Jump to content

Esittele itsesi!


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Vastaukset 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hei! Olen 18v miehenalku ja vedonlyönnistä kiinnostuneena liityin sitten tänne. Olen seurannut sivustoa pitkän aikaa ja koin vihjeet hyviksi ja tämä tuntui mukavalta paikalta jakaa näkemyksiä urh

14v räkänokka, jonka "veikkausura" alkoi jo 10v, kun käytiin isän kanssa Kärppien pelissä ja siellä sitten tehtiin pitkäveto, jossa veikkaisin vitosella kymmentä vierasjoukkuetta voittajiksi, n

Moro vaan kaikille! Uusi jäsen olen täällä teidän sivuilla, mutta tarkotus olis aktiivisemmin alkaa pyörimään ja kirjottelemaankin mahdollisesti jotain. Olen 23-vuotias jamppa, jonka pelailut alkoi

Morjens!

Täällä tullut jo useita vuosia pyörittyä ja satunnaisesti osallistun chat-keskusteluun, yleensä kylläkin kuuntelijan roolissa.

Ikää 23 ja kotoisin olen Ylivieskasta josta muutin ensin opiskelujen perässä Ouluun ja sen jälkeen naisen perässä Vaasaan. Harrastukset ovat kovasti urheilupainotteisia ja eniten hakkaan ässää kenttään tenniksessä ja alakierresyöttöä pöytään pingiksessä. Vedonlyönnin erikoisalaa on tennis, suomalainen divarifutis, NBA ja NHL. Paheena on casinoslotit jotka meinas ajaa turmion tielle mutta sieltä noustiin :) terveisiä vielä Esalalle, mun suurelle mentorille, suunnannäyttäjälle ja pimeiden tilttihetkien tähtisilmälle.

Saavutukset:

Vihjeparatiisin suurin todistettu panos yhdellä lapulla, sekä voitetussa -että hävityssä vedossa.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Moro vaan kaikille!

Uusi jäsen olen täällä teidän sivuilla, mutta tarkotus olis aktiivisemmin alkaa pyörimään ja kirjottelemaankin mahdollisesti jotain. Olen 23-vuotias jamppa, jonka pelailut alkoivat n. 13-vuotiaana pelikoneilta ja sen jälkeen euron arvoista ja sitä kautta pikku hiljaa pitkävetoihin.
Pitkävetoja tehnyt nyt n. pari vuotta suht aktiivisesti. Hupilappuja tulee harvoin tehtyä, tarkoitus on kuitenkin tehdä rahaa. :) Harrastan kalastusta, tietokonepelejä, jääkiekkoa, höntsäsählyy ja urheilua. Erikoisalaani on ehdottomasti KHL. Käytännössä hirveästi muusta ei ole 100% varmuutta, muutakuin tilastotietoja tulee seurailtua ja niitten perusteella veikata.
Joskus jopa tehnyt parissa kuukaudessa 3000e plussaa, silloin tuli päivittäin seurailtua tilastoja ja tapahtumia. Nykyisin ei ole niin paljon aikaa työssä käyvällä.
Pelionnea kaikille ja mukavaa joulunodotusta!

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Moro täältäkin!

Raveja ja lentopalloa harrastava jamppa täällä, lähinnä tulee lyötyä vetoa polleista mutta myös satunnaisesti jostain muustakin.

Erikoisalaani on ravit sillä niitä tulee eniten seurattua ja katsottua aina vaan kuin töiltäni joutaa.

Täytynee katsoa jos innostun täällä käymään ja osallistumaan sivun aktiviteetteihin kuten oman blogin kirjoittamiseen.

 

Link to post
Share on other sites
4 minuuttia sitten, Venice said:

Moro täältäkin!

Raveja ja lentopalloa harrastava jamppa täällä, lähinnä tulee lyötyä vetoa polleista mutta myös satunnaisesti jostain muustakin.

Erikoisalaani on ravit sillä niitä tulee eniten seurattua ja katsottua aina vaan kuin töiltäni joutaa.

Täytynee katsoa jos innostun täällä käymään ja osallistumaan sivun aktiviteetteihin kuten oman blogin kirjoittamiseen.

 

Tervetuloa, suurinosa urheiluvedonlyöntiä täällä harrastaa, mutta ravimiehiäkin löytyy.

Link to post
Share on other sites
Juuri nyt, Futisvetäjä said:

Tervetuloa, suurinosa urheiluvedonlyöntiä täällä harrastaa, mutta ravimiehiäkin löytyy.

Kiitoksia, myös itsekkin hiukan veikkauksella urheiluvedonlyöntiä harrastan pitkävedon muodossa mutta jotkun lajit ja sarjat ovat täysin tuntemattomia minulle joten jätän ne suosiolla viisaammille useimmiten.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Tervehdys ystäväiset, vedonlyönninammattilainen täällä.

