Jump to content

Recommended Posts

Championship, Jalkapallo

Fulham - Blackpool

Vihje : Fulham -1,5

2,05@ Marathonbet

17.00

Fulham on ollut aivan eri planeetalta viime aikoina. Joukkueen peli on todella hyökkäysvoittoista ja maaleja viimeisen 5 peliin on tullut 22. Blackpool puolestaan on pelannut ihan ok, mutta joukkue ei ole vieraissa vakuuttanut. Fulham on kotona sen verran vahva että uskon tässä vähintään 2 häkin voittoon. 

Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

Memphis Grizzlies - Washington Wizards

Vihje : Memphis Grizzlies -5,5

1,91@ Unibet

3.00

Grizzlies on ollut todella hyvä viime aikoina, kun taas Wizards on ollut ihan ok, mutta ei ihan Grizzliessin tasolla. Grizzliesin peli on ollut todella hyvännäköistä ja voittavaa. Pientä osviittaa Wizardin kunnosta antaa se kun Wizards suli viime pelin johdettua sitä 30 pisteellä. Grizzlies tässä kunnossa on varma valinta. 

Link to post
Share on other sites

League Two / Jalkapallo Englanti

Mansfield Town - Leyton Orient

Mansfield @ 2.38 Marathonbet

Alkaa 17:00

Seitsemän ottelun voittoputki on nostanut Mansfieldin(7.) mukaan nousukamppailuun. Leyton Orient(14.) sitävastoin ei ole onnistunut tekemään maaliakaan viimeiseen neljään otteluunsa yksi FA -cupin kamppailu mukaan laskettuna. Kotijoukkueelle tarjotaan tässä yllättävän kovaa kerrointa siitäkin huolimatta että joukkue onnistui voittamaan kymmenen viimeisestä yhdestätoista sarjaottelustaan. Leyton Orientin kolmen ottelun mittainen vierastappioputki saa tänään jatkoa maalein 2-0 päättyvässä ottelussa.

2-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

15:30 Jukurit - Pelicans

Valinta ja kerroin: Jukurit -1.5 @2,36 (William Hill)

Pelicans voittanut ainoastaan 1 ottelun (heikkoa SaiPaa vastaan) edellisestä 10:stä. Nyt uusina pois Pelicansin sisäisen pistepörssin kärkikaksikko Jasek ja Smejkal (pakistossa myös poissaoloja). Eiliseltä on vielä 3-1-tappio alla, joten Jukureilla on pieni lepoetu.

Jukurit on ollut kauden positiivinen yllätys ja on korkealla sarjataulukossa. Kotietu ja vire vaikuttavat hyviltä. Näkisin Jukurit selvempänä suosikkina ja tasoituksella lähdetään kotivoittoa hakemaan.

Tulos: 0-3, torjunnat 11-40, ei parempi joukkue aina voita

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

17:00

cd63d004fb59493dabb1a97bc7a008c1.png Astralis - OG d6a72a333305169ea98130b3142f4aae.png

OG | 2.50 | bet365

 

  • Astralis (gla1ve, k0nfig, Lucky, Xyp9x, blameF) jäi viime vuonna kauas totutusta menestyksestä, mikä johti lopulta suuriin muutoksiin. Pelaaja- ja valmentajamuutoksien tavoiteena on palauttaa tanskalaisjätti takaisin maailman huipulle, mutta tähän asti meno on ollut nihkeää. Muutamaa valonpilkahdusta lukuun ottamatta Astraliksen tulokset eivät ole merkittävästi parantuneet ja muun muassa tämän vuoden avausturnauksessa eli Funspark ULTI -turnauksessa joukkue pelasi huonosti. Tähän turnaukseen parannusta luulisi tulevan, mutta joukkueen pelaajista k0nfig kärsii koronasta, mikä voi ehkä hänen kokonaisvaltaiseen pelaamiseen vaikuttaa.
  • OG (niko, valde, mantuu, flameZ, nexa) menetti talismaanipelaajansa Aleksib:n G2:een, jossa vaihtokaupassa OG:n pelaavaan kokoonpanoon tulee G2:n entinen IGL-pelaaja nexa. Lähtökohtaisesti OG saattaa pitkällä tähtäimellä olla entistä heikompi, mutta kenties joukkueen mentaliteetille muutos tekee hyvää ja uusi tuulahdus tuo yleensä lyhytaikaisen parannuksen joukkueen peliin. OG voi olla tästä lähtien parhaimmillaan yllätysvalmis joukkue, jota ei tule aliarvioida.
  • Karttavetossa OG:n uusittu kokoonpano luo epävarmuustekijöitä. Karttabanneja ja karttavalintaa on näin ollen todella hankala etukäteen arvioida. Inferno ja Mirage saattaa kuitenkin olla mahdollisesti todennäköisimmät vaihtoehdot pelattavaksi kartaksi. Joka tapauksessa karttavalinta tuskin tulee merkittävästi vaikuttamaan ottelun lopputulokseen.

