Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, NHL 

Arizona - St.Louis, klo 05 (19.10)

St.Louis ml @1.93 Marathonbet

 

Mielestäni Arizona on NHL:n heikoimpia tällä kaudella ja St.Louis taas keskikastia. Arizona on aloittanut kauden kahdella tappiolla ensin rumasti (8-2) Columbukselle ja sitten rankkareilla Buffalolle. St.Louis ei ole vielä aloittanut kauttaan vihjeen kirjoitushetkellä, mutta joukkue taistelee divisioonassaan pudotuspelipaikasta ja mielestäni kaiken osuessa kohdilleen St.Lousissa on myös ainesta pitkälle. Saan St.Louisin tässä parissa suosikiksi ja hyvä kerroin napataan talteen earlyna.   

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Malta Vibes, CS:GO

Young Ninjas - Enterprise

Vihje ; Enterprise

1,88@ pinnacle

11.00

Yn ja EP kohtaavat Malta Vibesin ro/16. Enterprise on ollut jo pitkään nousujohtteinen joukku, kun taas Ninjojen peli on sutinut paikallaan, monien pelaajavaihtojen takia. Kartat tulee olemaan mitä todennäköisimmin Mirage, jonka EP pickkaa, OP jonka ninjat pickkaa ja Deciderin Inffi/Ancient. Mielestäni Enterprisellä on mainio sauma viedä jokainen yllä mainituista kartoista. Tämä olisi mainio näytön paikka heille, kun he ovat vielä joukkueena hieman tuntemattomampi ja tämä avaisi ovia uusiin turnauksiin. 

Link to post
Share on other sites

WTA Moscow / Tennis (hard indoor)

Aleksandra Krunic - Bernarda Pera

Bernarda Pera @ 2.03 Pinnacle

Alkaa 14:30

Kumpikin peluri voitti molemmat karsintaottelunsa häviämättä erääkään. 26 -vuotiaalla Peralla(100.) on ollut vaikea vuosi ja nainen onkin hilkulla tipahtaa TOP100:n ulkopuolelle ensimmäistä kertaa urallaan. Serbiaa edustava 28 -vuotias Krunic(144.) löytyi vielä vuonna 2017 maailmanlistan sijalta 53. minkä jälkeen naisen sijoitus laski synkkää alamäkeä aina sijalle 236.(marraskuu 2020) asti. Ottelusta on odotettavissa kahden virettään etsivän naisen tasaväkinen taistelu. Pera on Krunicia monipuolisempi kentällä ja hyvänä päivänään selkeästi Kruncia parempi peluri. Pera ei lähde missään nimessä otteluun altavastaajana  kuten kerroinasettelu antaa ymmärtää. Pera voittaa ottelun erin 1-2.

0-2 (6-7, 3-6)

Link to post
Share on other sites

WTA Moscow / Tennis (hard indoor)

Qinwen Zheng - Lesia Tsurenko

Qinwen Zheng @ 1.93 Pinnacle

 

Alkaa 16:00

Vastakkain turnauksen avausottelussaan 19 -vuotias tulevaisuuden tennistähti ja uransa ehtoopuolella oleva 32 -vuotias venäläispeluri. Zheng(158.) voitti viimeiseen kahteentoista kuukauteen kuusi ITF -titteliä. Kiinalaispelurin uran kehitys on ollut huikeaa ja naisen sijoitus löytynee piakkoin TOP100:n puolelta. Tsurenko(145.) on parhaat päivänsä nähnyt ja naisen mentaliteetti tenniskentillä on hienoinen kysymysmerkki ajoittaisista valonpilkahduksista huolimatta. Ottelusta on odotettavissa tasaväkinen ja Tsurenkon parasta esittäessään jopa viihdyttävä. Venäläinen saa kuitenkin tehdä tilaa tennismaailmassa nuorelle kiinalaispelurille erin 2-0 päättyvässä ottelussa.

0-2 (4-6, 3-6)

Link to post
Share on other sites

Liettya A Lyga

Nevezis Kedainiai - Zalgiris klo 17

Zalgiris - 2.5ah 1.63@Marathonbet

Joukkueet kohtasivat vasta hiljattain ja Zalgiris oli kotonaan parempi 6-0 lukemin. Zalgiris on neljä pinnaa ja pari peliä johtavaa Suduvaa takana, joten tuskin tässä lähdetään säästelemään ykkösmiehiä. Nevezis on jo varma putoaja. Vähintään kolmen maalin voitto pitäisi olla selvää pässinlihaa jälleen.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO   02.00

 

Philadelphia Flyers  -  Seattle Kraken 

 

Valinta :   Seattle Kraken  ML 

Kerroin :   2,20 ( Bethard  )

 

