Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO  20.00

 

Colorado Avalanche  -  Columbus Blue Jackets 

 

Valinta :  X2 ( Tasapeli tai Columbus ) SEKÄ Laine Patrik tekee maalin ( mukaanlukien jatkoaika ) 

Kerroin :  4,60 ( PAF ) 

 

 

GLOBAL  SERIES.   Pelipaikka Nokia - Arena Tampere,  Suomi 

 

Nyt se kesän hehkutettu peli saapuu näyttämölle,  kun Artturi Lehkonen,  Mikko Rantanen ovat Colorado Avalanche lumivyöryssä eksyneet Tampereelle kohtaamaan sinitakkisen Patrik Laineen.    Edessä voi olla ihan tasokasta lätkää,  kun kausi on jo hyvän matkaa alkanut.   Sekä tuore Stanley Cup -mestari vieläpä vierailulla.   Toinen puoli onkin, että kaksi tappiokierteessä olevaa joukkuetta kohtaa toisensa,  niin voihan se olla nyhväys ottelukin kahden tosi  heikon joukkueen välillä.  

Patrik Laine Tekee maalin? ?

Tarviiko selittää?   Jopa  Predators pelaaja Roman  Josi onnistui Sveitsissä Bern vastaan tekemään maalin.   Eli kasvattajaseuraalleen,  niin Tampere ja Laine on aika odotettu perjantaina.   Ylivoima pelote.  Myös yleisö haltioissaan varmasti tämän herran takia.  Vaikka jaossa on isot pisteet,  niin NHL haluaa tuoda hyvää katsojilleen ja tämä on yksi niistä aseista.   Myös Laine on ihmisenä semmoinen, että ihan varmasti nyt jos koskaan se maalinteon näkee silmissään.   Nyt herra on maalinteko fiiliksellä pelissä ja se maali tullaan tekemään väkisin.    Mielestäni tämä on odotettavissa oleva juttu. 

Columbus  X2 ?

Columbus joukkueella on nyt alla sekä 0-4 tappio että viime vkloppuna koettu nöyryytys  7-1.  Joten murskatappion jälkeen voitto -  mentaliteetti nostaa kyllä katsetta.  Varsinkin,  kun ottelu pelataan Tampereella.   Jos historiaa katsellaan,  niin NHL - liigassa usein voitetaan seuraava, jos alla on +5 maalin tappio.  Jackets muun muassa voitti viime kaudella seuraavat ottelut, kun olivat hävinneet 7-2, 6-0,  9-2, 6-2.   Täten en yhtään ylläty vierasvoitosta.  On jopa odotettavissa.  

Colorado Avalanche allaan kaksi tappiota,  joten saa nähdä mitä käy, kun vastaan tulee juuri kovasti turpaan saanut joukkue.    Nimellinen kotijoukkue on nimensä ansiosta ennakkosuosikki,  mutta pelipaikka huomioiden ja muutenkin viime pelit,  niin hyvin tasaiset ovat lähtökohdat.    Colorado saa olla suosikki,  mutta itse näen X2 valinnan erittäin hyvänä vaihtoehtona,  koska vierailla paha murskatappio alla.  Toki Jenner pelaaminen varmistuu vasta pelipäivänä,  mutta usein taiat pitää vaa paikkaansa. 

Laine ja X2

Patrik Laine maaliin olen ihan luottavainen.  Herra on kyllä varmasti Tampereella niin nälkäinen,  että tekee pakolla.   Columbus ollut hyvä murskatappion jälkeen usein ja mikäli Laine ottaa roolia, niin kyllä tasapeliin näen erittäin hyvät saumat.   Joku tasapeli ei olisi edes yllätys.   Veikataan, että ottelu päättyy 4-4 ja Laine 2+1 tehot.   Jatkoilla sitten jompikumpi voittaa. 

 

 

Kunhan Columbus   ei häviä varsinaisella peliajalla  Sekä Patrik Laine Tekee maalin joko varsinaisella taikka jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Kbo, Baseball

Kiwoom Heroes - SSG Landers

Vihje ; Yli 7,5 juoksua

1.80@ Coolbet

11:30

Tässä on Korean kaksi parasta baseball-joukkuetta nokikkain ja uskon että juoksuja tullaan näkemään. Molemmilla on kenties tämän finaali parin heikoimmat syöttäjät pelaamassa ja tähän peliin lähdetään tekemään juoksuja. Molemmilla on huippu lyöjiä ja uskon heidän osuvan tässä matsissa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Liiga klo 18:30

TPS - HIFK

Pelivalinta: TPS

Kerroin: 1,83 Marathonbet

TPS kohtaa illan ottelussa Turussa HIFK:n.

TPS on ollut kotikentällä hyvässä vireessä ja peliesitykset olleet erittäin hyviä. TPSn puolustus on hyvällä tasolla ja Lehtinen maalilla ollut hyvä.

HIFK on muutamassa viime matsissa parantanut otteita, mutta ei joukkueen peli edelleenkään vakuuta. Tänään varmasti vaikea haaste edessä Turussa, sillä Kärpätkin oli Tepsiä vastaan pulassa etenkin 3.erässä, jota Tepsi vei mielin määrin.

