Jump to content
  • Isot Non Sticky kasinobonukset

    wheelz-vp-uusi.png      caxino-vp-uusi.png

Recommended Posts

Jalkapallo Portugali 20:00

Famalicao - Belenenses 

Pelivalinta: BTTS kyllä @ 2.08 Pinnacle

Jumbokamppailussa kohtaavat Famalicao joka on sarjassa 17 ja Belenenses joka on 18.  

Vierailijat ovat tehneet tällä kaudella ainoastaan yhdeksän maalia 16-ottelussa,  kun taas kotijoukkue on onnistunut tekemään peräti 21 osumaa. Piste-eroa on kuitenkin ainoastaan yhden pisteen verran joten helppo peli tämä ei kotijoukkueelle tule missään nimessä olemaan. Tästä syystä luotankin  siihen, että myös vierailijat onnistuvat maalinteossa tässä kamppailussa sillä kotijoukkue on päästänyt tällä kaudella keskimäärin 2-maalia omiin per ottelu.

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL 16:00 

Yekaterinburg - Cherepovets

Pelivalinta: Yekaterinburg @ 2.31 Marathonbet

Yekateringburg on suorittanut todella SURKEASTI, mutta todellisuudessa se ei ole niin huono joukkue kuin tulokset ovat antaneet ymmärtää, eli tähän väliin lähden hakemaan kotijoukkueen kuuden ottelun tappioputkelle katkaisua.  Mahdollisuuksia on vielä pudotuspeleihin, mutta viimeistään tässä vaiheessa pitäisi alkaa niitä voittojakin saamaan ettei tuo pudotuspelipaikka jää vain haaveeksi.

Severstal on vaikea vastus, mutta ei kuitenkaan sarjan parhaimistoa vieraskentällä! Yekaterinburgilla on siis hyvät mahdollisuudet laittaa tappioputkelle piste kotikentällään ja iskeä mukaan taistoon pudotuspelipaikasta!

OIKEIN

 

 

Link to post
Share on other sites
  • BloKki changed the title to 13.1

NHL, Jääkiekko

New York Islanders - New Jersey Devils

Vihje ; New York Islanders -1,5

2,27@ coolbet

2.30

Islanders kohta koronan kurittaman Devilssin. Devilssillä on 2 parasta maalivahtia poissa ja maalilla aloittaa 3 vahti Gillies. Devilssillä on todella paljon avainpelaajia poissa, kun taas Islandessilla korona tilanne on käytännössä paras mahdollinen. Islanders kuritti tällä kaudella jo kertaalleen Devilssiä luvuin 4-2 ja tuosta kun otetaan vielä kourallinen avainpelaajia pois niin en usko että lukemat paranee Devilssin kannalta. 

Link to post
Share on other sites

NHL, Jääkiekko

Nashville Predators - Buffalo Sabers

Vihje ; Nashville Predators -1,5

1,81@ unibet

3.00

Nashville on viime aikoina ollut erinomaisessa vireessä ja nyt vastaan tulee todella heikko Buffalo. Buffalolla on melko tukala tilanne kun torjunta vastuun ottaa tänään joukkueen 5. Mokke, Aaron Dell. Hän on täällä kaudella pelannut Buffalon mukana 7 peliä ja niissä statsit ovat hurjat, 87 torjunta% , ja n. 4,5 ka. Kun ottaa huomioon kuinka hurjassa vireessä Nashville on niin uskon että tästä pelistä tulee vähintään 2 maalin voitto. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Carolina - Columbus, klo 02

Carolina -1.25 @1.83 Veikkaus

 

Carolina on joukkueista selvästi vahvempi ja tulivoimaisempi. Columbuksen peli (etenin puolustuspelaaminen) on ollut viime aikoina todella huonoa ja vastustajat ovat monestikin tehnyyt suuria maalimääriä. Tähän otteluun molemmat saavat ykkösmaalivahtinsa takaisin, joten suurta etua kumpikaan ei siitä saa. Mielestä Veikkauksen markkinatoppiin kannattaa nyt tarttua. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Vedonlyöntibonuksia ilman kierrätysvaatimuksia

    mrgreen-vp-uusi.png      williamhill-vp-uusi1.png

×
×
  • Create New...