Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, NHL

Edmonton - Nashville, klo 02:30 (4.11)

Edmonton ml @1.71 Bethard

 

Edmonton on aloittanut kautensa todella vakuuttavasti pienistä maalivahtiongelmista huolimatta. Smith on loukkaantunut ja Koskinen on kantanut ykkösvahdin roolia. Koskinen on pelannut hieman ailahtelevasti eikä valitettavasti ole aivan ykkösvahdin luokkaa NHL:ssä. Edmontonin hyökkäys on kuitenkin sitä luokkaa, että se pystyy paikkaamaan myös maalivahdin huonoa päivää. Myös Nashville on aloittanut kohtalaisesti, mutta nyt vieraskiertueen toinen ottelu lepoedun omaavaa Edmontonia vastaan tulee olemaan vaikea ja näin Edmontonin lopullinen voitto päätyykin lapulleni. 

Link to post
Share on other sites

KHL klo 18:00

Neftehimik - Omsk

Omsk 1.83@Pinnacle

Otettava ajoissa, sillä tämä tippunee 1.60 tietämille. Tuli katsottua eilinen Neften ja Kunlunin ottelu, joka oli käsittämätöntä shaibaa kotijoukkueelta, toki on ollut aina tiedossa, ettei puolustaminen ole Neften vahvuuksia, mutta joukkueella ei ollut minkäänlaista kurinalaisuutta johtoasemassa eikä 5v5 -pelaamisessa. Tästä kertoo myös se, että kaikki Neften maalit tulivat ylivoimalla. Omskilla on kotietua lukuun ottamatta kaikki kortit puolellaan ja sillä on erittäin hyvät saumat kääntää kurssi takaisin oikeaan suuntaan Kazan -tappion jälkeen 

Link to post
Share on other sites

Liiga, Jääkiekko

Jukurit - Lukko

Vihje ; Lukko

2.07@ coolbet

18.30

Hieman viime ajoista piristynyt Jukurit kohtaa kotikentällään viimekauden mestarijoukkueen Lukon. Lukko on pelannut kauden alun ihan ok, mutta paljon on vielä parannettavaa. Sama pätee Jukureilla, vaikka he nyt ovatkin 3 pelin voittoputkessa niin en näe että he voittaisivat Lukkoa. Lukko on paljon tasaisempi joukkue ja veikin kauden ensimmäisen keskenäisen kohtaamisen melko vakuuttavasti lukemin 4-1. Lukon materiaali ja valmennus ovat todella paljon positiivisempaan päin mitä alkukaudesta ja huomaa että joukkue on löytänyt sen yhteisen sävelen, joka on myös näkynyt tuloksissa. 

Ottelussa tuskin maaleilla juhlitaan, mutta vierasvoittoon itse uskon. 

Link to post
Share on other sites

NHL; Jääkiekko

Los Angeles Kings - St. Louis Blues

Vihje ; St. Louis Blues ML

1.80@ coolbet 

4.00

Tällä kaudella vain kerran hävinnyt Blues matkaa Kingsin vieraaksi. Blues on tällä kaudella hävinnyt vain yhden kerran ja tääkin häviö tuli Avalancea vastaan niukassa 3-4 häviössä. Blues on vielä puhtaalla pelillä liikenteellä vieraissa, kun heidän vieras recordi on 3-0. Kings puolestaan tällä kaudella on 9 pelistä 3 voittoa saanut, mutta eivät nekään mitään hirveän vakuuttavia ole ollut. Voitot ovat tulleet Buffalosta, Montrealista ja Vegasista. Mikään noista 3 joukkueesta ei ole vakuuttanut tällä kaudella, joten näillä voitoilla ei välttämättä kannata vielä lähteä keulimaan. Blues on suorittanut tasaisen varmasti alkukauden ja uskon tämän hyvän vireen jatkuvan. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 18:30

Rops - Ac Oulu

Pelivalinta:1X @ 1.80 Betsson

Kaikki paineet ovat oululaisilla!

Rops pääsee otteluun pari viikkoa levänneenä kun taas puolestaan oulu pelasi vielä sunnuntaina pelin KTP:tä vastaan ja pelejä sille on kertynyt muutenkin kolme vajaaseen kahteen viikkoon.

