Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko

NHL

KLO  03.00

 

Tampa Bay Lightning -  Ny Rangers

 

Valinta:  Tampa Bay Lightning ML

Kerroin:  1.54 ( coolbet)

 

Kemmun sarja vihjaus:   4/5

 

GAME 6.   Tampa Bay  johtaa sarjaa voitoin  2-3.

 

- Ny Rangers voittanut tällä kaudella jokaisessa sarjassa vähintään yhden vierasottelun.   Ne tulleet juuri näissä viimeisimmissä G6 / G7 otteluissa.

Tampa Bay yrittää nyt murtaa tuota taikaa.  Lähtökohdat on suht hyvät, sillä vaihtoedun myötä pystytään jälleen Killorn ketjun kautta pimentämään vastustajan Ziba kärkiketjun.  Myös, kun muistellaan noita G3/ G4 otteluita tässä Amalie Arenalla, niin ei niistä hirveää posia vieraille löydy.   Ylivoimat sekä vastahyökkäykset.  Niihin en uskalla yksinään luottaa.  Vähän huilia tekee hyvää.  Myös G7 vieraskaukalossa tuskin houkuttaa, niin eiköhän aika tappavan kova ja rutiiniltaan valmis kotijoukkue tule pelaamaan.

Twitterissä kiertäny video, missä punapaitainen löi Tampa fanin kylmäksi pelin jälkeen.  Viisi minuuttia tajuttomana ennenkuin virkos jotenkin.   Eiköhän Tampa halua nyt katkaista pelin, niin ei tarvi uudestaan fanien matkustaa tuonne.

Justin Bieber keikka on muuten samana päivänä kuin G7  MSG:llä, joten eiköhän kaikki halua, että tänää ratkeaa.   Muutoin tämä G7 pelataan ilman faneja MSG:n harkkahallissa.  Toki voihan se olla, että tuomarit ja liiga on Tampa Bay puolella, jotta ei tarvitse keskustella MSG:n käytöstä.  NHL luvannut anta Rangers Kid Line-  ketjulle liput Bieber keikalle lohdutukseksi tappiosta.   Eiköhän Laf, Kakko, Chytil käy ennemmin hakee helppoo maalia tuolta keikalta kuin yrittäisivät G7 pelissä tehdä sitä ite samaa aika. G7 pelissä maalin saaminen on huomattavasti vaikeampaa kuin Bieber keikalla saama maali.  Eiköhän jälkinmäinen maali tunnu paremmalta myös pitkässä juoksussa.    Kaikki puolet huomioden, niin kummankin joukkueen etu on, että tänään Tampa Bay voittaa.

 

 

Kunhan Tampa Bay Lightning voittaa, niin tää menee oikein 

Link to post
Share on other sites

ATP Stuttgart  (ruoho) / Tennis

Andy Murray - Nick Kyrgios

Andy Murray @ 2.20 bet365

Alkaa 16:00

Vastakkain turnauksen välierän ottelussa maailmanlistan sijat 68. ja 78. Viime vuosina ikävistä loukkaantumisista ja vaivoista kärsinyt 35 -vuotias veteraanipelaaja näyttää tähyävän vielä kerran  urallaan maailmanhuippua kohti. Murray ei ole hävinnyt tässä turnauksessa vielä erääkään ja edelliskierroksella Brittipeluri kukisti kaikkien yllätykseksi Tsitsipasin(5.) erin 2-0 (7-6, 6-3). Kyrgios näyttää viihtyvän erinomaisesti ruohokentällä. 27 -vuotias hyvin kentällä liikkuva Aussipeluri rakastaa aggressiivistä ja nopeatempoista tennistä. Murray kuitenkin pelasi lähes virheettömän matsin Tsitsipasia vastaan ja jos sama onnistuu tänään kuumaverisen Kyrgioksen kasetin kesto saattaa olla koetuksella. Ottelusta on odotettavissa tasaväkinen mutta edellisessä ottelussaan erinomaisesti esiintynyt Murray vie ottelun lopulta erin 2-1. Bet365:ltä markkinatoppi.

