Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Pöytätennis, Setka Cup

Plyska - Puk

Vihje: Plyska & Yli 75.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.25

Alkamisaika: 10:15

- Setka Cupin puolella kohtaavat Plyska sekä Puk, Tshekkiläisten kohtaamisesta odotan tasaista vääntöä jossa molemmat tulevat kyllä vähintään sen erän voittamaan ja voittamaan erien sisällä pisteitä. Plyska otteluun lähtee kertoimisissa pienoisena ennakkosuosikkina 1.66 kertoimella ja näenkin Plyskan tämän tasaisen ottelun vievän lopulta nimiinsä ollen ratkaisupisteillä tehokkaampi ja varmempi pelaaja. Plyska on näitä keskinäisiä otteluita vienyt nimiinsä huomattavasti enemmän mutta ottelut pysyneet todella usein tasaisina ja ratkaisevia 5. eriäkin ollaan nähty useampi joten näen saman toistuvan tässä ottelussa kun molemmat pelaajat tähän otteluun tulevat hyvässä vireessä. Plyska tulee ottelun 3-1/3-2 voittamaan ja pisteissä mennään yli.

3-2 (6-11, 11-7, 9-11, 12-10, 11-7)

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Rio Major

20:00

cf250b79211aa2724c0da39e1947dbca.png  Outsiders - Heroic cbdab41a783d1d2383e3be3e59b1b912.png

Outsiders | 2.25 | Unibet

 

 • Outsiders (n0rb3r7, Jame, Qikert, FL1T, fame) lunasti paikkansa Rion Major-turnauksen finaaliin päihittämällä välierässä MOUZ:in lukemin 2-1. Joukkueen peliesitys oli todella väkevä siitäkin huolimatta, että yksi kartta lipsahti niukalla erolla vastustajalle. Outsiders on ehdottomasti ansainnut finaalipaikkansa tässä turnauksessa, sillä se on pelannut läpi turnauksen hämmästyttävän tasaisesti, minkä lisäksi yksilövire on huipussaan.
 • Heroic (sjuush, stavn, TeSeS, cadiaN, jabbi) eteni finaaliotteluun voittamalla välierässään FURIA:n lukemin 2-1. Kyseisessä ottelussa Heroic näytti olevan FURIA:n ja yleisön myllytyksessä pahasti sekaisin ensimmäisessä kartassa, mutta peli lähti rullaamaan toisessa ja kolmannessa kartassa, mikä lopulta riitti katkaisemaan tuhkimotarinalta siivet. Heroic niin ikään ansaitsi paikkansa finaaliin tavaramerkiksi tunnetulla mainiolla joukkuepelillään ja yhteisenä kollektiivina Heroic on ehdottomasti maailman lujimpia joukkueita.
 • Karttavetossa Outsiders poistaa Nuken ja Heroic bannaa Dust2:n. Tämän turnausten tulosten perusteella Outsidersin karttavalinta osunee Infernoon tai Mirageen. Heroic puolestaan valinnee kartakseen Overpassin tai Ancientin. Tässä ottelussa karttavalintojen rooli jää kuitenkin todella minimaaliseksi, sillä molemmilla joukkueilla on laadukas karttavalikoima arsenaalissaan.

 

YHTEENVETO

 • Major-turnauksen finaalissa kohtaa kaksi sellaista joukkuetta, jotka eivät kuuluneet turnauksen suurimpiin ennakkosuosikkeihin ja kävi miten kävi tässä ottelussa, CS-piirit pääsevät todistamaan uutta Major-voittajaa. Varsinainen asetelma tähän otteluun on tasainen. Outsiders ja Heroic ovat molemmat operoineet todella korkealla tasolla läpi turnauksen ja vain pienet nyanssierot joukkueiden pelityylissä ovat joukkueita erottavia tekijöitä. Kokemuksen näkökulmastakin lähtökohdat ovat tasaisia, sillä ensimmäinen Major-finaali on molemmille joukkueille, vaikka Outsidersin joukkueesta Jame ja Qikert ovat kertaalleen aikaisemmin olleet tässä tilanteessa. Kaiken kaikkiaan tämä ottelu tullee olemaan huima taistelu, jossa marginaalit ovat pieniä ja yksittäiset yksilösuoritukset voivat ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Heroic toki voitti edellisen viime viikolla pelatun keskinäisen Bo1-ottelun lukemin 16-9, mutta panokset ovat tässä ottelussa huomattavasti korkeammat enkä antaisi tälle ottelulle painoarvoa. Koska itselläni ei varsinaisesti ole mutupuolella sen kummallisempaa mieltymystä kummankan joukkueen suuntaa, tähän finaaliin lähestytään kerroinhaulla. Outsiders saa otteluvoitostaan sen verran kilpailukykyistä kerrointa, että se lähtee tämän turnauken viimeisenä pelivalintana lapulle. Kohde menee oikein, kun Outsiders voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-0

