Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | IEM Katowice

17:00

ed039bec259f18d4df4b904767aa34c7.png  FaZe - Spirit c61bcfb0d1a6852a5f984f36b16b5212.png

FaZe -1.5 | 1.90 | Veikkaus

 

  • FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) lähtee Katowiceen puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan. Joukkue onkin yksi potentiaalinen voittajasuosikki, sillä FaZe on jälleen täydellä kokoonpanolla mukana ja viretila vaikuttaisi olevan hyvä jos vuoden avannutta BLAST-turnausta on uskominen. FaZe pelasi kyseisessä turnauksessa varamiehisenäkin sen verran hyvin, että joukkueen voidaan uskoa olevan hyvässä iskussa, kun pelit lähtevät käyntiin.
  • Spirit (magixx, chopper, s1ren, Patsi, w0nderful) eteni viimeisenä joukkueena Play-In -vaiheesta pääturnaukseen, mihin vaadittiin voitot Grayhoundia ja Sproutia vastaan. Joukkue ei kuitenkaan Play-In -otteluissa jättänyt kovin mairittelevaa kuvaa itsestään, sillä peliesitykset olivat jokseenkin vaisuja ja mukaan mahtui myös surkea tappio Ninjas in Pyjamasia vastaan. Spirit ei näin ollen kuulu ennakkoon pääturnauksen potentiaalisimpiin joukkueisiin, vaan sen pitää petrata peliään melko paljon, jotta paikka pudotuspeleissä aukeaisi. 
  • Karttavetossa Spirit bannaa Infernon ja FaZe poistaa Vertigon. Spirit ottanee karttavalinnakseen Overpassin tai Ancientin. FaZe puolestaan valinnee kartakseen joko Miragen tai Nuken. Karttaveto tuskin tuottaa yllätyksiä kummallekaan osapuolelle eikä mitään merkittäviä karttaetuja synny.

 

YHTEENVETO

  • FaZe lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Yksi turnauksen voittajasuosikeista on todennäköisesti heti valmiina pelaamaan täydellä teholla ja perustasoltaan FaZe on tunnetusti ehkä koko maailman paras joukkue. Spiritin osalta on pakko antaa pientä miinusta joukkueen esityksistä Play-In -vaiheen peleissä ja mikäli yhtäkkistä kehitysaskelta ei yhdessä päivässä tapahdu, joukkue voi joutua tässä ottelussa pulaan. Karttaveto on siinä mielessä neutraali, ettei se juuri vaikuta tähän kohteeseen. Pelivalinnaksi otetaan siis FaZe:n karttatasoitus ja kunhan joukkue pelaa jotakuinkin normaalilla tasollaan, Spirit pudonnee molemmissa kartoissa kyydistä ja ottelu tulee loogisimpaan lopputulokseensa. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun lukemin 2-0. 

 

TULOS: 2-0

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Katowice

20:30

d0d9d31daab34ecb615a700fe5b3869f.png  OG - MOUZ e28c58dcfec82737357ab26e383b66ce.png

OG | 2.25 | bet365

 

  • OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) leimasi lippunsa pääturnaukseen lyömällä Play-In -vaiheessa Sproutin ja fnaticin. Joukkue onnistui tällä kertaa pelaamaan omalla tasollaan ja jopa ylittämään itsensä, ainakin hienosti päättyneessä fnatic-ottelussa. Toisaalta BLAST-turnauksen otteluissa OG:n otteissa oli sen verran ailahtelua, että joukkuetta tuskin voidaan pitää suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pitkässä juoksussa.
  • MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) taitaa olla turnauksen ainoa joukkue, joka aloittaa tämän vuoden pelinsä tässä vaiheessa. Joukkueen edellisestä ottelusta on nimittäin peräti kolme kuukautta aikaa. MOUZ löysi viime vuoden loppupuoliskolla oikein mukavan vireen ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta tähän turnaukseen joukkueen iskukykyä on etukäteen mahdoton arvioida. 
  • Karttavetossa OG poistaa Nuken. MOUZ:in karttabanni on täysi arvoitus. OG:n karttavalinta voi osua Infernoon, Mirageen, Overpassiin tai Ancientiin. MOUZ:in karttavalinta voi olla käytännössä mikä vain. Karttavetossa on siis todella suuria kysymysmerkkejä, mikä voi luoda yllätyselementin tähän otteluun.

 

YHTEENVETO

  • OG ja MOUZ ovat rakenteellisesti hyvin samantyyliset joukkueet, mutta MOUZ:in viimevuotinen nousu kohti maailman kärkeä osoitti, että joukkueella on ehkä hieman korkeampi potentiaali kuin OG:lla ja siksi MOUZ on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. En täysin allekirjoita tätä näkemystä näistä lähtökohdista, sillä MOUZ:illa on todella pitkä tauko allaan kilpailullista peleistä, mikä voi näkyä käynnistymisvaikeuksina. OG on luonteeltaan ailahteleva joukkue, mutta Play-In -vaiheessa joukkue pelasi sen verran tasapainoisesti, että OG:ta ei kannata lainkaan aliarvioida. Koska ottelun asetelma on lähtökohtaisesti tasainen ja OG:lla on huomattavasti enemmän pelejä allaan tältä vuodelta ja Play-In -vaiheesta, viretila suosii OG:ta ja siksi tämän ottelun pelivalinnaksi maistuu OG:n otteluvoitto. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

Link to post
Share on other sites

League Two / Jalkapallo Englanti

Salford - Rochdale

Salford @ 1.88 Unibet

Alkaa 17:00

Salford(5.) voitti kolme viimeistä kotiotteluaan pitäen noista kahdessa viimeisessä kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Nuo voitot tulivat sarjataulukon keskikastin paremman puoliskon joukkueista jota tämän päivän vastus Rochdale(24.) ei sarjan hännänhuippuna todellakaan edusta. Joukkue hävisi kahdeksan viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Tiukasti sarjanoususta kamppaileva Salford  ottaa tänään rutiinivoiton maalein 1-0.

2-1

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

NBA; Koripallo

Lakers - Pelicans

Vihje ; Anthony Davis yli 10,5 levypalloa

1,71@ Veikkaus

1:10

AD on napsinut levyjä hyvällä tahdilla ja viimeksi kun hän kohtasi Pelicanssin nappasi hän niitä peräti 16. Monessa paikassa raja on yhden korkeammalla ja en ihmettele ollenkaan vaikka se nousisi jopa 12,5 asti. 10,5 rajana ADn levyille on mielestäni naurettavan matala. 

Link to post
Share on other sites

NBA; Koripallo

Suns - Pistons

Vihje ; Mikal Bridges yli 19,5 pistettä

1,86@ Unibet

2:10

Bridges on ottanut Bookerin saapikkaat jalkaan Bookerin poissa ollessa ja hän on pärjännyt suhteelisen hyvin siinä. Viime peleissä tätä 20 raja pyykkiä on ylitetty melko näppärästi ja uskon että tässä tapahtuu sama. Pistonssin puolustus on sarjan heikoimpia ja uskon etteivät he saa pidettyä Bridgesiä kunnolla poissa kalaapajilta. Uskon että Bridges voisi päästä sinne 25 pojon tuntumaan. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...