvä merkki tulevia turnauksia varten. Joukkueen pitää silti jatkaa samaa rataa eikä altistua ailahteleviin otteisiin, joita on ajoittain nähty OG:n poppoolta.
  • Karttavetossa OG poistaa todennäköisesti Ancientin tai Nuken ja NaVi bannaa Vertigon. OG ottanee karttavalinnakseen joko Infernon tai Overpassin. NaVi valitsee kartakseen Nuken jos se jää valittavaksi tai Ancientin. Mirage tai Dust2 tullee olemaan ratkaiseva kolmas kartta. Periaatteessa karttaveto suosii hieman OG:ta, joka pystyy pelaamaan karttabanneillaan NaVi:n vahvuuksia pois. Karttavalinnoiksi jäänee sellaisia karttoja, jota molemmat osaavat pelata eikä siten NaVi pysty iskemään OG:n heikkouksiin.
  • NaVi ja OG eivät ole keskinäisiä otteluita tämän vuoden puolella pelanneet, mutta viime vuoden puolella OG pelasi hienosti NaVi:a vastaan ja sillä on kahdesta edellisestä keskinäisestä ottelusta voitot taskussaan. Ajat ja kokoonpanot ovat toki muuttuneet, mutta ainakin ottelunparin luonne sopii OG:lle.

 

YHTEENVETO

  • NaVi on noussut viime aikoina kiistattomasti maailman parhaaksi joukkueeksi, mutta mahtaako nämä BLAST-pelit maistua joukkueelle, joka on jo varmistanut paikkansa myöhemmin pelattavaan lopputurnaukseen? OG pelasi yhden vuoden parhaimmista turnauksistaan EPL:ssä, mistä se voi ammentaa itseluottamusta loppuvuoden turnauksia varten. Karttavetossa on olemassa eri skenaarioita, mutta todennäköisimmin OG saa pientä etua karttaveton luonteesta ja ainakin kurottua tasoeroa umpeen. Keskinäisten otteluiden historiassa OG on ollut jopa yllättävän hyvä NaVi:a vastaan, vaikka toki edellisistä matseista on paljon aikaa. Tämä ottelu on mielestäni sellainen, jossa yllätyksen mahdollisuus on olemassa. NaVi on perustasoltaan aivan huippujoukkue ja se lähtee tähän otteluun toki ennakkosuosikkina, mutta sillä ei välttämättä ole täysi yritys päällä tässä turnauksessa, joka on NaVi:lle lähestulkoon merkityksetön. OG on aikaisemmin onnistunut NaVi:a horjuttamaan ja jos se pystyy ylläpitämään EPL-turnauksessa nähdyn tason, se voi kaiken onnistuessa jopa päihittää NaVi:n. Jos ei mitään muuta, niin OG:n kerroin on kokeiluun asti riittävä. Kohde mene oikein, kun OG voittaa ottelun.  

 

TULOS: 2-1

Link to post
Share on other sites

Blast Premiere Fall, CS:GO

FaZe - CompLexity

Vihje : FaZe 

1,76@ coolbet

20.30

 

FaZe kohtaa uudistuneen CopLexityn. FaZe on ollut melko hyvässä formissa, kun taas CompLexity hankki riveihinsä FaZen vanhan pelaajan Coldzeran. FaZe oli aivan onneton joukkue kun Coldzera pelasi siellä ja käytännössä heti penkityksen jälkeen peli alkoi rullaaman. En usko että Coldzera on näin lyhyessä ajassa on adaptoitunut Comlexityn peli tyyliin ja uskon että hän ei vielä pysty suorittamaan sillä tasolla millä parhaimmillaan suorittaa. FaZe on mielestäni kokonais valtaisempi ja muutenkin tasaisempi joukkue ja uskon että he vievät tämän pelin. 

Link to post
Share on other sites

MLB, Baseball

Detroit Tigers - KC Royals

Vihje : Detroit Tigers ML

1,96@ marathonbet

2.10

25.9

Tigers ja Royals kohtaavat Detroitissa. Molempien kausi on jo käytännössä paketissa, mutta Detroit on alkanut pelaamaan kotonaan todella hyvää Baseballia. Detroit kotona on täysin eri joukkue ja on suorittanut kotonaan tasaisesti läpi kauden. Tigerssillä on juuri 5 kotona voitetun ottelun putki päällä ja uskon että tämä venyy 6. Tigerssillä aloittaa varsin pätevä syöttäjä Miza, kun taas Royalssilla aloittelee Hernandez. Kumpikaan ei mikään huippu syöttäjä ole mutta mielestäni selvä etu on tässä Tiikereillä. 

 

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Matiushenko - Tkachev

Vihje: Tkachev 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.75

Alkamisaika: 02:05

- Setka Cupin puolella kohtaavat Matiushenko sekä Tkachev. Tkachev lähtee tähän otteluun 1.44 kertoimisena suosikkina mutta itse näen Tkachevin tähän otteluun tultaessa vielä suurempana suosikkina. Tkachev parempi pelaaja jokaisella osa-alueella ja myös pelannut paremmassa vireessä viime otteluissaan siinä missä Matiushenko ei ole pahemmin ottelu tai erävoitoillakaan juhlinut, Tkachev on hallinnut näiden pelaajien keskinäisiä otteluita ja voitti myös viimeisimmän 23.9 käydyn kohtaamisen suoraan 3-0 ja siihen luotetaan jälleen ja uskon että Tkachev hyvällä alulla onnistuu  momentumilla suoraan 3-0 voittamaan parempana pelaajana.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Talalai - Kovrikov

Vihje: Kovrikov Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.20

Alkamisaika: 05:55

- Setka Cupin puolella kohtaavat Talalai sekä Kovrikov, kertoimet asetettu tähän otteluun 1.57 - 2.25 mutta itse näen jopa Kovrikovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa, taitotaso pelaajien välillä hyvin samalla tasolla ja pelityyli molemmilla myös hyvin samanlaista molempien ollen vahvoja palauttajia ja hyviä pitkissä palloralleissa. Kovrikov on hyvällä prosentilla vienyt otteluita nimiinsä Talalaita vastaan keskinäisissä otteluissa ja osoittanut olevansa parempi pelaaja näistä kahdesta, Kovrikovin vahvaa starttia ja ensimmäisen erän voittoa odotan tästä ottelusta ja avauserän voiton momentumilla Kovrikov voittaa sitten koko ottelun hyvällä kertoimella lähtien otteluun altavastaajana mitä en ainakaan itse näe.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...