Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO  20.00

 

Colorado Avalanche  -  Columbus Blue Jackets 

 

Valinta :  X2 ( Tasapeli tai Columbus ) SEKÄ Laine Patrik tekee maalin ( mukaanlukien jatkoaika ) 

Kerroin :  4,60 ( PAF ) 

 

 

GLOBAL  SERIES.   Pelipaikka Nokia - Arena Tampere,  Suomi 

 

Nyt se kesän hehkutettu peli saapuu näyttämölle,  kun Artturi Lehkonen,  Mikko Rantanen ovat Colorado Avalanche lumivyöryssä eksyneet Tampereelle kohtaamaan sinitakkisen Patrik Laineen.    Edessä voi olla ihan tasokasta lätkää,  kun kausi on jo hyvän matkaa alkanut.   Sekä tuore Stanley Cup -mestari vieläpä vierailulla.   Toinen puoli onkin, että kaksi tappiokierteessä olevaa joukkuetta kohtaa toisensa,  niin voihan se olla nyhväys ottelukin kahden tosi  heikon joukkueen välillä.  

Patrik Laine Tekee maalin? ?

Tarviiko selittää?   Jopa  Predators pelaaja Roman  Josi onnistui Sveitsissä Bern vastaan tekemään maalin.   Eli kasvattajaseuraalleen,  niin Tampere ja Laine on aika odotettu perjantaina.   Ylivoima pelote.  Myös yleisö haltioissaan varmasti tämän herran takia.  Vaikka jaossa on isot pisteet,  niin NHL haluaa tuoda hyvää katsojilleen ja tämä on yksi niistä aseista.   Myös Laine on ihmisenä semmoinen, että ihan varmasti nyt jos koskaan se maalinteon näkee silmissään.   Nyt herra on maalinteko fiiliksellä pelissä ja se maali tullaan tekemään väkisin.    Mielestäni tämä on odotettavissa oleva juttu. 

Columbus  X2 ?

Columbus joukkueella on nyt alla sekä 0-4 tappio että viime vkloppuna koettu nöyryytys  7-1.  Joten murskatappion jälkeen voitto -  mentaliteetti nostaa kyllä katsetta.  Varsinkin,  kun ottelu pelataan Tampereella.   Jos historiaa katsellaan,  niin NHL - liigassa usein voitetaan seuraava, jos alla on +5 maalin tappio.  Jackets muun muassa voitti viime kaudella seuraavat ottelut, kun olivat hävinneet 7-2, 6-0,  9-2, 6-2.   Täten en yhtään ylläty vierasvoitosta.  On jopa odotettavissa.  

Colorado Avalanche allaan kaksi tappiota,  joten saa nähdä mitä käy, kun vastaan tulee juuri kovasti turpaan saanut joukkue.    Nimellinen kotijoukkue on nimensä ansiosta ennakkosuosikki,  mutta pelipaikka huomioiden ja muutenkin viime pelit,  niin hyvin tasaiset ovat lähtökohdat.    Colorado saa olla suosikki,  mutta itse näen X2 valinnan erittäin hyvänä vaihtoehtona,  koska vierailla paha murskatappio alla.  Toki Jenner pelaaminen varmistuu vasta pelipäivänä,  mutta usein taiat pitää vaa paikkaansa. 

Laine ja X2

Patrik Laine maaliin olen ihan luottavainen.  Herra on kyllä varmasti Tampereella niin nälkäinen,  että tekee pakolla.   Columbus ollut hyvä murskatappion jälkeen usein ja mikäli Laine ottaa roolia, niin kyllä tasapeliin näen erittäin hyvät saumat.   Joku tasapeli ei olisi edes yllätys.   Veikataan, että ottelu päättyy 4-4 ja Laine 2+1 tehot.   Jatkoilla sitten jompikumpi voittaa. 

 

 

Kunhan Columbus   ei häviä varsinaisella peliajalla  Sekä Patrik Laine Tekee maalin joko varsinaisella taikka jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Kbo, Baseball

Kiwoom Heroes - SSG Landers

Vihje ; Yli 7,5 juoksua

1.80@ Coolbet

11:30

Tässä on Korean kaksi parasta baseball-joukkuetta nokikkain ja uskon että juoksuja tullaan näkemään. Molemmilla on kenties tämän finaali parin heikoimmat syöttäjät pelaamassa ja tähän peliin lähdetään tekemään juoksuja. Molemmilla on huippu lyöjiä ja uskon heidän osuvan tässä matsissa. 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Liiga klo 18:30

TPS - HIFK

Pelivalinta: TPS

Kerroin: 1,83 Marathonbet

TPS kohtaa illan ottelussa Turussa HIFK:n.

TPS on ollut kotikentällä hyvässä vireessä ja peliesitykset olleet erittäin hyviä. TPSn puolustus on hyvällä tasolla ja Lehtinen maalilla ollut hyvä.

HIFK on muutamassa viime matsissa parantanut otteita, mutta ei joukkueen peli edelleenkään vakuuta. Tänään varmasti vaikea haaste edessä Turussa, sillä Kärpätkin oli Tepsiä vastaan pulassa etenkin 3.erässä, jota Tepsi vei mielin määrin.

