Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Jääkiekko 

SHL 

KLO 20.00

 

Leksand  -  Brynäs 

 

Valinta :  X2 ( Tasapeli tai Brynäs )

Kerroin :  1,93 ( PAF )

 

Brynäs alkanut saamaan tulosta aikaan.   Manner valmentama ryhmä on kaatanut muun muassa Luleå,  Färjestad tasoisia joukkueita.   Nyt on hyvä sauma hakea tilasto poikkeamaa.   Leksand on nimittäin voittanut keskinäisissä otteluissa kahdeksan ottelua putkeen kotikaukalossa.   Tällä kaudella Brynäs voitti tuon ensimmäisen keskinäisen ja mielestäni voi hyvin voittaa jopa tämänkin.   Kuitenkin X2 antaa jo hyvää kerrointa,  niin luotetaan, ettei ainakaan varsinaisella häviä. 

 

Kunhan Brynäs Ei häviä varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

SHL 

KLO  20.00

 

Skellefteå  -  HV-71

 

Valinta :  X2 ( Tasapeli tai HV-71)

Kerroin :  2,10 ( PAF )

 

Skellefteå nyt seitsemän ottelun voittoputkessa.  Alla reissu Sveitsissä toissapäivänä.   Noista seitsemästä kuusi viimeistä on tullut varsinaisella peliajalla,  joten pikku hiljaa tasuri tai tilasto tappio alkaa tulemaan.  Hv-71 on toki pohjasakkaa, mutta nyt alla pari voittoa.  Keskinäisissä Skellefteå kotihallissa on Hv-71 pysynyt peleissä mukana.  Viidessätoista ottelusta kuusi on mennyt jatkoille.    Kuitenkin kotijoukkueen tappio alkaa häämöttää.   Nyt ollu alla Sveitsi reissu ja sinällään ei mitään hätää,  niin tässä lohkojumboa vastaan ohipelin vaaraa on ilmassa.   Itse lähden X2 hakemaan tähän.   

 

Kunhan HV-71 ei häviä varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

11:00

f8109e53ae4fefd1957276c7768abf47.png  OG - Ninjas in Pyjamas c2892c162ee5a28b9a712d4bbaf37237.png

Ninjas in Pyjamas | 1.91 | Pinnacle

 

 • OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) aloitti BLAST-turnauksen kehnosti 0-2 -tappiolla FaZe:a vastaan. Tulos ei tullut yllätyksenä, mutta OG:n peliesitys oli kaikin puolin todella vaisu ja pelin pitää parantua rutkasti, mikäli joukkue haluaa vielä turnauksessa jatkaa pidemmälle.
 • Ninjas in Pyjamas (es3tag, REZ, hampus, Brollan, Aleksib) kärsi avausottelussaan 1-2 -tappion Heroicia vastaan. Vielä ensimmäisessä kartassa NIP pelasi hyvin, mutta toisessa ja kolmannessa kartta joukkueella ei ollut mitään palaa kovatasoista vastustajaa vastaan. NIP on edelleen ehdottomasti kasvuvaiheessa uusitulla kokoonpanollaan, mutta silti jotain tuloksia pitäisi alkaa hiljalleen näkymään.
 • Karttavetossa OG poistaa Nuken ja NIP bannaa Dust2:n. OG:n karttavalinta osuu erittäin todennäköisesti Ancientiin tai Overpassiin. NIP ottanee kartakseen Infernon.

 

YHTEENVETO

 • Asetelma tähän otteluun on jotakuinkin tasainen. OG on ehkä joukkueena vakaampi, mutta potentiaalin ja yleisen perustason pitäisi suosia NIP:iä. Karttavetossa ollaan tilanteessa, jossa ottelun ratkaisua saatetaan hakea ottelun kolmannesta kartasta. Kumpikaan joukkue ei avausottelun perusteella ole kummoisen vakuuttavassa vireessä ja kumpi tahansa jengi voi ottelun voittaa, mutta pelimerkit laitetaan likoon NIP:n puolesta, jonka kuitenkin pitäisi tässä ottelussa pystyä kampeamaan OG kumoon. Kohde menee oikein, kun Ninjas in Pyjamas voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM2012 15:00

