Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO  20.00

 

Columbus Blue Jackets  -  Colorado Avalanche 

 

Valinta :  Columbus ML  Sekä Laine Tekee maalin - jatkoaika mukaanlukien 

Kerroin;   6,25  ( PAF ) 

 

Patrik Laine saa yksinään 2,85 tällä hetkellä maalista.   Tuo osui eilen ja muistetaan,  että herran yhden kudin ohjasi Voracek.   Lisäksi Laine sai läpiajon,  että pari hyvää vetopaikkaa.  Ollaan edelleen Tampereella ja eilen oli ihan ok ottelu.   Täten mielestäni Laine maaliin tuo päälle 2,40 kertoimet on ylikertoimia.   Toki vastassa on Colorado ,  joten se ehkä itsessään nostaa tuota,  mutta silti näen edelleen hyvänä kohteena. 

Columbus? 

Tämä kohta meni eilen väärin.  Toki joukkue nousi upeasti 3-0 > 3-3 tasoihin,  mutta ei ihan riittänyt.   Kuitenkin ottelussa Blue Jackets sai paljon ylivoimaa.   Jopa 3-3 tilanteessa tuli 2+2 ylivoima,  josta ei nyt vaa saatu maalia.   Paikat oli voittaa eilen.  Lopulta se Laineen huitominen koitui kohtaloksi.   Colorado on ennakkosuosikki,  mutta B2B peli ja olivat tehokkaampia eilen.   Mikäli Laine jaksaa tänään taas,  niin näen Columbus joukkueessa saumaa.   Itsellä lähtee tämä kombinaatio testiin. 

 

Kunhan Columbus voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  sekä Laine Tekee maalin (saa tulla jatkoajalla vielä) , niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

KLO  16.00

 

KooKoo - Ilves

 

Valinta :  KooKoo 

Kerroin :  2,80 ( PAF ) 

 

Ilves on ollut tällä kaudella erittäin heikko B2B jälkimmäisessä ottelussa.   Muutenkin Myrrän potkujen jälkeen on ollut heikkoa tuloksellisesti.  Kumpikin joukkue oli eilen suht lähellä toisiaan,  niin matkarasitus on suht sama suomen mittapuulla.   KooKoo sai eilen hanoja auki ja varmasti tänään kotonaan tulee lujaa päälle.   Vieraat olleet näissä jälkimmäisen pelipäivän otteluissa niin surkea,  että lähdetään testaamaan kotijoukkuetta suht hyvällä kertoimella. 

 

Kunhan KooKoo voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Championship / Jalkapallo

Swansea City - Wigan Athletic

Swansea @ 1.95 Coolbet

Alkaa 17:00

Swansea(8.) voitti neljä viimeistä kotiotteluaan. Joukkue teki noissa jokaisessa ottelussa vähintään kaksi maalia. Putoamispaikalla keikkuva Wigan(22.) on vieraskentillä kolmen ottelun tappioputkessa minkä lisäksi joukkue hävisi kaksi viimeistä kotimatsiaan. Swansea tulee voittamaan ottelun maalein 2-1.

2-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Rio Major

16:00

f3a35bc6af75da4c08754786234ec357.png  MOUZ - Liquid 0751b6b27a928edbae4f263c5b26e433.png

Yli 26.5 kierrosta | 1.80 | Betsson

 

  • MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) eteni Legends Stage -vaiheeseen 3-0 -rekordilla Challengers Stage -vaiheesta. Joukkue tuli turnaukseen reippaalla peli-ilmeellä, mikä lopulta riitti kolmen suoran voiton ottamiseen Outsidersia, Movistar Ridersia ja fnaticia vastaan. MOUZ voi näiden suoritusten perusteella lähteä positiivisin mielin pelaamaan seuraavia otteluita.
  • Liquid (nitr0, EliGE, oSee, NAF, YEKINDAR) pääsi tähän turnauksen vaiheeseen suoraan voittamalla RMR-turnauksessa kaikki neljä otteluaan. Joukkue on tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla kerryttänyt hyviä tuloksia ja ennen kaikkea vakiinnuttanut paikkansa maailman eliitissä. Liquid ei välttämättä aivan kirkkaimpiin ennakkosuosikkeihin tässä turnauksessa kuulu, mutta joukkueelta voidaan ehdottomasti odottaa hyviä suorituksia. 
  • Karttavetossa MOUZ bannaa vähintään Dust2:n ja Overpassin. Liquid poistaa ainakin Nuken ja luultavasti Vertigon. Jokin kartoista Inferno, Mirage ja Ancient jää todennäköisesti pelattavaksi kartaksi eikä karttaetua synny kummallekaan joukkueelle.

 

YHTEENVETO

  • MOUZ:in ja Liquidin välisessä ottelussa on kaikki ainekset tasaiseen vääntöön. Liquid on perustasoltaan ehkä hitusen laadukkaampi joukkue kuin MOUZ, mutta MOUZ:in etuna on parempi pelituntuma loistavasti sujuneen Challengers Stage -vaiheen ansiosta. Liquid ansainnee lievän ennakkosuosikin asemansa, mutta mielestäni paras pelivalinta tähän otteluun on kierrosoveri, sillä murskalukemien todennäköisyys suuntaan tai toiseen on melko vähäinen. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan vähintään 27 kierrosta.

 

TULOS: 16-2

Link to post
Share on other sites

Mäkihyppy, Wisla klo 16:00

Daniel Tschofenig TOP 6

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 3,20 Coolbet

Tschofenig on nuori Itävaltalais hyppääjä, jolla mielestäni potentiaalia nousta tällä kaudella taistelemaan kärkipään sijoituksista.

Tschofenig sijoittui eilen karsinnassa juuri sijalle 6 ja myös harjoituksissa tullut mukavia hyppyjä, sijoitusten ollessa 5 ja 7.

