Jump to content

Recommended Posts

LaLiga, Jalkapallo

Betis - Barcelona

Vihje ; Barcelona

2.15@ Unibet

22;00

Barca on ollut melko nousujohteinen sitten Xavin otettua ohjat. Barcalla on pari heikompaa peliä alla ja tässä olisi hyvä palata takaisin voittojen teille. Betis on kotonaan ollut tällä kaudella ihan hyvä, mutta en usko että se pärjää Barcalle tällä kertaa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Serie A, Jalkapallo

Torino - Napoli

Vihje ; Napoli

1.93@ Marathonbet

16:00

Napoli on pelannut hyvän kauden tähän asti ja se on teoreettisesti vielä mukana Serie A:n voitto taistelussa. Torino on tällä hetkellä selvillä vesillä, joten sillä pelit on jo paketissa. Uskon että Napoli pelaa niin kauan 100 lasissa, että varmistuu se ettei asiaa mestaruuteen ole. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  23.30

 

Nashville Predators  -  Colorado Avalanche 

 

Valinta :  Nashville Predators ML 

Kerroin :  3,05 ( PAF )...  

 

Myös Bethard antaa tasan 3 .. muualla nyt tähän aikaa 2,90,  mikä myös pelattavissa.  (Oma raja 2,70)  Pakko ottaa,  sillä poffi-tilastoina 2/2 tällä hetkellä saldo,  kun Tampa /Florida ottivat G2 pelistä voitot,  niin luotetaan nyt edelleen näihin "omiin " raapustuksiin. 

 

GAME  3.   Colorado johtaa sarjaa voitoin 2-0.

 

Colorado oli ekassa tyly ja lopulta voitti myös toisen kohtaamisen.  Predators maalissa viimeksi ollut  Ingram oli loistava viimeksi.   Eiköhän herra torju myös tänään,  sillä Saros on aika epätodennäköistä kuitenkin.   Toki tuosta pitää antaa hyötyä Avalanche suuntaan.  Myös tiedostan,  että Colorado on vahvempi joukkue.   Kuitenkin en voi olla lyömättä kotijoukkuetta tässä kohtaa.  Nashville on tunnettu poffeista siitä, että Smashville yleisö on ihan hullua kiekkokansaa.   Vihelletään vastustajan molarille,  joka on usein sulanut paikoilleen.   Myös henkisesti tänään on iso peli Predators joukkueella.   Käytännössä olisi pakko voittaa,  jos mielii haaveilla jatkosta.  Tämä 0-2 sarjatappio ei ole olenkaan epänormaalia.  Taisivat viime vuonna juuri tasoittaa kotonaan puntit Carolina vastaan sekä aikoinaan Pittsburgh vastaan finaaleissa voittivat tämän tärkeän G3 pelin kotikaukalossa.   2010 eteenpäin Nashville onkin voittanut G3 pelin 4/4 kerrasta,  kun ovat siihen lähteneet 0-2 sarjatappiosta.  Varsinkin kotikaukalossa tuo saldo on puhdas.   Toki tänään tuo rekordi saattaa muuttua,  mutta hyvät on asetelma sen puolesta.   Colorado voitti viime vuonna 4-0 Blues  joukkueen ja toki ovat kokonaisuudessaan parempi.   Kuitenkin niilläkin on vaikeuksia näissä otteluissa olleet.   3-0 johtoon joukkue  on onnistunut menemään  2010 luvusta lähtien vain 1/4 kerrasta.   Se tuli juuri viime vuonna.   Myös henkisesti kotivoitot antaa tilaa vähän hengittää,  niin onko kotijoukkue tänään tässä iltapäivällä pelatussa pelissä kuitenkin asteen terävämpi? .   No sen näkee,  kun ottelu lähtee käyntiin.   Kuitenkin, vaikka tämä menisi väärin,  niin näistä lähtökohdista tulen lyömään Nashville ML  kertoimia ilomielin niinkauan,  kun ne ovat reilusti yli 2,70.   Kotiyleisö hurmos  sekä vaihtoetu muuttaa tilannetta vähän.  Myös Nashville ollut henkisesti hyvä juurikin tässä tilanteessa,  niin pakko on luottaa , että jaksaa vielä tänä vuonna tehdä tämän saman tempun. 

