Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Jalkapallo 21:45

Englanti - Saksa

Pelivalinta: BTTS Kyllä @ 1.87 Coolbet

Englannilla ei ole panosta tässä ottelussa sillä se tippuu ensi kaudeksi B-sarjaan. Saksa puolestaan voisi teoriassa voitolla vielä haastaaa Italian lohkon kakkospaikasta, tosin Italian pitäisi hävitä Unkarille ja Saksan voittaa Englanti, että tämä toteutuisi. Unkarille riittää tämän lohkon voittoon tasapeli Italiaa vastaan.

Englanti haluaa tämän ottelun varmasti voittaa ja Saksa vielä vastustajana niin voitto on kunniakysymys, joten parasta laitetaan kentälle. Myös Saksa haluaa napata voiton tästä kamppailusta eikä varmasti ilmaiseksi anna mitään tässä kamppailussa. Molemmissa leireissä on 100% lataus tähän otteluun ja maalinälkä on kova sillä Englanti, että Saksa jäivät edellisessä pelissä nolliin.

OIKEIN

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 21:45

San Marino - Viro

Pelivalinta: Viro tekee maalin molemmilla puoliajoilla @ 2.08 Unibet

Tasoero on valtava joukkueiden välillä. Nyt kun Sappinenkin on takaisin Viron vahvuudessa voidaan odottaa Viron maalia molemmilla puoliajaoilla.

OIKEIN

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

ATP Tel Aviv (hard ) / Tennis

Hugo Grenier - Roman Safiullin

Hugo Grenier @ 1.94 Pinnacle

Alkaa 16:00

Vastakkain turnauksen avauksessaan ottelussa maailmanlistan sijat 96. ja 107. . Grenier voitti molemmat miesten aiemmat keskinäiset kohtaamiset. Grenier on hyvässä iskussa sillä mies voitti pari viikkoa sitten Cassiksen(hard) Challenger -turnauksen ja tämän lisäksi voittopokaali lähti miehen matkaan heinäkuun lopussa Segovian(hard) Challenger -turnauksesta. Safiullin on myös vienyt tällä kaudella pari Challenger -turnausta nimiinsä. Venäläispeluri nähtiin viimeksi pelikentillä US Openin karsinnassa yli kuukausi sitten jolloin mies hävisi ottelunsa Flavio Cobollille(150.) erin 0-2 (4-6, 4-6. Grenier lähtee otteluun selvempänä suosikkina mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. Pinnaclelta markkinatoppi.

1-2 (6-3, 4-6, 2-6)

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis ATP Sofia klo 19:30

Ymer, M - Ivashka, I

Pelivalinta: Ivashka, I

Kerroin: 1,74 Coolbet

Turnaus pelataan sisäkentällä, joka sopii mainiosti Ivashkalle. Ivashkalla on hyvä syöttö ja peli suoraviivaista, joten Ivashkaa on sisäkentillä vaikea voittaa.

Ymer pelannut hyvän kauden ja muutamia erittäin hyviä voittoja takana. Ymer ei hyödy sisäkentästä yhtä paljon kuin Ivashka, Ymer pärjää joka alustalla hyvin.

Ivashkalla pieni tauko takana, mutta uskon Ivashkan palaavan kentille hyvässä vireessä. Ymer taistelee kovasti vastaan, mutta uskon Ymerin olevan vaikeuksissa kovasyöttöistä Ivashkaa vastaan.

Ivashka voisi olla mielestäni selkeämpi suosikki ottelussa.

 • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

MLB, Baseball

Washington Nationals - Atlanta Braves

Vihje : Yli 8,5 juoksua 

1,76@ Coolbet

2:05

Kaksi heikkoa syöttäjää kohtaavat tässä ja nämä joukkueet saavat melko hyvin hittejä heidän syötöistään. Braves toki suuri suosikki peliin, mutta heidän syöttäjä kyllä antaa vähän tasoitusta kotijoukkueelle. Eiköhän tässä juoksuja nähdä.

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

kansojen liiga

KLO  21.45

 

Montenegro -  Suomi 

 

Valinta :  Montenegro 

Kerroin :  2,63 ( PAF ) 

 