TPSn kuuluu mielestäni lähteä illan otteluun selkeänä suosikkina.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Colorado Avalanche vs. Columbus Blue Jackets klo. 20.00

COL-1,5, yli 6,5 maalia, Rantanen vähintään 2 pistettä, Laine vähintään piste/8,00 PAF

Viikon pelitauon jälkeen joukkueet hyppäävät kaukaloon kahdesti kahden päivän sisään Tampereella. Avalanchen alkukausi on ollut melko tukkoinen, mutta tässä ottelussa vastaan tuleva Blue Jackets on pelannut vieläkin heikommin. Brad Larsenin valmentaman joukkueen viisikkopeli on ollut aivan karmealla tasolla, joten on oletettavaa, että Avalanche pyörittelee Blue Jacketsia miten tykkää tämän illan ottelussa.

Uskon, että Avalanche hoitaa pelin selvin lukemin ja Rantanen iskee vähintään kaksi pistettä. Jos Blue Jackets maaleja tekee, niin Laine on jossain osumassa mukana. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Liiga, jääkiekko

TPS vs. HIFK klo. 18.30

TPS-1,5, yli 4,5 maalia ja HIFK alle 1,5 maalia/7,50 PAF

Turun Palloseura kohtaa kotonaan Helsingin IFK:n. TPS kaatoi edellisessä ottelussa hienosti Oulun Kärpät 3-2 -lukemin kolmannen erän lopun maalilla. Nyt TPS:ää odottaa heikompi joukkue vastassa, joten oletettavaa on, että Jussi Ahokkaan valmentama ryhmä murskaa Ville Peltosen valmentaman joukkueen.

Lassi Lehtiselle tehdään tänään maksimissaan yksi maali, kun TPS tekee neljä tai viisi.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Challenger Midland (hard ) / Tennis

Peyton Stearns - Katherine Sebov

Peyton Stearns @ 1.64 Unibet

Alkaa 19:15

Vastakkain turnauksen puolivälierän ottelussa maailmanlistan sijat 244. ja 229. . Turnauksen isäntämaata edustava 21 -vuotias Stearns pelaa hyvää kautta mistä osoituksena pari Challenger -turnausvoittoa tältä kaudelta. Stearns kukisti Sebovin heinäkuussa Columbuksen(hard) ITF -turnauksessa erin 2-0 (7-5, 6-0). Stearns voitti tämän turnauksen aiemmissa otteluissaan Kruegerin(192.) -ja Muhammadin(170.) erin 2-0. Sebov oli aiemmissa otteluissa hankaluuksissa varsinkin  syöttönsä kanssa. Stearns voittaa ottelun erin 2-0. Unibetiltä markkinatoppi.

2-0 (6-4, 6-2)

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Snooker, Champion Of Champions

Judd Trump - Mark Selby

Vihje: Mark Selby

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.32

Alkamisaika: 21:00

- Snookerin Champion Of Champions turnauksen välierissä kohtaavat Judd Trump sekä Mark Selby. Trump lähtee otteluun pienoisena suosikkina 1.60 kertoimella mutta itse näen ottelun tasabookkina ja voisi olla jopa argumentoitavissa Selbyn pienoinen suosikkiasema tähän otteluun tultaessa. Judd Trump erinomainen pelaaja ja aivan lajin parhaimpia ellei paras pelaaja ollut viime vuosina ja pelannut ilmiömäistä snookeria, tämän kauden startti ei ole kuitenkaan vielä ole ollut tätä totuttua maagista Trumppia vaikkei Trump ole huonostikaan pelannut mutta varaa on parantamiseen ollut. Mark Selby puolestaan esiintynyt selvästi paremmin tässä kauden alussa ja napannut hyviä voittoja hyvillä otteilla hyvistä pelaajista. Vastus tässä ottelussa on kova mutta uskon Selbyn pelityylin sopivan erinomaisesti Trumppia vastaan etenkin juuri tähän kyseiseen otteluun tultaessa. Trump on todella vahva breikin tekiä, yksi parhaimmista ellei parhain mutta nyt alkukaudesta on tatsi ollut vähän hakusessa vielä ja kun puolestaan Selby on yksi parhaimmista ellei paras taktisen ja puolustusvoittoisemman snookerin pelaaja erinomaisilla safety lyönneillään niin voi olla Trumpilla ottelussa tukalat paikat jossei saa heti ottelun alusta konettaan käyntiin ja luotua isoja breikkejä, Breikin teko tosin myös onnistuu Selbyltä erinomaisesti mutta enemmän nimenomaan tunnettu taktisesta pelistään. Trumpilla on suhteellisen hyvät numerot Selbyä vastaan vuosien varrelta mutta juuri tähän kyseiseen otteluun tultaessa näen Selbyn parempana ja valmiimpana ja näen ottelun täysin tasabookkina joten tarjous 2.32 Selbyn voitosta kuulostaa todella hyvältä, +1.5 Freimiä Selbylle myös 1.80 kertoimella on erinomainen tarjous kun välierissä pelataan best of 11 kaavalla eli 6 freimi voittoa tarvitaan voittoon niin pidempi ottelu niin freimeissä kuin ajallisestikin suosii kyllä Selbyä myös.

6-3

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

Wizards - Nets

Nicolas Claxton yli 24,5 PRAs

2,19@ Coolbet

1:00

Claxton pääsee tänään toden teolla tekemään töitä kun Irving ja Simmons on pois. Claxton tekee ihan hyvin pisteitä peliä kohden ja kerää hyvät määrät levyjä. Tänään peli pyörii toki enimmäkseen KDn ympärillä mutta myös Claxton tulee olemaan todella tärkeä palanen.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
×
×
  • Create New...