Jump to content

Recommended Posts

Viime päivinä rahat menneet pöntöstä alas, vaikka olleet niin hyviä kohteita........ :eek:

Tänään kuitenkin haetaan pari hyvää kohdetta ja toivotaan, että putki katkeaisi :good:

Liverpool - Manchester City 2 3,05 Betfair

Liverpool - ManC 2 3,85(HT) Betfair

Yli 3,5 maalia 4,3 Betfair

Englannin Valioliigaa vaihteeksi. Liverpoolilla ei enää pahemmin panosta ole, ensi kauden Mestarien liiga-paikat ovat jo liian kaukana. Punapaidat taistelevat lähinnä kunniasta, sillä tasaisessa sarjassa se voi valua alaspäin, mikäli homma ei kulje. City lähti kauteen kovin odotuksin, mutta hieman on mennyt pieleen, kun yhteistyö ei ole toiminut. ManC taistelee kynsin ja hampain ensi vuoden UCL-paikasta, sillä voitolla se nousisi liigassa kolmanneksi ohi Chelsean. Liverpool on materiaaliltaan vieraita hieman jäljessä. Cityn saldo kuudesta edellisestä on 4-0-2, mutta kannattaa ottaa huomioon, että yksi peli on cupia. Liverpoolin vastaava on 2-1-3. City on ollut todella paha vastus Liverpoolille viime vuosina; kolmesta edellisestä kohtaamisesta City on voittanut yhden ja kaksi on päättynyt tasan. Tällä kaudella keskinäinen päättyi Cityn selvään 3-0 voittoon. Cityllä on alla komea 5-0 voitto Sunderlandista, puolestaan Liverpool taipui pohjajoukkue WBA:lle 2-1. Pieni materiaalietu, kovempi vire ja isompi panos tekevät Cityn kertoimesta pelattavan! Näen ManC:n mahdollisuudet siinä 37%:n pinnassa.

Liverpoolilla loukkaantuneena: Johnson, Agger, Gerrard,Aurelio, Kelly, Shelvey

Cityllä loukkaantuneena:Boateng, Richards, Given

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Maanantain ratoksi La Ligaa

VEIKKAUS

Zaragoza - Getafe +1 4.10 - 3.85 - 1.60

Kaksi yhtä paskaa joukkuetta kohtaavat toisensa. Zaragoza "taistelee" liigassa säilymisestä, kun taas Getafe on kohta ja varsinkin tämän pelin jälkeen samassa tilanteessa. Zaragozan maalin tai kahden voittoa povaan tasan tarkkaan viime esitysten valossa. Zaragoza nuiji viime kotipelissään Valencian 4-0 ja Getafe, noh hävisi Barcalle 2-1 vieraissa. Kotiedun turvin ja sarjatilanteen vuoksi kannatan kotijoukkueen maalin tai kahden voittoa!!!

Pelionnea jos pelaatte!

Link to post
Share on other sites

Tours - Ajaccio 2 3,35

Ajacciolla on joukkueista nipin napin parempi materiaali, mutta kotietu tasaa puntit todella tasaisiksi.

Vierailijoilla on kasassa 46 pistettä, sijoitus on 4 (peli vähemmän, kuin muilla yläpuolella)maalierolla +4. Voitto nostaisi Ajaccion toiseksi, maalierolla.

Kotijoukkue Tours on kahdeksantena, 43 pisteellä ja maalierolla +1, voitto nostaisi kotijoukkueen tasoihin Ajaccion kanssa.

Tasaista siis on, ja tasapelin vaara on jälleen ilmassa, kuten aina Ligue 2ssa.

Kotijoukkue Tours on pelannut hyvää jalkapalloa viimeotteluissa, kun taas Ajaccion kone on hieman yskinyt.

Vierailijoiden lievä materiaali etu kuitenkin saa ainakin minut pelaamaan tähän kakkosta. Vieraiden kerroin 3.35 jonka tarjoaa veikkaus, houkuttaa myös ja kääntää kelkan lopullisesti pelaamaan vieraita.

