Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, NHL 

Nashville - Carolina, klo 03 (17.10)

Carolina ml @2.49 Marathonbet

 

Kahden suomalaisjoukkueen kohtaaminen. Nashville aloitti kauden tappiolla Seattlelle, kun taas Carolina voitii NY Islandersin. Mielestäni Carolina on joukkueista selvästi laadukkaampi ja vaikka kotietu tasoittaa lähtökohtia jonkin verran pidän Carolinaa silti suosikkina otteluun ja Marathonbetin kerroin on aivan älyttömän suuri siihen nähden. Tämä tarjous kannattaa ottaa talteen heti! 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

SHL, Jääkiekko

Malmö - Skellefteå

Vihje ; Skellefteå ML

1,88@ unibet

16.15

SHL:llää johtava Skellefteå lähtee matkalle Malmöön. Skellefteålla on tällä kaudella ollut melko hyvä flow SHLllässä. Heiltä löytyy takataskustaan 7 voittoa ja etutaskusta 2 häviötä. Viidestä viimeisestä pelistä löytyy höyhenen kevyet 15 pistettä eli hirveästi ei vastustajalle ole siimaa annettu. Malmö on kiekkoillut tällä kaudella 4 voiton ja 5 häviön verran. Malmöllä toki on ollut hieman vaikeampi jakso ihan vastustajienkin puolesta, mutta henkilökohtaisesti arvostan hyvää virettä enemmän kuin huonoa virettä hyviä joukkueita vastaan. 

 

Voisin kuvitella että pelissä maaleja on niukasti mutta voitto kääntyy vieraille. Tämän pelin pitäisi löytyä lapulta, kuin lapulta.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Southampton - Leeds, klo 17

Southampton +0 @1.72 Nordicbet

 

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa mollivoittoisesti. Mielestäni Leeds ei ole tällä kaudella niin hyvä kuin viime kaudella ja Southamptonissa on enemmän potentialia kuin markkina arvostaa. Kotona näen Southamptonin selvempänä suosikkina ja tarjolla on pientä ylikerrointa. Tasurivarmistus on kuitenkin paikoillaan. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO   20.00

 

Buffalo Sabres  -  Arizona Coyotes 

 

Valinta :  Arizona Coyotes ML 

Kerroin :   2,05 ( Veikkaus ) 

 

Kauden ensimmäinen primetime lähetys, josta Viaplay tekee oikein studio lähetyksen on huikea Buffalo Sabres sekä Arizona Coyotes välinen huippuottelu. 

Buffalo ympärillä velloo aina kaikkia huhuja.   Joukkue pitäisi olla liigan pohjasakkaa,  jossa kukaan ei viihdy ja kaikki pelaajat haluavat pois.   Joukkue kuitenkin voitti kauden avauksessa komeasti kotonaan Montreal Canadiens joukkueen peräti 5-1.   Hieno osoitus,  että ilman Ristolainen,  Eichel tyylisiä pelaajiakin pärjää.   Graig Anderson näytti, että kyllä 40v tolppien välissä pärjää loistavasti. 

Arizona kausi alkoi juuri toisinpäin.   Kesällä lähti molemmat  (Kuemper / Raanta )  molarit pois ja heti alkoi omissa soida.   Columbus voitti komeasti peräti 8-2, joten nyt tänään Carter Hutton saa kyllä näyttää olevansa vielä NHL - tason maalivahti,  kun herra kohtaa entisen joukkueensa.   Arizona sai kyllä laukauksia että ei se tilastollisesti ihan purjeessa ollut,  vaikkakin jäi ihan täysin sinitakkien alle.   Kesällä joukkueesta lähti pelaajia pois,  mutta kyllä joukkueessa vielä on Keller,  Kessel,  Ladd,  Schmaltz,  Jaskin,  Erikson ,  jotka ovat joskus ihan hyvin kiekkoa pelannut.  

