Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Nyrkkeily

Sunny Edwards - Felix Alvarado

Valinta: Alvarado, Pinnacle, @5.00

Klo: 00:00

 

Edwards on kärpässarjan IBF-liiton maailmanmestari ja laajalti arvioitu painoluokan ykköseksi. Kärpässarjan taso ei ole kuitenkaan ollut viime vuosina kummoinen ja vastustajat ovat olleet hyvinkin suotuisia Edwardsille. MM-vyö voitettiin 1.5 vuotta sitten 40-vuotiaalta Moruti Mthalanelta  ja tämä hidas Etelä-Afrikkalainen ei saanut oikein mitään aikaan hyväliikkeistä Edwardsia vastaan. Mthalane lienee kuitenkin Edwardsin kovin voitto ja muut vastustajat eivät myöskään ole antaneet hänelle kunnon tyylillistä haastetta ja oikeastaan kaikki ovat olleet joko liian alhaisia lyöntimääriltään tai yrittäneet ottaa puhtaan taktista nyrkkeilyottelua Edwardsia vastaan ja hävinneet pahasti. Alvarado sen sijaan on täysin uusi haaste brittimestarille, sillä tämä 33-vuotias nicaragualainen lyö paljon, käy päälle kuin yleinen syyttäjä ja jaksaa tehdä tätä täydet 12 erää. Lisäksi hän on erinomainen vartalolyöjä. Kaikki tämä on mielestäni myrkkyä Edwardsille, jonka nyrkkeily perustuu täysin hyvään liikkeeseen ja etäisyyden hallintaan. Vaikka lyöntivoima onkin usein yliarvostettua on Edwardsin kevytkätisyys (4 tyrmäystä 18 ottelussa) myös selkeä haitta sillä häneltä ei välttämättä löydy työkaluja Alvaradon hidastamiseksi.

Joko olen täydellisesti aliarvioinut Edwardsin kyvyt, mutta ennen kertoimien julkaisua Alvarado oli omissa papereissani suosikki voittamaan tämän ottelun joten tällaiset kertoimet ovat hyvinkin pelattavia.

 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
 • Kuroro changed the title to 11.11

Koripallo MM-karsinta klo 20:00

Saksa - Suomi

Pelivalinta: Saksa -6,5

Kerroin: 1,85 Unibet

Mielenkiintoinen korisottelu edessä. Suomi pelannut fantastista koripalloa EM-kisoista lähtien pääosin Markkasen huikeiden suoritusten ansiosta. Yhden pelaajan merkitystä harvoin voi korostaa, mutta Suomen joukkueessa Markkasen läsnäolo on äärimmäisen tärkeää. Nyt kun Markkanen on NBAn puolella, vaaditaan muilta pelaajilta selkeää tasonnostoa mikäli Saksa voidaan tosissaan haastaa.

Saksallakin huippupelaajat NBA:ssa mutta laajuutta löytyy myös kotimaan sarjoista. Saksan liiga hyvätasoinen sarja, josta osoituksena Alba Berlinin ja Bayer Münchenin kohtuullisen hyvä menestys euroliigassa.

Pidän Saksaa tässä selkeänä ennakkosuosikkina kotiyleisön edessä pelatessaan. 

 

Link to post
Share on other sites

Salibandy, MM Kisat

Suomi - Saksa

Vihje: Saksa +5.5

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Kerroin: 2.30

Alkamisaika: 19:00

- Salibandyn MM-Kisojen puolivälierissä kohtaavat Suomi sekä Saksa. Kahta sanaa ei voittajasta pitäisi olla, sen verran suurena ennakkosuosikkina Suomi otteluun lähtee kuten kuuluukin, Suomi ei ole kuitenkaan tässä turnauksessa vielä parastaan esittänyt eikä ole niin vakuuttavasti pelannut muutenkaan, Saksa ei ole mikään heittopussi ja esiintynyt nyt nousujohteisesti ja kelpo hyvin peliesityksin niin uskoisin kyllä Saksan tässä ottelussa pystyvän hyvin rimpuilevaan mukana ja edes jonkunmoisen uskottavan vastuksen antavan Suomelle, uskon myös että Suomelle riittää hyvin sellainen 'varmistelu' 3-4 maalin hallittu voitto josta hyvä rakentaa kohti välieriä, 18- kisoissa kohtasivat Suomi ja Saksa samaisessa puolivälierävaiheessa ja Suomi voitti tuolloin ottelun 6-1 luvuin, jotain samanlaista tästäkin odotan Suomen tehden sen 6-9 maalia ja Saksan sen 1-4 maalia.