Ajaccio on kuitenkin näistä kahdesta se joka tulee loppujen lopuksi taistelemaan sarjanoususta, kun Tours taas voi olla tyytyväinen kymmenen parhaan joukossa olemiseen. Ajaccion erikoistilanne pelaaminen, joka tässä sarjassa näyttelee avain asemaa on paljon edellä kotijoukkuetta, vaikka se on viimeaikoina esittänyt selkeitä elpymisen merkkejä.

Otetaan tasapeli mahdollisuus huomioon, mutta kyllä ns. Kantamerkki on tässä kohteessa 2.

Peli-iloa!

Link to post
Share on other sites

Malmö FF - Halmstad 1 1,30

Materiaali + kotietu ovat molemmat Malmoon puolella ja Halmstadille voi tulla kylmä kotimatka.

Kotijoukkue pisti kauden käyntiin voitolla, kuten odottaa saattoikin. Nyt sijoitus on viides, maalierolla + 2 (ylenpänä olevat ovat pelanneet jo toisen ottelun).

Halmstadin kausi alkoi tasapelillä ja sijoitus on 11 maalierolla +0.

Halmstad ei ole Allsvenskanin huonoin joukkue, mutta Malmoo on yksi parhaista. Kotijoukkue todisti avaus ottelussa ettei tahti ole mihinkään muuttunut ja voittaminen kiinnosttaa. Halmstad on niin selkeä alta vastaaja että veikkauskin on sen kertoimissa huomioinut... hahha.

Huumori sikseen.

Malmoon hyokkayspeli on siinä määrin kovaa tavaraa verraten Halmstadin puolustukseen, ettei maaliton tasapeli tunnu edes mahdolliselle.

Toisaalta taas Halmstadin maalinteko materiaali ei mielestäni riitä Malmoon puolustusta vastaan, joten ei tuota voi kait paremmin perustella.

JOS (tuskin, mutta huomioidaan kuitenkin) Halmstad onnistuu maalinteossa, niin se onnistuu siinä 90% varmuudella erikoistilanteesta, tai sitä seuranneesta jälkitilanteesta.

Ilman punaisia kortteja tms. selkeitä käännekohtia tämä on ehdoton 1.

Peli-iloa!

Link to post
Share on other sites

Liverpool - Manchester C 2 2,95

Vedetään samaa linjaa kuin JeeJee.

Poolin maalinteko on ollut todella hankalaa ja nyt kun Gerrard on poissa niin se vaikeutuu entisestään. Puolustuskaan ei ole kovin kovassa hyydossa juuri nyt, mutta ainakin veikkauksen kertoimissa kotietu näkyy aika rankasti, joten hyvä poimia tämäkin mukaan.

Siinä tosin menee sukset JeeJeen kanssa ristiin, että Liverpool voi kyllä voitolla olla vielä jotenkin mustana hevosena mukana kamppailussa europeli paikasta(epätodennäkoista, mutta HEI! tämä on jalkapalloa).

Cityn ja Chelsean taistelu kiihtyy entisestään niinkuin JeeJee mainitsikin.

Cityllä myos ei ole niin pahoja poissaoloja kuin Liverpoolilla, oikeastaan kaikkein pahin on joko Boateng tai Given... itse olen enemmän huolissani Boatengin poissaolosta, mutta maalinteko materiaalia loytyy kuitenkin siinä määrin ettei kankea Liverpool ole edes se kamalin mahdollinen vastus.

Tulosveikkaus 0,1 - 1,2,3.

Peli-iloa!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Kalmar FF - Djurgården 2 4,25

Aika todella kovaa kerrointa tarjolla vieraille, jotka osoittivat ensimmäisellä kierroksella, että vaikka muutamia poissaoloja onkin, niin se ei ole vietävissä.

Molemmat siis avasivat kauden tasapelillä, vieraat tosin mielestäni kovemmassa ottelussa.

Nyt Djurgordenille tarjoillaan 4.25 kerrointa niin onhan se syytä napata mukaan. Poissaoloista huolimatta.

