Jump to content
 • vedonlyontilista-vp1.png

   

Recommended Posts

Liiga, Jääkiekko

SaiPa - Pelicans

Vihje ; Pelicans 

2,42@ pinnacle 

18.30

Kovassa vireessä oleva Pelicans matkaa SaiPan vieraaksi. Pelicans pelasi jokunen päivä takaperin SaiPaa vastaan kotona ja Pelicans oli tuossa pelissä paljon parempi mitä tulos oli. Pelicans on tuosta vielä hiukan paremmassa vedossa ja uskon että Pelicans voittaa heikko kuntoisen Saipan. 

 

OIKEIN

SAIPA 0 - 3 PELICANS

 • Kiitos 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Championship 22:00

West Bromwich - Nottingham

Pelivalinta: BTTS Kyllä @ 2.00 Coolbet

Tässä kamppailussa molemmat joukkueet tulevat tekemään maalin sillä kotijoukkue on pystynyt tekemään 13/15 edellisessä pelissä maalin ja myös Nottingham on pystynyt samaan, eli 13/15 edellisessä pelissä maali on toteutunut.

*West Bromwich on sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue maaliero näistä 16-5

*Nottingham on sarjan kolmanneksi paras vierasjoukkue maaliero näistä 14-8

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Serie A 21:45

Cagliari - Salernitana

Pelivalinta: Cagliari @ 1.99 Marathonbet

Jumbofinaali!

Gagliari on sijalla 19 maaliero 15-28 7p

Salernitana on sijalla 20 maaliero 10-28 7p

Cagliari tulee voittamaan tämän kamppailun paremman hyökkäyksen ansiosta. Joa Pedro on paukuttanut kahdeksan osumaa joukkueensa 15-maalista ja sillä irtoaa maalipörssin viides tila. Keita Balde on tehnyt kolme maalia ja muita useamman maalintekijöitä ei sitten löydykkään.

Vieralijoilla on myös merkittäviä poissaoloja ja esimerkiksi keskikentän syömähammas Mamadou Coulibaly ei pelaa huomisessa ottelussa ja heiltä myös puuttuu selkeä tuloksentekijä joukkueesta. Simyltä on odotettu maaleja, mutta 13-pelissä on synytynyt ainoastaan yksi osuma, viime kaudella Crotonen paidassa serie A:ssa synytyi kumminkin 20-osumaa.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 22.30

 

Philadelphia Flyers  -  Carolina Hurricanes 

 

Valinta :  Carolina Hurricanes ML 

Kerroin :  1,72 ( PAF ) 

 

Flyers ei oikein pelillisesti vakuuta.  Heikkoa ylivoimaa ja aika paljon molareiden varassa.  Hurricanes nyt pari tappiota alla,  mutta pelillisesti on parempi joukkue ja ei materiaaliltaan häviä yhtään.  Nyt päivä huilia molemmille ja päiväottelut ovat sujuneet ihan kivasti myös hurrikaaneilla.  Uskon kyllä, että vieraat tämän voittaa.   Niinhän sitä sanotaan, että hyvät joukkueet eivät hirveästi yli kahta peliä putkeen häviä.  Eiköhän vieraat ole terävempiä paikoissa ja iske tarvittavat maalit voittoon. 

 

Kunhan Carolina Hurricanes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Tampa Bay Lightning  -  Seattle Kraken 

 

Valinta :  Tampa Bay Lightning 

Kerroin :  1,80 ( PAF ) 

 

Otetaan miina pois listoilta.   Tampa oli aika vakuuttava tuossa Flyers pelissä.  Myös joukkue saanut olla nyt kotonaan pari peliä sekä lepoa saaneet.  Cernak mitä ilmeisesti saattaa palata kokoonpanoon tässä pelissä.   Kraken pari voittoo alla, kun ensin kaatui Capitals ,  joka pelasi b2b tuon pelin ja viimeksi kaatui Hurricanes niukasti.   Eiköhän tuo kahden voiton putki riitä ja on aika hävitä jälleen.   Tampa on kotonaan hyvä ja materiaaliltaan monta luokkaa kovempi joukkue.   Kyllähän kotijoukkue tämän voittaa, jos kiinnostusta on.   Kolme maalia, kun kotijoukkue tekee , niin eiköhän peli jo ratkennut,  kun Vasilevskiy hoitaneen loput.   Kraken pelaa tässä b2b pelit eli nyt salamat ja huomenna kissat.   Puolestaan Tampa pelaa tämän ja saa yhden päivän huilata ennen Wild peliä,  joten sikäli uskon kotiyleisön edessä pelin kiinnostavan.  Myös eiköhän Vasilevskiy juuri siksi ole maalissa.  Siinä onkin sitten semmoinen muuri,  jolle tuskin Kraken montaa tekee.   Tämä toki voi olla yön kovin  miina, mutta emmä vaa näe vierailla mahkuja,  niin otetaan nyt ajoissa kiinni, ennenkuin putoaa 1,70 pintaa kerroin, jonne sen kuuluisi laskeutua. 

 

Kunhan Tampa Bay Lightning voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

18:30 Ässät - Tappara

Valinta ja kerroin: Ässät ml @2,90 (bet365)

Perinteinen valmentajanvaihdoksen jälkeinen ottelu. Usein joukkue saa valmentajanvaihdoksesta lyhyen piristyksen ja voittaa ensimmäisen ottelun. Tappara ei ole muutenkaan edes Selinin aikana ollut Ässille ylitsepääsemätön vastus. Saldo kolmesta edellisestä Ässien kotiottelusta Tapparaa vastaan on 2 voittoa ja yksi tappio voittolaukauksella.