Parisen vuotta sitten aloin pelailemaan ja seurailemaan eri urheilulajeja ja liigoja tarkemmin  rahanteko mielessä. Parissa vuodessa on tullut kehitystä ja näkemystä eri urheilulajeista joten päätin tämän sivun löydettyäni tulla jakamaan omia näkemyksiäni teille.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Morjes,

 

Uusi jäsen tosiaan täällä, vaikkakin aktiivisesti jo monta vuotta seurannut sivustoa. Pitkävedosta ja yleisesti kaikesta urheilusta on erittäin vahva tietokanta. Monen vuoden ajan harrastanut vedonlyöntiä, ja itse myös urheilua. Jääkiekkoa tuli pelattua about 15 vuotta parhaimmillaan junnujen Sm-tasolla, että myös rapakon takana. Potkupalloa harrastin myös kymmenisen vuotta.

   Halusin liittyä tänne jäseneksi, jotta voin jakaa omia kohteitani, sekä jutella yleisesti vedonlyöntiin tai mihin vaan liittyvistä asioista!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Hei!

Olen 18v miehenalku ja vedonlyönnistä kiinnostuneena liityin sitten tänne. Olen seurannut sivustoa pitkän aikaa ja koin vihjeet hyviksi ja tämä tuntui mukavalta paikalta jakaa näkemyksiä urheiluun liittyen. Asustelen Keski-Suomessa ja pelailen itse futista aktiivisesti. Käyn lukiota ja olen urheilun suurkuluttaja. Seuraan erittäin paljon niin futista, lätkää, f1, rallia sekä talvilajeja. Futiksen ohella penkkiurheilu on toinen intohimoni. Olen kiitollinen siitä, että tälläiseen "yhteisöön" olen saanut liittyä ja toivon kaikille menestystä vedonlyönnin parissa^_^.

Pallotaituri

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • NHL Buffalo - New Jersey X2/yli 5.5 maalia/Tuch ja Hischier tekee vähintään 1 pisteen 4.60 PAF Klo 01:00   Yöllä pelataan yksi änäri ottelu joten koitetaan taas vähän erikoisempaa. Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus vielä kevään peleihin, mutta se vaatii pisteitä ja muilla taas pientä epäonnea mut teoreettinen mahdollisuus siis molemmilla. Jersey on ollut viime kierrokset hyvässä vireessä ja pisteitä on tullutkin kun joukkue on voittanut 4/5 edellisestä ottelustaan. Joukkueen ykkösnyrkki Meier-Hischier-Bratt on ollut myös voittopeleissä voiton avausmiehiä ja sieltä noukitaan sentteri pistemieheksi tällekin yölle. Buffalon viime pelit ei ole oikein sujunut, sillä ainoastaan 2/5 edellisestä on voitettu ja noihin tappioihin mahtuu myös pari rumaa selkäsaumaa kun Edmonton isännöi Buffaloa lukemin 8-3 ja viime pelissä Ottawa haki pisteet tennisluvuin 2-6. Buffalosta kun hakee myös jotain hyvää niin Peterkan nosto ykkösen laidalle Thompsonin ja Tuchin kanssa on toiminut kolme edellistä peliä ja myöskin kotijoukkueen ykkösestä haetaan pistemiestä sen takia.
    • Serie D / Jalkapallo Italia AC Dolomiti Bellunesi - Treviso AC Dolomiti Bellunesi Draw No Bet @ 1.57 bet365 Alkaa 15:30 Dolomiti Bellunesi(2.) on tällä hetkellä sarjassa viiden ottelun voittoputkessa tehden jokaisessa noissa vähintään kaksi maalia (ka. 3.00) ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Treviso(4.) hävisi kaksi viimeisestä kolmesta vierasmatsistaan yhden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä seitsemästä sarjakamppailustaan ja tuokin ainoa voitto tuli sarjajumbo Mori Santo Stefanoa(20.) vastaan käydyssä ottelussa. Dolomiti Bellunesi voitti viime marraskuussa pelatun joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 0-3.
    • Jääkiekko Liiga Klo 17.00   HIFK  -  Pelicans   Valinta:  Pelicans ML Kerroin:  2.20 ( PAF)   Game 6.  Pelicans johtaa sarjaa 3-2. Kemmun sarja vihjaus: 1/3   Pelicans etenee jatkoon tänään.  Harvemmin 3-0 johdosta jatkoon mennään.  Pari ekaa voidaa sulaa, mutta kyllä se tänään menee poikki, mikäli Pelsut ansaitsee jatkopaikan.  Tänään Kärpät/ Pelicans voittaa ja valitaan pelsut vihjeisiin tällä kertaa.   Kunhan Pelicans voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • Jääkiekko Liiga Klo 17.00   TPS - Tappara   valinta:  tappara ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 6.  Tappara johtaa sarjaa 3-2   Tappara hakee kliinisen vierasvoiton.  Turussa ollut tasaisia otteluita. Tampereella vain yksi joukkue hallitsee.  Tappara ei oo paineita ja päästäksee johtoon, niin sen aseman pitäminen on sitten usein näille helppoa.   Itse odotan vierasvoittoa ja MESTARUUSJUNA ETENEE   Kunhan Tappara voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu. 
    • 🏐 29.3 21:30 ⏰ Puola Plusliga: Kedzierzyn-Kozle - Slepsk Suwalki: Slepsk Suwalki +1.5 Erää 3.63 Pinnacle ⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ 🏐 29.3 21:30 ⏰ Puola Plusliga: Kedzierzyn-Kozle - Slepsk Suwalki: 1. Erä Yli 45.5 Pistettä 1.96 Pinnacle ⭐⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐
×
×
  • Create New...