 

YHTEENVETO

  • Astralis on uuteen vuoteen lähdettäessä kovin tavoittein varustettuna, mutta tähän asti tavoiteltua nostetta tuloskuntoon ei ole tapahtunut uudella kokoonpanolla. OG kävi läpi merkittävän pelaajamuutoksen vuoden vaihteessa, mikä ei välttämättä pelillisesti tuo parannusta, mutta ehkä henkisellä tasolla joukkue pystyy nyt yltämään tasaisemmin parhaalle tasolleen kovimpien menestyspaineiden kaikotessa. Karttavetossa on aika paljon kysymysmerkkejä, mutta Bo1-ottelun luonteen mukaisesti karttaetuja tuskin tulee kummallekaan joukkueelle. Astralis on kaikesta huolimatta ennakkosuosikki päivän otteluun. Heillä pitäisi olla nimellisesti parempi kokoonpano käytössään ja heillä on tältä vuodelta jo hieman pelituntumaa. OG on erittäin suuri arvoitus uuteen vuoteen lähdettäessä, mikä voi toisaalta toimia heidän edukseen ja uusi IGL-pelaaja nexa luultavasti haluaa näpäyttää epäilijöitään. Pitäisin itse tämän ottelun kerroinasetelmaa markkinaa tasaisempana ja OG:n otteluvoitto houkuttaa laittaa kokeiluun. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 

 

TULOS: 8-16

Edited by vormulafani
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

St.Louis - Winnipeg, klo 22

St.Louis ml @1.6 Veikkaus

 

St.Louis on ollut hyvässä vireessä viime aikoina ja pelannut hyvää kiekkoa. Winnipegin peli ei ole puolestaan ollut kovin hyvää viime aikoina ja poissaoloja on jonkun verran. Etenkin puolustus näyttää hyvin heikolta. Mielestäni St.Louis on kotonaan iso suosikki ja näin ollen 1 lapulle. 

Link to post
Share on other sites

Super League / Jalkapallo Sveitsi

FC Zürich - Servette

FC Zürich @ 2.26 Pinnacle

Alkaa 19:00

Kotijoukkue Zürich(1.) on kuuden ottelun voittoputkessa sekä kymmenen kamppailun mittaisessa tappiottomassa putkessa. Joukkue kukisti Servetten(5.) viime marraskuussa maalein 1-2. Servette on hyvässä iskussa sillä joukkue voitti kolme viimeistä vierasmatsiaan hävittyään sitä ennen kolme vieraskamppailua putkeen. Tänään vastaan asettuva Zurich on kuitenkin Servettelle liian kova pala syötäväksi maalein 3-1 päättyvässä ottelussa. Pinnaclelta markkinatoppi.

1-0

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Florida Panthers vs. SJ Sharks klo. 01.00

Jonathan Huberdeau väh. 3 pistettä sis ja./6,50 PAF

Florida Panthers lähtee kotiotteluunsa San Jose Sharksia vastaan isona suosikkina, vaikka edellisessä ottelussa Sharks ottikin hienon vierasvoiton Washington Capitalsista. Panthers on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja näissä ovat kaatuneet Vegas Golden Knights sekä Winnipeg Jets.

Vihje kohdistuu tähtilaituri Jonathan Huberdeaun pisteisiin. Viime aikoina hieman hiljaisemmassa vedossa ollut kanadalainen on joukkueensa paras pistemies, sillä Huberdeau on tehnyt 44 otteluun 59 pistettä. Huberdeau on merkittävä osa Panthersin ylivoimaa ja joukkue on kotikaukalossa erittäin tehokas. Uskon, että Panthers tekee hyvän määrän maaleja Sharksia vastaan ja Huberdeau palaa päiväjärjestykseen iskemällä tehot 1+2.

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Carolina Hurricanes vs. New Jersey Devils klo. 02.00

Andrei Svechnikov vähintään kaksi tehopistettä sis. ja./3,50 PAF

Hurricanes on pelannut tiukkoja otteluita viime aikoina, sillä kahdessa edellisessä ottelussa joukkue on napannut voiton vasta jatkojen jälkeen. Edellisen tappio on kokenut tämän kertaista vastustajaansa Devilsiä vastaan, kun viikko sitten Devils nappasi 7-4 -kotivoiton. Tuossa ottelussa tämän vihjeen venäläislaitahyökkääjä Svechnikov iski Hurricanesin 1-0 -johtoon reilun kahden minuutin pelin jälkeen ja oli syöttämässä hetkeä myöhemmin Ian Colen tekemää 2-0 -maalia. Vahvasta alusta huolimatta Hurricanes ei onnistunut ottelusta voittoa ottamaan, sillä ensimmäinen erätauko näki päivänvalon 2-2 -tilanteessa ja päätöserään edettiin kotijoukkueen 5-4 -johdosta.

Devils pelasi vahvasti edellisessä ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan, mutta pisteet jäivät haaveeksi, kun Lightning oli vahvempi 3-2 -lukemin. Iso on joukkueella työmaa tässäkin pelissä, sillä Hurricanes on äärimmäisen tulivoimainen venäläistähden johdolla.

Uskon, että tässä ottelussa nähdään todella paljon maaleja ja Andrei Svechnikov iskee ainakin kaksi pistettä kotijoukkueelle. Niitä saattaa syntyä esimerkiksi ylivoimalla, jossa Svechnikov on todella merkittävä palanen Ahon ja Teräväisen rinnalla.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...