Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo, Championship

Bournemouth - Hull, klo 17

Bournemouth o1.5 @1.83 Bet365

 

Hullilla on menossa huono putki ja vaikka Bournemouth ei myöskään ole ollut parhaimmillaan, niin tässä kohtaamisessa on kyllä iso tasoero kotijoukkueen hyväksi ja uskon että vieraiden maaliin tehdään vähintään kaksi häkkiä. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.30

 

Nashville Predators  -  Detroit Red Wings 

 

Valinta :  Nashville Predators 

Kerroin :  1,83 ( NordicBet ) 

 

Nashville katkaisi komeasti 5-2 Jets voitollaan neljän ottelun tappioputken viimeksi.   Muutenkin Nashville on pelannut hyvin viime aikoina isossa kuvassa sekä kotonaan ihan hyvä kotijoukkue.   Nyt on saatu olla kotona ja varmasti halutaan ottaa pisteet talteen.   Detroit pelasi eilen ja hävisi niukasti jatkoilla Stars vastaan,  jossa Nedaljkovic oli maalissa.   Lienisi loogista, että herra huilaa tänään,  mikä olisi entisestään kotijoukkueen etu.   Myös keskinäisissä otteluissa Nashville on ollut aika isäntä,  mikä puoltaisi kotivoiton suuntaa.   Toki onko tämä juuri se yön miina!?   Kuitenkin ihan hyvä kerroin kotijoukkueen suuntaan,  joka on materiaaliltaan parempi sekä pelannut hyvin viime kuukausina.   Kotijoukkue saa myös lepoedun sekä jos vain ovat tasollaan,  niin kyllä kotivoitto on sen verran todennäköinen,  että kyllä itse on otettava tämä talteen.   Voisin itse nähdä kotijoukkueen kertoimen olevan enemmänkin siinä 1,75 pinnassa.  Eiköhän Granlund jatka hyvää virettään ja johdata joukkueensa voittoon.   Detroit kuitenkin pääsääntöisesti voittaa Seattle,  Buffalo, Montreal tasoisia joukkueita rutiinilla,  mutta muuten pääsääntöisesti tulee tappioita Predators tyylisiä joukkueita vastaan, niin toivottavasti tällä kertaa ei miina vielä pamahda. 

 

Kunhan Nashville Predators voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, H2H

A Babikov - S.K Khalili

Vihje : S.K Khalili

1,85@ unibet

13.50

Molemmat herrat olivat melko hyvä toissapäivänä ja kisan lopulta voitti Babikov. Mielestäni tuo voitto toi hänelle hieman liikaa arvoa markkinoilla, kun tiedetään kuinka ailahteleva hän on. Khalili on hieman nopeampi hiihtämään ja melko tasainen. Babikov ampui kisassa nollat ja se olikin syy miksi hän voitti. Mutta en usko että hän ampuu tänäänkin puhtaasti, on todella vaikeaa saada peräkkäin 20 taulua alas. Välillä Babikovilta on nähty melko heikkojakin suorituksia nappi onnistumisen jälkeen ja nyt voisi olla sille hyvä hetki. 

 

Peruttu

KHALILI EI STARTANNUT

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Trotting, Tampere, lähtö 11 

Sulkeutuu 13,45

Voittaja Excalibur It 3,00 Unibet

Excalibur It voitti viimeksi Seinäjoella keulasta vakuuttavasti, ja voi uusia temppunsa. Nopea avaajana juossee keulassa, josta vetää parista hyvästä haastajasta huolimatta pitkään. Kerroin riittää pieneen peliin. 

Väärin. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Australia A-liiga 10:45

Sydney - Perth

Pelivalinta: Kamsoba tekee maalin 2.88 Paf

Perth on pelannut todella huonosti ja varsinkin maalinteko on ollut tervanjuontia joten maalintekijä valitaan tänään Sydneyn joukkueesta.

Kamsoban ja Bobon vastuulla on tänään Sydneyn maalit sillä joukkueen todennäköisin maalintekijä Adam Le Fondre on edelleen poissa kokoonpanosta. Bobo on ollut loukkaantuneena ja hänen peliminuutit saattavat jäädä vielä tänään pieniksi joten otetaan Kamsoban maalia @2.88 kertoimella.

