Jump to content
  • Isot Non Sticky kasinobonukset

    wheelz-vp-uusi.png      caxino-vp-uusi.png

Recommended Posts

LaLiga, Jalkapallo

Elche - Villareal

Vihje ; Villareal

1.85@ Unibet

15.00

Villareal on pelannut todella hyvän kauden, paljon paremman kuin tulokset näyttävät. Elche puolestaan on pelannut aika oikein maaliodottaman mukaan. Villarealilla on ollut hieman epäonnea koska he joka peli luovat todella roimasti maaliodottamaa enemmän kuin vastustaja, mutta monesti ovat jääneet tasa tulokseen. Elche on pelannut tosiaan omalla tasollaan ja kamppailee puotamista vastaan, kun Villareal pelaa ihan tosissaan paikasta 4 joukossa. Tämä peli on sellainen joka Villarealin kuuluisi voittaa. Villareal on tällä hetkellä viimeisen 5 ottelun perusteella parhaassa kunnossa koko sarjassa ja uskon tämän pelin tuovan 3 pojoa lisää.

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, H2H

Artem Pryma - Maksim Tsvetkov

Vihje ; Maksim Tsvetkov

1,85@ Nordicbet

15.45

Tsvetkov on tullut melko tavalla takaisin mc-tasolle. Hän on ollut todella hyvä ampumaan ja oli yksi avaintekijöistä Venäjän joukkueen voittoon eilen. Pryma ei kyllä ole oikein vakuuttanut ja tämän kauden suoritukset ovat olleet melko heikkoja. Eilen Pryma ampui 0+2 kun taas Tsvetkov 0+0. Uskon Tsvetkovin hyvän vireen jatkuvan ja hänen sijoittuvat sinne 15 sakkiin.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Championship 14:00

Hull - Stoke

Pelivalinta: Stoke @ 2.65 Unibet

Stokella alla heikompi jakso

Stoke tarvitsee tästä kamppailusta ehdottomasti voiton jotta se pysyy vielä mukana taistelussa pudotuspelipaikoista. Stoke on siis kymmenentenä sarjassa, 7-pistettä perässä Middlesbourghia joka on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Hull puolestaan on tällä hetkellä ”turvassa” sijalla 23,  joten se ei tarvitsee niin kipeästi pisteitä tästä kamppailusta kuin vierailijat, tosin se on pelannut hyvin viimeaikoina ollen kuntopuntarissa ihan Stoken vanavedessä joten luvassa on erittäin tiukka kamppailu.

Stoke on kuitenkin selvästi parempi kokonaisuus huolimatta siitä, että sivussa on luultavasti vielä joukkuueen toiseksi paras maalintekijä Nick Powell sillä Jacob Brown, Steven Flethcher, ja Tyrese Campbell paikkaavat hyvin hänen poissaolonsa. Näkisinkin, että Stoke tulee viemään tämän kamppailun materiaaliedulla.

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Washington - Vancouver, klo 21

Washington @1.91 Marathonbet

 

Ottelu on Vancouverille neljäs viiten päivään ja Halakin ollessa poissa Vancouver joutuu joko peluuttamaan väsynyttä Demkoa tai kolmasvahti Martinia, joka on viimeksi pelannut NHL:ssä kaudella 16-17. Washington katkaisi viimeksi 4 ottelun mittaisen tappioputkensa ja uskonkin, että suuren lepoedun tähän saava kotijoukkue jatkaa vieraiden tappioputkea. 

Link to post
Share on other sites

Yhdistetty Klingenthal klo 16:20

Graabak - Geiger

Pelivalinta: Graabak

Kerroin: 1,65 Coolbet

Jörgen Graabak lähtee ladulle n.40 sek kärjen perään ja Geiger n. 1min kärjen perään. Graabak on erinomaisessa lähtötilanteessa hiihto-osuudelle lähdettäesssä, että tavoitteet ovat ehdottomasti palkintopalli sijoituksessa. Graabak tulee siis lähtemään kovaa vauhtia heti alusta asti.

Geiger on myös hyvä hiihtäjä, mutta Geigerin vahvuudet ovat lyhyessä sprintissä/peesailussa, mutta töiden teko ei Geigerilta suju kovin tehokkaasti. Tässä kisassa ei pysty pelkästään peesailemaan vaan pitäisi pystyä tekemään itse töitä. En jaksa milläään uskoa Geigerin nousevan lähellekään palkintopallisijoitusta, sillä lähempänä kärkeä on useita melko hyviä hiihtäjiä.

Graabak lähtee pariin suurena ennakkosuosikkina.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Supercup Finaali 20:30

Real Madrid - Atletico Bilbao

Pelivalinta: Karim Benzema tekee maalin @ 2.00 Coolbet

Real Madrid on voittanut tällä kaudella molemmat kohtaamiset La Liigassa 1-0, 1-2.

Benzema on näissä kohtaamisissa tehnyt kolme maalia eli kaikki maalit,  joten eiköhän ottelun todennäköisin maalintekijä onnistu myös tässä kamppailussa maalinteossa.

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Vedonlyöntibonuksia ilman kierrätysvaatimuksia

    mrgreen-vp-uusi.png      williamhill-vp-uusi1.png

×
×
  • Create New...