Lisätään vielä, että Tapparalla alla iso voitto Ruotsin mestarista ja huomenna viimeinen kotipeli Hakametsässä ja nyt vastassa Liigan jumbo, että ohipelin vaaraa myös Tapparan puolelta.

Tulos: 0-5

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

20:30

cd63d004fb59493dabb1a97bc7a008c1.png Astralis - FaZe 8d3e8c8760ee6410dab5c18d9f622930.png

FaZe | 2.09 | Pinnacle

 

 • Astralis (Xyp9x, gla1ve, k0nfig, Lucky, blameF) voitti avausottelussaan NIP:n 2-0, mutta Vitalitya vastaan tuli tappio lukemin 1-2. Debyyttiturnaustaan pelaavalle kokoonpanolle turnauksen alku on tuonut vaihtelevia peliesityksiä. Yksilövireen suhteen tilanne on oikein hyvä, sillä uudet pelaajat k0nfig ja blameF ovat kovassa iskussa. Joukkuepelissä on tosin vielä tekemistä ja juuri Vitality-pelissä Astralis teki paljon virheitä. Nyt Astralis pääsee kuitenkin pelaamaan kotiyleisönsä eteen, joka varmasti sytyttää joukkueen.
 • FaZe (karrigan, olofmeister, rain, Twistzz, broky) hävisi avausottelussaan Heroicille 0-2, mutta aikaisemmin tänään pelatussa ottelussa BIG:iä vastaan FaZe voitti ottelun puhtaasti lukemin 2-0. Joukkueen peli on ollut tässä turnauksessa ihan hyvällä tasolla ja myös yksilövire näyttäisi olevan kohdillaan. LAN-kokemusta pursuava joukkue nauttii tällaisista peleistä ja tunnetusti FaZe:n IGL-pelaaja karrigan johtaa peliä mallikkaasti ison yleisön edessä.
 • Karttavetossa FaZe poistaa Vertigon ja Astralis bannaa Miragen. FaZe ottanee karttavalinnakseen joko Ancientin tai Infernon. Astralis valitsee kartakseen todennäköisesti Nuken. Ratkaisevaksi kartaksi varteenotettavimmat vaihtoehdot lienee Overpass ja Dust2. Kuten eilisessä Vitality-ottelussa, Astralis ei ole vielä kaikkia karttoja uudella kokoonpanollaan pelannut, jota FaZe voi rankaista, mutta tässä ottelussa karttavalinnat tuskin ratkovat lopputuloksen.

 

YHTEENVETO

 • Astralis on aloittanut uuden aikakautensa kohtalaisen hyvin, vaikka pelissä on tietysti vielä joitakin ongelmakohtia korjattavaksi. FaZe:n peli on ollut tähän asti mukavalla tasolla ja yleisön edessä joukkueen pelaajat nauttivat pelistään. Karttavetossa on joitakin variaatioita olemassa, muttei kuitenkiin niin olennaisesti, että karttavalinnoilla olisi suurta merkitystä tässä matsissa. Astraliksen otteluita on edelleen vaikea arvioida, mutta kahden pelatun ottelun perusteella näkemys joukkueen tasosta alkaa selventyä. Väittäisin kuitenkin tämän ottelun olevan aika lähellä kolikonheittoa. Astraliksella on kotiyleisön tuki takanaan, mutta FaZe pelaa usein parhaat pelinsä yleisön edessä. Sen verran FaZe:lla on kuitenkin etua, että heillä on jo yksi ottelu allaan ja pahimmat hermot on selätetty, kun taas Astraliksella kotiyleisön vaatimustaso voi ehkä jopa kääntyä heitä vastaan. Ehkä aivan hiuksenhienoksi ennakkosuosikiksi FaZe:n saan arvioissani, joten hieman yli kakkosen kertoimella voidaan kokeilla joukkueen otteluvoittoa. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

Link to post
Share on other sites

Liga Portugal, Jalkapallo

Moreirense - Gil Vicente

Vihje ; Molemmat joukkueet tekee maalin

1,90@ marathonbet

22.15

Tässä ottelussa kohtaavat 2 todella tasaista. Molempien joukkueiden puolustus vuotaa tällä hetkellä ja pahasti. Gil Vincentellä Navarro ja Lino ovat olleet suorastaan tulessa, kun nämä kaksi Herraa ovat nakuttaneet yhteensä 10 maalia. Moreirense on kotona melko maalikone, kun käytännössä joka pelissä se on kotonaan vähintään sen yhden häkin tehnyt. Uskon että molempien verkossa soi vähintään yhden kerran. 

 

OIKEIN

70' PELATTU JA PELI ON 1-1

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kanada - WHL

03:00 Brandon Wheat Kings - Medicine Hat Tigers

Valinta ja kerroin: Brandon Wheat Kings (1X2) @2,06 (Marathonbet)

Kuten aiemmin totesin, Brandon Wheat Kings kärsi viikkoja poissaoloista, joista heikot tulokset osin johtuivat, mutta on nyt saanut viimeajat pelata ilman suurempia poissaoloja. Alla on 8-2-murskavoitto Swift Current Broncosista ja 3 voittoa edellisestä 4:stä ottelusta.

Medicine Hat Tigers on 10 ottelun tappioputkessa. Vieraissa joukkue on onnistunut ainoastaan kertaalleen voittamaan 9:stä vierasottelusta.

Näkisin Wheat Kingsin suurempana suosikkina tähän.

Tulos: 7-4

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
 • Create New...