Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Maastohiihto miehet Ruka 20km vapaa klo 14:30

Andrew Musgrave TOP 3

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 4,00 Bet365

Musgrave lähtee kisaan suurinpiirtein samalla erolla kuin muut pahimmat kilpakumppanit. Ainoastaan Kläbo on selkeästi karussa muista.

Hiihtomatkana tänään 20km, joka suosii Musgravea erinomaisesti. Lisäksi vapaa hiihtotyyli sopii Britille. Norjalaiset tulevat varmasti olemaan kovia vastustajia, Holundin johdolla joka on erinomainen vapaan menijä. Todennäköisesti kärkipää tulee isossa letkassa ja ratkaisut nähdään kisan loppuvaiheessa.

Musgravella on myös kohtuullinen loppukiri, joten siinäkin taistossa Musgravella on sanansa sanottavana.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Maastohiihto Ruka naiset vapaa 20km klo 13:00

Heidi Weng TOP 6

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 1,66 Bet365

Ruotsalaiset Karlsson ja Andersson tulevat ratkaisemaan todennäköisesti kirkkaimmat mitalit, mutta pronssille on jo useita kandidaatteja päivän kisassa. Brennan hyvin mahdollinen pronssimitalisti.

Norjalaisista Weng hiihti hyvän kisan eilen. Tämän päivän kisa sopii Wengille, sillä Weng hallitsee pidemmät matkat ja vapaan hiihtotyylin hyvin. Lisäksi loppukirikin löytyy tarvittaessa. Weng on todella monipuolinen hiihtäjä, joka menestyy monenlaisissa kisoissa ja monenlaisilla vauhdinjaoilla.

Uskon Wengin ottavan vähintään 6 sijan päivän kisassa.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM2022 12:00

Japani - Costa Rica

Pelivalinta: ensimmäisenä 2 maalia = Japani @ 1.88 Nordicbet

Japani kohtaa Costa Ricaa ja ainakin ekan kierroksen perusteella se on selvästi vahvempi joukkue. Mikäli Japani tänään voittaa niin se on varmasti jatkossa.

Oletus on, että Japani ottaa tästä ottelusta rutiinivoiton lukemin 2-0

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Jeamie Tshikeva - Joel Ducille

Yli 3.5 erää, bet365, @1.83

Klo: 16:00

 

Molemmilla nyt edessä vasta uran kolmas ammattilaisottelu. Tshikeva on kertoimissa suuri suosikki ja hän on kaksikosta myös selvästi nimekkäämpi osapuoli. Erityisen hyvä hän ei kuitenkaan ole ja en usko että häntä tullaan tulevaisuudessa näkemään isoissa otteluissa. Ducille sen sijaan on täysin kääntämätön kortti, mutta kaikesta päätellen hän on ihan pätevä nyrkkeilijä ja kelvannut sparrariksi mm. Dillian Whytelle. Kohde kelpaa lapulle lähinnä Tshikevan huonouden takia.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo MM2022 15:00

Belgia - Marokko

Pelivalinta: Kevin De Bruyne tekee maalin @ 3.70 Coolbet

Belgia suosikki ja mikäli se maaleja tänään tekee niin todennäköisesti De Bruyne on maalintekijänä. 

3.70 De Bruynen maalista on yläkanttiin.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

18:30

4b86d406830b0079c51d42c953da1631.png  Heroic - FaZe b7d384227406ea02336a47bee2fb3fc0.png

Heroic | 2.10 | bet365

 

 • Heroic (sjuush, stavn, TeSeS, cadiaN, jabbi) ansaitsi paikkansa BLAST-finaaliotteluun voittamalla eilisessä välieräottelussa Liquidin lukemin 2-1. Heroic hyödynsi kotiyleisön tuen hienosti ja pelasi ehkä turnauksen parhaan pelinsä oikeaan aikaan. Joukkueella on kaiken kaikkian pelilliset kuviot hyvin hallussa tällä hetkellä ja kunhan yksilötasolla tulee onnistumisia, Heroicia on hyvin vaikea lyödä.
 • FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) kukisti eilisessä semifinaaliottelussaan Ninjas in Pyjamasin lukemin 2-1. Joukkueen peliesitys etenkin kahdessa ensimmäisessä kartassa oli yllättävän vaisu, mutta niin vain FaZe onnistui selviämään NIP:n kovasta haastosta ja ylsi lopulta kolmannessa kartassa hyvään suoritukseen. FaZe oli siis erittäin lähellä kärsiä yllätystappion, mutta kokemus ja kypsyys tällä tasolla nousi jälleen esiin, mikä voi myös finaaliottelussa olla avainasemassa.
 • Karttavetossa Heroic poistaa Dust2:n ja FaZe bannaa Vertigon. Heroic ottaa oletettavasti kartakseen Ancientin tai Overpassin. FaZe valinnee kartakseen Infernon tai Miragen.
 • Heroic ja FaZe pelasivat edellisen kerran kolme päivää sitten ja tuolloin FaZe poistui ottelusta voittajana lukemin 2-0.

