Jump to content

Recommended Posts

Yleisurheilu 

Seiväshyppy, naiset 

KLO 21,15

 

Murto Wilma  -  Moser Angelica 

 

Valinta :  Murto, Wilma 

Kerroin :  1,72 ( PAF ) 

 

Murto on varmasti kunnossa ja lähtee haastamaan Caudery.   Se on sitten ihan onnesta kiinni, kumpi pääsee juhlimaan voittoa.   Sinällään tuo 4,50 tarjoama voitto on myös hyvä haku.  Ei se ihan noin kirkossa kuulutettua ole, että Caudery voittaa varmasti.   Kuitenkin otetaan tämä Moser vastaan oleva kohde.   Ihan kelvollinen kerroin tässä ja pidän ihmeenä, jos Murto epäonnistuu totaalisesti tänään.   Kyllä Moser saa melkeinpä 490 koittaa, jos Wilman voittaa haluaa.   Uskon, että Murto pääsee koittamaan tänä iltana 490 korkeutta.  

 

Kunhan Wilma Murto sijoittuu paremmin kuin Moser, niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

Florida Panthers  -  Edmonton Oilers 

 

Valinta :  Edmonton Oilers ML 

Kerroin :  2.20 ( PAF )

 

Game 2.  Florida johtaa sarjaa voitoin 1-0.

 

Bobrovsky oli jumalamoodi päällä ja kotijoukkue voitti jälleen G1 pelin.  Mikäli historia toistaa itseään,  niin Florida voittaa myös tänään.   2020 ollaan edellisen kerran oltu 1-1 tilanteessa.    Joko tilastoihin tulee muutos vai onko tämäkin vuosi pelkkää ylikävelyä finaaleissa?    Nyt on melkein pakko vieraiden voittaa.   Lähdetään uudestaan vieraiden kelkkaan.   Kyllähän tuo avauspeli oli voitettavissa,  mutta toki tilastot ei valehtele vaikka niitä vastaan tässä vihjaankin. 

 

 

Kunhan Edmonton Oilers voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

SuperpesisN, pesäpallo

Mailattaret - Pöytyä

vihje ; Mailatteret -3,5

1,7@ Veikkaus

18:00

Kotijoukkueen peli on tällä hetkellä aivan toisen tasoista kuin heikosti pelanneiden pöytyäläisten.

Pöytyän heikko ulkopeli antaa varmasti tilaisuuksia Mailatterille tehdä jouksuja.

Link to post
Share on other sites

nhl, jääkiekko

panthers - oilers

vihje ; Yli 5,5 maalia

1,93@ Coolbet

3:00

Molemmat joukkueet ovat näyttäneet kuinka vaarallisia heidän hyökkäykset ovat ja uskoisin että maaleja nähdään tässä pelissä. Edmonton varsinkin haluaa ja parantaakin edellisen pelin hyökkäyspelaamistaan. 

Link to post
Share on other sites

mlb, baseball

yankees - royals

Vihje ; Yankees ml

1,77@ Coolbet

3:10

Yankeesin tään hetkinen peli on melkoista silmäkarkkia, varsinkin nyt kun Judge ja Soto suorittavat tämän hetkisellä tasolla. Yankeessin aloittava syöttäjä on Royalssin syöttäjän kanssa melko samaa tasoa mutta materiaali on Yankeesille hurjasti suurempaa plussaa. 

Link to post
Share on other sites

mlb, baseball

brewers - blue jays

Vihje ; Brewers ML

1,90@ coolbet

3;10

Blue Jayssin peli on ollut ihan hyvää mutta jonkin verran ailahtelevaa. Brewers suorittaa tasaisen varmasti ja on paperilla melko terävän näköinen. Kyllä pieni ihme saa tapahtua jos Blue Jays tämän vie

Link to post
Share on other sites

MLb, Baseball

Rays - Orioles

Vihje ; Orioles ml

1,65@ Coolbet

1:50

Orioles lähtee peliin melko vakuuttavalla poppoolla. Heidän kauden suorittamisensa muutenkin on ollut aika mainion näköistä. Rays ei ihan ole sitä mitä viime kaudella oli ja en usko että he tässä pelissä voittoon yltää.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Lukianevych - Sydorenko

Sydorenko 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.75

Alkamisaika: 21:05

- Setka Cupin puolella kohtaavat Lukianevych sekä Sydorenko. Sydorenko lähtee tähän otteluun ansaitusti todella suurena suosikkina 1.20 kertoimella ja näenkin Sydorenkon tämän ottelun voittavan selvästi ja suoraan 3-0 luvuin, kaksi aivan eri tason pelaajaa tässä kohtaavat ja näen tässä ottelussa pöydällä vain yhden pelaajan ja se on Sydorenko joka tulee tämän ottelun viemään suvereenisti nimiinsä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • BLAST Premier PK: Astralis - Virtus.pro | Virtus.pro | 2.23 (Unibet)
  • Jääkiekko NHL KLO  03.00   Edmonton Oilers -  Florida Panthers   valinta:  Edmonton Oilers ML Kerroin:  1.81 ( paf)   Game 4.  Florida johtaa sarjaa voitoin 3-0 Kemmun sarja vihjaus:  0/3    MILLOIN CUP ON VIIMEKSI RATKENNUT VIIKONLOPPUNA?    2014 kings voitti LA aamuyönä.   Tuo on jo itselle suuri syy lyödä Oilers.. koko suomi valvoo telkkarista, kun sasha saa nostaa kapuna pytyn..  nii eikai se nyt parhaasee viikonloppu päivää voi osuu?   4-0 on aika vakuuttava tulos.  Jotenkin haiskahtaa, että vieraat vähän käy tyhjäkäynnillä ja kotijoukkue raapii voiton. Bobi tänää päästää maaleja, niin saadaan Sasha voittamaan Conn Smythe.   kunhan Edmonton Oilers voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein. 
  • BLAST Premier PK: FaZe - Vitality | FaZe | 2.50 (bet365)
  • Saksa - Skotlanti 22:00 Avausottelun paineet kotikisoissa, ja tuhansia skotlantilaisia mukana kannustamassa vieraita. Skotlanti ei myöskään ole heittopussijoukkue ja omissa papereissa etenee lohkosta jatkoon. Laadukas nippu koostuu Euroopan huippusarjojen pelaajista, ja laittaa kisaisännän pelaamaan tosissaan pisteistä. Skotlanti +2.0 aasialainen tasoitus @1,60 @coolbet  
  • Tennis, Stuttgart Matteo Berrettini vs. James Duckworth klo. 15.30 Alle 20,5 peliä/2,80 PAF Italian Matteo Berrettini on jälleen kehissä loukkaantumisten jälkeen ja hakee menestystä Wimbledonin esikisoista. Berrettini on todella paha vastus kenelle tahansa Wimbledonissa mikäli vain pysyy kunnossa. Australian kokenut James Duckworth on sykässy kahdeksan joukkoon melkoisella yllätyksellä Stuttgartin kisassa. Pelaajan ura on ollut jo jonkin aikaa melkoisessa kierteessä, joten menestys on yllättävää. Nyt on sellainen usko, että Berrettini ottaa kolme murtoa kamppailussa ja vie tämän nimiinsä vähintään 6-4, 6-4 -lukemin.
×
×
 • Create New...