Kalmar ei siis myoskään aloittanut huonosti vaan pelasi tasurin avauskierroksella, ja mielestäni vaikka kotietu tässä onkin etuna, toisin kuin Djurgordenin ensimmäisessä pelissä, niin ei tuo kotietu nyt noin paljoa puntteja tasaa.

Tottakai Kalmar on tässä pienoinen ennakkosuosikki, mutta näen kyllä veiraiden mahdollisuudet todella hyvinä suhteessa kertoimeen.

Molemmilla on nyt voitolla mahdollisuus pompata tuonne kärjen taakse mukaan hyviin iskuasetelmiin. Toisaalta vasta toinen kierros ja se herättää kysymyksiä siitä onko paljoa panosta? No eihän sitä ole, mutta kukaan ei halua avata kautta tappiollisissa merkeissä ja tämä on kuitenkin liiga peli joten jokaisesta pisteestä taistellaan.

Pelataan kertoimien ja ensimmäisen ottelun valossa 2nen pois.

Peli-iloa!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Erilaista näkökulmaa Ruotsin liigan otteluun.. :wink:

Malmö FF - Halmstad 2 9,50 Betfair

MALMÖ:

Viime kauden Ruotsin mestariksi kruunattiin Malmö. Turkoosipaidat ovatkin tällä kaudella todella suuren tarkkailun alla, sillä monet asiantuntijat odottelevat joukkueen kaudesta jopa täydellistä pannukakkua. Kieltämättä joukkue on pysynyt hyvin yhdessä myös tällä kaudella, mutta silti mestaruuskrapula saattaa hyvinkin nousta suureen rooliin. Lisäksi mestarin voittaminen on aina haluttua tavaraa. Ruotsin liiga kun on kuitenkin sen verran tasainen, että jokaisella joukkueella on mahdollisuus kaataa viime kauden mestarikin. Tällä kaudella kannua tuskin sama joukkue nostelee, sillä nyt olisi esimerkiksi Tukholman AIK:n tai IFK Göteborgin aika nousta jälleen esiin.

Malmö aloittikin kauden 4-2 voitolla, joka kertoo siitä, että maalintekovoimaa joukkueesta löytyy, mutta miten on puolustuksen laita? Sanoisin, että vähintään kysymysmerkki. Ennen kauden alkua turkoosipaitojen valmistautuminen meni melkoisesti metsään, sillä harjoitusotteluista tuloksena oli todella usein tappioita. Lisäksi juuri ennen kauden alkua joukkue pelasi Helsingborgia vastaan Super CUPin finaalin ; tuloksena tästäkin jälleen tappio. Kotijoukkueen osalta kannattaakin seurata tarkkaan Daniel Larssonia ; hän vastasi joukkueensa kahdesta osumasta kauden avauksessa. Malmölta sivussa tästä pelistä ovat Jasmin Sudic ja Ivo Pekalski.

HALMSTAD:

Halmstad on tällä kaudella yksi suurimmista kysymysmerkeistä. Joukkueella on tällä kaudella sekä uusi Espanjalaisvalmentaja, -että peräti viisi kyseisen maan kansalaisuuden omaavaa pelaajaa. Kaudesta voi siis tulla käytännössä mitä tahansa. Joukkue taistelee todennäköisesti siellä turvallisessa keskikastissa, sillä putoamiseen en todellakaan usko. Raha on varmasti yksi tekijä, mikä on ollut keskustelunaiheena, mutta se on selvää, että raha on vain rahaa ja tulokset tehdään kentällä.

Halmstad aloitti kauden Kalmaria vastaan maalittomalla tasapelillä. Tulos oli todella hieno, sillä Kalmar kuuluu tällä kaudella jälleen yhdeksi mitalisuosiksi. Halmstadin puolustus suoriutui hyvin ottelusta, mikä kertoo tottakai siitä, että joukkue pystyy haastamaan erittäin hyvin myös suurimpia joukkueta, johonm myös viime kauden mestari Malmö kuuluu. Halmstad on tämän lisäksi pärjännyt ihan mukavasti Malmöa vastaan, sillä viidestä edellisestä joukkueiden kohtaamisesta vieraiden tilillä on voitto ja kaksi tasapeliä. Ei siis todellakaan huono suoritus. Halmstadin riveistä tänään puuttuu todennäköisesti vain Christian Järdler, Viktor Ljung sekä Joe Sise.