Edited by vormulafani
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Brasilian GP

20:00

384087c6ee8228368f576031b83e9728.png  Sergio Perez - Charles Leclerc 5b7d702b28d15fbcc867236b95d05b02.png

Charles Leclerc | 2.20 | Unibet

 

 • F1-kauden 2022 toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan Brasiliassa Interlagosin radalla. Kärjen osalta asetelma on monella tapaa mielenkiintoinen ja yhtenä kaksintaisteluparina nähtäneen Red Bullin Sergio Perez ja Ferrarin Charles Leclerc.
  • Perez lähtee kilpailuun 4. lähtöruudusta. Meksikolaiskuskin loppukausi on sujunut hyvin, mutta aika-ajossa Perez oli hieman epäonninen. Eilisessä sprintissä Perez teki perussuorituksen, muttei varsinaisesti vakuuttanut vauhdillaan.
  • Leclerc lähtee kilpailuun 5. lähtöruudusta. Ferrarin ykköskuskin kausi on ollut loppua kohden tuskainen useista tekijöistä johtuen. Aika-ajo meni piloille väärän rengasvalinnan takia, mutta eilisessä sprinttikilpailussa Leclerc teki tarvittavan nousun lähemmäksi kärkeä.
  • Red Bullin piti olla tänä viikonloppuna vahvoilla, mutta sprintin perusteella sekä Perez että tallikaveri Max Verstappen olivat sprintissä vaikeuksissa yltää Mercedeksen vauhtiin. Ferrari oli sprintissä kohtalaisen hyvä, josta osoituksena oli Carlos Sainzin 2. sija ja yleisesti hyvä vauhti. Kenties Red Bullilla oltiin tehty väärät säädöt tai jotakin muuta oli pielessä, mutta joka tapauksessa Red Bull ja Ferrari saattavat olla tämän päivän kilpailussa melko tasavahvat autot suorituskyvyltään.

 

YHTEENVETO

 • Sergio Perez ja Charles Leclerc lähtevät tähän kisaan peräkkäisiltä sijoituksilta. Perezin Red Bull on yleisesti ottaen ollut loppukaudesta Leclercin Ferraria vahvempi auto täydessä kisamitassa, mutta eilisen sprinttikisan perusteella Red Bull näyttäisi olevan hienoisissa vaikeuksissa. Leclerc on yleensä Pereziä hieman taitavampi kuljettaja ja jos Perez on päihitettävissä, Leclerc taatusti himoitsee hänen päänahkaa. Joka tapauksessa asetelma on tässä taisteluparissa tasainen ja paremman kertoimensa vuoksi Leclercin parempi sijoitus maistunee kisavedoksi. Kohde menee oikein, kun Charles Leclerc sijoittuu osakilpailussa paremmin kuin Sergio Perez. 

 

TULOS: PEREZ 7., LECLERC 4.

Link to post
Share on other sites

NHL klo 20:00

Philadelphia - Dallas

Pelivalinta: Dallas

Kerroin: 1,88 Unibet

Dallas lähtee vierasotteluun selkeänä suosikkina. Dallasilla on selkeä materiaalietu ja lisäksi Philadelphialla on useita poissaoloja ottelussa.

Dallas on hallinnut keskinäisiä otteluita viime vuosina.

