Jump to content

Recommended Posts

Ajattelin laittaa tänne sellaisia pelejä joita itse pelaisin. Kohteeni yleensä ovat Jalkapalloa,jääkiekkoa, dartsia, pesäpalloa, cs:go-pelejä tai baseballia. Toki muitakin lajeja saattaa tulla mutta nuo ovat nyt ne ''pää''-lajit. Pyrin laittamaa kohteet melko ajoissa, mutta joskus saattaa tulla pariakymmentä minuuttia ennen alkua. Tänne saa muutkin kommentoida ja voi kertoa omia näkemyksiä kohteista. 

 

----------------------------

15.11

Darts Tupla

Clayton - King /23.30

-Clayton @1,35 unibet

Tulos Clayton 5-4 voitto

Ratajski - Rafferty / 00.00

-Ratajski @1,28 unibet 

Tulos : Ratajski 4-5 häviö. Ratajski heitti 6 ottelu tikkaa ohi. Checkout % 30.

-----------------------------

Yhteiskerroin - 1,73@ unibet

VÄÄRIN

 

Clayton on mielestäni tällä hetkellä maailman top3 darts-pelaaja. Hän on melko tasoissa Pricen ja van Gerwenin kanssa. Kingin peli ei kyllä mielestäni mitään hirmu hyvää dartsia ole pelannut. Voitolla Clayton varmistaa jatkopaikan ja puhtaan lohkovoiton. 

 

Ratajski pelaa tänään mielestäni paljon heikompaa Raffertyä vastaan ja tässä pelissä ratkaistaan toinen jatkopaikka. Ratajski on paljon kokeneempi ja tasaisempi, mutta kärsi 5-0 tappion tämän hetkiselle maailman rankingin 1. pelaajalle Gerwyn Pricelle. Molemmat voitti Schindlerin, Ratajski 5-1 ja Rafferty 5-2. Tämä tulee olemaan nuorelle Raffertylle yksi tärkeimpiä pelejä vähän aikaan ja paineet ovat kovat molemmilla, mutta uskon että pää kestää paremmin Ratajskilla. 

 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Darts Grand Slam 

Bunting - Rodriguez R.-J. / 00.30

Ottelun korkein checkout

alle 106,5 @1,85 unibet

 

VÄÄRIN

Rodriguez pelasi kyllä aivan omaa peliä ja hänen checkout % oli vaatimattomat 83. Tosin sai kerran vain yli 100 checkoutin. 

-----------------------------------------

Kumpikaan ei oe tässä turnauksessa mitään hirmu hyvää dartsia pelannut ja checkouttaamisessa on ollut hieman vaikeuksia. Bunting ei tässä turnauksessa tuota 100-rajaa ole vielä ylittänyt, mutta Rodriguez sai 5-1 häviössä tuon yhden erän 120 checkoutilla. Edellisessä pelissä hänen korkein checkout oli 65. Buntingin korkeimmat checkoutit tässä turnausessa ovat 71 ja  87. 

 

Link to post
Share on other sites

New York Rangers - Montreal Canadiens/ 2.00

Kreider yli 0.5 pistettä

1.80 @unibet 

Montreal lähtee peliin kolmosmokke maalissa ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin Primeau ei minua ainakaan vakuuta. Uskon että melkein piste per peli tahdissa oleva Kreider takoo ainakin yhden pojon. 

 