 

Kunhan Nashville Predators voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  04.30

 

Dallas Stars  -  Calgary Flames 

 

Valinta :  Dallas Stars ML 

Kerroin :  2,38 ( Veikkaus ) 

 

GAME 3.  Sarja on tasan 1-1.

 

Calgary isännöi ensimmäiset kaksi ottelua.   Niissä nähtiin yhteensä kolme maalia,  kun Flames voitti ensimmäisen 1-0, kun puolestaan Stars vei toisen nollapelinä 0-2.  Eli erittäin tiukat ottelut alla.   Molemmilla toimii varsinkin maalivahtipeli.   Oettinger oikeastaan ryösti tuon viime pelin.  Puolustaminen on myös molemmilla onnistunut.  Täten ihan 50/50% ottelu tiedossa.  Stars saa vaihtoedun itselleen sekä kotiyleisön tuen.  Toki Radulov,  Seguin,  Benn kolmikko on ollut aika yössä.  Joten Robertson, Hintz,  Pavelski saa kyllä ottaa reput niskaan.  Avausmaalin tekeminen korostuu,  kun molempien puolustus on ollut toimivaa ja sen tekemän joukkueen veikkaaminen on haastavaa.   Täten en oikeastaan löydä otteluun ennakkosuosikkia.   Kolikonheitolla mennään ja se usein koituu tuomioon.   Kuitenkin jokaista sarjaa haluan kerran edes vihjata,  niin nyt on tämän vuoro.  Dallas puolella on paljon suomalaisia ja niille toivotaan onnistumisia.  Toki kotijoukkue saa ihan kelpo kerrointa myös.  Lähtökohtaisesti sen verran tasainen,  että mielellään testaa, josko Stars kertoimet ovat ne valuutan lähteet.  

 

Kunhan Dallas Stars voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ravit, Oulu, lähtö 6

Sulkeutuu 13.45

Voittaja Q-Rex Oak 5,70 Veikkaus

Q-Rex Oak oli viimeksi Vermossa erittäin hyvä, kun pommitti hänniltä loppua hurjasti. Pelikohde kisasi viimeksi pitkästä aikaa jenkkikärryt perässä ja jatkaa sen osalta samalla varustuksella. Q-Rex Oak on tasaisesta kisasta kokeiltava tällä kertoimella.

Link to post
Share on other sites

Ravit, Oulu, lähtö 7

Sulkeutuu 13:45

Voittaja Enter Mayweather 3,80 Veikkaus

Enter Mayweatherin juoksu ei onnistunut viimeksi oikein vastaavalla pitkällä matkalla, mutta ruuna tuli viimeisellä takasuoralla selvästi parasta kyytiä ja ratkaisi kisan nimiinsä jo silloin. Jos Enter Mayweather jatkaa samalla tasolla, pystyy se voittamaan tämän finaalikisankin, sillä ei tasoa juurikaan nouse.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL 23:30

Nashville - Colorado

Pelivalinta: Colorado @ 1.74 Bet365

Colorado on hallinnut  kahta edellistä kohtaamista selvästi ja Nashville on ollut aseeton. David Ingram antoi viime pelissä Nashvillelle mahdollisuuden pelata voitosta, mutta lopulta jatkoajalla pelillisesti parempi joukkue Colorado onnistui ratkaisemaan ottelun.

En usko, että David Ingram pystyy jokaisessa pelissä seisomaan päällään ja kannattelemaan joukkuettaan. Tämän illan peli tulee olemaan toisinto kahdesta edellisestä kohtaamisesta ja Colorado tulee viemään sen selvällä erolla.

OIKEIN

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...