Uruguay - Etelä-Korea

Pelivalinta: Uruguay @ 1.74 Coolbet

Etelä-Korean suurimmat heikkoudet ovat puolustuspäässä ja olettaisin, että Uruguay tulee iskemään nopeilla hyökkäyksillä laitojen kautta murtaen tuon Etelä-Korean puolustuksen useampaan kertaan tässä ottelussa.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM2022 12:00

Sveitsi - Kamerun

Pelivalinta: Kamerun yli 0.5 @ 1.80 Pinnacle

Sveitsi harvoin pystyy nollia pitämään vähänkään kovempia joukkueita vastaan joksi myös Kamerunin lasken. Kamerunilla on siis varsin laadukas joukkue ja hyökkäyksestä löytyy tulivoimaa kuten Mbeumo, Toko Ekambi ja Choupo Moting.

Kamerunilla voi olla tässä ottelussa yllätysmomenttia joten sen maalista tarjottava kerroin maistuu hyvin peleille.

 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM-kisat klo 12:00

Sveitsi - Kamerun

Pelivalinta: Yli 2,5 maalia

Kerroin: 2,33 Coolbet

Sveitsi lähtee ansaitusti suosikkina matsiin. Turnauksessa on kuitenkin nähty jo paljon yllätyksiä joten Kamerunia ei voi missään nimrssä aliarvioida. Laadukas joukkue on Kamerunillakin.

Sveitsi pelaa rohkeaa hyökkäysvoittoista peliä, joukkueen hyökkäyksen ollessa hyvätasoinen. Sveitsin heikkoudet löytyy puolustuspäästä. Tästä johtuen myös Kamerunilla tulee olemaan ottelussa varmasti useita tekopaikkoja.

Turnauksessa pelatut pitkät lisäajat sekä var tarkistukset rangaistuspotkujen varalta lisäävät maaliodottamaa jonkin verran. Parhaat peli-ideat matsiin löytyvätkin over vaihtoehdoista.

Link to post
Share on other sites

Koripallo euroliiga klo 21:00

Olympiakos - ALBA Berlin

Pelivalinta: ALBA Berlin +14,5

Kerroin: 1,68 Coolbet

Olympiakos on ylivoimainen suosikki matsiin ja todennäköisesti pisteet jäävätkin Kreikkaan. ALBA Berlin on tuloksellisesti pelannut melko heikosti euroliigassa, mutta monissa peleissä ALBA Berlin ollut hyvin kuitenkin mukana.

Olympiakos ei ole ollut mikään ylivoimainen vastustaja edes kotikentällä vaikkakin viime matsi Partizania vastaan päättyikin selkeällä erolla.

Olympiakos on joukkueista laadukkaampi ja kotikentällä ansaitsee selvän suosikin aseman. Näin suuria tasoituksia ei pitäisi vierasjoukkueelle kuitenkaan olla.

