Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | BLAST Premier

17:30

e07fa4cff9ac7608720c685fbb8cd333.png  Ninjas in Pyjamas - OG 5f58320f05fa13ecd38b60603fd9bbdd.png

Ninjas in Pyjamas | 1.76 | Coolbet

 

  • Ninjas in Pyjamas (Aleksib, Brollan, REZ, headtr1ck, k0nfig) lähtee tavoittelemaan paikkaa BLAST-sarjan kevätosan finaaliturnaukseen. Joukkueen alkuvuosi on ollut melko suuri pettymys ja suurissa turnauksissa tulokset ovat olleet heikkoja. Edellinen pohjanoteeraus tapahtui ESL Pro League -turnauksessa, jossa NIP karsiutui pudotuspeleistä alkusarjan helpoimmasta lohkosta. Tappiot muun muassa Grayhoundia ja 00Nationia vastaan osoittavat, että joukkueella on paljon ongelmia korjattanavaan ja erityisesti avainyksilöiden vireessä on valtavia ailahteluita. Toisaalta NIP sai tähän päivään pientä itseluottamusboostia saadessaan paikan IEM Dallas -karsintaturnaukseen voittamalla eilisissä avoimissa karsintapeleissä kolme ottelua putkeen.
  • OG (niko, degster, F1KU, NEOFRAG, flameZ) on niin ikään mukana tässä Showdown-turnauksessa pyrkien saamaan pääsylipun finaaliturnaukseen. Joukkueen alkuvuoteen mahtui joitakin onnistumisia, mutta käännekohta tuli, kun IGL-pelaaja nexa penkitettiin eikä hän ilmeisesti ole palaamassa ainakaan tähän turnaukseen. Tulokset nexan penkityksen jälkeen ovat olleet melko heikkoja ja OG karsiutui EPL-sarjan pudotuspeleistä voittamalla ainoastaan yhden ottelun. Joukkueen tulevaisuuden näkymät ovat tällä hetkellä hieman kyseenalaiset, mutta ainakin teoriassa joukkueen tulivoimalla voidaan yksittäisiä otteluita edelleen voittaa.
  • Karttavetossa OG poistaa Nuken ja NIP bannaa Anubisin. OG valinnee kartakseen luultavasti joko Miragen tai Overpassin. NIP:n karttavalinta osuu lähes takuuvarmasti Vertigoon. Kummankaan joukkueen karttavalikoima ei ole vahvimmasta päästä, eikä isossa kuvassa karttavalintojen merkitys ole kovin suuri.
  • NIP ja OG pelasivat edellisen kerran keskenään pari viikkoa sitten EPL-sarjan alkusarjassa. Tuolloin tasaisen ottelun voittajaksi nousi NIP lukemin 2-0. Vastaava tulos nähtiin myös viime vuoden marraskuussa, jolloin NIP vei ottelun nimiinsä suoraan kahdessa kartassa. 

 

YHTEENVETO

  • Ninjas in Pyjamas ja OG ovat kaksi joukkuetta, jotka ovat viime aikoina alisuorittaneet ja jotka kaipaavat kovasti voiton makuun pääsemistä, vaikkei tästä turnauksesta pääsylippua BLAST-finaaliturnaukseen tulisikaan. Tilanne on edelleen se, että NIP:n pitäisi pystyä huomattavasti parempiin tuloksiin nykyisellä kokoonpanollaan, kun taas OG:n vaisuja otteita selittää pelin sisäisen johtajan eli IGL-pelaajan puute. Perustaso ei näillä joukkueilla paljon eroa tällä hetkellä, joten melko tasainen asetelma tähän otteluun on. Muutama tekijä kuitenkin puoltaa NIP:n menestysmahdollisuuksia. Ensinnäkin huomioitavaa on se, että NIP voitti edellisen keskinäisen ottelun, joka pelattiin vain pari viikkoa sitten. Toisekseen NIP:n pelituntuma saattaa olla aavistuksen parempi, sillä se pelasi eilen online-karsintapelejä ja menestyikin niissä. Tässä ottelussa ei välttämättä laadukkailla suorituksilla mässäillä, mutta veikkaisin silti, että NIP ottaa toistamiseen päänahan OG:ta vastaan ja etenee ottelun voittoon. Kohde menee oikein, kun Ninjas in Pyjamas voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

Link to post
Share on other sites

Sulkeutuu 19:45

J.H.Mannerheim - American Hero 1 2,20 Coolbet

J.H.Mannerheim oli positiivinen aloittaessaan Koivusen tallista viimeksi. American Hero oli tauolta puolestaan vielä kaukana parhaastaan. J.H.Mannerheimiltä riisutaan nyt vielä kaikki kengät. American Hero avaa pelikohteen etupuolelle alussa, mutta kunhan J.H. Mannerheim saa lopussa tilat, pystynee se spurttaamaan ohi.