Tämähän on siis Suomeksi sanottuna varma tasapeli, kun on vihjattu sekä Malmön että Halmstadin voittoa ! :grin:

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Lentopalloa:

2. Finaaliottelu Tampere:

Valepa - Perpo 2.00 - ___ - 1.70

Valepa on joutunut evakkoon omasta kotihallistaan, koska se on liian pieni finaalipeleille. Jos tämä peli pelattaisiin Vammalan Sylvään hallissa niin panokset menisi automaattisesti kotijoukkueelle mutta, kun tämä pelataan Tampereella Pyynikin urheiluhallissa niin asia on eri, koska merkittää kotietua ei ole. Perpo hakkasi Valepa ensimmäisessä finaalissa Rovaniemellä suoraan numeroin 3-0 eikä tämän illan peli todennäiköisestikkään tee poikkeusta.

Kiinnitä katseesi:

Valepa:

Hakkuri Ansis Medenis on ollut koko kauden ja varsinki Playoffit hirmuisessa iskussa!

Yleispelaaja Eduard Venski on todella kova mies verkolla joka pystyy pysäyttämään superpäivänä koko Perpon raudan lujan hyökkäys voiman.

Perpo:

Hakkuri Hermans Egleskalns on niin ikään tasaisen tappavassa kunnossa ollut koko kauden.

Libero Niko-Matti Koskela, kestääkö pojan hermot kovaa painetta, Loimaalla ei ainakaan kestänyt 3. Puolivälieräottelussa Hurrikaani - Perpo jolloin Koskela otettiin vaihtoon neljännessä erässä, kun ei hermot enään kestänyt ja syötöt tippuivat eteen ja vastustajan pisteiksi.

Näillä Eväillä illan matsiin!

Tulosveikkaus: 1-3 Perpolle ja toinen kiinnitys kannuun.

Pelionnea!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Philadelphia - Orlando 2 2.25 pinnacle

Orlando pelasi eilen hyvän ottelun bulls:sia vastaan, häviten vain 3 pistettä. Nyt Orlando saa liigan panrhaan sentterin takaisin, ja se vahvistaa Orlandoa molemmissa päissä kenttää. Philadelphia on keskikastin joukkue ja Orlando huippuujoukkue. Materiaali etu selvästi Orlandolla, ja uskonkin sen tuovan voiton Orlandolle.

Atlanta - Miami 2 1.40 veikkaus

Vastakkaisiin suuntiin osoittavat kuntokäyrät. Heat oli eilen vakuuttava murskaten Bostonin, ja Heatillä onkin viimeisestä 10 ottelusta vain 2 tappiota. Atlantalla taas 4 peräkkäistä tappiota, ja peli ei rullaa lainkaan. Suuri syy tähän on Smithin loukkaantuminen. Heat myös näytti eilen että ei ole aivan superkolmikkonsa varassa, "vain" 54 pistettä superkolmikolta.

Link to post
Share on other sites

Real Zaragoza - Getafe 2 3,50 Unibet

- Vastakkain yksi suurimmista putoajaehdokkaista, Zaragoza sekä keskikastin Getafe

- Getafe on joukkueista laadukkaampi

- Zaragoza on surkea kotijoukkue, Getafe tilastojen valossa keskikastin vierasjoukkue

- Kummallakin mennyt viime aikoina melkoisesti metsään, sillä viidestä edellisestä kotijoukkueella tilillä kaksi voittoa ja vierailijoilla kaksi tasapeliä

- Zaragozalle maalinteko on tuottanut todella suurta tuskaa, lisäksi maaliero on todella pahasti pakkasella

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...