Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

Buffalo Bills vs. Cincinnati Bengals klo. 22.00

Yli 55,5 pistettä, Bengals +6,5, Stefon Diggs yli 83,5 REC jaardia ja Ja'Marr Chase yli 83,5 REC jaardia/11,50 PAF

Kaksi AFC:n tähtijoukkuetta kohtaavat toistamiseen tammikuussa. Aiemmin tässä kuussa joukkueet pelasivat Cincinnatissa toisiaan vastaan, mutta ottelu keskeytettiin Buffalo Billsin pelaajan saatua sydänkohtaus kesken ensimmäisen neljänneksen. Tässä ottelussa tulee olemaan varmasti siis tunnetta todella paljon.

Tästä ottelusta voidaan odottaa melkoisia turpakäräjiä, jonka voittaja on se, kumpi on tehnyt viimeisen touchdownin. Bengals ja Bills omaavat todella kovat hyökkäykset Josh Allenin sekä Joe Burrown johdolla. Viime vuonna Bills taipui vierasottelussa tässä samaisessa vaiheessa Kansas City Chiefsille jatkoajalla. Bengals pisti konferenssifinaalissa Chiefsin nippuun ja matkasi Super Bowliin vain hävitäkseen pelin Los Angeles Ramsille.

Stefon Diggs ja Ja'Marr Chase ovat todella herkkiä keräämään jaardeja sekä isoja pelejä. Mielestäni kumpikin pelaaja saattaa tykittää yli sata jaardia tähän otteluun. Bengalsilla on toki myös hyvät WR2 ja WR3, kun kokenut Tyler Boyd ja Tee Higgins antavat Burrowlle mahdollisuuksia.

Bills voittaa ottelun 31-27 -lukemin, kun Bengals ei saa viimeisellä drivella touchdownia tehtyä ja kellosta loppuu aika kesken.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NFL, Amerikkalainen jalkapallo

SF 49ers vs. Dallas Cowboys klo. 1.15 (su-ma -yö)

49ers -2,5, yli 42,5 pistettä, Brandon Aiyuk yli 54,5 REC jaardia ja Christian McCaffrey tekee TD:n/6,25 PAF

90-luvun klassikko on luvassa myöhään sunnuntaina. Tästä otteluparista saadaan vastustaja joko Eaglesille tai Giantsille NFC:n konferenssifinaaliin. 49ers on ollut NFL:n paras joukkue sen jälkeen, kun RB Christian McCaffrey saapui joukkueen riveihin. Kyle Shanahanin valmentama joukkue on joutunut vielä pelaamaan kolmos QB Brock Purdylla, joka on onnistunut erinomaisesti.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella 49ers veteli Seattle Seahawksia päähän miten tykkäsi, vaikka olikin puoliajalla tappiolla. Cowboys sen sijaan haki ensimmäisellä kierroksella vierasvoiton todella heikosta Tampa Bay Buccaneersista.

Tässä ottelussa 49ers on "America's teamia" niin paljon vahvempi pakkaus, että voi tulla rumatkin lukemat. Mikäli Dak Prescott onnistuu hyökkäyksensä kanssa jotenkin horjuttamaan 49ersin vahvaa puolustusta, niin se olisi suuren suuri yllätys.

Liikaa en tasoitusta uskalla lyödä, sillä Cowboys on todella inhottava joukkue tällaisessa match-upissa. 31-17 -loppulukemat eivät yllättäisi.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten viesti

Itävalta - Tsekki

Valinta: Tsekki, Unibet, @2.10

Klo: 12:45

 

Tsekin joukkue lähtee viestiin normaalilla kokoonpanolla, Itävalta ilman parasta ampumahiihtäjäänsä Lisa Hauseria. Tilastojen valossa todella tasainen pari, molemmilla on kaksi 90% ampujaa ja kaksi heikompaa, ja Tsekin Davidovaa lukuunottamatta kaikki ovat suhteellisen tasaisia hitaita hiihtäjiä. Omissa papereissani Tsekki on kuitenkin niukahko suosikki.

 

 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten viesti

Suomi - Italia

Valinta: Italia, Coolbet, @2.12

Klo: 15:30

 

Suomella ja Italialla on paperilla erittäin tasaväkiset joukkueet. Kummallakin on muutoin normaalit joukkueet kasassa paitsi Italialla on 21-vuotias noviisi Elia Zeni, joka korvaa yleensä mukana olevan Cappellarin/Zingerlen. Zeni piti sprintissä ihan kelpo vauhtia, eikä hän vauhdissa todennäköisesti häviä Suomen heikoimmille lenkeille. Zenin mukanaolosta huolimatta Italia on omissa papereissani hitusen Suomea edellä, eikä sovi myöskään unohtaa heillä olevaa kotiareenaetua.

Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Buffalo Bills - Cincinnati Bengals

Vihje: Cincinnati Bengals Yli 21.5 Pistettä & Ja'Marr Chase Yli 84.5 Kiinniottojaardia (Cincinnati Bengals)

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 3.10

Alkamisaika: 22:00

- NFL Playoffien Divisional kierroksella kohtaavat Buffalo Bills sekä Cincinnati Bengals. Kaksi loistavaa joukkuetta tässä kohtaavat vastakkain ja voittaja tulee kohtaamaan AFC:N Championship ottelussa Kansas City Chiefsin. Ottelun voittajaan en tule kantaa ottamaan koska näen molemmilla saumat kyllä voittoon, Billsin puolustus ei ole kuitenkaan tällä kaudella vakuuttanut pahemmin itseä eikä viime kierroksella Dolphinsia vastaan joka pelasi ottelun 3. pelinrakentajallaan. Bengalsilta löytyy tulivoimaa hyökkäyksestä paljon ja kirkkaimpana tähtenä Ja'Marr Chasen odotan olevan isossa roolissa ottamassa paljon pelinrakentaja Joe Burrowin heittämiä palloja kiinni. Bengalsin hyökkäys ei Ravensia vastaan viime kierroksella näyttänyt parastaan mutta nyt uskon Bengalsin hyökkäyksen kyllä palaavan tasolleen ja vastassa en näe tällä kertaa niin kovaa puolustustakaan joten tuo Bengalsin Yli 21.5 Pistettä tuntuu kyllä hiukan alhaiselta rajalta vaikka vieraissa pelaavatkin ja vastassa on todella kova Buffalo Bills. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NBA; Koripallo Lakers - Pelicans Vihje ; Anthony Davis yli 10,5 levypalloa 1,71@ Veikkaus 1:10 AD on napsinut levyjä hyvällä tahdilla ja viimeksi kun hän kohtasi Pelicanssin nappasi hän niitä peräti 16. Monessa paikassa raja on yhden korkeammalla ja en ihmettele ollenkaan vaikka se nousisi jopa 12,5 asti. 10,5 rajana ADn levyille on mielestäni naurettavan matala. 
  • League Two / Jalkapallo Englanti Salford - Rochdale Salford @ 1.88 Unibet Alkaa 17:00 Salford(5.) voitti kolme viimeistä kotiotteluaan pitäen noista kahdessa viimeisessä kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Nuo voitot tulivat sarjataulukon keskikastin paremman puoliskon joukkueista jota tämän päivän vastus Rochdale(24.) ei sarjan hännänhuippuna todellakaan edusta. Joukkue hävisi kahdeksan viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Tiukasti sarjanoususta kamppaileva Salford  ottaa tänään rutiinivoiton maalein 1-0. 2-1
  • Tilanne 3.2 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 1 1 0 0 193,00% 9,64 € 2.   Pasanen67 6 3 0 3 92,43% -4,92 € 3.   vormulafani 4 2 0 2 88,70% -5,10 € 4.   Oksanen94 4 0 0 4 0,00% -19,94 € Yhteensä 15 vihjettä (6 - 0 - 9) netto -20,31 € palautus 85,52 %
  • IEM Katowice VP: FaZe - Spirit | FaZe -1.5 | 1.90 (Veikkaus)   PK: Vitality - Ninjas in Pyjamas | Yli 2.5 karttaa | 2.17 (Pinnacle)   VP: OG - MOUZ | OG | 2.25 (bet365)   PK: Liquid - IHC | IHC +1.5 | 2.55 (Coolbet)
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 20:30   OG - MOUZ  OG | 2.25 | bet365   OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) leimasi lippunsa pääturnaukseen lyömällä Play-In -vaiheessa Sproutin ja fnaticin. Joukkue onnistui tällä kertaa pelaamaan omalla tasollaan ja jopa ylittämään itsensä, ainakin hienosti päättyneessä fnatic-ottelussa. Toisaalta BLAST-turnauksen otteluissa OG:n otteissa oli sen verran ailahtelua, että joukkuetta tuskin voidaan pitää suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pitkässä juoksussa. MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) taitaa olla turnauksen ainoa joukkue, joka aloittaa tämän vuoden pelinsä tässä vaiheessa. Joukkueen edellisestä ottelusta on nimittäin peräti kolme kuukautta aikaa. MOUZ löysi viime vuoden loppupuoliskolla oikein mukavan vireen ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta tähän turnaukseen joukkueen iskukykyä on etukäteen mahdoton arvioida.  Karttavetossa OG poistaa Nuken. MOUZ:in karttabanni on täysi arvoitus. OG:n karttavalinta voi osua Infernoon, Mirageen, Overpassiin tai Ancientiin. MOUZ:in karttavalinta voi olla käytännössä mikä vain. Karttavetossa on siis todella suuria kysymysmerkkejä, mikä voi luoda yllätyselementin tähän otteluun.   YHTEENVETO OG ja MOUZ ovat rakenteellisesti hyvin samantyyliset joukkueet, mutta MOUZ:in viimevuotinen nousu kohti maailman kärkeä osoitti, että joukkueella on ehkä hieman korkeampi potentiaali kuin OG:lla ja siksi MOUZ on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. En täysin allekirjoita tätä näkemystä näistä lähtökohdista, sillä MOUZ:illa on todella pitkä tauko allaan kilpailullista peleistä, mikä voi näkyä käynnistymisvaikeuksina. OG on luonteeltaan ailahteleva joukkue, mutta Play-In -vaiheessa joukkue pelasi sen verran tasapainoisesti, että OG:ta ei kannata lainkaan aliarvioida. Koska ottelun asetelma on lähtökohtaisesti tasainen ja OG:lla on huomattavasti enemmän pelejä allaan tältä vuodelta ja Play-In -vaiheesta, viretila suosii OG:ta ja siksi tämän ottelun pelivalinnaksi maistuu OG:n otteluvoitto. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 
×
×
 • Create New...