 

Link to post
Share on other sites

Ravit, Tampere, lähtö 5

Sulkeutuu 13,40

Quick Vald - BWT Danger 1 1,58 Coolbet

Quick Vald tuskin on tauolta vielä parhaimmillaan, mutta kun juoksunkulku suosii sitä hyvin todennäköisesti isosti, pystyy se tässä 3-5 sakkiin. BWT Dangerilla menee juoksu vaikeaksi ja rahasija olisi hyvä saavutus. 

Oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Englanti Valioliiga 14:30

Everton - Aston Villa

Pelivalinta: Btts kyllä 1,79 @ coolbet

Everton irtisanoi valmentajan vihdoin ja viimein ja on tällä hetkellä varmasti ”sekaisin”.

Kotijoukkueen onneksi kuitenkin Dominic Calwert-Lewin on taas pelikunnossa ja yhdessä Richarlisonin kanssa he pystyvät tänään ainakin yhden maalin viimeistelemään kotijoukkueelle.

Aston Villa sai Coutinhon Barcelonasta lainalle ja hän iski Manua vastaan heti tärkeän 2-2 tasoituksen. Myös Evertonista hankittu Lucas Digne esintyi edukseen ja kirjauttu tuossa Manu ottelussa täydet minuutit. Muutenkin Villan hyökkäys on vahva ja kotijoukkueen puolustuksella voikin olla ajoittain vaikeaa pitää Villan maalitykit poissa maalipaikoilta.

Aston Villa siis selkeä suosikki, mutta myös kotijoukkue onnistunee tänään maalinteossa.

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, H2H

Norja - Valko-Venäjä

Vihje ; Valko-Venäjä

2,15@ Unibet

16.00

Norjan joukkue on ollut tällä kaudella melko pettymys, kun taas Valko-Venäjällä on kulkenut melko hyvin. Valko-Venäjällä on ykkösjoukkue kasassa, kun taas Norjalta puuttuu tämän kauden ylivoimaisesti paras norjalainen Roiseland. Norjan kakkostykillä Ekchoffilla on ollut melko vaikeaa tällä kaudella ammunnassa. Valko-Venäläiset ovat olleet hyviä niin ampumapenkalla kuin hiihtovaudissa ja uskon että Valko-Venäjällä on ihan hyvät asetelmat Norjaa vastaan. 

VÄÄRIN

Valko-Venäjä johti Norjaa jo 2 minuutilla, mutta sen jälkeen Valko-Venäjän nämä kompastuskivet ampuivat 10 ohi ja sakkokierroksia tuli 3. 

Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

Cleveland Cavaliers - Oklahoma city Thunder

Vihje ; Darius Garland yli 34.5 PRA's (points,rebs,assists)

1,90@ Bet365

3:10

Garland on ollut aivan huikaisevassa vireessä viime aikoina ja tuo PRA's-raja on paukkunut heittämällä kerta toisensa jälkeen. Garlandin vire on myös auttanut Clevelandia melkoisesti kun joukkue on viimeisestä 5 pelistä voittanut 4. Joukkueet kohtasivat viime viikolla ja Garland tiputti tuossa pelissä 50Pra's. Tähän peliin on hyvä kokeilla melko liekeissä olevaa Garlandia. 

