Jump to content
  • Isot Non Sticky kasinobonukset

    wheelz-vp-uusi.png      caxino-vp-uusi.png

Recommended Posts

Jalkapallo League One 17:00

Accrington - Sunderland

Pelivalinta: Sunderland @ 2.04 Marathonbet

Sunderland on voittanut lähihistorian (2019-2021) seitsemästä kohtaamisesta viisi ja kahdesti ollaan pelattu tasan.

Sunderland voittaa myös tämän kamppailun tasoerolla. mm maalipörssiä johtava Ross Stewart on melkoisessa maalivireessä, hän on tehnyt kuusi maalia kolmeen viime peliin. 

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo League One 17:00

Fletwood - Rotherham

Pelivalinta: Btts kyllä @ 1.90 Marathonbet

Fletwood on ollut aina vaikea vastus Rotherhamille ja se veikin joukkueiden edellisen kohtaamisen numeroin 2-4.

Sarjakärki Rotherhamilla on varmasti kovat paineet ja Fletwood on varmasti vaikea voitettava kotikentällään joten näkisin, että tässäkin kamppailussa molemmat joukkueet tulevat onnistumaan maalinteossa.

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Valioliiga, Jalkapallo

Norwich - Everton

Vihje ; Everton

2,08@ Marathonbet

17.00

Norwichia on viety tällä kaudella kuin litranmittaa ja pelaaminen näyttää vahvasti siltä että kutsu Championshippiin olisi paikallaan. Ei Everton tällä kaudella mikään hirmu hyvä ole ollu mutta kuitenkin parempi kuin Norwich. Joukkueet kohtasivat kertaalleen tällä sesongilla ja tuo ottelu päättyi 2-0 Evertonin voittoon. Norwichilla on melko pimea hetki menossa kuin viimeisestä 6 pelistä saldona on 0 voittoa ja maalejakin on tullut 16 Norwichin verkkoon ja Norwich on iskenyt 0 maalia.  Everton on kuitenkin sen verran laadultaan parempi joukkue että uskon heidän voittavan Norwichin. 

Link to post
Share on other sites

Yhdistetty Klingenthal klo 9:45

Graabak - Riessle

Pelivalinta: Graabak

Kerroin: 1,45 Nordicbet

Graabak ollut mäkiharjoituksissa parempi kuin Riessle ja kun Graabakin hiihtovauhti on yksi kiertueen parhaita niin Riesslen mäkiosuudesta vaaditaan selkeää parannusta harjoituksiin nähden. 

Riessle ollut tällä kaudella suurissa vaikeuksissa hyppyjen kanssa ja hiihtovauhtikaan ei ole ollut parasta mahdollista. 

Graabak ollut aiemmissa kisoissa ladulla selvästi Riessleä nopeampi ja kun mäkiosuuksillakaan Riessle ei ole onnistunut niin pidän Norjan Graabakia suurena suosikkina tässä parissa.

 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, h2h

Ruotsi - Venäjä

Vihje ; Venäjä

1,85@ unibet

15.30

Venäjä on yleensä melko hyvä ollut joukkuekisoissa, vaikka parhaimmat ovat puuttuneet. Tänään Venäjän merkittävin poissaolo on Eduard Latypov. Ruotsilla taas on heidän ykköstykki, mutta joukkueen muut jäsenet eivät ole mitään maailmanöuokan tähtiä. Suurin kysymysmerkki on Ruotsin avaaja Femling, joka tunnetusti ei ole mikään maailman ykkösnimi. Monta kisaa on kaatunut jo hänen vuorollaan. Venäjällä taas on monta tasaista ampujaa ja mielestäni myös parempi joukkue. 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto miesten viesti klo 15:30

Saksa - Ruotsi

Pelivalinta: Saksa

Kerroin: 1,65 Unibet

Saksalla on hyvä joukkue kasassa. Lesser, Rees, Doll ja Nawrath. Nawrath epävarmin ampuja nelikosta, mutta hänen hiihtovauhti on taas erittäin hyvää.

Ruotsilla on odotettu nelikko kisassa. Femling, Nelin, Ponsiluoma ja Samuelsson. Femlingiä lukuunottamatta ruotsalaiset ovat hyviä hiihtäjiä, mutta ammuntasuoritukset olleet todella ailahtelevia. Hiihtovauhtikaan ei viime kisoissa ole ruotsalaisilla ollut aivan huipputasoa. 

Hiihtovauhdissa joukkueiden välillä ei ole kokonaisuudessaan merkittävää eroa, mutta ampumapaikalla Saksa on selkeä suosikki. 

Ruotsalaisilla ollut vaikeuksia jo aiemmissa viesteissä ja paineitakin alkaa kertymään kun menestys odotukset ovat korkealla.

Saksa voisi olla parissa mielestäni suurempi ennakkosuosikki.

Link to post
Share on other sites

Trotting, kouvola, lähtö 9,sulkeutuu 15:35

Maze Runner 1-3 3,00 Unibet

Maze Runner palaa sairastauolta, mutta valmentaja Kimmo Ahola oli erittäin luottavaisen kuuloinen suojattinsa suhteen. Maze Runnerilla on mainio luokka, eikä se ole Suomessa onnistunut vielä kykyjensä edellyttämällä tavalla. Tässä se saa mainion sisäratareissun, ehkä jopa suursuosikin vetävässä selässä. 

Osui. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Vedonlyöntibonuksia ilman kierrätysvaatimuksia

    mrgreen-vp-uusi.png      williamhill-vp-uusi1.png

×
×
  • Create New...