OIKEIN

Kreider 1+0

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Prylepa - Panchenko Prylepa Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.37 Alkamisaika: 14:00 - Setka Cupin puolella kohtaavat Prylepa sekä Panchenko. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.72 - 2.00 Prylepan hyväksi mutta mielestäni Prylepa saisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina tähän otteluun. Kumpikaan pelaajista ei ole etenkään tuloksellisesti pelannut kovinkaan erikoisesti viime otteluissaan mutta Prylepa on tappioistaan huolimatta esiintynyt hyvin edukseen ja napannut voittoja sieltä täältä, vastukset ovat myös olleet Prylepalla viime otteluissa kovempi tasoisia kun Panchenkolla ja silti Prylepa on pystynyt noissa otteluissa taistelemaan hyvin vastaan ja voittamaan eriä itseään parempiakin pelaajia vastaan. Nyt taso tähän otteluun tippuu kun vastaan asettuu Panchenko joten odotan tässä kyllä Prylepan pystyvän jatkamaan hyvää virettään ja voittamaan avauserän sekä koko ottelun, viimeinen keskinäinen kohtaaminen meni Prylepalle suoraan 3-0 luvuin joten siitä on hyvä jatkaa.
    • League One / Jalkapallo Englanti Wigan Athletic - Burton Albion Wigan Athletic Draw No Bet @ 1.45 Unibet Alkaa 17:00 Wigan(12.) voitti kolme edellistä kotiotteluaan pitäen jokaisessa noissa oman maalinsa puhtaana minkä lisäksi nuo kaikki ottelut käytiin Wigania korkeammalla sarjasijoituksella olevaa joukkuetta vastaan (3,9,10). Burton(19.) hävisi viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin minkä lisäksi joukkue ei onnistunut tekemään maaliakaan neljässä noista kamppailuista. Wigan voittaa ottelun tänään maalein 1-0.
    • PGL Major Copenhagen VP: Eternal Fire - Natus Vincere | Eternal Fire | 2.00 (bet365)   VP: MOUZ - G2 | MOUZ | 1.91 (Veikkaus)
    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 21:00   MOUZ - G2  MOUZ | 1.91 | Veikkaus   MOUZ ylsi pudotuspeleihin puhtaalla saldolla voittamalla alkusarjassa ECSTATIC:in, Eternal Firen ja Complexityn. Kieltämättä MOUZ pääsi hyötymään alkusarjassa helpohkosta otteluohjelmasta, mutta joukkue pelasi sitli alkusarjassa vahvasti. Joukkueen täyttä potentiaalia ei ole vielä tässä turnauksessa ulosmitattu, mutta jo Complexity-ottelun perusteella voidaan sanoa, että MOUZ on hyvänä päivänä lähes pitelemätön joukkue ja yksilövire on kohdillaan. Nuoren joukkueen paineensietokykyä tullaan pudotuspeleissä testaamaan ja se voi osoittautui kompastuskiveksi, mutta mikäli joukkue pystyy tilanteen hallitsemaan, MOUZ voi mennä ratkaisupeleissäkin syvään päätyyn asti. G2 pääsi playoffeihin 3-2 -rekordilla. Alkusarja alkoi ailahtelevasti voitolla FURIA:a vastaan ja tappioilla Natus Vincereä ja Cloud9:a vastaan, mutta sen jälkeen G2 ryhdistäytyi ja lunasti paikkansa pudotuspeleihin kaatamalla ECSTATIC:in ja Virtus.pron. Sivuhuomiona voidaan mainita se, että G2 ei välttämättä olisi tässä tilanteessa ilman valtavaa tuuria, koska Virtus.pro-ottelussa nähtiin tilanne, jossa G2 vältti todennäköisen eliminaation siksi, että Virtus.pro-pelaaja Jamen peli kaatui todella tärkeällä hetkellä. Muutenkin G2:n meno on tässä turnauksessa ollut hyvin ailahtelevaa kartasta toiseen. Pudotuspeleissä joukkueen on pakko parantaa peliään, johon sillä toki on edellytykset olemassa ja tästä eteenpäin lievälle alisuorittamiselle ei ole varaa. Karttavetossa MOUZ poistaa Anubisin ja G2 bannaa todennäköisesti Miragen. MOUZ:in karttavalinta osunee joko Ancientiin tai Overpassiin. G2 ottanee omalla karttavalinnallaan Infernon tai Nuken.   