Jump to content
 • Isot Non Sticky kasinobonukset

  wheelz-vp-uusi.png      caxino-vp-uusi.png

Recommended Posts

JÄÄKIEKKO MHL 10:00

SAKHALINSKIE AKULY - SKA-VARYAGI

PELIVALINTA: YLI 5.5 MAALIA @ 1.917 Pinnacle

Kotijoukkue läntisen konferenssiin viimeisenä sijalla 17, 30-ottelusta kasassa on 16-pinnaa maalieron ollessa 69-111.

Vieralija Ska-Varyagi on sijalla 13, 32-ottelusta kasassa on 25-pinnaa malieron ollessa 81-118.

Joukkueiden kesinäiset ottelut ovat olleet varsin maalirikkaita ja lokakuun kohtaamiset päättyivät Ska-Varyagin kotona numeroin 5-4 2-4.

Sakhalinskien otteluissa on keskimäärin nähty 6 maalia per ottelu ja Ska Varyagin otteluissa puolestaan 6.21 maalia per ottelu joten överiltä haiskahtaa tämäkin peli.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

JALKAPALLO KIINA 9:00

Jiangxi Beidamen FC - Favourite X. Tianshan Leopard

PELIVALINTA: KOTIJOUKKUEEN MAALIT YLI 1.5 @ 2.12 PINNACLE

Kotijoukkue tässä kamppailussa tulee hakemaan selvän voiton sillä vieralijat ovat sarjan huonoin joukkue, maalieron ollessa 27-peliin 13-68 ja kasassa on ainoastaan 8-pistettä. Esimerkiksi viisi edellistä vieraspeliä on mennyt maalierolla 2-13, saldona neljä tappiota ja yksi tasuri joten ei selvästi parempi kotijoukkue tule tässä kamppailussa yhteen maalin tyytymään.

 

1-0

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Liga profesional, jalkapallo

Lanus - Atletico Platense

Vihje ; molemmat joukkueet tekee maalin

1,84@ marathonbet

0.15

Lanus ja Platense ottavat yhteen ensi yönä. Joukkueet ovat pelanneet melko tasaisia pelejä vastakkain. Lanus on todennäköisempi voittamaan pelin, mutta uskon että Platense tekee ainakin yhden maalin. Lanuksen puolustus on ollut vähän pihalla viime aikoina kun taas heidän hyökkäys on ollut aika tappavaa. En yllättyisi vaikka pelissä nähdään useampi maali. 

 

OIKEIN 

33 minuuttia pelattu ja peli 1-1

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

19:00

5517753aea0a123cf00f24ee3f764b28.png Vitality - Astralis 8ec1ddadb5f3d1d4f59aa282c40c608d.png

Astralis | 1.95 | Bethard

 