11-2

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Nick Ball - Jesus Ramirez Rubio

Valinta: Ball voittaa erissä 1-6, betfair, @2.75

Klo: 00:30

 

Betfairilta löytyy kohteelle selkeä toppi, muualla on @1.80 luokkaa. Ballin vastustaja vaihtui vasta kaksi päivää sitten ja vaikuttaa siltä ettei Rubio ole erityisen kovaa treenannut, sillä hän on normaalisti otellut yhtä painoluokkaa alempana ja silti hän oli eilen jonkin verran ylipainoissa. Ball on muutenkin yksi brittien parhaista lupauksista ja hänen pitäisi hoitaa tällaiset ottelut näytöstyyliin.

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Toronto Maple Leafs vs. Pittsburgh Penguins klo. 02.00

Yli 6,5 maalia, Auston Matthews ja Evgeni Malkin vähintään kaksi tehopistettä sis JA/10,50 PAF

Kaksi tulivoimaista joukkuetta kohtaavat toisensa Torontossa. Edellisessä pelissä Maple Leafsin kolmen ottelun voittoputki katkesi yhtä sarjan kuuminta joukkuetta vastaan, kun Vegas Golden Knights haki Torontosta 4-3 -voiton jatkoajan jälkeen. Penguins sen sijaan katkaisi edellisessä pelissä seitsemän ottelun mittaisen tappioputken, kun joukkue kaatoi Washington Capitalsin vieraissa 4-1 -lukemin.

Tässä ottelussa voitaneen odottaa maaleja aika paljon ja etenkin Evgeni Malkin on ollut urallaan todella hyvä Torontoa vastaan. Sekä Matthewsille ja Malkinille parit pisteet, ja 4-4 -tasuri on ihan hyvä haku tähän iltaan.

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Dallas Stars vs. San Jose Sharks klo. 03.30