Montenegro voi lähteä hakemaan tasuria, kun puolestaan huuhkajat on pakkovoiton edessä.   Shuller puuttuu vierailta, mikä on iso menetys.  Myös tuo Romania ottelu ei ollut mikään paras meiltä,  vaikka kotona pelattiin.  Jossain vaiheessa on pakko koittaa voittaa ja käykö jalkapallossa niin, että silloin omissa soi.   Vesisade / ukkonen on povattu,  mikä saattaa tehdä pelistä ihan omanlaisensa.   Silloin palloa on osattava käsitellä,  ettei tuu liian hitaita syöttöjä.    Kyllähän tässä vierasvoitto olisi kiva, mutta pahoin pelkään,  että Montenegro on kotonaan paha vastus.   Me tuhlataan pari paikkaa ja kaveri iskee meidän puolustuksen nukahtellessa pahasti.   Mielestäni 1-0 kotivoitto on aika lähellä ja itse lähden rohkeasti koittamaan kotijoukkueen voittoa.   Pelataan hyvin, mutta kaveri osuu paikoistaan paremmin.   Montenegro kerroin on mielestäni yllättävän hyvä.   En usko, että tasuria nähdään vaikka kenttä olisikin hidas,  sillä huuhkajien on voitettava ja joku vastahyökkäys vain sitten onnistuu lopussa. 

 

Kunhan Montenegro voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL,  Preseason 

KLO  02.00

 

Ny Rangers  -  Ny Islanders 

 

Valinta :  Ny Islanders ML 

Kerroin :  2,14 ( PAF ) 

 

Viaplay näyttää tietojen mukaan tämän pelin suorana englannin kielellä selostettuna. 

Rangers laittaa kentälle minun käsitykseni mukaan  Kreider- Zibanejad - Kakko.    Vesey - Chytil - Kravtsov.  Carpenter - Reaves.   Puolustuksesta löytyy Trouba,  Miller sekä maalissa aloittaa Shestyorkin,  joka kyllä otetaan pois 

Islanders ei kalpene myöskään  Parise - Barzal - Holmström,   Lee - Pageau - Wahlstrom,  Clutterbuck löytyy.  Puolustuksessa on uusi ykkönen Romanov,  joka on hyvä haku . Salo, Mayfield löytyy  sekä Varlamov ottaa tolppien välissä paikkansa.  Romanov on siis ollut isossa roolissa Montreal Canadiens joukkueessa aiemmin. 

Harjoitusottelut ovat aina oma maailmansa.   Kuka treenaa ja painottaa mitäkin.   Näissä otteluissa Islanders pystyy ainakin haastamaan verivihollisensa.   Varsinkin,  kun  Panarin on poissa,  niin yksi luotto syöttölautanen on Zibanejad poissa.  

26.9 päivän  KIROUS   (  livetuloksien mukaan päivämäärä on 27.9)

2018 tänä samana päivänä oli Islanders harkkaottelussa parempi 

2021 tänä samana päivänä oli Islanders harkkaottelussa parempi joukkue,  vaikka Zibanejad pelasi Kreider kanssa,  niin 0-4 tuli tauluun. 

 

Saa nähdä miten nyt käy.   Kuitenkin kummatkin joukkueet lähtevät suht hyvillä ketjuilla otteluun.  Pienistä asioista se on kiinni lopulta.   Täten itse lähden rohkeasti koittamaan Islanders voittoa paremmalla kertoimella.   Ottelu näkyy Viaplay kautta ja mielestäni vierailla on hyvä sauma voittaa,  vaikka joukkueena onkin nykyään pikkuveli enemmän. 

 

Kunhan Ny Islanders voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.   

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MLB klo 01:35

Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds

Pelivalinta: Pittsburgh Pirates ML

Kerroin: 1,65 Coolbet

Molemmilla joukkueilla melko heikot aloittavat syöttäjät tässä matsissa, joten juoksuja nähtäneen reilusti matsissa, mikäli lyöjät ovat lainkaan vireessä.

