Jump to content
 • Isot Non Sticky kasinobonukset

  wheelz-vp-uusi.png      caxino-vp-uusi.png

Recommended Posts

Jalkapallo League 2 Englanti 21:45

Hartlepool - Newport

Pelivalinta: BTTS Kyllä @ 1.86 Unibet

Tasapisteissä olevat joukkueet kohtaavat, Newport on sijalla kahdeksan 23p ja Hartlepool on kymmenentenä. Mielestäni vierasjoukkue Newport on nostettu tässä ottelussa myöskin liian suureksi suosikiksi sillä Hartlepool on sarjan paras kotijoukkue, seitsemätä kotiottelusta se on saanut kasaan peräti 19p  maalieron ollessa näistä 12-5.

Newport on 5/6 viime pelissään pystynyt maalin tekemään, mutta kahdeksassa edellisessä vieraspelissä sen verkkoon on tehty yheensä kaksitoista maalia ja peräti kuudessa perättäisessä vieraspelissä se on päästänyt vähintään maalin omiin.

 

OIKEIN

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM-karsinta 21:45

Itävalta - Israel 

Pelivalinta: BTTS kyllä @ 1.85 Unibet

Tässä ottelussa tulee molemmat joukkueet tekemään maalin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Israelin 5-2 voittoon joten kaikki ainekset on tässäkin kamppailussa suuriin lukemiin sillä molemmista joukkueista löytyy maailmanluokan maalintekijöitä.

*Mainittakoon, että Israelin Eran Zahavi on maalipörssin kakkosena kahdeksalla osumalla.

 

OIKEIN

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Online Live League, Darts

Colin Osborne - Scott Walters

Vihje ; Highest Checkout - Colin Osborne 

1,72@ bet365

13.15

Osborne on palannut vanhalle tasolleen, ainakin päivän ensimmäisten pelien osalta. Osborne tosiaan 2 peliä tänään pelannut ja molemmissa aivan pirun kovat checkoutit, ensimmäisessä 138 ja toisessa 100. Toisessa pelissä Osbornen checkout % 100 ja ensimmäisessä 75%. Osborne on selkeästi kovassa iskussa ja uskon että hän ottaa ainakin yhden erän melko vakuuttavasti. Walters on toki hyvä pelaaja, mutta jos vain Osborne pelaa samallailla kuin aiemmissa peleissä niin en näe pelissä mitään saumaa Waltersin suhteen. 

 

 

Väärin

Osborne voitti 4-2 mutta korkein checkout tuli Walterssille joka sai 87 ja Colinin korkein oli 70. Walters pelasi käytännössä yhden ok kierroksen ja sai sillä tuon kyseisen 87 Checkoutin 😕

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-Kisa karsinnat, Afrikka, Jalkapallo

Angola - Egypti

Vihje ; Egypti

1,90@ coolbet

21.00

Lohkon F johtaja Egypti matkaa Angolaan ja kohtaa sielä lohko jumbon Angolan. Voitto varmistaisi Egyptille jatkopaikan ja uskon että tämä on hyvin tiedossa. Egypti ei vielä ole hävinnyt peliäkään tässä lohkossa (3-1-0). Egyptin joukkueessa on paljon laatua myös muualta kuin kotimaisesta liigasta, Angolallakin on toki muualtakin 'vahvistuksia' mutta ei yhtä laadukkaita kuin Egyptillä. Uskon että Egypti vie matsin ja varmistaa jatkopaikan. 

 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Carolina - Philadelphia, klo 02 (13.11)

Carolina @1.99 Marathonbet

 

Carolina on ollut alkukauden yksi parhaista joukkueista niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Philadelphia taas kohtalaisista tuloksistaan huolimatta ei ole xG:n mukaan vakuuttanut alkukaudesta ja saankin Carolinan kotonaan selväksi suosikiksi. Marathonbetin selvä markkinatoppi kelpaa peleihin. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kv-harjoitusottelut, klo 19

Liettua - Viro

Viro 1X2 2.30@B365

Täysin kokoonpanoihin nojaava kokeilu. Rooba ja Liivik ovat tällä tasolla sen verran kovia pelimiehiä, että voivat ratkoa näitä otteluita ihan yksikseenkin. Liettua otti eilen rumasti 11-3 Puolalta turpaan, joka on toki näitä molempia paljon kovempi, mutta Viro osoitti eilen iskukykynsä voittamalla Latvian B-joukkueen, joka on kirjoitushetkellä häviämässä Puolalle kolmella maalilla.  Vahva tunne etelänaapurin voitosta, syteen tai saveen.

https://www.eestihoki.ee/koondised/selgus-eesti-koondise-koosseis-baltiriikide-uhisel-jaahokiturniiril 

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Brad Strand - Piotr Gudel

Kokonaisten erien yhteismäärä, At least 2, 888sport, @1.90

Klo: 23:15

 

Osui tällainen kohde silmään, jos joku tuolla saitilla sattuu pelaamaan.  Erälinja on aika alhainen tässä ottelussa, Gudel ei ihan noin mätisäkki ole vaikka tulikin viime ottelussaan tyrmätyksi ensimmäisessä erässä. Tuolloin oli vastassa toinen britti Nick Ball, joka on myös monipuolisempi ja kovalyöntisempi kuin Strand. Bet365 tarjoaa 2.5 erän overiin @1.61 kerrointa, mikä antaa tälle kohteelle hieman perspektiiviä.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kv-harjoitusottelut 

Slovenia - Valko-Venäjä klo 20.00

Slovenia ML 2.01@Coolbet

 

V-Venäjä on joutunut matkustamaan matsiin kotimaasta viime yön aikana ja matkarasitus Jeseniceen saapumisesta on varmasti todellinen. V-Venäjällä näyttäisi olevan muutama "lupaava" tai seuraavan askeleen ottamista uralla odottava Dynamo Minskin pelaaja ja jokunen kotimaan Extraliigalainen. Slovenian joukkue koostuu käytännössä melkein koko kauden yhdessä pelanneista Olimpijan miehistä, jotka johtavat sarjaa Itävallassa. Kotijoukkue on lähempänä voittoa.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kanada - OHL

02:00 Niagara IceDogs - Barrie Colts

Valinta ja kerroin: Barrie Colts (1X2) @2,00 (ComeOn!)

Niagara IceDogsilla on isot poissaolot. Poissa ovat ykköspuolustaja Dakota Betts (ollut tosin jo tovin) sekä pelikiellossa olevat sisäisen pistepörssin ykkönen Danil Gushchin ja kolmonen Jake Uberti. Joukkue on hävinnyt viisi ottelua putkeen ja on konferenssin viimeinen.

Barrie Colts on suht hyvä vierasjoukkue, neljä voittoa kuudesta. Ottelut ovat tosin venyneet usein jatkoajalle.

IceDogsilla on kotietu, mutta isot poissaolot painavat. Coltsin pitäisi olla otteluun selvä suosikki.

Tulos: 4-7

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Vedonlyöntibonuksia ilman kierrätysvaatimuksia

  mrgreen-vp-uusi.png      williamhill-vp-uusi1.png

×
×
 • Create New...