OIKEIN

MENI KYLLÄ MELKO HILKULLE KUN GARLAND TEKI 23-1-11 eli tasan sen 35

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • PGL Major Copenhagen VP: Eternal Fire - Natus Vincere | Eternal Fire | 2.00 (bet365)   VP: MOUZ - G2 | MOUZ | 1.91 (Veikkaus)
    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 21:00   MOUZ - G2  MOUZ | 1.91 | Veikkaus   MOUZ ylsi pudotuspeleihin puhtaalla saldolla voittamalla alkusarjassa ECSTATIC:in, Eternal Firen ja Complexityn. Kieltämättä MOUZ pääsi hyötymään alkusarjassa helpohkosta otteluohjelmasta, mutta joukkue pelasi sitli alkusarjassa vahvasti. Joukkueen täyttä potentiaalia ei ole vielä tässä turnauksessa ulosmitattu, mutta jo Complexity-ottelun perusteella voidaan sanoa, että MOUZ on hyvänä päivänä lähes pitelemätön joukkue ja yksilövire on kohdillaan. Nuoren joukkueen paineensietokykyä tullaan pudotuspeleissä testaamaan ja se voi osoittautui kompastuskiveksi, mutta mikäli joukkue pystyy tilanteen hallitsemaan, MOUZ voi mennä ratkaisupeleissäkin syvään päätyyn asti. G2 pääsi playoffeihin 3-2 -rekordilla. Alkusarja alkoi ailahtelevasti voitolla FURIA:a vastaan ja tappioilla Natus Vincereä ja Cloud9:a vastaan, mutta sen jälkeen G2 ryhdistäytyi ja lunasti paikkansa pudotuspeleihin kaatamalla ECSTATIC:in ja Virtus.pron. Sivuhuomiona voidaan mainita se, että G2 ei välttämättä olisi tässä tilanteessa ilman valtavaa tuuria, koska Virtus.pro-ottelussa nähtiin tilanne, jossa G2 vältti todennäköisen eliminaation siksi, että Virtus.pro-pelaaja Jamen peli kaatui todella tärkeällä hetkellä. Muutenkin G2:n meno on tässä turnauksessa ollut hyvin ailahtelevaa kartasta toiseen. Pudotuspeleissä joukkueen on pakko parantaa peliään, johon sillä toki on edellytykset olemassa ja tästä eteenpäin lievälle alisuorittamiselle ei ole varaa. Karttavetossa MOUZ poistaa Anubisin ja G2 bannaa todennäköisesti Miragen. MOUZ:in karttavalinta osunee joko Ancientiin tai Overpassiin. G2 ottanee omalla karttavalinnallaan Infernon tai Nuken.   YHTEENVETO MOUZ ja G2 tulevat viimeiseen puolivälieräotteluun erilaisista, mutta silti melko tasaisita asetelmista. MOUZ oli alkusarjassa vakuuttava voittaen jokaisen ottelunsa ja välttämättä kaikkia kikkoja joukkueen ei ole vielä tarvinnut käyttää. G2 ylsi pudotuspeleihin rimaa hipoen ajoittain keskinkertaisella pelillä, mutta pudotuspeleissä joukkue voi resetoida tilanteen. Karttavetossa tuskin nähdään suuria yllätyksiä. Asetelma tähän matsiin on sikäli mielenkiintoinen, että alkusarjassa nähtyjen otteiden perusteella MOUZ voisi lähteä otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Pudotuspeleissä kokemuksen merkitystä ei voida kuitenkaan koskaan vähätellä ja G2 on ehdottomasti MOUZ:ia kokeneempi joukkue, joka voi syttyä parhaaseen vireeseensä juuri tosipaikan tullen. Tämän vuoksi ottelun voittajaa ei voida etukäteen julistaa ja matsi voi lopulta kääntyä kummalle tahansa. Sen verran tässä on kuitenkin uskottu MOUZ:in pelaamiseen, että kelkkaa ei tarvitse kääntää vaan tässä ottelussa voidaan luottaa joukkueen menestykseen. Kohde menee oikein, kun MOUZ voittaa ottelun. 