2-0 (7-6, 6-2)

Link to post
Share on other sites

Superpesis N, Pesäpallo

Manse PP - Lapuan Virkiä

Vihje : Alle 13,5 Juoksua

1.75@ Veikkaus

13:30

Naisten Superin kärkikamppailut ovat olleet melko vähä juoksuisia ja en usko että tässäkään mitään juoksujuhlia ole tulossa. Viimeksi juoksuja näiden kahde välillä tuli lähes 20 mutta tuota siivitti 2 kunnaria ajolähtötilanteesta. En usko että samanlaista huolimattomuutta nähdään tänään. Nämä kaksi joukkuetta ovat muutenkin viime peleihin olleet suht maltillisia juoksujen kanssa ja uskon että tämä peli jää alle 14 juoksun.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

Englanti - Italia

Pelivalinta: Btts Kyllä @ 2.06 Pinnacle

Molemmat joukkueet tulevat tekemään tässä kamppailussa maalin sillä taitoa ja maalitekovoimaa löytyy molemmista joukkueista. Molempien heikoin lenkki on puolustus ja siitä osoituksena on myös se että niitä nollapelejä ei ole siunaantunut näitä kovia maita vastaan  kovinkaan montaa lähihistoriassa.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo

Irlanti - Skotlanti

Pelivalinta: Btts Kyllä @ 2.29 Pinnacle

Irlanti ei ole tehnyt maalia kahdessa edellisessä ottelussaan ja Skotlanti on omissa papereissani ennakkosuosikki tähän otteluun.

Irlanti on tehnyt kuitenkin avauskokoonpanoon pieniä muutoksia joilla haetaan nyt ratkaisua tuohon tehottomuuteen. Mm. Nuori lupaus Troy Parrot on nostettu hyökkäykseen yhdessä Obafemin kanssa ja keskikentällä aloittavat Alan Brown ja Jayson Molumby.

Skotlanti aloittaa samalla kokoonpanolla kuin aikaisemmissa otteluissaan mikä ei yllätä sillä tämä on toiminu aikaisemmissakin peleissä.

Irlannilla on varmasti hyvin tiedossa Skotlannin pelitapa ja kenties se sopii kotijoukkueelle monella tapaa paremmin kuin esim Ukrainan tai Armenian pelitapa?

Näkisinkin, että kun nämä yhdistyneen kuningaskunnan joukkueet kohtaavat antaa se molemmille joukkueille myös extra latauksen otteluun ja sitä myötä Irlantikin onnistuu ainakin kerran maalinteossa.

Tulosveto 1-2

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Quaise Khademi - Ijaz Ahmed

Fight to Go the Distance, No, bet365, @5.5

Klo: 23:00

 

Paperilla hyvin höyhenkätinen kaksikko, Khademilla 2/10 tyrmäystä ja Ahmedilla 1/13. Kyseessä on kuitenkin jo herrojen kolmas kohtaaminen ja jos kaksi ensimmäistä ottelua antavat jotain osviittaa niin myös tästä on luvassa kunnon sota, jossa ei iskujen vaihtoa pelätä. Harvemmin saa 12-eräiseen matsiin tällaista kerrointa ja mielestäni ihan pelattava.

Link to post
Share on other sites

MLB, Baseball

Philadelphia Phillies - Arizona Diamondbacks

Vihje : Philadelphia Phillies -1,5

1,85@ Marathonbet

23:05

Phillies on viime aikoina ollut melko nousujohteinen ja peli on kulkenut melko hyvin. Dbacks on lähtökohtaisesti heikompi joukkue ja Phillies on hoitanut tämän kaltaiset joukkueet melko hyvin. Dbacksilla aloittaa mekko heikko syöttäjä joten peli voi mennä alusta asti rumaksi. En ihmettele vaikka ero olisi selvempikin, mutta tällä mennään nyt. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...