Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Jääkiekko 

SHL 

KLO 20.00

 

Leksand  -  Brynäs 

 

Valinta :  X2 ( Tasapeli tai Brynäs )

Kerroin :  1,93 ( PAF )

 

Brynäs alkanut saamaan tulosta aikaan.   Manner valmentama ryhmä on kaatanut muun muassa Luleå,  Färjestad tasoisia joukkueita.   Nyt on hyvä sauma hakea tilasto poikkeamaa.   Leksand on nimittäin voittanut keskinäisissä otteluissa kahdeksan ottelua putkeen kotikaukalossa.   Tällä kaudella Brynäs voitti tuon ensimmäisen keskinäisen ja mielestäni voi hyvin voittaa jopa tämänkin.   Kuitenkin X2 antaa jo hyvää kerrointa,  niin luotetaan, ettei ainakaan varsinaisella häviä. 

 

Kunhan Brynäs Ei häviä varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

SHL 

KLO  20.00

 

Skellefteå  -  HV-71

 

Valinta :  X2 ( Tasapeli tai HV-71)

Kerroin :  2,10 ( PAF )

 

Skellefteå nyt seitsemän ottelun voittoputkessa.  Alla reissu Sveitsissä toissapäivänä.   Noista seitsemästä kuusi viimeistä on tullut varsinaisella peliajalla,  joten pikku hiljaa tasuri tai tilasto tappio alkaa tulemaan.  Hv-71 on toki pohjasakkaa, mutta nyt alla pari voittoa.  Keskinäisissä Skellefteå kotihallissa on Hv-71 pysynyt peleissä mukana.  Viidessätoista ottelusta kuusi on mennyt jatkoille.    Kuitenkin kotijoukkueen tappio alkaa häämöttää.   Nyt ollu alla Sveitsi reissu ja sinällään ei mitään hätää,  niin tässä lohkojumboa vastaan ohipelin vaaraa on ilmassa.   Itse lähden X2 hakemaan tähän.   

 

Kunhan HV-71 ei häviä varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

11:00

f8109e53ae4fefd1957276c7768abf47.png  OG - Ninjas in Pyjamas c2892c162ee5a28b9a712d4bbaf37237.png

Ninjas in Pyjamas | 1.91 | Pinnacle

 

 • OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) aloitti BLAST-turnauksen kehnosti 0-2 -tappiolla FaZe:a vastaan. Tulos ei tullut yllätyksenä, mutta OG:n peliesitys oli kaikin puolin todella vaisu ja pelin pitää parantua rutkasti, mikäli joukkue haluaa vielä turnauksessa jatkaa pidemmälle.
 • Ninjas in Pyjamas (es3tag, REZ, hampus, Brollan, Aleksib) kärsi avausottelussaan 1-2 -tappion Heroicia vastaan. Vielä ensimmäisessä kartassa NIP pelasi hyvin, mutta toisessa ja kolmannessa kartta joukkueella ei ollut mitään palaa kovatasoista vastustajaa vastaan. NIP on edelleen ehdottomasti kasvuvaiheessa uusitulla kokoonpanollaan, mutta silti jotain tuloksia pitäisi alkaa hiljalleen näkymään.
 • Karttavetossa OG poistaa Nuken ja NIP bannaa Dust2:n. OG:n karttavalinta osuu erittäin todennäköisesti Ancientiin tai Overpassiin. NIP ottanee kartakseen Infernon.

 

YHTEENVETO

 • Asetelma tähän otteluun on jotakuinkin tasainen. OG on ehkä joukkueena vakaampi, mutta potentiaalin ja yleisen perustason pitäisi suosia NIP:iä. Karttavetossa ollaan tilanteessa, jossa ottelun ratkaisua saatetaan hakea ottelun kolmannesta kartasta. Kumpikaan joukkue ei avausottelun perusteella ole kummoisen vakuuttavassa vireessä ja kumpi tahansa jengi voi ottelun voittaa, mutta pelimerkit laitetaan likoon NIP:n puolesta, jonka kuitenkin pitäisi tässä ottelussa pystyä kampeamaan OG kumoon. Kohde menee oikein, kun Ninjas in Pyjamas voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM2012 15:00

Uruguay - Etelä-Korea

Pelivalinta: Uruguay @ 1.74 Coolbet

Etelä-Korean suurimmat heikkoudet ovat puolustuspäässä ja olettaisin, että Uruguay tulee iskemään nopeilla hyökkäyksillä laitojen kautta murtaen tuon Etelä-Korean puolustuksen useampaan kertaan tässä ottelussa.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM2022 12:00

Sveitsi - Kamerun

Pelivalinta: Kamerun yli 0.5 @ 1.80 Pinnacle

Sveitsi harvoin pystyy nollia pitämään vähänkään kovempia joukkueita vastaan joksi myös Kamerunin lasken. Kamerunilla on siis varsin laadukas joukkue ja hyökkäyksestä löytyy tulivoimaa kuten Mbeumo, Toko Ekambi ja Choupo Moting.

Kamerunilla voi olla tässä ottelussa yllätysmomenttia joten sen maalista tarjottava kerroin maistuu hyvin peleille.

 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM-kisat klo 12:00

Sveitsi - Kamerun

Pelivalinta: Yli 2,5 maalia

Kerroin: 2,33 Coolbet

Sveitsi lähtee ansaitusti suosikkina matsiin. Turnauksessa on kuitenkin nähty jo paljon yllätyksiä joten Kamerunia ei voi missään nimrssä aliarvioida. Laadukas joukkue on Kamerunillakin.

