Jump to content

Recommended Posts

Bundesliiga, Jalkapallo

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Vihje ; Bayern Munchen

1,94@ marathonbet

19.30

Tällä hetkellä yks maailman parhaista jalkapalloseuroista Bayern kohtaa Dortmundin. Dortmundin joukkueessa on ollut viime aikoina melko paljon loukkaantumisia ja ihmettelen suuresti miksi Bayernille saa näin isoa kerrointa siipirikkoista Dortmundia vastaan. Bayern on paras Saksalainen joukkue ja se on ollut sitä jo monen vuoden ajan. Tässä kyllä mielestäni on hieman liian suuri kerroin ja tähän on pakko tarttua. 

 

OIKEIN

2-3

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 2
Link to post
Share on other sites

JALKAPALLO CHAMPIONSHIP

17:00

BRISTOL CITY - DERBY

Pelivalinta: BTTS Kyllä @ 1.92 Coolbet

Taloudellisten ongelmien kanssa painiva Derby matkustaa Bristol Cityn vieraaksi. Bristol Cityn otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 2.55 maalia per ottelu ja Derbyn otteluissa 1.85 maalia per ottelu. Vieralija Derbyn otteluissa ei alkukaudella maaleilla mässäilty, mutta viiteen edelliseen peliin on sen otteluissa nähty 2.6 maalia per ottelu ja se on myös pystynyt tekemään 7/10 edellisessä ottelussa maalin.

VÄÄRIN

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Bundesliiga, Jalkapallo 19:30

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Pelivalinta: Yli 3.5 maalia @ 1.84 Marathonbet

Molemmista leireistä löytyy yksi maailman parhaista hyökkääjistä, eli taistelupari tässä kamppailussa on Haaland VS Lewandowski! Neljässä edellisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa on nähty keskimäärin viisi osumaa joten eiköhän tässäkin ottelussa tulla vähintään neljä maalia näkemään.

*Neljään edelliseen kohtaamiseen Haaland on iskenyt 4-osumaa  ja Lewandowski 6-osumaa

OIKEIN

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

kKHL ; Jääkiekko

Severstal Cherepovets - Amur Khabarovsk

Vihje ; Severstal Cherepovets

2,13@ unibet

16.00

Superkuntoinen Severstal kohtaa kotiareenassaan Amurin. Amur on ollut tällä kaudella selvästi heikompi ja heidän saumansa jatkopeleihin ovat toki mahdolliset mutta suuren vuoren takana. Severstal on nyt aivan jumalaisessa vedossa, kun se on voittanut viimeisestä 15 pelistä peräti 13 ja hävinnyt 2 jatkoilla. Severstal on ollut todella vaarallinen ja se on kaatanut KHLn superjoukkueitakin. Näen Severstalin parempana joukkueena tässä ja uskon että koto hallissa tulee voitto. 

 

VÄÄRIN

1-2

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Bundesliiga, Saksa, Jalkapallo

Borussia Dortmund vs. Bayern Munchen klo. 19.30

Bayern voittaa ja yli 3,5 maalia/3,00 Coolbet (BETBUILDER)

Saksalainen klassikko-ottelu pelataan kahden Bundesliigan kärkipään jengin kanssa, kun Bundesliigaa johtava Bayern Munchen matkaa Dortmundiin. Joukkueiden väliset kohtaamiset ratkaisevat hyvin pitkälti sarjan mestaruuden kohtalon, joten tässä pelataan isoista pisteistä. Lisäksi nämä joukkueet ovat keskinäisissäkin kohtaamisissa todella ärhäköitä tekemään maaleja, sillä neljässä edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa on nähty yhteensä 20 maalia.

Bayern tulee vierasotteluun kahden ottelun voittoputkessa. Viime viikolla joukkue kaatoi Bundesliigassa Bielefeldin kotonaan 1-0 -lukemin ja tätä ennen Mestarien liigassa vierasottelussa Dynamo Kiovan 2-1 -lukemin. Maaottelutauon jälkeen Bayern koki shokkitappion Augsburgin vieraana 2-1 -lukemin, mutta on varmasti jo toipunut siitä.

Dortmund voitti edellisessä pelissä Wolfsburgin vieraissa 3-1 -lukemin. Ottelussa norjalaistähti Erling Haaland palasi kentille, mutta vasta vaihdosta, mutta norjalainen iski kuitenkin joukkueensa kolmannen maalin.

Molemmissa päissä varmastikin verkot heiluu, mutta uskon, että Bayern ottaa lopulta voiton 3-1, 3-2, 4-1 -lukemin.