 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Arizona Cardinals vs. LA Chargers klo. 23.05 LAC voittaa, yli 46,5 pistettä ja Austin Ekeler yli 94,5 REC+RUSH jaardit/4,25 CASUMO Kova ottelu, jossa Chargersilla on panoksena vielä pudotuspelipaikka. Uskon, että tässäkin nähdään hyvät pisteet etenkin, kun Cardsin QB Kyler Murray palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Austin Ekeler juoksee pallon kanssa paljon ja hänelle myös QB Justin Herbert heittelee lyhyitä heittoja, jotka avaa tiloja juosta esimerkiksi 10 jaardin etenemisiä. Vierasjoukkue voittaa pistejuhlat 27-24 -lukemin.
  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Tennessee Titans vs. Cincinnati Bengals klo. 20.00 Yli 46,5 pistettä, Treylon Burks yli 43,5 REC jaardia ja Tyler Boyd yli 54,5 REC jaardia/6,75 CASUMO Kahdeksalta pelataan mielenkiintoinen AFC:n taistelu, kun Titans kohtaa Bengalsin kotinurmellaan. Viime vuonna Super Bowliin edennyt Bengals tulee tähän otteluun ilman tähti RB Joe Mixonia sekä WR Ja'Marr Chasea. Tämä tarkoittaa sitä, että luotto WR Boyd tulee saamaan targetteja ja samalla keräämään jaardeja. Titansin hyökkäyksessä Treylon Burks on Ryan Tannehillin ykköskohde kenelle heittää. Robert Woods on vasta toinen vaihtoehto ja tässäkin ottelussa tullaan näkemään ainakin jonkin verran Derick Henryn juoksuja. Burksille heitetään pari kertaa ottelussa syviin, joten tuo voi tulla myös yhdellä heitolla täyteen. Kummankaan joukkueen puolustus ei ole sarjan parhaimpia, mutta hyökkäykset ovat aggressiivisia. Näen, että tässä Titans ottaa voiton 27-24 -lukemin ja jaardeja kaksi hyvää wide receiveriä kerää mukavat määrät.
  • Nyrkkeily Adam Azim - Rylan Charlton Yli 3.5 erää, betvictor, @1.67 Klo: 19:30   Vasta 20-vuotias Azim ottaa seitsemännessä ottelussaan melko ison askeleen, sillä Charlton ei ole mikään kädetön kaveri, vaikka onkin teknisesti melko karu. Charlton on kuitenkin osoittautunut todella kestäväksi, viime vuonna Florian Markua vastaan hän otti vastaan paljon pommeja eikä käynyt kertaakaan kanveesissa (kulma heitti pyyhkeen kehään 8 erässä). Marku oli kaiken lisäksi selvästi Charltonia suurikokoisempi. Ihmettelen jos Azim suoriutuu alkuerien tyrmäyksellä.
  • BLAST Premier VP: Heroic - FaZe | Heroic | 2.10 (bet365)
  • Esports | CS:GO | BLAST Premier 18:30   Heroic - FaZe  Heroic | 2.10 | bet365   Heroic (sjuush, stavn, TeSeS, cadiaN, jabbi) ansaitsi paikkansa BLAST-finaaliotteluun voittamalla eilisessä välieräottelussa Liquidin lukemin 2-1. Heroic hyödynsi kotiyleisön tuen hienosti ja pelasi ehkä turnauksen parhaan pelinsä oikeaan aikaan. Joukkueella on kaiken kaikkian pelilliset kuviot hyvin hallussa tällä hetkellä ja kunhan yksilötasolla tulee onnistumisia, Heroicia on hyvin vaikea lyödä. FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) kukisti eilisessä semifinaaliottelussaan Ninjas in Pyjamasin lukemin 2-1. Joukkueen peliesitys etenkin kahdessa ensimmäisessä kartassa oli yllättävän vaisu, mutta niin vain FaZe onnistui selviämään NIP:n kovasta haastosta ja ylsi lopulta kolmannessa kartassa hyvään suoritukseen. FaZe oli siis erittäin lähellä kärsiä yllätystappion, mutta kokemus ja kypsyys tällä tasolla nousi jälleen esiin, mikä voi myös finaaliottelussa olla avainasemassa. Karttavetossa Heroic poistaa Dust2:n ja FaZe bannaa Vertigon. Heroic ottaa oletettavasti kartakseen Ancientin tai Overpassin. FaZe valinnee kartakseen Infernon tai Miragen. Heroic ja FaZe pelasivat edellisen kerran kolme päivää sitten ja tuolloin FaZe poistui ottelusta voittajana lukemin 2-0.   YHTEENVETO Heroicin ja FaZe:n välisestä finaaliottelusta pitäisi olla todella tasokas ja tasainen vääntö. Kumpikin joukkue pelaa tällä hetkellä korkealla tasolla. FaZe:n tulivoima on toki hieman parempi kuin Heroicilla, mutta toisaalta Heroic omaa ehkä lievästi paremman joukkuepelin. Karttavetolla ei ole kovin suurta merkitystä, vaikka pieniä karttaetuja saattaa omissa karttavalinnoissa tullakin. Koska FaZe löi edellisessä keskinäisessä ottelussa Heroicin suoraan kahdessa kartassa ja yleisesti FaZe:n finaalirekordi on erittäin kova, FaZe lähtee tähän otteluun hiuksenhieno ennakkosuosikki. Sanoisinkin, että nykyinen kerroinasetelma täsmää omia odotuksiani, mutta lähdetään joka tapauksessa lyömään Heroicin otteluvoittoa. Tanskalaisjoukkue on nimittäin suoriutunut viime aikoina hieman FaZe:a tasaisemmin ja nyt sillä on kotiyleisön tuki puolellaan, mikä voi olla ratkaiseva tekijä FaZe:n kukistamiseen. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun.    TULOS: 2-1
×
×
 • Create New...