Toivotaan Dallasin suomalaisille hyviä onnistumisia matsissa ja eiköhän pisteet lähde vierasjoukkueen matkaan.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NBA; Koripallo Lakers - Pelicans Vihje ; Anthony Davis yli 10,5 levypalloa 1,71@ Veikkaus 1:10 AD on napsinut levyjä hyvällä tahdilla ja viimeksi kun hän kohtasi Pelicanssin nappasi hän niitä peräti 16. Monessa paikassa raja on yhden korkeammalla ja en ihmettele ollenkaan vaikka se nousisi jopa 12,5 asti. 10,5 rajana ADn levyille on mielestäni naurettavan matala. 
  • League Two / Jalkapallo Englanti Salford - Rochdale Salford @ 1.88 Unibet Alkaa 17:00 Salford(5.) voitti kolme viimeistä kotiotteluaan pitäen noista kahdessa viimeisessä kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Nuo voitot tulivat sarjataulukon keskikastin paremman puoliskon joukkueista jota tämän päivän vastus Rochdale(24.) ei sarjan hännänhuippuna todellakaan edusta. Joukkue hävisi kahdeksan viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Tiukasti sarjanoususta kamppaileva Salford  ottaa tänään rutiinivoiton maalein 1-0. 2-1
  • Tilanne 3.2 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 1 1 0 0 193,00% 9,64 € 2.   Pasanen67 6 3 0 3 92,43% -4,92 € 3.   vormulafani 4 2 0 2 88,70% -5,10 € 4.   Oksanen94 4 0 0 4 0,00% -19,94 € Yhteensä 15 vihjettä (6 - 0 - 9) netto -20,31 € palautus 85,52 %
  • IEM Katowice VP: FaZe - Spirit | FaZe -1.5 | 1.90 (Veikkaus)   PK: Vitality - Ninjas in Pyjamas | Yli 2.5 karttaa | 2.17 (Pinnacle)   VP: OG - MOUZ | OG | 2.25 (bet365)   PK: Liquid - IHC | IHC +1.5 | 2.55 (Coolbet)
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 20:30   OG - MOUZ  OG | 2.25 | bet365   OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) leimasi lippunsa pääturnaukseen lyömällä Play-In -vaiheessa Sproutin ja fnaticin. Joukkue onnistui tällä kertaa pelaamaan omalla tasollaan ja jopa ylittämään itsensä, ainakin hienosti päättyneessä fnatic-ottelussa. Toisaalta BLAST-turnauksen otteluissa OG:n otteissa oli sen verran ailahtelua, että joukkuetta tuskin voidaan pitää suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pitkässä juoksussa. MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) taitaa olla turnauksen ainoa joukkue, joka aloittaa tämän vuoden pelinsä tässä vaiheessa. Joukkueen edellisestä ottelusta on nimittäin peräti kolme kuukautta aikaa. MOUZ löysi viime vuoden loppupuoliskolla oikein mukavan vireen ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta tähän turnaukseen joukkueen iskukykyä on etukäteen mahdoton arvioida.  Karttavetossa OG poistaa Nuken. MOUZ:in karttabanni on täysi arvoitus. OG:n karttavalinta voi osua Infernoon, Mirageen, Overpassiin tai Ancientiin. MOUZ:in karttavalinta voi olla käytännössä mikä vain. Karttavetossa on siis todella suuria kysymysmerkkejä, mikä voi luoda yllätyselementin tähän otteluun.   YHTEENVETO OG ja MOUZ ovat rakenteellisesti hyvin samantyyliset joukkueet, mutta MOUZ:in viimevuotinen nousu kohti maailman kärkeä osoitti, että joukkueella on ehkä hieman korkeampi potentiaali kuin OG:lla ja siksi MOUZ on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. En täysin allekirjoita tätä näkemystä näistä lähtökohdista, sillä MOUZ:illa on todella pitkä tauko allaan kilpailullista peleistä, mikä voi näkyä käynnistymisvaikeuksina. OG on luonteeltaan ailahteleva joukkue, mutta Play-In -vaiheessa joukkue pelasi sen verran tasapainoisesti, että OG:ta ei kannata lainkaan aliarvioida. Koska ottelun asetelma on lähtökohtaisesti tasainen ja OG:lla on huomattavasti enemmän pelejä allaan tältä vuodelta ja Play-In -vaiheesta, viretila suosii OG:ta ja siksi tämän ottelun pelivalinnaksi maistuu OG:n otteluvoitto. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 
×
×
 • Create New...