TPSn kuuluu mielestäni lähteä illan otteluun selkeänä suosikkina.

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Colorado Avalanche vs. Columbus Blue Jackets klo. 20.00

COL-1,5, yli 6,5 maalia, Rantanen vähintään 2 pistettä, Laine vähintään piste/8,00 PAF

Viikon pelitauon jälkeen joukkueet hyppäävät kaukaloon kahdesti kahden päivän sisään Tampereella. Avalanchen alkukausi on ollut melko tukkoinen, mutta tässä ottelussa vastaan tuleva Blue Jackets on pelannut vieläkin heikommin. Brad Larsenin valmentaman joukkueen viisikkopeli on ollut aivan karmealla tasolla, joten on oletettavaa, että Avalanche pyörittelee Blue Jacketsia miten tykkää tämän illan ottelussa.

Uskon, että Avalanche hoitaa pelin selvin lukemin ja Rantanen iskee vähintään kaksi pistettä. Jos Blue Jackets maaleja tekee, niin Laine on jossain osumassa mukana. 

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Liiga, jääkiekko

TPS vs. HIFK klo. 18.30

TPS-1,5, yli 4,5 maalia ja HIFK alle 1,5 maalia/7,50 PAF

Turun Palloseura kohtaa kotonaan Helsingin IFK:n. TPS kaatoi edellisessä ottelussa hienosti Oulun Kärpät 3-2 -lukemin kolmannen erän lopun maalilla. Nyt TPS:ää odottaa heikompi joukkue vastassa, joten oletettavaa on, että Jussi Ahokkaan valmentama ryhmä murskaa Ville Peltosen valmentaman joukkueen.

Lassi Lehtiselle tehdään tänään maksimissaan yksi maali, kun TPS tekee neljä tai viisi.

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Challenger Midland (hard ) / Tennis

Peyton Stearns - Katherine Sebov

Peyton Stearns @ 1.64 Unibet

Alkaa 19:15

Vastakkain turnauksen puolivälierän ottelussa maailmanlistan sijat 244. ja 229. . Turnauksen isäntämaata edustava 21 -vuotias Stearns pelaa hyvää kautta mistä osoituksena pari Challenger -turnausvoittoa tältä kaudelta. Stearns kukisti Sebovin heinäkuussa Columbuksen(hard) ITF -turnauksessa erin 2-0 (7-5, 6-0). Stearns voitti tämän turnauksen aiemmissa otteluissaan Kruegerin(192.) -ja Muhammadin(170.) erin 2-0. Sebov oli aiemmissa otteluissa hankaluuksissa varsinkin  syöttönsä kanssa. Stearns voittaa ottelun erin 2-0. Unibetiltä markkinatoppi.

2-0 (6-4, 6-2)

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Snooker, Champion Of Champions

Judd Trump - Mark Selby

Vihje: Mark Selby

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.32

Alkamisaika: 21:00

- Snookerin Champion Of Champions turnauksen välierissä kohtaavat Judd Trump sekä Mark Selby. Trump lähtee otteluun pienoisena suosikkina 1.60 kertoimella mutta itse näen ottelun tasabookkina ja voisi olla jopa argumentoitavissa Selbyn pienoinen suosikkiasema tähän otteluun tultaessa. Judd Trump erinomainen pelaaja ja aivan lajin parhaimpia ellei paras pelaaja ollut viime vuosina ja pelannut ilmiömäistä snookeria, tämän kauden startti ei ole kuitenkaan vielä ole ollut tätä totuttua maagista Trumppia vaikkei Trump ole huonostikaan pelannut mutta varaa on parantamiseen ollut. Mark Selby puolestaan esiintynyt selvästi paremmin tässä kauden alussa ja napannut hyviä voittoja hyvillä otteilla hyvistä pelaajista. Vastus tässä ottelussa on kova mutta uskon Selbyn pelityylin sopivan erinomaisesti Trumppia vastaan etenkin juuri tähän kyseiseen otteluun tultaessa. Trump on todella vahva breikin tekiä, yksi parhaimmista ellei parhain mutta nyt alkukaudesta on tatsi ollut vähän hakusessa vielä ja kun puolestaan Selby on yksi parhaimmista ellei paras taktisen ja puolustusvoittoisemman snookerin pelaaja erinomaisilla safety lyönneillään niin voi olla Trumpilla ottelussa tukalat paikat jossei saa heti ottelun alusta konettaan käyntiin ja luotua isoja breikkejä, Breikin teko tosin myös onnistuu Selbyltä erinomaisesti mutta enemmän nimenomaan tunnettu taktisesta pelistään. Trumpilla on suhteellisen hyvät numerot Selbyä vastaan vuosien varrelta mutta juuri tähän kyseiseen otteluun tultaessa näen Selbyn parempana ja valmiimpana ja näen ottelun täysin tasabookkina joten tarjous 2.32 Selbyn voitosta kuulostaa todella hyvältä, +1.5 Freimiä Selbylle myös 1.80 kertoimella on erinomainen tarjous kun välierissä pelataan best of 11 kaavalla eli 6 freimi voittoa tarvitaan voittoon niin pidempi ottelu niin freimeissä kuin ajallisestikin suosii kyllä Selbyä myös.