Philadelphia avasi kauden häviämällä jatkoilla Canucks vastaan 4-5.  Hyvä juttu,  että maaleja saatiin aikaiseksi ja ihan kohtalainen oli ylivoimapeli tuossa ottelussa.  Tuttua Flyers kiekkoa.   Maaleja nähtiin,  kotijoukkue tuli takaa rinnalle ja melkein ohi.   Kauden avaukseksi ihan ok suorittamista.   Kraken on ollut vieraskiertueella jo, kun ovat Vegas,  Nashville,  Columbus vastaan pelanneet.   Täten vierailla saattaa olla parempi pelituntuma yleisesti.   Jalat on saatu käyntiin ym kliseet.   Tänään vastassa on vauhtikiekosta tykkäävä kotijoukkue,  joten sinällään ympäripyöreä ottelu.  Seattle saattaa hyvin pärjätä tämän tyylisessä ottelussa ja kun Philly moket ei oo luotettavimpia sekä omanpään puolustuspelaaminen,  niin vieraat voivat hyvin päästä maalien makuun.   Vaikka Seattle onkin hävinnyt nyt 2/3 kerrasta,  niin  vastukset ovat olleet hyviä, mutta kuitenkin ollaan pysytty hyvin peleissä mukana.   Jos tässä lähdetään coast - to-Coast peliä pelaamaan,  niin kyllä se voi hyvin vieraille kääntyä.   Flyers on vähän arpa,  joten nyt on hyvä sauma kokeilla,  josko Kraken ottaa historian toisen voittonsa. 

 

Kunhan Seattle Kraken voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Snooker  German Masters karsinta klo 21:00

Maguire - Dale

Ottelun korkein breikki

Pelivalinta: Maguire

Kerroin: 1,50 Bet365

Maguire lähtee selkeänä suosikkina karsintaotteluun. Maguiren kausi sujunut toistaiseksi ihan hyvin. Pohjois-Irlannin turnaus päättyi tappioon Allenia vastaan, joka lopulta voitti koko turnauksen. Maguiren vahvuus on breikinteko peli. Maguire tekee hyvistä paikoista usein hyviä breikkejä ja hyökkäävänä pelaajana pystyy myös paikkoja luomaan.

Dalen vahvuudet on taas enemmän safety pelissä. Breikintekijänä Dale on viime aikoina ollut selkeästi heikompi mitä aiempina vuosina, toki hyvästä mestasta Dalekin osaa korkeita breikkejä tehdä. Dalen pelissä tällä hetkellä paljon epävarmuutta, joten korkeiden breikkien teko vaikeaa.

Maguiren korkeimmasta breikistä tarjolla hyvää kerrointa.

Link to post
Share on other sites

NHL, JÄÄKIEKKO

Philadelphia Flyers - Seattle Kraken

Vihje ; Seattle yli 2,5 maalia (mukaanlukien. Jatkoaika ja rangaistuslaukauskilpailu.)

1,73@ unibet

2.00

Seattle matkaa Flyerssin vieraaksi. Seattlen kauden aloitus on ollut varsin positiivinen, kun taas Flyers otti ensimmäisessä pelissä pataan Vancouveriltä. Flyerssin maalilla aloittelee Hart, joka mielestäni on ollut todella surkea viime kaudella ja tällä kaudella. Hartillakin on omat hetkensä, mutta tyhmiä virheitä yms. Sattuu hieman liian usein. Uskon että Seattle rokottaa näistä ja tekee ottelun aikana yli 2,5 maalia.

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Toronto Maple Leafs vs. NY Rangers klo. 02.05

Auston Matthews tekee kaksi tehopistettä sis. jatkoaika/2,75 PAF

Joukkueen suurin tähti pelaa kauden ensimmäisen pelinsä. Leafsilla on ollut todella vaikeat kolme ensimmäistä peliä, vaikka kaksi voittoa onkin tullut. Nyt täytyy muistaa, että vastassa ovat olleet Ottawa Senators kahdesti ja Montreal Canadiens kertaalleen. Joukkue on onnistunut tekemään maaleja huikeat kahdeksan kappaletta ensimmäisiin peleihin ja Leafsin paras hyökkääjä on ollut William Nylander pelillisesti.

Matthewsin tullessa peliin nähdään kotijoukkueelta varmasti tasonnostoa sekä vaarallisempaa ylivoimaa. Kahdesta tehopisteestä tarjottava kerroin on parempi kuin yksikään muu pelikohde, joten otetaan se pikaiseksi vihjeeksi. Rangers voittaa tämän kamppailun muuten.

Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

Tennessee Titans vs. Buffalo Bills klo. 3.15

Hieno triplayhdistemäveto:

Josh Allen O292,5 heittojaardia, Derrick Henry O116,5 REC+RUSH jaardia ja Bills O29,5 pistettä

Kerroin: 6,25 PAF

Okei, nyt nähdään mielenkiintoinen vihje, mutta homman juju on se, että vierasjoukkue ottaa tästä voiton. Tennessee Titansista ei osaa sanoa juuta eikä jaata. Ilmeisesti A.J. Brown ja Julio Jones ovat QB Ryan Tannehillille nyt tarjolla, joten paljon pitäisi heittohyökkäyksen parantua. Derrick Henry on kotijoukkueella sellainen ase RB:nä, että hänen pitäisi juosta aina seinästä läpi. Uskon, että Billsin puolustus ottaa Brownin ja Jonesin pois, ja se johtaa siihen että Henrylle tulee todella paljon jaardeja.

Billsin hyökkäys on yksi NFL:n kovimmista. Josh Allen tykkää itse juosta pelejä, mutta ei pelkää heittää syviin. Uskon, että herrat Stefon Diggs, Dawson Knox, Cole Beasley ja Emmanuel Sanders polttavat ristiin rastiin kotijoukkueen puolustuksen takakenttää Allenin heitoista, joten 300 jaardia Allenille pitäisi tulla heittämällä kevyesti.

Billsiltä vaaditaan tuohon neljä touchdownia ja field goal. Uskon, että tämä toteutuu, joten kerroin on ihan maistuva.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...