 

Yhteenveto 

Joukkueet kohtasivat viimeksi 29.2.2020, kun Arizona voitti komeasti kotonaan 5-2.  Edellinen keskinäinen  ottelu Buffalossa pelattiin puolestaan 28.10.2019,   jolloin jatkoajan jälkeen Arizona haki pisteet.    Toki noista ajoista joukkueet ovat paljon muuttuneet,  joten vedonlyönnillisesti noilla ei tee mitään.     Loppupeleissä joukkueet ovat hyvin tasavahvat ja tämä ottelu on hyvin 50/50%  ottelu,  jos monilaini tyylillä mietitään.   Kotiyleisö antaa pientä etua ja toki komea avausvoitto.   Kuitenkin Buffalo on joukkue joka pystyy sukeltamaan heti tuollaisen hyvän pelin jälkeen.   Tietenkin täytyy myös muistaa,  että jääkiekossa erittäin usein voitetaan murskatappion jälkeen ja varsinkin NHL on semmoinen liiga, jossa tämä tapahtuu suhteellisen usein.   Ei toki aina,  mutta erittäin usein runsasmaalisen tappion jälkeen joukkue saa edes tasurin hankittua seuraavassa pelissä.   Tätä tilastoa vastaan Arizona voi hyvin olla myös suosikki vedonlyönnillisesti tässä ottelussa.    Kaksi tasaista joukkuetta ja kyllä tuo 8-2 tappio tänään kääntyy voitoksi.   Columbus oli liian paha vastus,  mutta nyt on halua pestä kasvot ja vastuskin on omaa tasoa,  niin otetaan tästä hyvä kerroin talteen ja aletaan nauttia primetime huippuottelusta.  Kyllä tässä vierasvoitto tuoksuu. 

 

Kunhan Arizona Coyotes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  02.00

 

Columbus Blue Jackets  -  Seattle Kraken 

 

Valinta :  Columbus Blue Jackets ML 

Kerroin :  1,98 ( Coolbet )

 

Columbus nuiji 8-2 komeasti Arizona joukkueen kauden avauksessa,  jossa  muisteltiin Kesällä kuollutta molari Kivlenieks ja oli upea ilta.   Maaleja tuli liukuhihnalta ja varmasti nostatti joukkuehenkeä.    Nää on tietenkin vaikeita,  kun voittaa noin selvästi,  niin maalinteko voi olla takkuisa seuraavassa pelissä,  kun jos luullaan,  että onpas tämä helppoa.   Tuon takia tänään tasapeli voi ollakin edessä,  joten turvaudutaan jälleen ML - muotoon.   Nyt onkin hyvää kerrointa tarjolla,  sillä itse pidän kotijoukkuetta tässä suosikkina,  niin kyllä päälle 1,85 ml kertoimet kelpaa mainiosti peleille.   Kraken on pelannut ja taistellut hienosti.   Joukkue haki jopa voiton pahasta Predators kotihallista,  joten kyllä siellä oikeita asioita tehdään.   Kuitenkin Columbus on minun papereissani suosikki ja näillä kertoimilla otettava kupongille.    Kraken saa yllättää minut toistamiseen,  mutta uskon hyvin vahvasti silti,  että Jenner,  Laine,  Voracek , Texier kääntää pelin kotijoukkueelle.    Jälleen tehtiin pari ylivoimamaalia viimeksi,  joten kyllä kotijoukkue on siinä ollut nyt hyvä treenikaudesta alkaen,  jonka ansiosta on lupa odottaa tänäänkin pari yv-maalia ja sitä kautta vaadittavat maalit voittoon löytyy.    Kyllä kotijoukkueen peli on kokonaisuudessaan parempaa ja varmempaa.  

 

Kunhan Columbus Blue Jackets voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

League Two / Jalkapallo Englanti

Swindon Town - Rochdale

Swindon Town @ 2.12 Marathonbet

Alkaa 17:00

Swindon(3.) nappasi viime viikonloppuna komeasti vieraspisteet sarjakärki Forest Greeniltä(1.) maalein 0-2 päättyneessä ottelussa. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa kahden ottelun voittoputkessa ja neljän ottelun tappiottomassa putkessa. Rochdale hävisi viisi viimeistä otteluaan mukaan lukien kaksi cupin ottelua. Joukkue et tehnyt maaliakaan viimeiseen neljään otteluunsa. Sarjan kärkikahinoissa kamppaileva Swindon voittaa ottelun tänään maalein 2-0.

