Jump to content

Recommended Posts

WNBA / Koripallo

Las Vegas Aces - Minnesota Lynx

Minnesota Lynx +7.5 @ 1.78 Pinnacle

Alkaa 05:00

Lynx voitti kahdeksan kuluvan kauden yhdestätoista tähän mennessä pelatusta ottelustaan. Las Vegasin tämän kauden recordi 5-4. Joukkue hävisi toissayönä LA Sparksille luvuin 96-92. Lynx kukisti samaisen Sparksin viikko sitten vieraissa numeroin 62-86. Las Vegas on pelannut kelvollisesti kotonaan (3-2) mutta parin avainpelaajan puuttuminen näkyy aamuyönä pelattavassa kamppailussa. Las Vegas voitti yhdeksän viimeisestä kymmenestä joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta mikä näkyy kerroinasettelussakin. Tilastojen mukaan hyvin ja tasapainoisesti puolustanut sekä hyökännyt Lynx voittaa ottelun vähintään viiden pisteen marginaalilla mutta otetaan tästä varma pois positiivisella tasoituksella.

86-100

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Chelpanov - Abalmaz

Chelpanov & Yli 75.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.10

Alkamisaika: 20:55

- Setka Cupin puolella kohtaavat Chelpanov sekä Abalmaz. Chelpanov lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella ja näen myös Chelpanovin tämän ottelun voittavan, Abalmaz ei kuitenkaan missään nimessä ole huono pelaaja tai pahemmin altavastaaja tähän otteluun. Hyvin tasaista ottelua tästä povaan jossa molemmat tulevat vähintään yhden erän voittamaan ja erät pysyvät tasaisina ja venyvät pitkälle. Lopulta kuitenkin näen Chelpanovin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin kokonaisvaltaisempana ja tasaisempana pelaajana ja pisteissä mennään yli 75.5 rajan.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

New York Mets - Miami Marlins 

02:10

Marlins tuntuu luovuttaneen jo kauden suhteen kun treidasi sarjaan parhaan lyöjän Luis Arraezin pois, ja rakentaa nippua ensi kaudelle. Joukkue majailee National Leaguen viimeisenä, ja tänäänkin New Yorkin illassa on luvassa kylmää kyytiä sillä Luzardo ei lukeudu sarjan edes ok-tason syöttäjien joukkoon, ei siinä että Metsinkään Megill olisi tällä kaudella loistanut, mutta on pelannut paremmin.

New York Mets ML @1,65

@nordicbet

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • BLAST Premier PK: Astralis - Virtus.pro | Virtus.pro | 2.23 (Unibet)
  • Jääkiekko NHL KLO  03.00   Edmonton Oilers -  Florida Panthers   valinta:  Edmonton Oilers ML Kerroin:  1.81 ( paf)   Game 4.  Florida johtaa sarjaa voitoin 3-0 Kemmun sarja vihjaus:  0/3    MILLOIN CUP ON VIIMEKSI RATKENNUT VIIKONLOPPUNA?    2014 kings voitti LA aamuyönä.   Tuo on jo itselle suuri syy lyödä Oilers.. koko suomi valvoo telkkarista, kun sasha saa nostaa kapuna pytyn..  nii eikai se nyt parhaasee viikonloppu päivää voi osuu?   4-0 on aika vakuuttava tulos.  Jotenkin haiskahtaa, että vieraat vähän käy tyhjäkäynnillä ja kotijoukkue raapii voiton. Bobi tänää päästää maaleja, niin saadaan Sasha voittamaan Conn Smythe.   kunhan Edmonton Oilers voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein. 
  • BLAST Premier PK: FaZe - Vitality | FaZe | 2.50 (bet365)
  • Saksa - Skotlanti 22:00 Avausottelun paineet kotikisoissa, ja tuhansia skotlantilaisia mukana kannustamassa vieraita. Skotlanti ei myöskään ole heittopussijoukkue ja omissa papereissa etenee lohkosta jatkoon. Laadukas nippu koostuu Euroopan huippusarjojen pelaajista, ja laittaa kisaisännän pelaamaan tosissaan pisteistä. Skotlanti +2.0 aasialainen tasoitus @1,60 @coolbet  
  • Tennis, Stuttgart Matteo Berrettini vs. James Duckworth klo. 15.30 Alle 20,5 peliä/2,80 PAF Italian Matteo Berrettini on jälleen kehissä loukkaantumisten jälkeen ja hakee menestystä Wimbledonin esikisoista. Berrettini on todella paha vastus kenelle tahansa Wimbledonissa mikäli vain pysyy kunnossa. Australian kokenut James Duckworth on sykässy kahdeksan joukkoon melkoisella yllätyksellä Stuttgartin kisassa. Pelaajan ura on ollut jo jonkin aikaa melkoisessa kierteessä, joten menestys on yllättävää. Nyt on sellainen usko, että Berrettini ottaa kolme murtoa kamppailussa ja vie tämän nimiinsä vähintään 6-4, 6-4 -lukemin.
×
×
 • Create New...