DAL-1,5, yli 6,5 maalia ja Joe Pavelski vähintään kaksi tehopistettä/8,00 PAF

Dallas Stars palaa kotiin yhdeksi peliksi kohtaamaan San Jose Sharksin. Starsin voittoputki katkesi viime pelissä Winnipeg Jetsin vieraana, mutta Pete DeBoerin joukkue mielii takaisin pinnalle Sharksia vastaan. Uskon, että Starsin kotiottelussa nähdään maalijuhlat ja Sharksin entinen kapteeni Joe Pavelski iskee ottelussa kahdesta neljään tehopistettä, kun Stars lyö taululle eilen pelannutta vastustajaansa vastaan 6-2 -lukemat.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • League Two / Jalkapallo Englanti Salford - Rochdale Salford @ 1.88 Unibet Alkaa 17:00 Salford(5.) voitti kolme viimeistä kotiotteluaan pitäen noista kahdessa viimeisessä kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Nuo voitot tulivat sarjataulukon keskikastin paremman puoliskon joukkueista jota tämän päivän vastus Rochdale(24.) ei sarjan hännänhuippuna todellakaan edusta. Joukkue hävisi kahdeksan viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Tiukasti sarjanoususta kamppaileva Salford  ottaa tänään rutiinivoiton maalein 1-0. 2-1
  • Tilanne 3.2 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 1 1 0 0 193,00% 9,64 € 2.   Pasanen67 6 3 0 3 92,43% -4,92 € 3.   vormulafani 4 2 0 2 88,70% -5,10 € 4.   Oksanen94 4 0 0 4 0,00% -19,94 € Yhteensä 15 vihjettä (6 - 0 - 9) netto -20,31 € palautus 85,52 %
  • IEM Katowice VP: FaZe - Spirit | FaZe -1.5 | 1.90 (Veikkaus)   PK: Vitality - Ninjas in Pyjamas | Yli 2.5 karttaa | 2.17 (Pinnacle)   VP: OG - MOUZ | OG | 2.25 (bet365)   PK: Liquid - IHC | IHC +1.5 | 2.55 (Coolbet)
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 20:30   OG - MOUZ  OG | 2.25 | bet365   OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) leimasi lippunsa pääturnaukseen lyömällä Play-In -vaiheessa Sproutin ja fnaticin. Joukkue onnistui tällä kertaa pelaamaan omalla tasollaan ja jopa ylittämään itsensä, ainakin hienosti päättyneessä fnatic-ottelussa. Toisaalta BLAST-turnauksen otteluissa OG:n otteissa oli sen verran ailahtelua, että joukkuetta tuskin voidaan pitää suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pitkässä juoksussa. MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) taitaa olla turnauksen ainoa joukkue, joka aloittaa tämän vuoden pelinsä tässä vaiheessa. Joukkueen edellisestä ottelusta on nimittäin peräti kolme kuukautta aikaa. MOUZ löysi viime vuoden loppupuoliskolla oikein mukavan vireen ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta tähän turnaukseen joukkueen iskukykyä on etukäteen mahdoton arvioida.  Karttavetossa OG poistaa Nuken. MOUZ:in karttabanni on täysi arvoitus. OG:n karttavalinta voi osua Infernoon, Mirageen, Overpassiin tai Ancientiin. MOUZ:in karttavalinta voi olla käytännössä mikä vain. Karttavetossa on siis todella suuria kysymysmerkkejä, mikä voi luoda yllätyselementin tähän otteluun.   YHTEENVETO OG ja MOUZ ovat rakenteellisesti hyvin samantyyliset joukkueet, mutta MOUZ:in viimevuotinen nousu kohti maailman kärkeä osoitti, että joukkueella on ehkä hieman korkeampi potentiaali kuin OG:lla ja siksi MOUZ on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. En täysin allekirjoita tätä näkemystä näistä lähtökohdista, sillä MOUZ:illa on todella pitkä tauko allaan kilpailullista peleistä, mikä voi näkyä käynnistymisvaikeuksina. OG on luonteeltaan ailahteleva joukkue, mutta Play-In -vaiheessa joukkue pelasi sen verran tasapainoisesti, että OG:ta ei kannata lainkaan aliarvioida. Koska ottelun asetelma on lähtökohtaisesti tasainen ja OG:lla on huomattavasti enemmän pelejä allaan tältä vuodelta ja Play-In -vaiheesta, viretila suosii OG:ta ja siksi tämän ottelun pelivalinnaksi maistuu OG:n otteluvoitto. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 17:00   FaZe - Spirit  FaZe -1.5 | 1.90 | Veikkaus   FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) lähtee Katowiceen puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan. Joukkue onkin yksi potentiaalinen voittajasuosikki, sillä FaZe on jälleen täydellä kokoonpanolla mukana ja viretila vaikuttaisi olevan hyvä jos vuoden avannutta BLAST-turnausta on uskominen. FaZe pelasi kyseisessä turnauksessa varamiehisenäkin sen verran hyvin, että joukkueen voidaan uskoa olevan hyvässä iskussa, kun pelit lähtevät käyntiin. Spirit (magixx, chopper, s1ren, Patsi, w0nderful) eteni viimeisenä joukkueena Play-In -vaiheesta pääturnaukseen, mihin vaadittiin voitot Grayhoundia ja Sproutia vastaan. Joukkue ei kuitenkaan Play-In -otteluissa jättänyt kovin mairittelevaa kuvaa itsestään, sillä peliesitykset olivat jokseenkin vaisuja ja mukaan mahtui myös surkea tappio Ninjas in Pyjamasia vastaan. Spirit ei näin ollen kuulu ennakkoon pääturnauksen potentiaalisimpiin joukkueisiin, vaan sen pitää petrata peliään melko paljon, jotta paikka pudotuspeleissä aukeaisi.  Karttavetossa Spirit bannaa Infernon ja FaZe poistaa Vertigon. Spirit ottanee karttavalinnakseen Overpassin tai Ancientin. FaZe puolestaan valinnee kartakseen joko Miragen tai Nuken. Karttaveto tuskin tuottaa yllätyksiä kummallekaan osapuolelle eikä mitään merkittäviä karttaetuja synny.   YHTEENVETO FaZe lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Yksi turnauksen voittajasuosikeista on todennäköisesti heti valmiina pelaamaan täydellä teholla ja perustasoltaan FaZe on tunnetusti ehkä koko maailman paras joukkue. Spiritin osalta on pakko antaa pientä miinusta joukkueen esityksistä Play-In -vaiheen peleissä ja mikäli yhtäkkistä kehitysaskelta ei yhdessä päivässä tapahdu, joukkue voi joutua tässä ottelussa pulaan. Karttaveto on siinä mielessä neutraali, ettei se juuri vaikuta tähän kohteeseen. Pelivalinnaksi otetaan siis FaZe:n karttatasoitus ja kunhan joukkue pelaa jotakuinkin normaalilla tasollaan, Spirit pudonnee molemmissa kartoissa kyydistä ja ottelu tulee loogisimpaan lopputulokseensa. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun lukemin 2-0.    TULOS: 2-0
×
×
 • Create New...