2-2

Link to post
Share on other sites

Mestis, Jääkiekko

FPS - Hermes

Vihje ; FPS ml

1,90@ bet365

20.00

Kovaa tulosta tällä kaudella tehnyt Forssa saa vierailijoita Kokkolasta. Forssalla tällä kaudella kotona recordi on puti puhdas 3 pelatun kotiottelun jälkeen. Kokkolalaisilla taas on 4 vieraspelistä plakkarissa vain 1 voitto. Molemmat joukkueet pelasivat eilen, Forssa nöyryytti Heinolan Peliittoja lukemin 3-7 vieraissa ja Kokkola voitti Hokin kotona. Hermes ei missään vaiheessa kautta ole vielä millään suurella tavalla yllättänyt, kun taas tähän kauteen melkoisesti viime kaudesta vahvistunut FPS on säväyttänyt melkolailla. Mielestäni FPSsällä on vielä pienehkö lepoetu vaikka molemmat joukkueet pelasivat eilen, niin tämä peli on heidän kotipeli ja alustavasti on raskaampaa pelata toinen peli, kun on  2 peliä putkeen ja se jälkimmäinen peli on vieraissa. 

 

Bet 365 tarjoaa tälläistä herkku palaa, joka kannattaa käydä nopeasti nappaamassa talteen, kun muu markkina on 1,7 kohdille jäänyt. Hieman outoa on se että Veikkaus, jolla pitäisi olla paras data kotimaisesta sarjasta tarjoaa FPSsällä 1,58 ml-kerrointa. Bet365 on kuitenkin vahvasti sitä mieltä että Hermes on suosikki ja tästä on hyvä rokottaa. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis Moskova naiset karsinta klo 15:45

Selekhmeteva - Rodionova

Pelivalinta: Rodionova +5,5 peliä

Kerroin: 1,76 Coolbet

Selekhmeteva on lupaava nuori pelaaja, joka on pelaamassa hyvää kautta. Massakentillä etenkin tulokset olleet erinomaisia. Nyt pelataan kuitenkin kovalla sisäkentällä, joten alusta ei suosi Selekhmetevaa.

Rodionova on pelannut heikon kauden. Ruohokentiltä tuli hyviä suorituksia mutta muutoin menestys ollut heikkoa. Sisäkenttä sopii alustana hyvin Rodionovalle ja Rodionovan syöttö on ok tasoa, joten eiköhän saa matsin ainakin pidettyä tasaisena syötön avulla.

Selekhmeteva pelannut pääosin pienempiä turnauksia, joissa menestystä on tullut, nyt iso kisa kyseessä ja ei ole suosikki alusta, joten mielestäni Selekhmeteva on asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi.

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga

Ässät vs Ilves 

Pelivalinta: Eemeli Suomi tekee maalin @ 3.10 Coolbet

Ilves sai eilen sen voiton napattua sarjajumbo Jukureista ja katkaisi täten neljän ottelun tappioputken, Suomi ei onnistunut maalinteossa mutta sai sentään yhden syöttöpisteen. 

Suomi on nostettu kakkoskentästä takaisin ykköseen Kontiolan ja Saarelan kanssa joten lähden hakemaan vielä kerran Eemeli Suomen maalia kun tämä kenttä sitä tulosta pystyy tekemään.

Link to post
Share on other sites
On 15.10.2021 at 17.03, Moneymaker101 said:

Jääkiekko, NHL 

Nashville - Carolina, klo 03 (17.10)

Carolina ml @2.49 Marathonbet

Voiko pitää kerroin paikkaansa, kun just katselen PAF:n kertoimia, niin suora voitto antaa 2,45 ja CAR ML 1,89. 

Siis hienoa, jos olet saanut pelattua tuollaista kerrointa päivää ennen. Mun prosenttiarvioissa CAR on 59% suosikki tähän otteluun ja tuo kerroin tekee Hurricanesista 40% suosikin voittamaan ottelun.

Edit. @Jackson sanoi yksityisesti, että kertoimet ovat ihan OK ja haluan toki muistuttaa, että tässä "huomautuksessa" ei ollut tarkoitus "hyökätä" Moneymakerin niskaan. Isoa ihmettelyä vaan tulee, kun tarjoavat noin järkyttävää kerrointa suosikille.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
    • Mlb, baseball Marlins - Pirates Vihje : Marlins ml 1,77@ Coolbet 22:10 Pirates on mielestäni ihan ok joukkue täällä kaudella mutta ei mikään maailman huippu, toki suht nuori joukkue, mutta en usko heidän menestykseen tällä kaudella. Tämä avaus peli on paperilla ainakin pedattu kyllä Marlinssille. Marlinssin aloittava syöttöjä ollut aika hyvä Piratesia vastaan ja uskoisin että tämä sama jatkuu. 
×
×
  • Create New...