 • Vitality (shox, apEX, ZywOo, misutaaa, Kyojin) teki Major-turnauksessa parhaansa, mutta joutui lopulta puolivälieräottelussa toteamaan Natus Vinceren paremmakseen. Majoreiden jälkeen huhumylly alkoi vahvasti enteilemään isoja kokoonpanomuutoksia. Huhujen mukaan shox, Kyojin ja valmentaja XTQZZZ olisivat lähtötelineissä ja mikä yllättävintä, heidän tilalleen on povailtu entistä Astralis-kolmikkoa eli Magisk:ia, dupreeh:ta ja valmentaja zonic:ia. Oli miten oli, Vitality pelasi eilisessä avausottelussaan Liquidia vastaan ja voitti ottelun lukemin 2-0. Liquid toki on nykyisellä kokoonpanollaan heittänyt hanskat tiskiin, mikä varmasti helpotti Vitalityn urakkaa, mutta ainakin eilisen perusteella Vitality näyttäisi pelaavan ihan hyvällä tasolla.
 • Astralis (Xyp9x, gla1ve, k0nfig, Lucky, blameF) korkkasi uuden aikakautensa alun hienolla 2-0 -voitolla NIP:iä vastaan. Rehellisesti sanottuna NIP oli pelissä aika aneeminen, mutta se ei täysin poista sitä näkemystä, että Astralis pelasi mainion ottelun ja erityisesti joukkueen kaksi tuoreinta vahvistusta k0nfig ja blameF olivat heti isossa roolissa. Yhden ottelun perusteella on vielä vaikea sanoa, miten Astralis tulee pitkällä aikavälillä pärjäämään, mutta ainakin tässä turnauksessa kuherruskuukausi-efekti voi kantaa joukkueen pitkälle. 
 • Karttavetossa Astralis poistanee Miragen, Vertigon tai Dust2:n ja Vitality bannaa Ancientin. Astralis ottanee joka tapauksessa omalla karttavalinnallaan Nuken. Vitalityn karttavalinta lienee jokin edellämainituista kartoista eli Mirage, Vertigo tai Dust2. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Inferno tai Overpass. Tämä ottelu haiskahtaa lähtökohtaisesti kolmen kartan väännöltä näillä karttavalinnoilla. Astralksen karttavalikoimaa ei olla vielä kunnolla testattu, mikä voi olla Vitalitylle pieni etu, mutta toisaalta Astraliksella voi olla yllätyselementti puolellaan.
 • Edellinen keskinäinen ottelu pelattiin juuri Major-turnauksessa, jolloin Vitality otti voiton tiukan väännön jälkeen lukemin 2-1.

 

YHTEENVETO

 • Vitality on hieman omituisessa välitilassa tällä hetkellä kokoonpanonsa kanssa, mutta ainakin eilisen ottelun perusteella joukkueen peli on edelleen kunnossa. Astralis pelasi erittäin lupaavasti uuden kokoonpanonsa debyyttiottelussaan ja nähtäväksi jää, pysyykö joukkueen maitti tulevissa peleissä. Karttavetossa on joitakin eri variaatioita, mutta kokonaisuudessaan karttaveto tuskin tuo kummallekaan joukkueelle merkittävää etua. Tämän ottelun ennakointi riippuu paljolti siitä, kuinka paljon arvostaa Astraliksen eilistä suoritusta. NIP ei todellakaan antanut parasta mahdollista vastusta, mutta toisaalta Astralis näytti skarpilta läpi ottelun ja sillä on varmasti positiivinen ilmapiiri tällä hetkellä. Vitality on myös mielenkiintoinen tapaus siinä mielessä, että uumoiltut kokoonpanomuutokset voivat ehkä näkyä joukkuehengessä, mutta tähän asti pelillisiä ongelmia ei ole esiintynyt. Kaiken edellä mainitun perusteella on todella vaikea sanoa, kumpi joukkue olisi tähän otteluun lähtökohtaisesti suosikki. Vahvasti mututuntumalla Astraliksen voittoa lähdetään täten kokeilemaan, vaikka kertoimen puolesta välttämättä kaikkein järkevimmistä kokeilusta ei ole kyse. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL, Jääkiekko

Kunlun - Spartak Moskova

Vihje : Spartak Moskova -1,5

2,08@ unibet

18.30

Kunlun ja Spartak kohtaavat tänään Kunlunin kotona. Spartakilla on menossa pimeä ajanjakso, mutta kuitenkin he ovat mielestäni melko selkeästikin parempia kuin Kunlun. Kunlun mielestäni on sarjan heikoin joukkue yhdessä Vladivostokin kanssa. Tässä on Moskovalaisilla näytön paikka ja nämä pisteet olisivat elintärkeät play-offeja ajatellen. 

 

OIKEIN 

KUNLUN 4 - 6 SPARTAK MOSKOVA

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Vedonlyöntibonuksia ilman kierrätysvaatimuksia

  mrgreen-vp-uusi.png      williamhill-vp-uusi1.png

×
×
 • Create New...