Sveitsi pelaa rohkeaa hyökkäysvoittoista peliä, joukkueen hyökkäyksen ollessa hyvätasoinen. Sveitsin heikkoudet löytyy puolustuspäästä. Tästä johtuen myös Kamerunilla tulee olemaan ottelussa varmasti useita tekopaikkoja.

Turnauksessa pelatut pitkät lisäajat sekä var tarkistukset rangaistuspotkujen varalta lisäävät maaliodottamaa jonkin verran. Parhaat peli-ideat matsiin löytyvätkin over vaihtoehdoista.

Link to post
Share on other sites

Koripallo euroliiga klo 21:00

Olympiakos - ALBA Berlin

Pelivalinta: ALBA Berlin +14,5

Kerroin: 1,68 Coolbet

Olympiakos on ylivoimainen suosikki matsiin ja todennäköisesti pisteet jäävätkin Kreikkaan. ALBA Berlin on tuloksellisesti pelannut melko heikosti euroliigassa, mutta monissa peleissä ALBA Berlin ollut hyvin kuitenkin mukana.

Olympiakos ei ole ollut mikään ylivoimainen vastustaja edes kotikentällä vaikkakin viime matsi Partizania vastaan päättyikin selkeällä erolla.

Olympiakos on joukkueista laadukkaampi ja kotikentällä ansaitsee selvän suosikin aseman. Näin suuria tasoituksia ei pitäisi vierasjoukkueelle kuitenkaan olla.

 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NBA; Koripallo Lakers - Pelicans Vihje ; Anthony Davis yli 10,5 levypalloa 1,71@ Veikkaus 1:10 AD on napsinut levyjä hyvällä tahdilla ja viimeksi kun hän kohtasi Pelicanssin nappasi hän niitä peräti 16. Monessa paikassa raja on yhden korkeammalla ja en ihmettele ollenkaan vaikka se nousisi jopa 12,5 asti. 10,5 rajana ADn levyille on mielestäni naurettavan matala. 
  • League Two / Jalkapallo Englanti Salford - Rochdale Salford @ 1.88 Unibet Alkaa 17:00 Salford(5.) voitti kolme viimeistä kotiotteluaan pitäen noista kahdessa viimeisessä kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Nuo voitot tulivat sarjataulukon keskikastin paremman puoliskon joukkueista jota tämän päivän vastus Rochdale(24.) ei sarjan hännänhuippuna todellakaan edusta. Joukkue hävisi kahdeksan viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Tiukasti sarjanoususta kamppaileva Salford  ottaa tänään rutiinivoiton maalein 1-0. 2-1
  • Tilanne 3.2 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 1 1 0 0 193,00% 9,64 € 2.   Pasanen67 6 3 0 3 92,43% -4,92 € 3.   vormulafani 4 2 0 2 88,70% -5,10 € 4.   Oksanen94 4 0 0 4 0,00% -19,94 € Yhteensä 15 vihjettä (6 - 0 - 9) netto -20,31 € palautus 85,52 %
  • IEM Katowice VP: FaZe - Spirit | FaZe -1.5 | 1.90 (Veikkaus)   PK: Vitality - Ninjas in Pyjamas | Yli 2.5 karttaa | 2.17 (Pinnacle)   VP: OG - MOUZ | OG | 2.25 (bet365)   PK: Liquid - IHC | IHC +1.5 | 2.55 (Coolbet)
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 20:30   OG - MOUZ  OG | 2.25 | bet365   OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) leimasi lippunsa pääturnaukseen lyömällä Play-In -vaiheessa Sproutin ja fnaticin. Joukkue onnistui tällä kertaa pelaamaan omalla tasollaan ja jopa ylittämään itsensä, ainakin hienosti päättyneessä fnatic-ottelussa. Toisaalta BLAST-turnauksen otteluissa OG:n otteissa oli sen verran ailahtelua, että joukkuetta tuskin voidaan pitää suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pitkässä juoksussa. MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) taitaa olla turnauksen ainoa joukkue, joka aloittaa tämän vuoden pelinsä tässä vaiheessa. Joukkueen edellisestä ottelusta on nimittäin peräti kolme kuukautta aikaa. MOUZ löysi viime vuoden loppupuoliskolla oikein mukavan vireen ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta tähän turnaukseen joukkueen iskukykyä on etukäteen mahdoton arvioida.  Karttavetossa OG poistaa Nuken. MOUZ:in karttabanni on täysi arvoitus. OG:n karttavalinta voi osua Infernoon, Mirageen, Overpassiin tai Ancientiin. MOUZ:in karttavalinta voi olla käytännössä mikä vain. Karttavetossa on siis todella suuria kysymysmerkkejä, mikä voi luoda yllätyselementin tähän otteluun.   YHTEENVETO OG ja MOUZ ovat rakenteellisesti hyvin samantyyliset joukkueet, mutta MOUZ:in viimevuotinen nousu kohti maailman kärkeä osoitti, että joukkueella on ehkä hieman korkeampi potentiaali kuin OG:lla ja siksi MOUZ on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. En täysin allekirjoita tätä näkemystä näistä lähtökohdista, sillä MOUZ:illa on todella pitkä tauko allaan kilpailullista peleistä, mikä voi näkyä käynnistymisvaikeuksina. OG on luonteeltaan ailahteleva joukkue, mutta Play-In -vaiheessa joukkue pelasi sen verran tasapainoisesti, että OG:ta ei kannata lainkaan aliarvioida. Koska ottelun asetelma on lähtökohtaisesti tasainen ja OG:lla on huomattavasti enemmän pelejä allaan tältä vuodelta ja Play-In -vaiheesta, viretila suosii OG:ta ja siksi tämän ottelun pelivalinnaksi maistuu OG:n otteluvoitto. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 
×
×
 • Create New...