YHTEENVETO MOUZ ja G2 tulevat viimeiseen puolivälieräotteluun erilaisista, mutta silti melko tasaisita asetelmista. MOUZ oli alkusarjassa vakuuttava voittaen jokaisen ottelunsa ja välttämättä kaikkia kikkoja joukkueen ei ole vielä tarvinnut käyttää. G2 ylsi pudotuspeleihin rimaa hipoen ajoittain keskinkertaisella pelillä, mutta pudotuspeleissä joukkue voi resetoida tilanteen. Karttavetossa tuskin nähdään suuria yllätyksiä. Asetelma tähän matsiin on sikäli mielenkiintoinen, että alkusarjassa nähtyjen otteiden perusteella MOUZ voisi lähteä otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Pudotuspeleissä kokemuksen merkitystä ei voida kuitenkaan koskaan vähätellä ja G2 on ehdottomasti MOUZ:ia kokeneempi joukkue, joka voi syttyä parhaaseen vireeseensä juuri tosipaikan tullen. Tämän vuoksi ottelun voittajaa ei voida etukäteen julistaa ja matsi voi lopulta kääntyä kummalle tahansa. Sen verran tässä on kuitenkin uskottu MOUZ:in pelaamiseen, että kelkkaa ei tarvitse kääntää vaan tässä ottelussa voidaan luottaa joukkueen menestykseen. Kohde menee oikein, kun MOUZ voittaa ottelun. 
    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 18:00   Eternal Fire - Natus Vincere  Eternal Fire | 2.00 | bet365   Eternal Fire eteni pudotuspeleihin 3-1 -rekordilla. Joukkue teki historiaa yltämällä ensimmäisenä turkkilaisjoukkueena Major-turnauksen playoffeihin voittamalla alkusarjassa Vitalityn, FaZe:n ja Virtus.pron. Ainoa tappio tuli tasaisessa matsissa MOUZ:ia vastaan. Eternal Fire on pelannut tässä turnauksessa erinomaisesti ja joukkueelta on löytynyt rutkasti ratkaisuvoimaa sekä yksilötasolta että myös pelin taktisen puolen osaamisen osalta. Eternal Fire on toki pudotuspeleihin lähdettäessä yksi kokemattomimpia joukkueita, mutta ennakkoluuloton asenne on auttanut joukkueen yltämään jo tähän pisteeseen eikä välttämättä tämäkään haaste ole joukkuueelle liian korkea ylitettäväksi. Natus Vincere otti paikan pudotuspeleistä 3-2 -rekordilla. Alkusarjassa NaVi sai vahvan alun voittamalla Bo1-ottelunsa TheMongolzia ja G2:ta vastaan, mutta Spirit ja Cloud9 vetivät pidemmän korren seuraavissa otteluissa. Ratkaisevassa ottelussa NaVi kuitenkin onnistui päihittämään paiN:in. NaVi:n meno tässä turnauksessa on ollut ihan hyvällä tasolla, vaikka joukkueen pelissä on jonkun verran ailahtelua. Heikoimmilla hetkillä joukkue pystyy nojaamaan ennalta määritettyihin rutiineihin ja pelisuunnitelman toimiessa NaVi:n peli rullaa ajoittain ihan mainiosti. Pudotuspeleissä NaVi:n pitää kuitenkin saada avainyksilönsä pelaamaan hyvällä tasolla samanaikaisesti. Karttavetossa Eternal Fire bannaa Ancientin ja Natus Vincere poistaa Vertigon. Eternal Fire valinnee kartakseen joko Infernon tai Overpassin. NaVi luottanee omalla karttavalinnallaan Mirageen tai Nukeen. Juuri tässä ottelussa karttaveton voisi sanoa suosivan lievästi NaVi:a. Eternal Fire ja Natus Vincere ovat pelanneet viimeisen puolen vuoden aikana kahdesti vastakkain. Molemmilla kerroilla NaVi poistui matseista voittajana.   YHTEENVETO Eternal Fire ja Natus Vincere lähtevät puolivälieräotteluun erittäin tasaisista lähtökohdista. Eternal Fire on tehnyt loistavaa työtä läpi turnauksen ja pelannut kokonaisuudessaan korkealla tasolla. Natus Vincere pelasi alkusarjassa ajoittain ailahtelevasti, mutta peruspeli on hyvällä tolalla. Karttaveto lienee tässä matsissa melko selkeä ja sen voidaan kenties tulkita suosivan aavistuksen NaVi:n menestystä. Tämän lisäksi NaVi:lla on puolellaan keskinäisten otteluiden historia, sillä muutama edellistä matsia ovat päättyneet NaVi:n voittoihin. Major-turnauksen pudotuspelit ovat kuitenkin aivan oma maailmansa ja kaiken kaikkiaan asetelma on niin tasainen, että ennakkosuosikkia on miltei mahdoton määritellä. Siitä huolimatta, että NaVi:llä on edellä mainitusti ollut lievä niskalenkki Eternal Firestä keskinäisissä otteluissa, vetoa lähdetään ottamaan Eternal Firen otteluvoiton puolesta. Joukkueen pelissä on erinomainen tekemisen meininki ja kenties näillä Majoreilla turkkilaisjoukkue tulee olemaan se kuuluisa tuhkimotarinan tekevä joukkue, joka voi mennä aivan jopa päätyyn asti. Kohde menee oikein, kun Eternal Fire voittaa ottelun. 
×
×
  • Create New...