Jump to content

Recommended Posts

Lentopallo, Mestaruusliiga Naiset

LP-Viesti - Puijo

Puijo

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.01

Alkamisaika: 18:30

- Lentopallon naisten mestaruusliigan puolella kohtaavat LP-Viesti sekä Puijo. Puolivälierä sarjan 3. ottelu ja sarja katkolla Puijolle kun ovat voittaneet kaksi ensimmäistä kohtaamista molemmat suoraan 3-0 luvuin. Mielestäni väärä joukkue tässä lähtee suosikkina kun LP-Viesti kotonaan pienoinen suosikki, kun nämä joukkueet kohtasivat runkosarjassa sekä nyt kohdanneet näissä pudotuspeleissä niin Puijo ollut näistä joukkueista selvästi varmempi ja parempi enkä usko että asiaa nyt yhtään tulee LP-Viestin kannalta helpottamaan se että sarja on katkolla ja pakko voittaa. Puijo vienyt nämä kaksi aiempaa ottelua tässä sarjassa suoraan 3-0 luvuin ja vaikka tänään näen LP-Viestin vähintään erän voittavan niin koko ottelun voittoon ei tule riittämään vaan Puijo tästä sarjasta tulee menemään eteenpäin suoraan 3-0 otteluvoitoin.

Link to post
Share on other sites

Bundesliiga / Jalkapallo Saksa

Freiburg - Bayer Leverkusen

Yli 2.5 Maalia @ 1.73 Pinnacle

Alkaa 16:30

Freiburg(9.) jäi ainoastaan kerran ilman tehtyä maalia tämän kauden kahdessatoista pelatussa kotiottelussaan. Joukkue on tehnyt tällä kaudella kotonaan ottelua kohden keskimäärin 1.83 maalia.

Sarjan paras vierasjoukkue Bayern Leverkusen(1.) teki vähintään yhden maalin jokaisessa kauden kahdessatoista tähän mennessä pelatussa vierasottelussaan (ka. 2.25). Joukkueiden kahdeksasta viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta kuudessa tehtiin vähintään kolme maalia (ka. 3.13). Sarjakärki Leverkusen voittaa ottelun tänään maalein 1-3.

2-3

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Kovalenko - Solomko

Solomko 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.75

Alkamisaika: 14:20

- Kovalenko sekä Solomko kohtaavat Setka Cupin puolella. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 2.25 - 1.57 Solomkon hyväksi mutta mielestäni Solomko saisi lähteä tähän otteluun selvästi suurempana suosikkina sillä en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Solomko. Solomko pelannut viime aikoina todella hyvässä vireessä siinä missä Kovalenkon peli ollut pahasti sekaisin, Solomko juuri voitti näiden pelaajien viimeisimmän keskinäisen kohtaamisen selvästi suoraan 3-0 ja näen tässäkin ottelussa Solomkon suoraan kolmessa erässä voittavan.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo klo.17:15

Espanja:LaLiga

Villareal - Valencia

BTTS @1.78 Pinnacle

Espanjan Laligasta molempien maali testiin

Villarel on joukkue jonka peleissä on maaleja nähty molemmilta.Villarealin 7:ssä edellisessä kuudessa on nähty molempien joukkueiden osuma.Villarelille on tehty paljon maaleja.

Valencia on jäänyt 2:ssa edellisessään nollille,mutta tänään uskoisin sen ainakin yhden kerran onnistuvan maalinteossa.Nolla nyhjäykseen tuskin jäädään ja keskinäisissä niitä osumia on tullut mukavasti.

Molemmilta maalintekijöitä löytyy tänään kentällä ja siksipä btts on tähän oivaveto.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo klo.18:05

ranska:Ligue 1

Rennes - Marseille

Tekee Maalin Aubameyang @2.75 Bet365

Ranskan pääsarjasta Marseillen Aubameyangin maalia testiin.