 

YHTEENVETO

 • Heroicin ja FaZe:n välisestä finaaliottelusta pitäisi olla todella tasokas ja tasainen vääntö. Kumpikin joukkue pelaa tällä hetkellä korkealla tasolla. FaZe:n tulivoima on toki hieman parempi kuin Heroicilla, mutta toisaalta Heroic omaa ehkä lievästi paremman joukkuepelin. Karttavetolla ei ole kovin suurta merkitystä, vaikka pieniä karttaetuja saattaa omissa karttavalinnoissa tullakin. Koska FaZe löi edellisessä keskinäisessä ottelussa Heroicin suoraan kahdessa kartassa ja yleisesti FaZe:n finaalirekordi on erittäin kova, FaZe lähtee tähän otteluun hiuksenhieno ennakkosuosikki. Sanoisinkin, että nykyinen kerroinasetelma täsmää omia odotuksiani, mutta lähdetään joka tapauksessa lyömään Heroicin otteluvoittoa. Tanskalaisjoukkue on nimittäin suoriutunut viime aikoina hieman FaZe:a tasaisemmin ja nyt sillä on kotiyleisön tuki puolellaan, mikä voi olla ratkaiseva tekijä FaZe:n kukistamiseen. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Adam Azim - Rylan Charlton

Yli 3.5 erää, betvictor, @1.67

Klo: 19:30

 

Vasta 20-vuotias Azim ottaa seitsemännessä ottelussaan melko ison askeleen, sillä Charlton ei ole mikään kädetön kaveri, vaikka onkin teknisesti melko karu. Charlton on kuitenkin osoittautunut todella kestäväksi, viime vuonna Florian Markua vastaan hän otti vastaan paljon pommeja eikä käynyt kertaakaan kanveesissa (kulma heitti pyyhkeen kehään 8 erässä). Marku oli kaiken lisäksi selvästi Charltonia suurikokoisempi. Ihmettelen jos Azim suoriutuu alkuerien tyrmäyksellä.

Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

Tennessee Titans vs. Cincinnati Bengals klo. 20.00

Yli 46,5 pistettä, Treylon Burks yli 43,5 REC jaardia ja Tyler Boyd yli 54,5 REC jaardia/6,75 CASUMO

Kahdeksalta pelataan mielenkiintoinen AFC:n taistelu, kun Titans kohtaa Bengalsin kotinurmellaan. Viime vuonna Super Bowliin edennyt Bengals tulee tähän otteluun ilman tähti RB Joe Mixonia sekä WR Ja'Marr Chasea. Tämä tarkoittaa sitä, että luotto WR Boyd tulee saamaan targetteja ja samalla keräämään jaardeja.

Titansin hyökkäyksessä Treylon Burks on Ryan Tannehillin ykköskohde kenelle heittää. Robert Woods on vasta toinen vaihtoehto ja tässäkin ottelussa tullaan näkemään ainakin jonkin verran Derick Henryn juoksuja. Burksille heitetään pari kertaa ottelussa syviin, joten tuo voi tulla myös yhdellä heitolla täyteen.

Kummankaan joukkueen puolustus ei ole sarjan parhaimpia, mutta hyökkäykset ovat aggressiivisia. Näen, että tässä Titans ottaa voiton 27-24 -lukemin ja jaardeja kaksi hyvää wide receiveriä kerää mukavat määrät.

Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

Arizona Cardinals vs. LA Chargers klo. 23.05

LAC voittaa, yli 46,5 pistettä ja Austin Ekeler yli 94,5 REC+RUSH jaardit/4,25 CASUMO

Kova ottelu, jossa Chargersilla on panoksena vielä pudotuspelipaikka. Uskon, että tässäkin nähdään hyvät pisteet etenkin, kun Cardsin QB Kyler Murray palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Austin Ekeler juoksee pallon kanssa paljon ja hänelle myös QB Justin Herbert heittelee lyhyitä heittoja, jotka avaa tiloja juosta esimerkiksi 10 jaardin etenemisiä.