Rops pystyy pelaamaan erittäin kurinalaisesti joten useita maalipaikkoja ei oulu tässä ottelussa tule saamaan ja maali voi jäädä haaveeksi, samalla en myöskään jaksa uskoa että kotijoukkuekkaan kunnostautuu maalinteossa joten pidänkin tasapeliä hyvinkin mahdollisena. Jätetään kuitenkin yllätykselle pieni sija joten 1X on paras pelivalinta tähän kamppailuun.

1X tarjotaan mukava 1.80 kerroin Betssonilla , muualla max 1.69

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Hevosurheilu, ravit, sulkeutuu klo 18.00.

Vermo, 4. lähtö: voittaja En Candy Till 3,30 Veikkaus

Iikka Nurmosen valmennettava palasi viimeksi tasolleen alisuorittamisen jälkeen, kun veti perille ennen kovaa Bosse Niceä. Nurmonen kertoi lähdön jälkeen, että erilaisella taktiikalla voitto olisi luultavasti tullut selvemminkin. Nopea lähtijä pyrkii taas kärkipaikalle, josta olisi viime kerran kaltaisena vahvoilla tasokkaasta vastuksesta huolimatta. Kertoimia laskiessa on taidettu kiinnittää liikaa huomioita En Candy Tillin lähtöpaikkaan, jonka ei tarvitse olla este voitolle.

 

 

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO KHL 15:30

BARYS NUR SULTAN - JOKERIT

PELIVALINTA: IIRO PAKARINEN PISTEET YLI 0.5 @ 2.10 Nordicbet

Pakarinen on tällä kaudella tehnyt tehot 9+5=14p (25 otteluun). Pakarinen on laukonut tällä kaudella Jokerien hyökkääjistä toiseksi eniten 59x, Jensen on kärkipaikalla samoilla lukemilla mutta pelejä vähemmän pelattuna.

Pakarinen siis laukoo paljon joten maali tai piste tässä kamppailussa ei olisi mikään ihme, kun otetaan myös huomioon että tästä ottelusta povataan ennakkoon varsin maalirikasta kamppailua.

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Race 7, Vermo, sulkeutuu 19.05.

Otto Erich - Rest of the field 1 1,57 Coolbet

Otto Erich on tehnyt kolme oikein hyvää suoritusta putkeen Jani Oinoselta, vaikkei ole voittanut kuin kerran. Viimeksi se kertoimen kannalta jo valitettavasti onnistui voittamaan Mikkelissä, kun oli vallan hurja johtavan rinnalta mennessään täydellä matkalla 13-tuloksen parastaan antamatta. Vaikka tässä ei vastusta voi väheksyä, on Otto Erich muista napsun verran parempi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga, klo 22.00

Sheriff - Inter

Kulmapotkuja yli 10.5 1,75@Coolbet

Puhdas tilastomutuilu kauden aikaisempien ML otteluiden perusteella:


Inter: Real kotona (9 kulmaa), Shakhtar vieraissa (7 kulmaa), Sheriff kotona (17 kulmaa) --> ka 11

Sheriff: Shakhtar kotona (22 kulmaa), Real vieraissa (13 kulmaa), Inter kotona (17 kulmaa) --> ka 17.3

Avauskokoonpanot tulevat olemaan suht samat kuin ensimmäisessä kohtaamisessa. Sheriff johtaa lohkoa, Inter kolmantena parin pisteen päässä. Käytännössä pakkovoitto Interille, jos ei halua jättää sen varaan, että tarvitsisi Realista voiton.

Link to post
Share on other sites

Championship / Jalkapallo Englanti

Cardiff - QPR

QPR @ 2.80 Coolbet

Alkaa 21:45

Cardiff(21.) hävisi kymmenen viimeisestä kahdestatoista sarjaottelustaan. Joukkue hävisi viisi viimeistä kotimatsiaan putkeen. Playoff -viivaa hätyyttelevä QPR(11.) voitti kuusi viimeisestä kahdeksasta joukkueiden välisestä keskinäisestä kohtaamisesta minkä lisäksi kolme viimeistä noista päättyi Rangersien osalta voitokkaasti. QPR hävisi neljä viimeistä vieraissa miteltyä sarjaotteluaan mutta tänään joukkueella on erinomainen mahdollisuus palata  takaisin voittojen tielle syvissä vesissä pitkään rämpineen Cardiffin kustannuksella. Vaikka Cardiff osoitti hienoisia piristymisen merkkejä edellisessä kamppailussaan Stokea(12.) vastaan niin vierasjoukkue QPR voittaa ottelun tänään maalein 1-2. Coolbetiltä markkinatoppi.

0-1

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...