Aubameyang on onnistunut maalienteossa siirryttyään Marseilleen,kuten osattiin odottaa.Aubameyang on kaikkiaan tehnyt 11 osuamaa ja kuuluu sarjan parhaimpiin tekijöihin.Marseille on tehnyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja ja Aubameyang on niistä vastannut 11 kertaa.

Aubameyang jäi torstaina eurooppa-liiga ottelussa ilman osumaa,mutta sitä ennen Aubameyang on iskenyt maalin viidessäottelussa peräkkäin.Rennesiä vastaan Aubameyangilla on saumoja jälleen iskeä ja nostaa joukkuettaan lähemmäksi kuudensakkia Marseillen voittaessa.
 

Link to post
Share on other sites

Cs2, Major

Ecstatic - Mongolz

Vihje : Ecstatic

1.85@ Coolbet

20:00

Ecstatic on ollut mielestäni oikein mainio ja vastaan nyt asettuu melko heikko Mongolz. Mongolz ei ihan hirveemmin ole näitä EU jengejä vastaan voittanut ja nyt on ihan solidi tier2 tason jengi vastassa jonka pitäisi Mongolz kukistaa.

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Los Angeles Clippers - Atlanta Hawks 

03:30

Hawks taistelee ilman Trae Youngia, mutta Dejounte Murrayn avulla on kyennyt taistelemaan pisteistä. Young pelasi viimeksi 24.2, ja sen jälkeen Hawks on pelannut 10 ottelua. 
Murray on tehnyt näissä otteluissa yli 23,5 pinnaa 5 kertaa, ja vähimmäis pistemäärä on ollut 17. 
Saddiq Bey on ollut nyt kaksi ottelua sivussa, ja näissä otteluissa Murrayn pistemäärä ollut 40 sekä 33. 
 

Dejounte Murray yli 23,5 pistettä @1,61

@unibet

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LNB Pro A  / Koripallo Ranska Nanterre - ADA Blois Basket 41 Yli 169.5 Pistettä mukaan lukien lisäaika @ 1.94 Unibet Alkaa 21:00 Nanterre(5.) teki kolmessa viimeisessä ottelussaan keskimäärin 96.3 pistettä ja Ada Blois(17.) 81.3 pistettä. Nanterre onnistui tekemään kahdessa edellisessä kotimatsissaan yli 100 pistettä (113 ja 105). Unibetillä tarjolla tähän markkinakärki( esim. bet365 1.80).
    • Korjattu otsikkoon oikea kuukausi 😁👍
    • TÄÄÄ ON VISSIIN HUHTIKUUUN TOPPICCI VAI MITÄ? 30.4?   VAI  @BloKki  oikeesti vihjaa jo kuukauden päästä pelattavii indonesian pelejä?
    • Jääkiekko Sveitsi NLA Klo 21.00   Zurich  - Lausanne   valinta:  Lausanne ML Kerroin:  2.55 ( paf)   Game 7.  Sarja tasan 3-3.   FINAALI..     Kaikki olleet kotivoittoja, niin testiin Tilasto vierasvoitto.     Sveitsissä kotietu on iso, mutta kuitenkin nuo sarjat harvoin on pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Jos otetaan kaikki liigat nyt messiin, niin 2011 bruins voitti vieraissa mestaruuden, vaikka 1-6 oli kotivoittoja.   Viime vuonna vai toissa vuonna Canes- Rangers 1-6 oli koti... G7 vierasvoitto..  sitten Mestis 2021 finaalit neljä ekaa vierasvoittoja, kunnes Ketterä G5 kotona ratkaisi mestaruuden Itse en muista, että kaikki pelit olis pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Toki on niitä varmaan osa jossain.  Mutta pääpointtina uskallan sanoa, että suurinosa kokee viimeistään vikassa pelissä sen tilastopoikkeaman.  Toki ei aina.  Kuitenkin pakko testaa tällä kertoimella, sillä ei tässä ennakkosuosikkia ole enää, kun yhdestä pelistä on kiinni koko sarjan voitto.   kunhan Lausanne voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein  
    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
×
×
  • Create New...