Vierasjoukkue voittaa pistejuhlat 27-24 -lukemin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NBA; Koripallo Lakers - Pelicans Vihje ; Anthony Davis yli 10,5 levypalloa 1,71@ Veikkaus 1:10 AD on napsinut levyjä hyvällä tahdilla ja viimeksi kun hän kohtasi Pelicanssin nappasi hän niitä peräti 16. Monessa paikassa raja on yhden korkeammalla ja en ihmettele ollenkaan vaikka se nousisi jopa 12,5 asti. 10,5 rajana ADn levyille on mielestäni naurettavan matala. 
  • League Two / Jalkapallo Englanti Salford - Rochdale Salford @ 1.88 Unibet Alkaa 17:00 Salford(5.) voitti kolme viimeistä kotiotteluaan pitäen noista kahdessa viimeisessä kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Nuo voitot tulivat sarjataulukon keskikastin paremman puoliskon joukkueista jota tämän päivän vastus Rochdale(24.) ei sarjan hännänhuippuna todellakaan edusta. Joukkue hävisi kahdeksan viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Tiukasti sarjanoususta kamppaileva Salford  ottaa tänään rutiinivoiton maalein 1-0. 2-1
  • Tilanne 3.2 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 1 1 0 0 193,00% 9,64 € 2.   Pasanen67 6 3 0 3 92,43% -4,92 € 3.   vormulafani 4 2 0 2 88,70% -5,10 € 4.   Oksanen94 4 0 0 4 0,00% -19,94 € Yhteensä 15 vihjettä (6 - 0 - 9) netto -20,31 € palautus 85,52 %
  • IEM Katowice VP: FaZe - Spirit | FaZe -1.5 | 1.90 (Veikkaus)   PK: Vitality - Ninjas in Pyjamas | Yli 2.5 karttaa | 2.17 (Pinnacle)   VP: OG - MOUZ | OG | 2.25 (bet365)   PK: Liquid - IHC | IHC +1.5 | 2.55 (Coolbet)
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 20:30   OG - MOUZ  OG | 2.25 | bet365   OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) leimasi lippunsa pääturnaukseen lyömällä Play-In -vaiheessa Sproutin ja fnaticin. Joukkue onnistui tällä kertaa pelaamaan omalla tasollaan ja jopa ylittämään itsensä, ainakin hienosti päättyneessä fnatic-ottelussa. Toisaalta BLAST-turnauksen otteluissa OG:n otteissa oli sen verran ailahtelua, että joukkuetta tuskin voidaan pitää suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pitkässä juoksussa. MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) taitaa olla turnauksen ainoa joukkue, joka aloittaa tämän vuoden pelinsä tässä vaiheessa. Joukkueen edellisestä ottelusta on nimittäin peräti kolme kuukautta aikaa. MOUZ löysi viime vuoden loppupuoliskolla oikein mukavan vireen ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta tähän turnaukseen joukkueen iskukykyä on etukäteen mahdoton arvioida.  Karttavetossa OG poistaa Nuken. MOUZ:in karttabanni on täysi arvoitus. OG:n karttavalinta voi osua Infernoon, Mirageen, Overpassiin tai Ancientiin. MOUZ:in karttavalinta voi olla käytännössä mikä vain. Karttavetossa on siis todella suuria kysymysmerkkejä, mikä voi luoda yllätyselementin tähän otteluun.   YHTEENVETO OG ja MOUZ ovat rakenteellisesti hyvin samantyyliset joukkueet, mutta MOUZ:in viimevuotinen nousu kohti maailman kärkeä osoitti, että joukkueella on ehkä hieman korkeampi potentiaali kuin OG:lla ja siksi MOUZ on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. En täysin allekirjoita tätä näkemystä näistä lähtökohdista, sillä MOUZ:illa on todella pitkä tauko allaan kilpailullista peleistä, mikä voi näkyä käynnistymisvaikeuksina. OG on luonteeltaan ailahteleva joukkue, mutta Play-In -vaiheessa joukkue pelasi sen verran tasapainoisesti, että OG:ta ei kannata lainkaan aliarvioida. Koska ottelun asetelma on lähtökohtaisesti tasainen ja OG:lla on huomattavasti enemmän pelejä allaan tältä vuodelta ja Play-In -vaiheesta, viretila suosii OG:ta ja siksi tämän ottelun pelivalinnaksi maistuu OG:n otteluvoitto. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 
×
×
 • Create New...