6-3

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

Wizards - Nets

Nicolas Claxton yli 24,5 PRAs

2,19@ Coolbet

1:00

Claxton pääsee tänään toden teolla tekemään töitä kun Irving ja Simmons on pois. Claxton tekee ihan hyvin pisteitä peliä kohden ja kerää hyvät määrät levyjä. Tänään peli pyörii toki enimmäkseen KDn ympärillä mutta myös Claxton tulee olemaan todella tärkeä palanen.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NBA; Koripallo Lakers - Pelicans Vihje ; Anthony Davis yli 10,5 levypalloa 1,71@ Veikkaus 1:10 AD on napsinut levyjä hyvällä tahdilla ja viimeksi kun hän kohtasi Pelicanssin nappasi hän niitä peräti 16. Monessa paikassa raja on yhden korkeammalla ja en ihmettele ollenkaan vaikka se nousisi jopa 12,5 asti. 10,5 rajana ADn levyille on mielestäni naurettavan matala. 
  • League Two / Jalkapallo Englanti Salford - Rochdale Salford @ 1.88 Unibet Alkaa 17:00 Salford(5.) voitti kolme viimeistä kotiotteluaan pitäen noista kahdessa viimeisessä kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Nuo voitot tulivat sarjataulukon keskikastin paremman puoliskon joukkueista jota tämän päivän vastus Rochdale(24.) ei sarjan hännänhuippuna todellakaan edusta. Joukkue hävisi kahdeksan viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Tiukasti sarjanoususta kamppaileva Salford  ottaa tänään rutiinivoiton maalein 1-0. 2-1
  • Tilanne 3.2 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 1 1 0 0 193,00% 9,64 € 2.   Pasanen67 6 3 0 3 92,43% -4,92 € 3.   vormulafani 4 2 0 2 88,70% -5,10 € 4.   Oksanen94 4 0 0 4 0,00% -19,94 € Yhteensä 15 vihjettä (6 - 0 - 9) netto -20,31 € palautus 85,52 %
  • IEM Katowice VP: FaZe - Spirit | FaZe -1.5 | 1.90 (Veikkaus)   PK: Vitality - Ninjas in Pyjamas | Yli 2.5 karttaa | 2.17 (Pinnacle)   VP: OG - MOUZ | OG | 2.25 (bet365)   PK: Liquid - IHC | IHC +1.5 | 2.55 (Coolbet)
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 20:30   OG - MOUZ  OG | 2.25 | bet365   OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) leimasi lippunsa pääturnaukseen lyömällä Play-In -vaiheessa Sproutin ja fnaticin. Joukkue onnistui tällä kertaa pelaamaan omalla tasollaan ja jopa ylittämään itsensä, ainakin hienosti päättyneessä fnatic-ottelussa. Toisaalta BLAST-turnauksen otteluissa OG:n otteissa oli sen verran ailahtelua, että joukkuetta tuskin voidaan pitää suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pitkässä juoksussa. MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) taitaa olla turnauksen ainoa joukkue, joka aloittaa tämän vuoden pelinsä tässä vaiheessa. Joukkueen edellisestä ottelusta on nimittäin peräti kolme kuukautta aikaa. MOUZ löysi viime vuoden loppupuoliskolla oikein mukavan vireen ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta tähän turnaukseen joukkueen iskukykyä on etukäteen mahdoton arvioida.  Karttavetossa OG poistaa Nuken. MOUZ:in karttabanni on täysi arvoitus. OG:n karttavalinta voi osua Infernoon, Mirageen, Overpassiin tai Ancientiin. MOUZ:in karttavalinta voi olla käytännössä mikä vain. Karttavetossa on siis todella suuria kysymysmerkkejä, mikä voi luoda yllätyselementin tähän otteluun.   YHTEENVETO OG ja MOUZ ovat rakenteellisesti hyvin samantyyliset joukkueet, mutta MOUZ:in viimevuotinen nousu kohti maailman kärkeä osoitti, että joukkueella on ehkä hieman korkeampi potentiaali kuin OG:lla ja siksi MOUZ on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. En täysin allekirjoita tätä näkemystä näistä lähtökohdista, sillä MOUZ:illa on todella pitkä tauko allaan kilpailullista peleistä, mikä voi näkyä käynnistymisvaikeuksina. OG on luonteeltaan ailahteleva joukkue, mutta Play-In -vaiheessa joukkue pelasi sen verran tasapainoisesti, että OG:ta ei kannata lainkaan aliarvioida. Koska ottelun asetelma on lähtökohtaisesti tasainen ja OG:lla on huomattavasti enemmän pelejä allaan tältä vuodelta ja Play-In -vaiheesta, viretila suosii OG:ta ja siksi tämän ottelun pelivalinnaksi maistuu OG:n otteluvoitto. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 
×
×
 • Create New...