    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 18:00   Eternal Fire - Natus Vincere  Eternal Fire | 2.00 | bet365   Eternal Fire eteni pudotuspeleihin 3-1 -rekordilla. Joukkue teki historiaa yltämällä ensimmäisenä turkkilaisjoukkueena Major-turnauksen playoffeihin voittamalla alkusarjassa Vitalityn, FaZe:n ja Virtus.pron. Ainoa tappio tuli tasaisessa matsissa MOUZ:ia vastaan. Eternal Fire on pelannut tässä turnauksessa erinomaisesti ja joukkueelta on löytynyt rutkasti ratkaisuvoimaa sekä yksilötasolta että myös pelin taktisen puolen osaamisen osalta. Eternal Fire on toki pudotuspeleihin lähdettäessä yksi kokemattomimpia joukkueita, mutta ennakkoluuloton asenne on auttanut joukkueen yltämään jo tähän pisteeseen eikä välttämättä tämäkään haaste ole joukkuueelle liian korkea ylitettäväksi. Natus Vincere otti paikan pudotuspeleistä 3-2 -rekordilla. Alkusarjassa NaVi sai vahvan alun voittamalla Bo1-ottelunsa TheMongolzia ja G2:ta vastaan, mutta Spirit ja Cloud9 vetivät pidemmän korren seuraavissa otteluissa. Ratkaisevassa ottelussa NaVi kuitenkin onnistui päihittämään paiN:in. NaVi:n meno tässä turnauksessa on ollut ihan hyvällä tasolla, vaikka joukkueen pelissä on jonkun verran ailahtelua. Heikoimmilla hetkillä joukkue pystyy nojaamaan ennalta määritettyihin rutiineihin ja pelisuunnitelman toimiessa NaVi:n peli rullaa ajoittain ihan mainiosti. Pudotuspeleissä NaVi:n pitää kuitenkin saada avainyksilönsä pelaamaan hyvällä tasolla samanaikaisesti. Karttavetossa Eternal Fire bannaa Ancientin ja Natus Vincere poistaa Vertigon. Eternal Fire valinnee kartakseen joko Infernon tai Overpassin. NaVi luottanee omalla karttavalinnallaan Mirageen tai Nukeen. Juuri tässä ottelussa karttaveton voisi sanoa suosivan lievästi NaVi:a. Eternal Fire ja Natus Vincere ovat pelanneet viimeisen puolen vuoden aikana kahdesti vastakkain. Molemmilla kerroilla NaVi poistui matseista voittajana.   YHTEENVETO Eternal Fire ja Natus Vincere lähtevät puolivälieräotteluun erittäin tasaisista lähtökohdista. Eternal Fire on tehnyt loistavaa työtä läpi turnauksen ja pelannut kokonaisuudessaan korkealla tasolla. Natus Vincere pelasi alkusarjassa ajoittain ailahtelevasti, mutta peruspeli on hyvällä tolalla. Karttaveto lienee tässä matsissa melko selkeä ja sen voidaan kenties tulkita suosivan aavistuksen NaVi:n menestystä. Tämän lisäksi NaVi:lla on puolellaan keskinäisten otteluiden historia, sillä muutama edellistä matsia ovat päättyneet NaVi:n voittoihin. Major-turnauksen pudotuspelit ovat kuitenkin aivan oma maailmansa ja kaiken kaikkiaan asetelma on niin tasainen, että ennakkosuosikkia on miltei mahdoton määritellä. Siitä huolimatta, että NaVi:llä on edellä mainitusti ollut lievä niskalenkki Eternal Firestä keskinäisissä otteluissa, vetoa lähdetään ottamaan Eternal Firen otteluvoiton puolesta. Joukkueen pelissä on erinomainen tekemisen meininki ja kenties näillä Majoreilla turkkilaisjoukkue tulee olemaan se kuuluisa tuhkimotarinan tekevä joukkue, joka voi mennä aivan jopa päätyyn asti. Kohde menee oikein, kun Eternal Fire voittaa ottelun. 
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Ilves - Kalpa 1x2: X 4.00 (Bet365)   Tasurilta haiskahtaa. Näiden joukkueiden viidestä viimeisimmästä keskinäisestä pelistä ollaan menty neljässä jatkoille. Sarja on tänään katkolla Kalpalle, ja kuten eilen havaittiin pelicans ja Kärpät otteluissa, että sarjan katkaiseminen on vaikeaa, niin tänään epäilen molempien pelaavan varovasti joka laskee taas maalimääriä ja vastaavasti nostaa tasurin mahdollisuutta. Otetaan siis tasapeli lapulle.
    • Jääkiekko Mestis klo 17.00 Hermes - IPK 1.erä 1x2: 1 2.70 (Veikkaus)   Hermes kävi ryöstöretkellä ja voitti eka ottelun 0-3 voittaen samalla ensimmäisen erän. Tänään kotona kokeillaan samaa kohdetta uudelleen, eli Hermeksen eka erän voittoa lapulle.
×
×
  • Create New...