Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, KHL

Kunlun - Barys, klo 19:30

Barys @1.98 Coolbet

 

Kunlun on ollut hieman alkukautta parempi viimeaikoina ja pelannu tuloksellisestikin ihan mallikkaita otteluita. Joukkueen perustaso on silti liigan pohjalla, joten mitään ihmeitä joukkueelta ei jatkossakaan voi odottaa. Barys on pelannut viime aikoina kovia vastuksia vastaan ja onnistunut nappamaan muutaman voitonkin mukaan. Mielestäni markkina hieman aliarvostaa Barysia, joka pelaa parhaimmillaan oiekin mallikasta jääkiekkoa. Nyt Barysille saa melkein kahden kerrointa, joka lähtee ilomielin lapulle.  

Link to post
Share on other sites

Pinnacle Fall, CS:GO

INDE IRAE - TEAM UNIQUE

Vihje ; INDE IRAE voittaa 1. kartan

1.80@unibet

13.00

INDE IRAE ottaa yhteen kazakstanilaisjoukkueen Team Uniquen kanssa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet ihan hyvin suhteessa odotuksiin. Ensimmäisenä karttana pelataan Mirage, joka on selkeästi Team Uniquen heikoin- ja INDE IRAEn vahvin kartta. Näen tässä hyvän sauman INDE IRAElla ottaa oma kartta kotiin. 

Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO LIIGA 18:30

KOOKOO VS SPORT

Pelivalinta: Kookoo 2.97 Coolbet

Nyt kyllä on selkeä ylikerroin, Sportti toki pelannut loistavan alkukauden mutta kertoimissa se näkyy liian paljon. Kookoo on sarjan toiseksi parhain kotijoukkue ja Sportti vasta kymmenenneksi paras vierasjoukkue.

Kohde menee oikein kunhan Kookoo voittaa pelin vasrsinaisella peliajalla.

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO LIIGA 

ILVES VS JUKURIT

PELIVALINTA: EEMELI SUOMI TEKEE MAALIN @ 2.90 Coolbet

Ilveksen peli on ollut hukassa pidemmän aikaa, mutta nyt olisi hyvä tilaisuus kääntää kelkka sillä vastaan asettuu sarjajumbo Jukurit joka ei kyllä materiaalinsa puolesta vedä vertoja kotijoukkue Ilvekselle. Ilvekselle tuli edellisessä ottelussa paha takaisku sillä Langhamer joutui pitkälle sairaslomalle ja tänään maalia vartioi sitten Vadim Zherenko ja luukkuvahtina toimii lainalle saatu Roope Taponen. 

Jukureilla on nyt neljän ottelun tappioputki, näistä rumin tappio tuli viime viikonloppuna Tapparalle peräti 2-8. 

Molemmilla joukkueilla on siis neljän ottelun tappioputki päällä, paineet ovat molemmissa leireissä kovat. Iveksen materiaalilla pitäisi Jukurit pystyä kotonaan voittamaan ja siitä lähdetään, samalla luotan että Ilveksen todennäköisin maalintekijä Eemeli Suomi saa taas kupletin juonesta kiinni ja kapteenina kunnostautuu maalinteossa.

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

18:30 Kärpät - HPK

Valinta ja kerroin: HPK ml @2,75 (Pinnacle)

Kärpät on ollut suht hyvä, mutta loukkaantumissuma on alkanut rasittaa. Pois ovat Pyörälä, Wellman, Bourke, M.Niemelä, Teppo, ja Ronkainen.

Heikosti sujuneen alkukauden pelannut HPK on ollut päävalmentajavaihdoksen jälkeen hyvä, ja joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa.

Kärpät on tähän suosikki, mutta poissaolot ja HPK:n viime vuosien hankaluus Kärpille tekevät vieraiden kertoimesta pelaamisen arvoisen.

Tulos: 4-3

Link to post
Share on other sites

Pinncle Fall, CS:GO

1win -FunPlus Phoniex

Vihje ; 1win voittaa 1. Kartan

1,84 @pinnacle

16.00

Ensimmäisenä pelataan 1winin kartta, joka on joko D2 tai Vertigo, jossa he ovat olleet todella hyviä viime aikoina. FPX on ollut todella huono viime aikoina eikä sille näytä olevan loppua. Uskon että 1win vie oman karttansa.

Link to post
Share on other sites

KHL, jääkiekko

Jokerit vs. SKA klo. 19.30

Jokerit -1,5 ja yli 5,5 maalia/6,25 PAF

Helsingin Jokerit saa vieraakseen SKA Pietarin perjantain huippukamppailussa, joka näytetään jopa Yhdysvalloissakin tuoreen ESPN:n sopimuksen takia. Siksi peli alkaa tunnin normaalista myöhempään.