Link to post
Share on other sites

Sulkeutuu 18:45

Kind Of Magic - Carlos Combo 1 1,85 Coolbet

Carlos Combo ylsi hyvällä juoksulla kolmanneksi taukokisassaan, mutta nyt sen juoksusta tulee vaikeampi. Kind Of Magic on nostanut alkuvuodesta tasoaan. Se pystyy selästä napakkaan loppuvetoon, ja mielestäni sen kuuluisi olla tähän selvä suosikki.

Link to post
Share on other sites

Sulkeutuu 19:05 

Issakan Valo - Rallin Muisto 1,70 Coolbet

Issakan Valo on noussut Leo Mönttiseltä vähemmän yllättäen hirmulyöntiin. Viimeksi Vermossa se kontrasi upeasti parhaaksi, vaikka oli jo kovasti alakynnessä. Rallin Muisto voitti viime viikolla, muttei mitenkään häikäissyt. Issakan Valo on tässä parissa liki ilman laukkaa.

Link to post
Share on other sites

Tennis, Miami Masters

Emil Ruusuvuori vs. Jannik Sinner klo. 22.00

Alle 19,5 peliä/2,12 PAF

Emil Ruusuvuori kohtaa omassa puolivälieräottelussaan Jannik Sinnerin, joka on ollut käsittämättömässä lyönnissä viime aikoina. Ruusuvuoren testi tulee olemaan todella kova ja mikäli Ruusuvuori voittaisi tämän ottelun, olisi se yksi tämän kauden suurimmista yllätyksistä etenkin tenniskentiltä.

Sinnerillä ja Ruusuvuorella on pitkälti samat vahvuudet pelissään, mutta Sinnerin peli on muutaman napsun suomalaista kovemmalla tasolla. Tämä ottelu menee kahdessa erässä poikki ja uskon, että Sinner nappaa kaksi tai kolme murtoa.

Link to post
Share on other sites

Tennis, Miami Masters

Carlos Alcaraz vs. Taylor Fritz klo. 3.30

Yli 27,5 peliä/3,10 PAF

Espanjan Carlos Alcaraz on edennyt puolivälieriin häviämättä erääkään tässä turnauksessa. Nyt tulee vastaan ehdottomasti kovin testi, kun Yhdysvaltain Taylor Fritz asettuu vastaan. Kahdessa edellisessä ottelussa Alcaraz on kaatanut Tommy Paulin ja Dusan Lajovicin, jolla kummallakaan ei ole riittäviä aseita Alcarazin kaatamiseen.

Fritz on tässä täysin eri kaliiberia kuin aiemmat vastustajat. Fritz voi loistavana syöttöpäivänä aiheuttaa loistavana palauttajana tunnetulle Alcarazille paljon ongelmia eikä niin paljoa murtoja. Mikäli Fritzin syöttö ei toimi, niin Alcaraz tulee viemään tämän ottelun kahdessa erässä. 

Uskotaan tiukkaan taisteluun ja kolmieräiseen vääntöön.

Link to post
Share on other sites

Nba, Koripallo

76ers - Mavericks

Vihje : Luka Doncic yli 30,5 pistettä

1,77@ Veikkaus

2:40

Doncic on ollut melko tasainen viime aikoina ja päässyt aika tasaisesti sinne 30 pintaan. Nyt häneltä odotetaan paljon ja tiedossa on tasainen peli. Raja ehkä pari pykälää liian alhaalla ja pakko napsia lapulle.

Link to post
Share on other sites

NBA; Koripallo

Knicks - Heat

Vihje ; Jimmy Butler yli 23,5 pistettä

1,77@ Veikkaus

2:40

Butler on pelannut tälläkin kaudella uskomattoman hyvin. Viime pelin Butler oli hulimassa pienen loukin takia mutta nyt pojalla on taas virtaa ja paikat kunnossa. Butler on ollut varsinkin Knicksiä vastaan jumalaisessa vireessä ja asetelmat ovat sellaiset ettei 30 pojon peli yllättäisi. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...