Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko klo.18:30

SUOMI:LIIGA

JYP - Jukurit

Tekee Pisteen Patrik Siikanen @2.17 Nordicbet

Jypin Siikasen pojoa testiin

Kotijoukkue Jyppii varmasti harmittaa eilinen tappio.JYP johti aina 3.erän ylipuolivälin,mutta Hifkin 3 maalia 3.erässä vei voiton.Jyp tulee kotonaan nyt sisuuntuneena ja ei halunne kokea 3:tta tappiota putkeen.

Jukurit on saanut levätä,mutta näkyykö lähes 2.viikon pelaamattomuus.Jyp panostanee ottelunalkuun,sillä Jukurit ei saata olla heti hereillä.Jypin 2.vitja oli eilen hyvä ja etenkin Siikanen oli koko pelin paras pisteissä.Uskoisin Garniderin,Christofferin sekä Siikasen olevan näkyvässä roolissa tänään.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko klo.20:00

Ruotsi:Hockeyettan Östra

Nyköpings SK - Arlanda

2.erä Nyköpings SK @2.00 Unibet

Ruotsin Hockeyettanista kotijoukkueen 2.erän voittoa kokeiluun.

10 joukkueensarja on niinkuin jakautunut kahtia ja paremmat erottonu huonommista.Nyköpings on taulukossa 4 ja ero on jo pisteissä selkeä Arlandaan.Nyköpings on sarjan parhaimpia kotijoukkueita ja on hävinnyt vain kerran ja senkin vahvalle Väsbylle.Arlanda on yksi sarjan vähiten tehny maaleja.Nyköpings on tehnyt lähes puolet enempi maaleja,mitä Arlanda ja on lisäksi yksi vähiten omiinsa päästänyt.

En oikeen jaksa uskoa,miksi Arlanda pystyisi horjuttamaan kotonaan vahvasti esiintynyttä Nyköpingsia.Jos 1.erä menee ihmetellessä niin viimeistään 2.erässä Nyköpings alkaa pelaa kiakkoa.
 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • BLAST Premier PK: Astralis - Virtus.pro | Virtus.pro | 2.23 (Unibet)
  • Jääkiekko NHL KLO  03.00   Edmonton Oilers -  Florida Panthers   valinta:  Edmonton Oilers ML Kerroin:  1.81 ( paf)   Game 4.  Florida johtaa sarjaa voitoin 3-0 Kemmun sarja vihjaus:  0/3    MILLOIN CUP ON VIIMEKSI RATKENNUT VIIKONLOPPUNA?    2014 kings voitti LA aamuyönä.   Tuo on jo itselle suuri syy lyödä Oilers.. koko suomi valvoo telkkarista, kun sasha saa nostaa kapuna pytyn..  nii eikai se nyt parhaasee viikonloppu päivää voi osuu?   4-0 on aika vakuuttava tulos.  Jotenkin haiskahtaa, että vieraat vähän käy tyhjäkäynnillä ja kotijoukkue raapii voiton. Bobi tänää päästää maaleja, niin saadaan Sasha voittamaan Conn Smythe.   kunhan Edmonton Oilers voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein. 
  • BLAST Premier PK: FaZe - Vitality | FaZe | 2.50 (bet365)
  • Saksa - Skotlanti 22:00 Avausottelun paineet kotikisoissa, ja tuhansia skotlantilaisia mukana kannustamassa vieraita. Skotlanti ei myöskään ole heittopussijoukkue ja omissa papereissa etenee lohkosta jatkoon. Laadukas nippu koostuu Euroopan huippusarjojen pelaajista, ja laittaa kisaisännän pelaamaan tosissaan pisteistä. Skotlanti +2.0 aasialainen tasoitus @1,60 @coolbet  
  • Tennis, Stuttgart Matteo Berrettini vs. James Duckworth klo. 15.30 Alle 20,5 peliä/2,80 PAF Italian Matteo Berrettini on jälleen kehissä loukkaantumisten jälkeen ja hakee menestystä Wimbledonin esikisoista. Berrettini on todella paha vastus kenelle tahansa Wimbledonissa mikäli vain pysyy kunnossa. Australian kokenut James Duckworth on sykässy kahdeksan joukkoon melkoisella yllätyksellä Stuttgartin kisassa. Pelaajan ura on ollut jo jonkin aikaa melkoisessa kierteessä, joten menestys on yllättävää. Nyt on sellainen usko, että Berrettini ottaa kolme murtoa kamppailussa ja vie tämän nimiinsä vähintään 6-4, 6-4 -lukemin.
×
×
 • Create New...