Jokereilla on alla torstailta hieno nousu voittoon Sibir Novosibirskiä vastaan, kun joukkue oli jo 3-1 -lukemin tappiolla. Jokerit oli kauttaaltaan vastustajaansa parempi, mutta Sibirin tehokas viimeistely oli narripakalle ekan 30minuutin ajan liikaa.

SKA on pelannut viimeksi keskiviikkona, kun joukkue voitti kotipelissään Dynamo Moskovan KHL:n läntisen konferenssin kärkikamppailussa 5-3 -lukemin. SKA on parantanut peliään alkukaudesta, mutta ailahtelee silti melkoisesti. Joukkueesta löytyy tasoa voittaa kenet tahansa, mutta myös kammottavia tappioita on osunut matkalle.

Jokerit on ollut parhaimmillaan todella hyvä tällä kaudella ja uskon, että kotipeli SKA:ta vastaan tuo tarvittavan ekstran lataukseen ja siihen, että kotijoukkue voittaa 5-3 -lukemin tämän kamppailun.

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Anaheim Ducks vs. Minnesota Wild klo. 05.00

Ducks ML/2,35 PAF

48% todennäköisyysarvio

Noniin, ensimmäinen vihje sitten perustuen näihin omiin rajoihin, jotka löytää tuolta blogihommasta. Anaheim Ducks saa omien voimalukujen puolesta kauden toiseen kotiotteluunsa 48% arvion ottelun voittamiseen ja tähän tarjottu 2,35 kerroin toimii oikein hyvin.

Ducks voitti ensimmäisessä pelissään hieman yllättäen Winnipeg Jetsin hyvän maalivahtipelin ja tehokkuuden ansiosta. Nuorista pelaajista Mason McTavish ja Jamie Drysdale pelasivat vahvasti. 

Minnesota Wild aloittaa kauden vieraspelillä. Joukkueessa ei tapahtunut paljoa muutoksia kesän aikana, mutta tärkeimmät pelaajat eli Kevin Fiala ja Kirill Kaprizov saivat jatkosopimuksen. Joukkue on äärimmäisen vaikeasti arvioitava, mutta lähtökohtaisesti Wild on pelannut hyvää vastaiskupeliä ja tai ainakin maalit tulevat sitä kautta. 

 

Link to post
Share on other sites

Snooker Pohjois-Irlannin avoimet klo 21:00

Higgins - Gilbert

Pelivalinta: Gilbert

Kerroin: 2,30 Bet365

Gilbert on pelannut hyvän alkukauden. Myös tässä turnauksessa otteet olleet hyviä ja viime ottelussa Gilbert voitti Mark Selbyn 4-2 luvuin. Gilbert on erinomainen pelaaja, jota hieman aliarvostetaan mielestäni. Gilbertillä ollut aiempina kausina ongelmia tasaisuuden kanssa, mutta tällä kaudella tasaisuus näyttää löytyneen.

Higgins on pelannut myös hyvän turnauksen toistaiseksi ja viime kierroksella Higgins otti hyvän voiton Williamsista. Higgins on äärimmäisen monipuolinen pelaaja ja parhaimmillaan yksi parhaista snooker pelaajista, mutta on Higginsinkin otteet ailahdelleet melkoisesti tässä turnauksessa.

Odotan todella tasaista ottelua ja mielestäni Gilbertin ei kuulu olla näin selkeä altavastaaja ottelussa.

Link to post
Share on other sites

Tennis Indian Wells nelinpeli klo 05:30

Peers/Polasek - Dodig/Melo

Pelivalinta: Peers/Polasek

Kerroin: 1,80 Bethard

Peers/Polasek on yksi parhaista nelinpelipareista tällä hetkellä mielestäni. US Openissa pari pelasi hyvää tennistä ja hyvät suoritukset ovst myöskin jatkuneet. Molemmilla pelaajilla hyvät syötöt ja palautuspelikin on kohtuu hyvää.

Dodig/Melo on myös erinomainen pari. Dodig pelaa ajoittain häikäisevän hyvää tennistä, mutta toisinaan tulee heikkojakin pelejä. Melo taas on pelaajista tasaisempi, jolta harvoin häikäiseviä suorituksia nähdään.

Mielestäni Peers/Polasek parin kuuluu olla selkeitä suosikkeja ottelussa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
    • Mlb, baseball Marlins - Pirates Vihje : Marlins ml 1,77@ Coolbet 22:10 Pirates on mielestäni ihan ok joukkue täällä kaudella mutta ei mikään maailman huippu, toki suht nuori joukkue, mutta en usko heidän menestykseen tällä kaudella. Tämä avaus peli on paperilla ainakin pedattu kyllä Marlinssille. Marlinssin aloittava syöttöjä ollut aika hyvä Piratesia vastaan ja uskoisin että tämä sama jatkuu. 
×
×
  • Create New...