Melko tasaisen varmaa tekemistä siis toistaiseksi ja mikäli vaan hypyt yhtään tänään onnistuvat niin TOP 6 sijoitus aivan mahdollinen. Toki kilpailu kärjessä kovaa ja marginaalit pieniä, mutta yli kolmen kerroin on kyllä Tschofenigin top 6 sijoituksesta mielestäni liikaa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Rio Major

17:15

df3b066fd64d64926395d3864961236b.png  FaZe - Cloud9 766ae6f0a528a5d63279b5ca6e61a6ba.png

Cloud9 | 2.28 | Unibet

 

  • FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) lähtee tähän turnaukseen puolustamaan puolen vuoden takaista Major-mestaruuttaan. Vuoden jälkimmäisellä puoliskolla joukkue ei ole yltänyt aivan alkuvuoden kaltaiseen lentoon, mutta FaZe on tunnettu siitä, että se herää aina hurjaan iskuun tärkeimmissä turnauksissa ja siksi joukkue onkin yksi tämän Major-turnauksen suurimmasta voittajasuosikeista.
  • Cloud9 (interz, Ax1Le, sh1ro, nafany, H0bbit) joutui Challenger Stage -vaiheessa yllättävän tiukoille, mutta lopulta joukkueen rutiini riitti jatkopaikkaan 3-2 -rekordilla. Cloud9 oli näissä peleissä kuin diesel-moottori, joka lämpeni hitaasti mutta varmasti ja viimeisissä Bo3-otteluissa joukkue olikin jo lähellä normaalia tasoaan. Vaikka Cloud9:lla olikin omat vaikeutensa, joukkue voi lähteä puhtaalta pöydältä metsästämään Major-menestystä.
  • Karttavetossa FaZe poistanee Vertigon lisäksi Ancientin ja Overpassin. Cloud9 bannaa ainakin Nuken ja Infernon. Joko Mirage tai Dust2 jäänee tässä ottelussa pelattavaksi kartaksi, eikä näin ollen karttavalinnalla ole loppujen lopulta suurta merkitystä tähän matsiin.

 

YHTEENVETO

  • Tämän ottelu lienee yksi avauskierroksen mielenkiintoisimmista kohtaamisista. FaZe on kiistatta yksi tämän turnauksen parhaimpia joukkueita hurjan taitopotentiaalinsa vuoksi, mutta toisaalta Cloud9 on myös vahva joukkue, joka on parantanut otteitaan huomattavasti Challengers Stage -vaiheessa, mikä johtanee FaZe:a parempaan pelituntumaan. Huomioitavaa on myös näiden joukkueiden väliset keskinäiset kohtaamiset. Cloud9 on nimittäin voittanut kaksi edellistä keskinäistä kohtaamista ja yleinen konsensus on se, että Cloud9 on pelityyliltään yksi FaZe:n vaikeimpia vastustajia. Bo1-formaatti on muutenkin altis yllätyksille, joten en pitäisi lainkaan mahdottomana sitä, että Cloud9 ottaisi jälleen niskalenkin FaZe:a vastaan, mikäli FaZe kärsii edes pienistä käynnistymisvaikeuksista. Kohde menee oikein, kun Cloud9 voittaa ottelun. 

 

TULOS: 14-16

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Columbus Blue Jackets vs. Colorado Avalanche klo. 20.00

Yli 6,5 maalia, Patrik Laine ja Cale Makar vähintään kaksi tehopistettä jatkoaika mkl/9,50 PAF

Eilisessä ottelussa Patrik Laine iski tehot 1+1, kun Blue Jackets taipui Avalanchelle 6-3 -lukemin. Cale Makar onnistui ottelussa tekemään samat tehot kuin Laine ja samalla tekemään kauden ensimmäisen maalinsa.

Lauantain ottelussa aloittaa molemmilla joukkueilla lähtökohtaisesti kakkosmaalivahdit, joten maalijuhlaa voidaan jälleen odotella. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Snooker Uk Championship karsinta klo 21:30

Brown, O - Muir, R

Pelivalinta: Muir, R -1,5 freimiä

Kerroin: 1,75 Marathonbet

Muir pelaa amatööri statuksella, mutta kokemusta on jo sen verran, että taitotaso tiedetään kohtuulliseksi. Muir on pelannut hyviä turnauksia qualifying schoolissa ja eiköhän ammattilaiskortti ole taas tavoitteena. Muir hallitsee pelin jokaisen osa-alueen kohtuullisesti.

Brown on pelannut heikkoa snookeria viime aikoina. Ainoa voitto Maguiresta tällä kaudella, mutta sen jälkeen tullut useita tappioita, myös selkeästi heikompia pelaajia vastaan.

Muir lähtee mielestäni selkeänä suosikkina tähän matsiin.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NBA; Koripallo

Orlando - SAC Kings

Vihje ; De'Aaron Fox yli 23,5 pistettä

1,83@ Bet365

23:10

Fox oli ennen loukkaantumistaan melko hyvä ja uskon että tuo tulee jatkumaan. Orlandollahan ei mikään hyvä puolustus ole ja uskon että Fox tulee kurittamaan sitä. Näkisin Foxin pistävän sen lähemmäs 30 pojoa tässä pelissä. 

Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

Nets - Hornets

Vihje : Nicolas Claxton yli 25,5 PRAs

1,86@ Bet365

1:10

Claxton oli eilen hyvä ja tänään tilanne on sama. Peli nojaa paljon Claxtonin ja KDn tekemiseen ja uskoisin että Claxton tekee samanlaista jälkeä kuin eilen. Claxton pääsi hyvin hyökkäyksessä mukaan ja tänään uskoisin käyvän samoin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
×
×
  • Create New...