Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Pöytätennis, Setka Cup

Nemchenko - Lykhytskyi

Vihje: Lykhytskyi Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.40

Alkamisaika: 11:25

- Nemchenko sekä Lykhytskyi kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet asetettu tähän kohteeseen 2.00 - 1.72 Lykhytskyin hyväksi mutta itse näen kyllä Lykhytskyin selkeämpänä suosikkina tähän otteluun tultaessa. Lykhytskyi esittänyt viime otteluissaan selvästi parempia otteita kun Nemchenko ja kokonaisuudessaan muutenkin näen Lykhytskyin kokonaisvaltaisempana pelaajana. Lykhytskyi on viimeaikaisissa keskinäisissä otteluissa kahdesti voittanut Nemchenkon selvästi 3-0 ja 3-1 luvuin ja uskon Lykhytskyin tätäkin ottelua hallitsevan avauserästä lähtien.

1. Erä 11-9

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Yakimenko - Shepil

Vihje: Tulos 2. Pelatun erän jälkeen: Shepil 2-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.10

Alkamisaika: 12:00

- Setka Cupin puolella kohtaavat Yakimenko sekä Shepil. Shepil lähtee tähän otteluun ansaitusti todella suurena suosikkina 1.28 kertoimella ja suora 3-0 voitto tässä Shepilille erittäin lähellä luulisi olevan. Shepil jokaisella osa-alueella selvästi parempi pelaajista enkä näe huomattavasti heikomman Yakimenkon tässä ottelussa pahemmin mitään saavan aikaan. Shepil on viimeiset 7 keskinäistä ottelua voittanut Yakimenkoa vastaan ja 6 noista voitoista ollut joko suoria 3-0 tai sitten 3-1 voittoja Shepilille. Tasoero on iso Shepilin eduksi ja jos tässä ottelussa edes sinnepäin pelaa tasollaan niin ei Yakimenkolla tule kyllä saumaa olemaan, suora 3-0 voitto tässä on lähellä mutta hyvää kerrointa tarjotaan jo Shepilin vahvasta startista ja 2-0 eräjohdosta joten siihen tartutaan.

1-1 (6-11, 11-6)

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

WTA Cluj (hard indoor) / Tennis

Jasmine Paolini - Anna Blinkova

Jasmine Paolini @ 1.80 Pinnacle

Alkaa 18:30

Vastakkain turnauksen finaalissa maailmanlistan sijat 78. ja 138. . Italiaa edustava 26 -vuotias Paolini pelaa erinomaisesti tällä alustalla vaikka nainen on ehkä hiukan profiloitunut massapeluriksi. Naisen uran ainoa turnausvoitto tuli tältä alustalta viime vuoden syksynä Portorozista(hard). Naiset ovat kohdanneet toisensa neljästi aiemmin voittojen mennessä tasan 2-2. Paolini voitti kaksi viimeisintä kohtaamista joista viimeisin oteltiin Contrexevillen massalla tämän vuoden heinäkuussa ottelun päättyessä erin 6-0 ja 6-3. Blinkova on pelannut kelpo tennistä pitkin viikkoa mutta Paolini ei anna tänään 24 -vuotiaalle Blinkovalle samanlaisia armopaloja kuten venäläispelurin viikon  aiemmissa otteluissa on käynyt.  Paolini voittaa ottelun erin 2-0. Pinnaclelta markkinatoppi.

1-2 (2-6, 6-3, 2-6)

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Veikkausliiga, Jalkapallo

FC Lahti - HIFK

Vihje : HIFK +0,5

2,20@ Unibet

15:00

Lahti lähtee otteluun melko säästelevällä pakalla ja hyökkäyksessä on käytännössä taas kaikki niin mallilla että maaleja heiltä voi odottaa maxsimissaan yhden maalin jos sitäkään. HIFKlla ei mitään säästelemistä ole ja he varmasti haluavat päättää kauden voittoon. 

 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

New Orleans Saints vs. Cincinnati Bengals klo. 20.00

Bengals voittaa ja WR Ja'Marr Chase yli 82,5 REC jaardia/3,00 PAF

Pahoista loukkaantumisista kärsivä New Orleans Saints joutuu pelaamaan todella tukalassa asetelmassa Cincinnati Bengalsia vastaan. Joukkueen ykköspelinrakentaja on pois, kolme tärkeintä heittokohdetta on poissa ja paras kulmapuolustaja on pois, jonka pitäisi suojella Bengalsin tähti WR:ää Ja'Marr Chasea. 