Pittsburgh pääsee hyvällä lyöntiryhmällä matsiin ja tähän kun lisätään Pittsburghin kotietu niin selkeähkönä suosikkina Pittsburgh matsiin lähtee.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Arizona Cardinals vs. LA Chargers klo. 23.05 LAC voittaa, yli 46,5 pistettä ja Austin Ekeler yli 94,5 REC+RUSH jaardit/4,25 CASUMO Kova ottelu, jossa Chargersilla on panoksena vielä pudotuspelipaikka. Uskon, että tässäkin nähdään hyvät pisteet etenkin, kun Cardsin QB Kyler Murray palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Austin Ekeler juoksee pallon kanssa paljon ja hänelle myös QB Justin Herbert heittelee lyhyitä heittoja, jotka avaa tiloja juosta esimerkiksi 10 jaardin etenemisiä. Vierasjoukkue voittaa pistejuhlat 27-24 -lukemin.
  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Tennessee Titans vs. Cincinnati Bengals klo. 20.00 Yli 46,5 pistettä, Treylon Burks yli 43,5 REC jaardia ja Tyler Boyd yli 54,5 REC jaardia/6,75 CASUMO Kahdeksalta pelataan mielenkiintoinen AFC:n taistelu, kun Titans kohtaa Bengalsin kotinurmellaan. Viime vuonna Super Bowliin edennyt Bengals tulee tähän otteluun ilman tähti RB Joe Mixonia sekä WR Ja'Marr Chasea. Tämä tarkoittaa sitä, että luotto WR Boyd tulee saamaan targetteja ja samalla keräämään jaardeja. Titansin hyökkäyksessä Treylon Burks on Ryan Tannehillin ykköskohde kenelle heittää. Robert Woods on vasta toinen vaihtoehto ja tässäkin ottelussa tullaan näkemään ainakin jonkin verran Derick Henryn juoksuja. Burksille heitetään pari kertaa ottelussa syviin, joten tuo voi tulla myös yhdellä heitolla täyteen. Kummankaan joukkueen puolustus ei ole sarjan parhaimpia, mutta hyökkäykset ovat aggressiivisia. Näen, että tässä Titans ottaa voiton 27-24 -lukemin ja jaardeja kaksi hyvää wide receiveriä kerää mukavat määrät.
  • Nyrkkeily Adam Azim - Rylan Charlton Yli 3.5 erää, betvictor, @1.67 Klo: 19:30   Vasta 20-vuotias Azim ottaa seitsemännessä ottelussaan melko ison askeleen, sillä Charlton ei ole mikään kädetön kaveri, vaikka onkin teknisesti melko karu. Charlton on kuitenkin osoittautunut todella kestäväksi, viime vuonna Florian Markua vastaan hän otti vastaan paljon pommeja eikä käynyt kertaakaan kanveesissa (kulma heitti pyyhkeen kehään 8 erässä). Marku oli kaiken lisäksi selvästi Charltonia suurikokoisempi. Ihmettelen jos Azim suoriutuu alkuerien tyrmäyksellä.
  • BLAST Premier VP: Heroic - FaZe | Heroic | 2.10 (bet365)
  • Esports | CS:GO | BLAST Premier 18:30   Heroic - FaZe  Heroic | 2.10 | bet365   Heroic (sjuush, stavn, TeSeS, cadiaN, jabbi) ansaitsi paikkansa BLAST-finaaliotteluun voittamalla eilisessä välieräottelussa Liquidin lukemin 2-1. Heroic hyödynsi kotiyleisön tuen hienosti ja pelasi ehkä turnauksen parhaan pelinsä oikeaan aikaan. Joukkueella on kaiken kaikkian pelilliset kuviot hyvin hallussa tällä hetkellä ja kunhan yksilötasolla tulee onnistumisia, Heroicia on hyvin vaikea lyödä. FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) kukisti eilisessä semifinaaliottelussaan Ninjas in Pyjamasin lukemin 2-1. Joukkueen peliesitys etenkin kahdessa ensimmäisessä kartassa oli yllättävän vaisu, mutta niin vain FaZe onnistui selviämään NIP:n kovasta haastosta ja ylsi lopulta kolmannessa kartassa hyvään suoritukseen. FaZe oli siis erittäin lähellä kärsiä yllätystappion, mutta kokemus ja kypsyys tällä tasolla nousi jälleen esiin, mikä voi myös finaaliottelussa olla avainasemassa. Karttavetossa Heroic poistaa Dust2:n ja FaZe bannaa Vertigon. Heroic ottaa oletettavasti kartakseen Ancientin tai Overpassin. FaZe valinnee kartakseen Infernon tai Miragen. Heroic ja FaZe pelasivat edellisen kerran kolme päivää sitten ja tuolloin FaZe poistui ottelusta voittajana lukemin 2-0.   YHTEENVETO Heroicin ja FaZe:n välisestä finaaliottelusta pitäisi olla todella tasokas ja tasainen vääntö. Kumpikin joukkue pelaa tällä hetkellä korkealla tasolla. FaZe:n tulivoima on toki hieman parempi kuin Heroicilla, mutta toisaalta Heroic omaa ehkä lievästi paremman joukkuepelin. Karttavetolla ei ole kovin suurta merkitystä, vaikka pieniä karttaetuja saattaa omissa karttavalinnoissa tullakin. Koska FaZe löi edellisessä keskinäisessä ottelussa Heroicin suoraan kahdessa kartassa ja yleisesti FaZe:n finaalirekordi on erittäin kova, FaZe lähtee tähän otteluun hiuksenhieno ennakkosuosikki. Sanoisinkin, että nykyinen kerroinasetelma täsmää omia odotuksiani, mutta lähdetään joka tapauksessa lyömään Heroicin otteluvoittoa. Tanskalaisjoukkue on nimittäin suoriutunut viime aikoina hieman FaZe:a tasaisemmin ja nyt sillä on kotiyleisön tuki puolellaan, mikä voi olla ratkaiseva tekijä FaZe:n kukistamiseen. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun.    TULOS: 2-1
×
×
 • Create New...