EDIT: Vasta kirjoituksen jälkeen huomasin, että kumpaakin kohdetta on näimmä jo vihjattu erikseen. Pahoittelen.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Trotting, Rovaniemi, lähtö 5, sulkeutuu 16:05

Voittaja Farzad Boko 11,50 Unibet

Unibet tarjoaa Rovaniemen lauantairaveista ainakin nopeimmille melkoisen herkkupalan, kun Farzad Boko on laitettu yllättäjät-osioon kertoimissa. Lähdössä Grainfield Aiden on toki muita kovempi, eikä sille tässä kukaan pärjäisi, jos ruuna olisi huippukunnossa. Se oli tauolta viimeksi hyvin tasainen, ja vaikka Hannu Korven suojatti nyt erittäin todennäköisesti parantaakin - ja on sitä myötä todennäköisin voittaja - on se arvioitu liian isoksi suosikiksi. Viime kisoissa hyvää kuntoa ja ravia osoittanut Farzad Boko löi Grainfield Aidenin viimeksi selvästi ja voi uusia temppunsa, mikäli Grainfield Aiden ei saa vetää keulassa hölkkäämällä. Farzad Bokon voitolle saan tässä sellaisen 15-20 prosentin todennäköisyyden.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Trotting, Rovaniemi, lähtö 11, sulkeutuu 18:05

Whogonow - Oilsheik 2 2,00 Unibet

Whogonow voitti välistarttinsa keulasta Oulussa, muttei se kyllä häikäissyt millään tapaa. Takarivi ja hokkikelit ovat ruunalle tosi iso miinus, ja sen onkin tarkoitus päättää kautensa tähän kisaan. Oilsheikillä lähtöpaikka tietää juoksua peräporukoissa, mutta oikein hyvä kirihevonen noussee ainakin tototaistoon. Pidän tässä Oilsheikiä jopa aika selvänä suosikkina, joten maistuva pelikohde on tarjolla.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Yhdistetty joukkuekilpailu Lillehammer klo 9:00

Saksa - Norja

Pelivalinta: Saksa

Kerroin: 1,90 Coolbet

Saksan joukkueessa kilpailee Faisst, Geiger, Frenzel ja Weber. Kaikki ovat melko hyviä mäkimiehiä ja hiihtoladullakin kärkipään urheilijoita. Faisst ehkä ainoa hieman heikompi hiihtäjä mutta muutoin hyviä hiihtäjiä kaikki. Lillehammerin mäkihyppy harjoituksissa kaikki ovat onnistuneet erinomaisesti ja jos kilpailuhypyt ovat lähellekään samaa tasoa niin Saksa on hyvin lähellä kisan voittoa.

Norjan joukkueessa kisaa Riiber, Oftebro, Björnstad ja Graabak.

Riiber/Oftebro kaksikko on aivan kärkipään nimiä mäkihypyssä ja myös ladulla vauhti ok tasoa. Björnstad selkeä heikompi nimi. Hypyt olleet tällä kaudella heikompia kuin aiemmin ja ladulla Björnstad ei kuulu nopeimpiin hiihtäjiin. Graabak on erinomainen hiihtäjä, mutta mäkivire on yhä edelleen heikko. Harjoituksissa Graabak hypännyt selkeästi Saksan miehiä heikompia tuloksia.

Ladulla tuskin suuria eroja nähdään, joten mäkihypyssä saatetaan kisan ratkaisu nähdä. Pidän Saksaa suosikkina mäkihyppy osuudelle ja Norjan Björnstadilta ja Graabakilta vaaditaan hyviä hyppyjä, jotta ero ladulle lähdettäessä ei pääse kasvamaan liian suureksi.

 

 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Nashville Predators -  Montreal Canadiens 

 

Valinta :  Nashville Predators 

Kerroin :  1,95 ( Bethard )

 

Nashville pelasi hyvin, vaikka Bruins oli 0-2 parempi.   Nyt kävi vaa huono mäihä maalinteon kanssa.   Tuosta on kuitenkin hyvä jatkaa.  Kuitenkin ihan tasaisesti pelannut kotijoukkue ja kotiyleisön edessä hyvä joukkue.   Tänään vastus on liigan pohjasakkaa,  kun Montreal Canadiens saapuu erittäin siipirikkoisena vieraaksi.   Byron,  Hoffman,  Gallagher , Niku poissa ja muutenkin ei toi Canadiens peli ole kuin ajoittain hyvää.  Keskinäisissä otteluissa on nähty paljon tasapelejä,  joten ehkä siihen nojaten ML - muoto olisi hyvä valinta.  Sitä puoltaa myös jatkoaika tilastot,  kun Nashville on voittanut 3/4 jatkoaikaa,  kun Canadiens puolestaan 0/2 kertaa.   Kuitenkin siinä on kerrointa melkeinpä puolet pienempi,  niin otetaan nyt pienellä riskillä normivoitto kupongille.   Kotijoukkue pelasi viimeksi sen verran hyvin,  että tänään samanlainen esitys tuottaa 4-2 kotivoiton.   Katsellaan kuinka käy. 

 

Kunhan Nashville Predators voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...