Bengalsin QB Joe Burrow ja WR Chase tekivät aikoinaan Lousianna Staten yliopistossa, eli LSU:ssa tuhojaan. Nyt herrat palaavat ensimmäistä kertaa ammattilaisina Lousiannaan, joten eiköhän melkoiset kekkerit ole luvassa.

Chase on kertaalleen napannut 83 tai enemmän jaardeja tällä kaudella, mutta viime viikollakin parempaa takakenttää vastaan Chasea kohden Burrow heitti 12 kertaa, mutta vain seitsemän päätyi kopiksi ja kertyi 50 jaardia. Mikäli tänään sama tahti jatkuu, niin Chase tulee polttamaan todella pahasti Saintsin takakenttää ja se tuo jaardeja yli sata, ja samalla vierasvoiton.

Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

Kansas City Chiefs vs. Buffalo Bills klo. 23.25

Bills +2,5, yli 53,5 pistettä ja WR Stefon Diggs yli 88,5 REC jaardia/4,60 PAF

Päivän ehdoton huippuottelu pelataan AFC:n puolella, kun viime kaudella pudotuspelien ensimmäisellä varsinaisella kierroksella kohdanneet Kansas City Chiefs ja Buffalo Bills ottavat uusinnan. Tuo hurja pudotuspeliottelu päättyi Chiefsin 42-36 jatkoaikavoittoon, vaikka Bills johti peliä jo 36-33 -lukemin 13 sekuntia ennen ottelun varsinaisen peliajan päätöstä.

Tässä ottelussa ei isosti yllättäisi mikäli 60 pistettä menisi rikki. Patrick Mahomes ja Josh Allen pitävät huolen, että pallo on paljon ilmassa ja nähdään todella värikkäitä pelitilanteita. Stefon Diggs on Billsin ykköstykki hyökkäyksessä jolle Allen tulee heittämään. Oletettavaa on, että Diggs on tarkoin vartioitu mies, mutta siitä huolimatta iso ottelu sytyttää myös hänet.

Bills on pelannut vahvemman alkukauden ja on kokonaisuudessaan vahvempi jengi. Jos jostain syystä pelissä tulee tiukka tilanne ja Chiefs vaikka voittaisi safetylla, niin siksi lyödään plus tasotusta Billsille eteen.

Link to post
Share on other sites

Snooker Northern Ireland Open karsinta klo 21:00

O'Sullivan, R - Kleckers, L

Pelivalinta: O'Sullivan, R -2,5 freimiä

Kerroin: 1,65 Marathonbet

Ronnie lähtee suurena suosikkina tähän matsiin. Ronnie ollut hyvässä iskussa yleensä turnausten avauskierroksilla ja nyt vastus selkeästi heikompi tasoinen, joten muu kuin O'Sullivanin selvä voitto olisi itselle yllätys.

Kleckers pystyy parhaana päivänä hyvään breikkipeliin, mutta Sullivanin tasoista pelaajaa vastaan breikkipelikin usein vaikeampaa, kun tiedossa on että yksikin virhe voi maksaa suoraan koko freimin. Lisäksi safety pelissä O'Sullivan vie pidemmän korren ja myös pitkissä lyönneissä O'Sullivan on huipputasoa.

Odotan O'Sullivanille voittoa freimein 4-0 tai 4-1.

 • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

MLB; Baseball

Yankes - Guardians

Vihje ; Cal Quantrill yli 4,5 strikeouttia

2,20@ Coolbet

02:07

Quantrill pelasi hyvin sarjan ekassa pelissä ja poimi siinä 5 strikeouttia. Quantrill syöttää sen 5 vuoroa ja jokaisessa pelissä ensimmäiseen 5 erään on tullut 5 strikeouttia. Quantrillin työtä helpottaa hieman Aaron Judgen surkeat esitykset joita tässä sarjassa on nähty. Ekassa pelissä Judge nappasi 3 strikeouttia ja tokassa peräti 4. Quantrillin on pelattava massiivinen peli mikäli hän haluaa ratkaista jatkopaikan ja uskon hänen siihen kyllä pystyvän. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NBA; Koripallo Lakers - Pelicans Vihje ; Anthony Davis yli 10,5 levypalloa 1,71@ Veikkaus 1:10 AD on napsinut levyjä hyvällä tahdilla ja viimeksi kun hän kohtasi Pelicanssin nappasi hän niitä peräti 16. Monessa paikassa raja on yhden korkeammalla ja en ihmettele ollenkaan vaikka se nousisi jopa 12,5 asti. 10,5 rajana ADn levyille on mielestäni naurettavan matala. 
  • League Two / Jalkapallo Englanti Salford - Rochdale Salford @ 1.88 Unibet Alkaa 17:00 Salford(5.) voitti kolme viimeistä kotiotteluaan pitäen noista kahdessa viimeisessä kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Nuo voitot tulivat sarjataulukon keskikastin paremman puoliskon joukkueista jota tämän päivän vastus Rochdale(24.) ei sarjan hännänhuippuna todellakaan edusta. Joukkue hävisi kahdeksan viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Tiukasti sarjanoususta kamppaileva Salford  ottaa tänään rutiinivoiton maalein 1-0. 2-1
  • Tilanne 3.2 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 1 1 0 0 193,00% 9,64 € 2.   Pasanen67 6 3 0 3 92,43% -4,92 € 3.   vormulafani 4 2 0 2 88,70% -5,10 € 4.   Oksanen94 4 0 0 4 0,00% -19,94 € Yhteensä 15 vihjettä (6 - 0 - 9) netto -20,31 € palautus 85,52 %
  • IEM Katowice VP: FaZe - Spirit | FaZe -1.5 | 1.90 (Veikkaus)   PK: Vitality - Ninjas in Pyjamas | Yli 2.5 karttaa | 2.17 (Pinnacle)   VP: OG - MOUZ | OG | 2.25 (bet365)   PK: Liquid - IHC | IHC +1.5 | 2.55 (Coolbet)
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 20:30   OG - MOUZ  OG | 2.25 | bet365   OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) leimasi lippunsa pääturnaukseen lyömällä Play-In -vaiheessa Sproutin ja fnaticin. Joukkue onnistui tällä kertaa pelaamaan omalla tasollaan ja jopa ylittämään itsensä, ainakin hienosti päättyneessä fnatic-ottelussa. Toisaalta BLAST-turnauksen otteluissa OG:n otteissa oli sen verran ailahtelua, että joukkuetta tuskin voidaan pitää suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pitkässä juoksussa. MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) taitaa olla turnauksen ainoa joukkue, joka aloittaa tämän vuoden pelinsä tässä vaiheessa. Joukkueen edellisestä ottelusta on nimittäin peräti kolme kuukautta aikaa. MOUZ löysi viime vuoden loppupuoliskolla oikein mukavan vireen ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta tähän turnaukseen joukkueen iskukykyä on etukäteen mahdoton arvioida.  Karttavetossa OG poistaa Nuken. MOUZ:in karttabanni on täysi arvoitus. OG:n karttavalinta voi osua Infernoon, Mirageen, Overpassiin tai Ancientiin. MOUZ:in karttavalinta voi olla käytännössä mikä vain. Karttavetossa on siis todella suuria kysymysmerkkejä, mikä voi luoda yllätyselementin tähän otteluun.   YHTEENVETO OG ja MOUZ ovat rakenteellisesti hyvin samantyyliset joukkueet, mutta MOUZ:in viimevuotinen nousu kohti maailman kärkeä osoitti, että joukkueella on ehkä hieman korkeampi potentiaali kuin OG:lla ja siksi MOUZ on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. En täysin allekirjoita tätä näkemystä näistä lähtökohdista, sillä MOUZ:illa on todella pitkä tauko allaan kilpailullista peleistä, mikä voi näkyä käynnistymisvaikeuksina. OG on luonteeltaan ailahteleva joukkue, mutta Play-In -vaiheessa joukkue pelasi sen verran tasapainoisesti, että OG:ta ei kannata lainkaan aliarvioida. Koska ottelun asetelma on lähtökohtaisesti tasainen ja OG:lla on huomattavasti enemmän pelejä allaan tältä vuodelta ja Play-In -vaiheesta, viretila suosii OG:ta ja siksi tämän ottelun pelivalinnaksi maistuu OG:n otteluvoitto. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 
×
×
 • Create New...